.

Jumaat, 5 Oktober 2018

JANGAN BUAT FITNAH



JANGAN SEBAR

FITNAH



JANGAN SEBAR FITNAH - tidak ada KONSERT JUSTIN BIEBER dan BEYONCE sesudah konsert AWIE dan M.NASIR di Dataran Telok Kemang Port Dickson. Justin Bieber pada ketika ini berehat di Lido Itali dan Beyonce sedang sibuk dalam studio.

 



---------------

PEMBACA JAGAN RISAU




PEMBACA 

JANGAN RISAU


SPRM tahan anak lelaki Azeez


SURUHANJAYA Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menahan anak lelaki Ahli Parlimen Baling Abdul Azeez Rahim bagi membantu siasatan berhubung dakwaan rasuah.

INI BUKAN

GAMBAR  

ANAK AZEEZ

JANGAN RISAU

MUKA ANAK 

AZEEZ PUN 

LEGAM

MACAM MUKA

ASEEZ



 ----------------

NAMPAK LOKMAN NYA





NAMPA LOKMANYA
Lagi byk ckp lagi terkeluar bodohnye ..kah kah kah ..eoii mu nok pertahangkang gapo diyo ..Najib mana ada kerajaan ..nak tadbir apa ..dia la ni hanya tadbir Mak Badak je ..dlm UMNO pun dia macai je ..puki tiang betul. on 
TITISAN DARAH TERAKHIR
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 10/5/18


-----------------

RES MI KES MI LORD




RES MI

KES MI 

LORD

fuhhh..Tak sangka cempedak dah jadi nangka,TT ni semenjak ada no ahli BBPM,jadi up side down..kes mahkamah pun buleh settle kalau ikut perintah boss..kahkahkah on
 RES MI KES MI LOD
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/5/18

Kena memahami konsep tangan kiri dan kanan..Bila tangan KIRI dah diangkat,ia akan jadi tangan KANAN..Justru,boleh buat pilihan sama ada mahu kekal tangan KIRI atau Tangan KANAN BAHARU... on
 RES MI KES MI LOD
Anonymous
on 10/5/18

TT ni kadang sokong juga brader, tapi nak tembuk bawah tali jangan sekali... on
 RES MI KES MI LOD
Bansoon Lee
on 10/5/18

Satu mende yg aku rasa nak nonggeng bila teringat Abam Nuar ..ia lah hikayat SEX nye. Aku tabik Abam Nuar ..dlm usia 70an ..Abam masih bergasak dengan sex depan-belakang ..up-bottom. Hampir aku tak caya yg purata usia mati-pucuk kita 47? on 
RES MI KES MI LOD
panglimo potaseh
on 10/5/18

TT.. Jgn hina kemahiran berfikir anda, dah sama level dgn lokman adam. on 
RES MI KES MI LOD
Anonymous
on 10/5/18



----------------

ENTOT MENTOT







ENTOT MENTOT
melayu tidak ada kerja lain... asyik bicara seks, seks, seks. orang ni seks orang tu seks. orang semua tak betul. kita sahaja yang betul dan bersih dan suci. orang lain semua buat dosa. hanya kita bersih macam kain putih. tak pernah buat dosa pun. tak pernah melancap pun. mindset macam ni meng"kolot"kan lagi pemikiran orang melayu. sedarlah wahai bani melayu... on JANGAN JADI LOKMAN ADAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/5/18



-----------------

BACA LAGI




MERAKAM 

SEJARAH BACA

SEKALI LAGI

https://www.malaysiakini.com/columns/445714

Zul Khalid
Tuan Hisham..episod Penyailang dan Mat songgel macam "anti klimak". Reda ditelan pengkisahan yang biasa-biasa nilainya. Macam dah kena "kauntim".
SukaBalas31h
Oremonk Senktenandt
market value pendedahan mat songgel lbh tinggi dr 1mdb.
SukaBalas14j
Arif Muluk
Masih terus tertanya-tanya.
Tapi jawaban nya telah diketahui.
Najib dan konco konconya telah jatuh tersungkur & ditimpa bangunan.
Tahniah...
Jalan cerita pendek yg menarik
SukaBalas11h
Chua Ch
Tak sangka minah cun Paris Hilton dan Jlow berubah politik Mesia ni. Dah lama tak tengok minah beraksi dengan bekas temannya.




