Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 7 Februari 2012

BERITA SEDIH LAGI MENYEDIHKAN



NOTA:

kesah gerombolan beramuk sesama sendiri
makin banyak di dengar
bukan lagi desas desus
malah pada ketika ini
para bomoh dan tabib
amat sibuk bekerja siang dan malam
semua nak jadi calon
semua minta kudrat iradat dari bomoh
kah kah kah

perang maikul sembab dengan mat mongol
sedang berjalan
tak sedar ke?
lembu shahrizat adalah lembu malikul sembab
itu pasal lembu ini melawan
mat mongol gunkan kes lembu ini
untuk tibai malikul sembab

NOTA:
apa jadi dengan ketua pemuda gerombolan
malaon ini berdebat di london
kena tibai kau kau
tapi utusan meloya tak ambil pot

kenapa?

ini kerana ahli gerombolan percaya
bahawa malaoan ini punya angkara
salah pilih calon menjadikan gerombolan kalah

ingat tak dulu malaon ini bukan main samseng
itu ketika surat nikah masih hot
kini dah loheee
satu orang pun tak pandang
lebih hina dari selipar buruk
hidup terseksa

siang berdoa agar madey mati
kah kah kah
moga mioga madey terus meroyan



KETUA PEMUDA


NOTA:
tukar tiub minta maaf
kepada yang tak selera
makan malam ini
kerana melihat gambar ini disiar lagi

tukar tiub tak ada pilihan
semua pemuda gerombolan
adalah eeee dan ini lah
satu satunya gambar eee
yang agak cerah kah kah kah



PENCERAHAN DARI PEMBACA

Bro TT, Ini lagi satu kisah luar topik yg wajar didedahkan... Kelmarin (Sabtu-4hb Feb 2012) Muhyiddin Sembab dtg Taman Medan...betul punya gila pimpinan Umno turun PJS dlm tempoh seminggu jer.... Dalam laporan media, kata ramai yg datang tgk majlis bersama rakyat di tapak pasar malam Tmn Medan Baru..ini semua kencing belaka! Pasar Malam Tmn Medan Baru ada tiap hari Rabu & Sabtu...kalau tak hujan, masyallah ramai,padat, sesak....begitulah pd hari Muhyiddin dtg tu... mmg itu kebiasaan rakyat di kawasan Tmn Medan, Tmn Dato Harun, Tmn Maju Jaya yg padat dgn manusia ni akan dtg ke pasar malam sini....

BUKAN DTG sebab nak tgk TPM pun... lebih menarik, cerita dr bapak mertua aku ramai ketua2 cawangan umno di Tmn Medan tak dipanggil utk program besar hi-class ni...kakakakkaa...dah ramai yg bergaduh sesama sendiri...

paling best kawasan ni dah ada 4 kelompok puak umno: 1. puak bekas calon penggal 1999-2004 2. puak bekas calon penggal 2004-2008 3. puak yg pro pd Penyelaras Dun Tmn Medan, Raja Hanipuddin Raja Nong Chik (brp ramai dah yg pakai nama non chik ni?) 4. puak bekas Kapten(ex Kt Bhgian Umno PJS) yg join pas. puak2 ni sesama sendiri sedar dan tau umno tak menang kt Tmn Medan next pru..tp masih berperang nak jd calon...

yg paling best lg kedatangan Muhyiddin ni bukan saja soal PRU-13 tp pemilihan umno hujung tahun ni....kira sabtu tu dtg nak salur duit sekali lah.... hancus n mampos umno kt tmn medan ni! ***minah2 indon Western Digital pun yg berlambak2 dtg kt pasar malam tu...mcm2 ada...kakakkakakakkakaka
By Anonymous on MAMPOOSLAAAAH MCA on 2/5/12


MALAM KHAMIS DEWAN CHINA


SENYUM POLITIK PETANG INI




KITO KO KITE KITAR KO






KITA SINGKIR KETUA PARTI PULAU PINANG DAN KEDAH KERANA MELNGGAR PERATURAN - minsider

KUALA LUMPUR, Feb 7 — Parti Keadilan Insan Tanah Air (KITA) today announced the sacking of two state chapter chiefs with immediate affect, accusing the duo of committing “gross violations” against party discipline.

