Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 14 Mei 2012

LONDIN CALLING LONDON CALLING



KOMENTAR TUKAR TIUB


bersih london akan menyambut najib razak
bersih london akan menyambut rosmah mansor

wartawan dari peranchis telah mula berkampong di london
wartawan peranchis hanya ada satu soalan:

Sir.. allez-vous comparaître à la cour française?

Sir.. will you apppear in the french court?


atau terjemahan dewan bahasa petaka

woit...mat pundek... bila mahkamah panggil nak datang tak?


DEMO BERSIH MENUNGGU DI LONDON






PM BERLEPAS KE LONDON
- mStar
Najib Razak malam Ahad berlepas ke London, United Kingdom, untuk lawatan kerja dua hari mulai Isnin.

Beliau yang diiringi suaminya Rosmah Mansor berlepas dari Kompleks Bunga Raya, Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) pada jam 11.15 malam Ahad.


sila tunggu laporan radio bangsar utama dari london:

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/





2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

dia pergi party ke pergi cari simpati?

how he has been acting impartial maka yg dtg tu geng-geng yg di-spoonfed je utk bertandand di sana...

he has little tolerance especially lately yet he lauded 1M mcm tercekik tulang. tapi lakonannya is insulting msian intelligence everywhere maka yg dtg tu nak mentedarah je dan tumpang cium tangan kah kah kah
.
he had been trying to act as a jolly good prince from tumbuktoo kepulauan melayu but tetiba je terpeluk badak yg freeloader pun tak terrrrrangan.....

dek jiwa yg lara and other suppression he dared to whack rm1b komisyen and overdone it with c4...
lu ingat boleh main-main ke dgn itu bom kalau dia bukan kepala military?? polis pun boleh sumpah laknat dlm mesjid boleh mampu dapat itu bom kah kah kah

well, in pak samad pen, he is another samseng of the elite or the cukong who foot the bill whatever he wanted to become.

to msian he is a racist in a sakai civilization. to the mlys he is the lanun-cum-warrior, a keris wagger!

to a simple mind he is a pm mis-framed by kutty an lady macbeth supposed to take their orfers but designed by fate to end a regime. just look at the contemporary chaos he had created..

whether he can escape from tuya or scorpene, he had guru ji to tell. but watch out if he can frill money with the french court, pakatan boleh menggigau le !!!!!

whatever happened, all is designed to fit the story. by the look it is going to be tragic. tukang buat skripnya, tuan tt kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Dengar citer tarikh pru13 belum belum dapat restu dari sami, pawang india mari, dn sami batu cafe... Sape yg selalu rujuk dp sami2 tu fhm2 jer lah...