------------------

SAMAN JANGAN TAK SAMAN





SAMAN JANGA

TIDAK SAMAN

Kahkahkah lu punya tulisan masa hentam madey dulu gwa masih ingat bro~ sekarang sudah ngam kan tu bukan kluk klak jugak ke?!kahkahkah mi spik no inglish~kahkahkah on 
RES MI KES MI LOD
Anonymous
at 11:44 PM

Kenapa TT dah semakin sasau? Kalau iapun nak jatuhkan DSAI jangan sampai siarkan ucapan yang diedit. Cakap DSAI gelojoh tapi TT yang gelojoh. on RES MI KES MI LOD
azam
at 9:12 PM

Sekarang pagi petang siang malam..mimpi Anwar. Penyakit ni. on RES MI KES MI LOD
Publish | Delete | Spam


LIHAT 

TERGOLEK DOG
--

Dulu utusex buat kerja ni. Skrg blog tukar tiub dah ambil alih. Tahniah tt. Baru aku tau ke mana perginya editorial board utusan yg kena vss kah kah kah on RES MI KES MI LOD
Anonymous
at 11:51 PM
tt, kamu mmg gampang... khahahahaha... idok ke kamu tahu m39sia nie petir udoh besor-besor tt oiii... idok penkunyit kena sambo, ak takut astro kamu disamborny nnti... wahrghahahahaha... on RES MI KES MI LOD
Anonymous
at 11:49 PM





SAPA DAPAT TOP



SAPA DAPAT TOP
puak reform lawan puak reform... sapa top sapa bottom kah kah kah on 
SAMAN SAMAN SAMAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/5/18

----------------

MAHKAMAH AKAN BUKTIKAN





JANGAN JADI

LOKMAN ADAM

DI PIDI

NANTI SEKALI 

LAGI MAHKAMAH

AKAN BUKTIKAN 

ANWAR DAPAT

UNDI TOP

SAIFOL DAPAT

UNDI BOTTOM






--------------

BOMOH SIAM



     BOMOH SIAM
Parti Allah Semalaysia PAS ..telah menunjukkan bukti perundangan yg Abam Nuar tak layak sebagai calon PRK PD. Apa kah ramalan Bomoh Siam yg ngatakan Abam Nuar sampai bila2 tak akan jadi PM ..betul2 jadik ..? on
 MAT DASAI PUTAR ALAM,
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 10/4/18



-------------

PIDI APA NAK JADI







PIDI APA 

NAK JADI

Brader TT...Ni ade Lagu utk PRK PD oleh S.M Salam..-APA NAK JADI 3x-???..Sampai Sekarang TAK JADI PieM LAGI ?..- APA NAK JADI 3x-???..Sampai Sekarang Masih PILIHANRAYA KeciK diPD ?...Haiii...Nyawaaku yang pertama namanya..si Zizan...baru nak mendoggie kat Villa..habih Jawatan TPM dah jadi Reformasi jalan pulak dahhh...
Nyawaaku yang kedua namanya si Sepol...baru nak Langkah Kajang...dalam mahkamah dikata bontotnya 7 hari tak cebuk pakai kertas kajang...Haii nasib.!!.nasib..!! tangkal sial apa yang dipakainya sampai dah 2 kali masuk Lokap tu pun tak jadi2 PieM..lagi...Melepaslah laaa lagiiii!!!....
Hai serba tak kena laaa.. Ni macam kalu...Nak kena mandi dengan Air Masin Laut Port Dick Son..ler pulak ni gamaknya, kalau tidak, Tak Merasa ler nak jadi PieM ke8 lagi niiii..baik cuba lagii..Haiii..kenalaa duk sabaar jer laa ngan Nasib orang PD !!...kahkahkahkah..."JOM BOIKOT PRU PD"..Khalass brader TT. on APA AKAN JADI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/4/18


-----------

NAJIB KAUTIM SELAMATKAN RAZAK BAGINDA


 



SEKARANG 

SEMUA BOCOR
NAJIB BER SMS DENGAN PEGUAM SHAFEE
UNTUK SELAMTKAN RAZAK BAGINDA
DIBAWA IN
TEXT SMS MEREKA


S2N - SHAFEE KE NAJIB

N2S - NAJIB KE SHAFEE

Wednesday 8/11/2006

Shafee to Najib (S2N)
Date: 8/11/2006 02:59:31

Dato Seri, The Razak Baginda thing is troubling me.Can I help? Salam, Shafee

Najib to Shafee (N2S)
Date: 8/11/2006 03:45:05
I will speak with u later tonight.

S2N
Date: 8/11/2006 03:45:31
Thank you

S2N
Date: 8/11/2006 06:28:56
Met the investigating officer today.Position is serious for RB.The 3 are highly implicated.RB’s case can be fought.There are redeeming features for him.But we need to meet Dato Seri as there are other looming issues at large.But not to worry. Salam > Shafee

MUST READ  PKR Secretary-General Saifuddin Nasution : Avoid Leaders Who Want To Build Own Political Empires - Hinting Azmin Ali
N2S
Date: 8/11/2006 21:06:11
I have spoken to IGP. U can represent n meet RB in court.

Thursday 9/11/2006

N2S
Date: 9/11/2006 12:45:30
If RB’s remand is upto Sunday, does it mean that he has to be charged by Fri or be released? i hope it is looking better for him.