The duo — Penang chief and central executive committee (CEC) member Tan Tee Beng and Kedah chief Zamil Ibrahim — were dismissed following a unanimous decision made during the party’s disciplinary board meeting held yesterday.

Tan, a former PKR leader who quit the party in 2010 citing disillusionment with its leadership, is also the MP for Nibong Tebal.

“They (Tan and Zamil) can appeal their sackings to the CEC within 14 days,” KITA disciplinary committee chairman Wan Hasemah @ Wan Norjam Wan Sulaiman said in a statement here.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...PARTI INI ADA 7 ORANG AHLI.... kah kah kah..

kah kah kah...KALAU DUA KENA TENDANG TINGGAL LAGI LIMA...kah kah kah..

woit... APA SUDAH JADI....kah kah kah..

kah kah kah...INI PARTI KITA KE ATAU PATI SAYA?.... kah kah kah..

kah kah kah... INI PATI EKAU KO ATAU PATI DEN?... kah kah kah

sila baca:


ZAID NAFI TARIK BUBAR KITA, PEMBUBARAN TETAP DITERUSKAN - minsider

KUALA LUMPUR, 5 Feb —Zaid Ibrahim menafikan laporan bahawa beliau menarik semula keputusan membubarkan Parti Keadilan Insan Tanah Air (Kita).

Zaid, presiden Kita, memberitahu The Malaysian Insider satu mesyuarat luar biasa (EGM) akan tetap diadakan seperti yang dirancang.

“Saya tidak tahu dari mana anda mendapat cerita ini (tarik semula). Seperti yang saya katakan di dalam blog, ia (pembubaran) akan dibentangkan semasa EGM,” katanya ketika dihubungi malam ini.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...PERJUANGAN YANG TAK SUDAH SUDAH.... kah kah kah..

kah kah kah.. BELUM GALI LUBANG DAH NAK TERBERAK.... kah kah kah...



------------------------------------------------------------
MALAM KHAMIS INI DEWAN CHINA



DAPAT 500 RINNGIT - SURAT CUKAI PUN SAMPAI - INI BUKTI




NOTA:

ramai tak percaya
tapi bukti dermi bukti muncul

duit 500 itu tali
untuk perangkap berok

kalai ini memang betul
mahal dari berok
berok harga 500 ringgit
rantai kena bayar sepanjang hayat

inilah dia rakyat di bodohkan
bini di gemok gemokn kan
kah kah kah



SURAT CUKAI SAMPAI SEGERA







PERANGKAP...income tax datang sebaik sahaja menerima RM500 wang BR1M dengan menggunakan alamat yang sama. Dipetik darihttp://kingofgoblok.blogspot.com/








_____________________

FORUM MELAWAN DEWAN CHINA




WEIL WEIL LORD MURUGAN




UCAPAN SELAMAT DARI TUKAT TIUB


selamat meyambut thaipusam
selamat membayar niat
selamat berjanji membuat kebaikan
weil weil lord murugan


WEIL WEIL UNTUK ANAK SEMUA BANGSA


KEMPEN ANTI WARGA JAHAT NIGERIA DI TERUSKAN





SIAPA KENAL MINAH CUN INI?


kesah minah cun ini akan muncul
kesah minah cun ini akan sampai
sabar dan tunggu



SIAPA MINAH INI?



PENCERAHAN DARI PEMBACA

Salam Pak TT, saya ada kawan Nigeria, orang Islam.Kawan saya tu lebih baik dari orang Islam di Malaysia ni.yang datang wat kacau banyak tu orang Kristian.harap Pak TT tak buat generalisation.Sekian, wassalam.
By haniraiha on GAGAK HITAM DARI NIGERIA - WAPADA on 2/6/12


Aku rasa kesian plak kt gagak2 ni. Ye la sbb sorang dua yg wat hal, abis kita lebel gagak2 ni jahat. Apa kita ni pon apartheid jgk ke? Drogba,obama,mike tyson n ramai lg keturunan gagak ni adalah selibriti dunia.. Jd kalu kita ambik diorang ni jd warganegara, untung2 top la jgk negara kita, yg semakin lama semakin hampeh ni.. Terutama dlm sukan.. Dari kita dok ambik mamak plukang n indon yg xtau apa sumbangan yg diorang bleh wat selain dr dok tipu melayu n angkut kaum krabat dia beduyun2 dtg sini.. Tq
By Anonymous on GAGAK HITAM DARI NIGERIA - WAPADA on 2/6/12

