Khamis, 8 April 2021

BUALAN TALIPON PROJEK MADEY

 





BUALAN TALIPON

PROJEK MADEY

Unknown commented on

 "TUKAR TIUB 

SEBAR FITNAH"

oh gitu yer??...beban terletak kat zahid dan anwar nak proof bukan suara dia...hahaha memang confirm ko dari bani melayu bahalol. #heysibodoh...ko baca sini. ko nak caya, lantak!

 ko nak jadi bengap sgt, lantak, ko nak sondol semburit, lantak. esok lusa orang viral bualan talipon intim bini ko dgn mamat nigeria..ko cari la pakar buktikan tu palsu ok...adios bahalol!

1 ulasan:

Awanama berkata...

Dah tahu mat songel ngan wak jawa kuntau tengah buat deal...satu gila nak jadi PM walaupun tidak ada DNA PM langsung...satu lagi lagi sembelit tahap keras macam besi...47 tuduhan wei...satu jer sangkut memang dia tahu nak kena salai!

Yang masaalah nya ahli PKR 1 juta ahali UMNO 3 juta semua tuh ba-ngang tahap 4 juta kali bengong sebab masih angkat 2 ekor gila nih.....