S2N
Date: 9/11/2006 13:11:23

3 things can happen.Firstly, they can ask for more time for detention.We will resist.Second,they have to release him by Friday or thirdly charge him by Friday.Police took him to his office for document search.Nothing incriminating found.Now they are recording stmt from him.Later search in house.Under control so far Dato Seri. Salam, shafee

S2N
Date: 9/11/2006 14:09:03
Dato Seri, Re RB need to meet up with you today. shafee

N2S
Date: 9/11/2006 14:17:47
630 pm at my house in PJaya this evening.

S2N
Date: 9/11/2006 14:18:21
Thank you

Friday 10/11/2006

N2S
Date: 10/11/2006 15:14:31
Any news about RB ?

S2N
Date: 10/11/2006 15:19:40
Dato Seri, Negotiating for conditional release.If not police need 2 or 3 more days extention.I suspect its an exercise in public relation as they do not want public to think a VIP was given an easier time.Being a vip under these conditions is a liability.Otherwise we are on track according to plan. Salam, Shafee

N2S
Date: 10/11/2006 15:27:01
Thanks, he is very stressful according to his wife n would be a huge help if he could get a conditional release latest by sun.

N2S
Date: 10/11/2006 21:35:52
Saw the news on tv. RB was sent for DNA. Not sure it was neccessary.

S2N
Date: 10/11/2006 21:40:19
Unnessasary.But I think its on his lung infection.He has just been sent again to HUKM.Will know more later from inside contacts.

Saturday 11/11/2006

S2N
Date: 11/11/2006 03:17:56
Dato Seri, I was at ghkl ccu 4th floor.RB was admitted due to lung infection:mild pneumonia and asthmatic.This was the pain he was suffering in the chest and unexplained coughing for months.He is under an able physician Dato Dr Jeyaindran Sinnadurai(head of Dept of Medicine)Its good he is resting there than in the lockup.Dna was done to eliminate that he was at scene of crime(paternity can be ruled out as well).Need to see Dato Seri on some concerns. Salam. Shafee

N2S
Date: 11/11/2006 08:54:17
ANy chance of a release by sun ?

S2N
Date: 11/11/2006 08:58:14
Police should release him by then except that I think the police is disturbeb by Media and public pressure.Other factors need be coomunicated to Dato Seri in person. Investigation wise we are on track for release.

S2N
Date: 11/11/2006 09:26:52
It is clear that the Police will ask for extention t’row.I will resist strongly in view of the fact that the last few days investigation on RB have completed investigations that require RB’s presence in custody.Secondly, from yesterday the Police has done nothing much with him except to do the dna.Thirdly, I am concerned with the Police carelessness yesterday in allowing the 3 other suspects to be freely mixing and therefore tainting their subsequent stmnts as they could be ‘group coached’.But it also show Police no longer need to isolate the suspects.Even RB was handcuffed to the C/I. Salam . Shafee

MUST READ  Billionaire Taib Mahmud's Second Wife Ragad Waleed Alkurdi The Sarawak Rosmah Mansor ?
N2S
Date: 11/11/2006 11:46:48
I Can see u today at my Taman duta hse at 6 pm.

S2N
Date: 11/11/2006 11:59:08
OK Dato Seri.Insyaallah I will be there.

Sunday 12/11/2006
S2N
Date: 12/11/2006 13:53:41
2 days extention to Tuesday.They must release him by then maybe conditionally.Police asked for full 14days.He has message.

S2N
Date: 12/11/2006 14:06:23
Will give Dato Seri in a while

S2N
Date: 12/11/2006 15:10:17
0320949418

Monday 13/11/2006

S2N
Date: 13/11/2006 15:53:36
Am in his office now.Another search. AG will be unwilling to charge and lose a case yet again.It is agood idea to suggest to AG to hood on and let investigtion proceed with Razak Released on Bond.

N2S
Tel: 60122143177
Date: 13/11/2006 16:23:29
How was the search ?

S2N
Date: 13/11/2006 16:25:56
We provided them everything,including old pda and note books and a couple of bills.Nothing incriminating.

Wednesday 15/11/2006


S2N
Date: 15/11/2006 13:21:32
Things going as expected.2 male officer charged for murder in common intention.Razak’s name not in. Lady officer released but rearrested under Emergency Ordinance to be used as Crown witness(exactly as predicted). I am expecting RB to be released on Bond.4 of my lawyers are watching brief the proceedings in the murder case.Rb matter prob t’row. Pl call. Shafee Ps coming back now from Taipei.

N2S
Date: 15/11/2006 23:31:09
So hopefully he will be released tmrw?

S2N
Date: 15/11/2006 23:34:38
Dato Seri, I am driving up from S’pore ,no more flight to KL tonight.Hope for th best.Any indication? Shafee

N2S
Date: 15/11/2006 23:36:52
Not heard anything untoward yet.


