.

Sabtu, 6 Oktober 2018

BILA NAK TANGKAP?







BILA NAK

TANGKAP 

ORANG JAHAT INI?






------------------

MANA CIBAI BUSUK INI?




DIMANA

CIBAI BUSUK

INI NYOROK?




---------------------

SEMUA BERES




SEMUA BERES 
TT bermegah dgn minum beer. Tak sorok. Tapi dia sorok2 tibai amoi. Takkan nak pacuceng seumur hidup.... kah kah kah on 
BELGIUM BEER
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/6/18





----------------

PAS TIBAI DASAI




PARTI ISLAM PAS

TIBAI  DASAI











---------------

BUKAN KERANA BONTOT SAIFUL








VERY VITAL

VERY SERIOUS
PAS LAWAN DASAI
BUKAN KERANA DASAI
JOLOK JUBO SAIFOLI





MENCARUT





MENCARUT BUKAN

KAUTIM DENGAN

KEPALA SAMSENG
pembaca2 tukar tiub mmg suka dgn blog mencarut ini..tp apa punca mencarut2 ni?mesti ada sebab..mencarut bukan rugi apa..tp yg gunakan wang rakyat 3.5juta semata2 nak jd YB..ini lebih celaka dari lgbt..susuk tua menkuda kita dgn cerita2 islam dan melayu..walhal sini ckp lain, sana ckp lain..kejap kata anak semua bangsa adalah anak dia , tp hakikatnya lgbt dianak tirikan.
menuduh puak2 super liberal walhal super liberal memeprtahankan sistem yg adil..gua fikir majoriti yg mencarutkan anwar adalah pengundi2 PH..termasuk calon stevie chan..tp sikap perangai anwar dan wan azizah yg berbolak balik, bikin rakyat sendiri jd calon bebas walau terpaksa guna duit sendiri..anwar mebawa badi sial PH.. on SAMAN KALAU TAK SAMAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/5/18



-------------------

SAJAT BUAT CERAMAH




MINTA SAJAT

BUAT CERAMAH
PanggiL sajat jer Laaa Nyanyiiii..!!!! Lagu... aLaaa unyi daLam sepi di setiap kerdipan mata Isa samad padam nya semua keghairahan Padam cita2 birahi Kerana koceK nya Penoh rahsia Tak cayo tanyo Laaa Abah kaW OmaK kaW Bini kaW Gef fren kaW Semua rahsio kaW daLam koceK deN Puiiii...!!! on
 JANGAN BUAT FITNAH
Publish | Delete | Spam
Nazrio Dond DoLLa
on 10/6/18



---------------------

LIBERAL PLURAL






LIBERAL PLURAL
anwar dikelilingi otai2 reformasi dan kaum2 koporat yg meleleh air liur tgk plan2 projek disana sini..fikrah melayu lain dan mesra pluralisma,liberal, sekular..fikrah anwar masih lagi anggap rakyat yg tidak mengaji di london, mckk dan oxford sbg rakyat yg malang lagi bangang..
next pru, gua yakin undi calon bebas..gua takkan undi mat sabu..gua tahu, mat sabu bole senyum skrang sb mat sabu akan dpt pencen menteri..yg penting pencen menteri bukan hal rakyat.. on PATUT SEDAR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/5/18


---------------

SERANG LGBT






SERANG LGBT 

BUKTI TAK TOP
sb tu la abam anwar tidak tibai isa pendek..so adalah elok abam anwar tibai lgbt sb anwar tau lbgt takkan melawan..lgbt main belakang..apa beza dgn yg menghina lgbt..dekat rayo esok, anwar minta maaf la..beginala nasib minoriti..bila nak pru prk maka undi ditagih, lepaih pru prk, semua dibuang dgn tong taik.. on 
ISA SAMAD TAHU RAHSIA ANWAR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/5/18