tt... kau nih penah kena scam dgn gagak hitam ke? slalu je citer psl diorg...
By Anonymous on GAGAK HITAM DARI NIGERIA - WAPADA on 2/6/12

wah! bro tt sedang on an all-out war campaign against gagak spesis aprika nampaknya... bukan warna hitam yg dibenci, tapi perangai hitamkotor yg kita nak humbankan... jgn lupa semua, kita jugak sedang on all out-war against KERA spesis UMNgOk-BoNgok... bukan warna birutua yg dibenci, tapi perangai hitamkotor yg kita nak humbankan... abu! -average joe- klakka-la.blogspot: SELAMAT MERDEKA 2
By Anonymous on LAGI GAGAK HITAM BUAT KERENAH on 2/6/12


Hapuskan awang hitam, mat indon & pilipin! Kalo mo tumbangkan Ameno, sokong penubuhan RCI (Suruhanjaya Siasatan Diraja) utk menangani PTI di Sabah. Awg hitam tdk seserius masalah PTI di Sabah. Awg hitam kita masih boleh bezakan dgn org tempatan melalui kulit hitam & saiz xxl dot..dot...mereka. Tapi PTI di Sabah terutama mat Indpn serupa dgn org tempatan- ada iras2 ah jib gor!
By Anonymous on INI BUKTI GAGAK NIGERIA on 2/6/12

Malangnya sampai hari ini pak menteri yg jaga keselamatan rakyat masih tak bersuara. Pastinya gerombolan ada kepentingan kat mat2 niger nih. 1 jer cara nak selesaikan masalah, humbankan gerombolan walaupun dah terlambat. takde cara lain lagi. kita pilih wakil rakyat utk jaga kita, tapi wakil2 rakyat siangmalam tipu rakyat. Negara kapir laknat kumpul senjata, tambah anggota keselamatan utk jaga rakyat, jaga negara. Anggota keselamatan kita bantai rakyat sendiri, pendatang dibela & dibelai. mereka adalah PENGKHIANAT!!
By InDERA on LAGI GAGAK HITAM BUAT KERENAH on 2/6/12



Bagaimana pula scam tempatan? Fishing melalui mail terus tranfer duit ke akaun yg tak dikenali. Nak terkena nak buat camno tapi bile buat report polis tak de pun siasatan ke tangkapan di buat, sedangkan tahu nama akaun yang ditransferkan duit tu walaupun akaun tipu dan dah tak aktif, kan boleh track balik sbb nak buka akaun mesti ade detail pembuka akaun.

Duit yang ditransfer pun masa nak di keluarkan duit tahu kat atm mana yang di gunakan dan semua atm ada cctv soo siasat la.... Yang kene pun bukan orang kaya jadi walaupun jumlah tu kecik bagi orang lain tapi bagi yang terkene banyak tuuuu.
By Anonymous on KEMPEN MENENTANG GAGAK NIGERIA DI TERUSKAN on 2/5/12

brader isham, gua raser kalo lu berdiri kat hyde park cakap pasal ni.. mesti kene gelak jer ngan mat salleh ngan mamat nigeria dan afrika yang bersepah bercakap pasal racist dan islam kat sana.. racist!!! racist ini adalah perkataan keramat yang dipergunakan oleh golongan minoriti yang mana selalu ditindas oleh golongan majoriti bagi mempertahankan diri mereka..

selalunya bila disebut racist, golongan majoriti menjadi checkmate kerana cuba untuk bertindak seakan2 tidak racist.. lu jarang lepak hyde park la brader.. sinilah syurga tempat memaki dan mengutuk sesiapa dan apa saja yang kita rasa tak puas hati.. agama... very funny la lepak sini..


jangan lama2 sangat, boleh menguap siot.. gua pernah kenal satu makcik yang asyik berkelahi dengan boyfriend dia pasal dua2 kaki mabuk.. masa bercakap, dia kemain melebong pasal domineering boyfriend dia.. abes melebong 20-30 minit, boyfriend yang dok depan dia tadi pegang tangan dan jom balik rumah mengentot!!! kahkahkah.. ada mamat nigeria @afrika melebong pagi petang.. gua rasa dia memang padan bertekak ngan lu pasal nigeria haram jadah ni..