---------------

BUKAN BERANAK




BUKAN BERANAK
isham rais akan sokong perubahan struktural bukan nya laki sapa jd pm, bini sapa jd tpm dan anak sapa jd timbalan menteri..ini nepotisma..koporatnisma dan rasisma..bro tt, lu kuarkan lagi sifar rasisma yg menang ketika muzik jalanan dulu..ada part politikus oportunis.. on APA AKAN JADI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/5/18


--------------

BELGIUM BEER






BEER BELGIUM
20tahun yg lalu isham melepak minum beer kat eropah.20tahun yg lalu, anwar ibrahim masuk parti umno secara senyap2 ketika para mahasiswa melawan umno..bila ditangkap liwat baru anwar kata masuk umno sb nak bersihkan umno dari dalam..isham tak pernah masuk mana2 parti..isham lalang yg meyokong parti yg mahu menghumban umno..
kini anwar lebih lalang dari isham..kerana nak jd perdana menteri, maka semua kata2 mjd dusta..dulu wan azizah kata tak letak jawatan tpm..kini anwar kata wan azizah akan diletakkan jawatan..padan la wan azizah ada dua menteri..lepas satu, ada satu lagi backup..isham rais takda jawatan menteri..
isham rais cuma ada anjing pemberian org asal..isham rais tak menganjing org, menganjing lgbt..kita marah minoriti rohingya dibunuh, tp kita senyum puas kalo lgbt dianjing2 bakal perdana menteri..ini negara sekular..bukan negar islam.. 
on SUDAH SUDAHLAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/5/18



----------------

CERAMAH KOSONG




CERAMAH KOSONG
laaa...padan la sbelum ni berita tv pernahkan mnasir datang jumpa anwar..rupa2nya anwar merancang utk gula2kan rakyat PiDi dgn konsert percuma kpd rakyat tp dibayar oleh anwar and the family..mmg sebijik teknik umno..padan la calon cina youtiup kata bertanding lawan anwar sb anwar menghidupkan politik lama umno..
lepas konsert bole ber yahana yahana kat masjid PiDI..bole hadiahkan minyak percuma kpd minah dan mat rempit..hebat..hebat..bersih, keadilan senyap sunyi..hanya cina youtiup berani lawan anwar anti super liberal.. 
on JANGAN BUAT FITNAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/5/18


--------

MAMAT CURI APAM




MAMAT CURI APAM
melayu masih harap umno berkuasa semula, masih mahu dedak, masih mahu makan senang berak lancar, dulu ICU sapu juta juta projek mengkayakan sanak saudara, projek sub con yang lingkup negara, masa najib jadi king of money, sekarang nie puak penjilat king dah senyap menyap...
takut kena serbu, duit banyak nak sorok pun susah, mamak kerala ligat, Satu persatu kena lokap, itu lah jangan hina orang, jangan keji orang, jangan sombong, bongkak takbur...penantian sampai just ya... mat tibai bini orang di Bali apa cerita, dengar dia pun kaya Raya kowtim geng perasuah? atau masih honey moon...sedap curi apam orang kah lah lah 
on ENTOT MENTOT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/5/18

laaa





-----------------

SAKIT TENGKOK






SAKIT TENGKOK
raseny tt dah bley start slow kot, geng puzi dah kira kecepooor la kot dlm lopak... kire langkah peeDee utk jd PeeM kire bongkos sama la mcm langkah mahjong kertas kajang... lagi tambah bang non pun dah kena - merakam keterangan - soalan PT3 awal ma dgn cikgu... 
sy rase, lantak la dua tun turun ka, DSN ka sama BigMama turun bagi sokongan, gua rase... lu duduk diam2 saja la bang non... esok2 pakai itu kapas balut tengkok lg best, sambung sakit belakang ka, apa2 sakit la, kuku ka, mulut ka... suda la, amik pencen ahli parlimen suda la... on RES MI KES MI LORD
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/5/18


-----------------