5 tahun gua ngan hyde park, tak pernah pun orang sentuh pasal politik malaysia.. tapi pasal illuminati, yahudi, islam, kristian, raja england yang mengarut entah hapa2 tu, mat saleh bodoh, perang iraq, perang afghan, semua2 prince bodoh bangang tu, tax-tax-tax uk yang tinggi diberi kepada kerabat raja uk bangang2 tu..
By Anonymous on INI BUKTI GAGAK NIGERIA on 2/4/12




WAJIB CABUT DULU - KALAU TIDAK GATAL




BUKAN TANDA HARI KIAMAT




NOTA:
kalau yang pakai serban ini
baca harakah bukan tanda hari kiamat
ini tanda gerombolan nak bungkus
kah kah kah




FOKUS PRU13 , JANGAN SABUK CABUT KEMUNCUP
- harakah daily

KUALA TERENGGANU, 5 Feb: PAS mengarahkan semua jenteranya memberikan fokus sepenuhnya untuk memenangi pilihan raya umum akan datang kerana peluang untuk PAS menang amat besar.

"Kita sekarang nak hadapi pilihan raya jadi kena fokus. Masa ini tak perlu cabut kemuncup kat baju atau stokin kita, fokus kepada nak sumbat gol.

"Ini tak, penjaga gol pun dok sibuk sabut kemuncuk sampai orang sumbat gol pun tak sedar," kata Tuan Ibrahim Tuan Man ketika memberi taklimat kepada jentera penerangan PAS Terengganu.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... INI KENYATAAAN HEBAT... kah kah kah..

kah kah kah...KEMUNCUP INI SIAPA?.... kah kah kah...

kah kah kah.... KADANG KANDANG KEMUNCUP INI PUN BUAT GATAL.... kah kah kah..

kah kah kah...DEGIL TAK IKUT ARAHAN.... kah kah kah.....

kah kah kah... KENA CABUT DULU... kah kah kah

kah kah kah... KEMUNCUP DALAM STOKEN BUAT KITA KACAU... kah kah kah..

kah kah kah....KALAU KEMUNCUP DALAM SELUAR...LAGI BIKIN KACAU.... kah kah kah..

kah kah kah.....TAK CAYA TANYA AZIZAN .... kah kah kah


AGAR TAK ADA SELERA


NAK BOOODEK PUN SILAP





LORD MURUJIB BUAT SILAP LAGI







MOHON MAAF EJAAN TAMIL TERSILAP
- meloya

PUTRAJAYA 6 Feb. - Anggota Parlimen Putrajaya, Tengku Adnan Tengku Mansor hari ini memohon maaf kepada kaum India, atas kesalahan terjemahan dan ejaan bahasa Tamil pada kain rentang 'Selamat Menyambut Thaipusam' yang digantung di beberapa lokasi di sini.

Beliau yang kesal dengan perkara itu berkata, pihaknya menggantung kain rentang tersebut dengan niat baik iaitu sebagai menghormati penganut agama Hindu yang menyambut perayaan Thaipusam.

"Niat saya adalah baik mahukan tulisan Tamil turut serta pada kain rentang itu. Jadi kita minta pekerja BN (Barisan Nasional) dan anggota MIC untuk membantu menterjemahkan dan menulis dalam bahasa Tamil.

"Nampaknya mereka tidak mahir dalam bahasa Tamil. Saya minta maaf atas perkara tersebut," katanya kepada pemberita selepas merasmikan program Aman Kampus Kembara Mahasiwa Bersama Masyarakat di sini.

Tengku Adnan yang juga Setiausaha Agung BN berjanji akan memastikan kesilapan serupa tidak berulang dan akan mengambil pakar bahasa untuk melakukan terjemahan pada masa akan datang.

Beliau turut mengakui kain rentang itu disiapkan dalam keadaan tergesa-gesa. - TIEWNAMA

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...BODEEEK SALAH... TAK BODEEK SALAH...kah kah kah..

kah kah kah...UDAH 50 TAHUN DENGAN MIC .... kah kah kah..

woit...TAK KAN TAK ADA YANG BOLEH BANTU.... kah kah kah..

kah kah kah...INI MESTI PASAL KENA SABOTAJ..... kah kah kah..

kah kah kah.... ADA ORANG MAKKAL SAKTI YANG SABOTAJ..... kah kah kah..

woit...PADAN MUKA.... kah kah kah..