Thursday 16/11/2006

S2N
Date: 16/11/2006 10:52:43
Anything Dato Seri? I am already in Court.

N2S
Date: 16/11/2006 10:53:50
Pls do not say anything to the press today. i will explain later. RB will have to face a tentative charge but all is not lost.

S2N
Date: 16/11/2006 10:54:30
OK, TQ

Friday 17/11/2006

S2N
Date: 17/11/2006 10:50:30
Dato Seri, Its important you speak toYusoff Zainal Abidin as he knows the law a lot better in the Chambers.I am confident he is concerned with the negligible evidence agst Razak.The Raja Mahani and Tengku Ariston cases ought to be the guiding critera for AG.They cannot afford another scandallous loss by the Prosecution as in Norita, Ariston,Dato Balwant etc.

N2S
Date: 17/11/2006 11:39:46
OK will try. Meanwhile try to console the wife. She is hysterical.

MUST READ  World's First Musang King Liqueur Makes It To Malaysia Book Of Records - Now It's Time For Musang King Durian Liqueur!
S2N
Date: 17/11/2006 11:41:29
I know Dato Seri.I will do everything I can.Salam, Shafee

S2N
Date: 17/11/2006 12:57:49
Dato Seri, Razak has not been sent to Hospital.He is clearly not well.He is refusing to take Prison’s medicine for fear of sabourtage.The chief Physician of GHKL Dato Dr Jaya Sinnadurai is shocked that they have not brought Razak back to GHKL.I have spoken to Haji Darussalam,Sg Buloh’s Prison Director.Can You sound this to Dato Radzi Shek Ahmad?Need to see you of s’thing that I think had happened that led to her death.Utterly shocking if I am right. Shafee

S2N
Date: 17/11/2006 15:45:34
Dato Seri, I am at Sg Buloh Prison.I have organised Razak to be in HUKL,He is on his way there now. The Pengarah Hj Darussallam and deputy Supt Gunasegaran very helpful. Shafee

N2S
Date: 17/11/2006 21:27:02
My regards to him. He Is always in my thought.

S2N
Date: 17/11/2006 21:34:44
Will tell him

Sunday 19/11/2006

S2N
Date: 19/11/2006 16:25:08
Dato Seri, I need Dsp Musa ,your ADc to call me to clarify a point.He is not answering Shafee

Monday 20/11/2006
S2N
Date: 20/11/2006 13:02:33
Any developement Dato Seri? Shafee

N2S
Date: 20/11/2006 14:30:20
Not yet.

S2N
Date: 20/11/2006 14:30:38
Thank you

S2N
Date: 20/11/2006 21:05:17
Dato Seri.Razak is being transfered to Sg. Buloh t’row.Can Dr. Jaya do anything?

N2S
Date: 20/11/2006 23:04:50
When is he being transffered?

S2N
Date: 20/11/2006 23:05:48
T’row

N2S
Date: 20/11/2006 23:07:01
What time?

S2N
Date: 20/11/2006 23:08:01
Probably late morning

Thursday 23/11/2006

N2S
Tel: 60122143177
Date: 23/11/2006 13:46:51
Your message read” Najib released on personal bond!”.

S2N
Date: 23/11/2006 13:50:00
Razak released on Bail of 1 million. On personal bond undertaking. Shafee?I am terribly sorry for that mistake.Whole night tak tidur preparing. My profuse apologies Sir. salam. shafee

N2S
Date: 23/11/2006 14:00:25
ALhamdullillah , at least he is on bail.Big relief for him n family.

S2N
Date: 23/11/2006 14:02:02
Dato, I need to brief you urgently b4 you speak to him.Shafee

N2S
Date: 23/11/2006 14:12:32
OK but not intending to speak to him as yet.

Saturday 2/12/2006

S2N
Date: 2/12/2006 18:59:15
Dato Seri, Got some info that are troubling.Quite serious.Are you in Taman Duta?Can we meet? Salam, Shafee





-------------------

TITISAN DARAH TERAKHIR






TUAN AJI

MANA TUAN AJI

ILANG



UMNO Rantau Panjang ikrar pertahan Najib ke titisan darah terakhir



UMNO Bahagian Rantau Panjang berikrar akan menjadi benteng utama mempertahankan Najib daripada serangan pelbagai pihak yang berniat hendak menjatuhkan kerajaan pimpinannya.


Ketuanya, Tuan Haji Abdullah Mat Yasim berkata, beliau bersama hulubalang dari Rantau Panjang sanggup berjuang sehingga ke titisan darah terakhir demi memastikan Najib dan kepimpinannya kekal mentadbir kerajaan.



NAJIB ROSMAH

PERLU BANTUAN

JANJI NAK TOLONG

KAH KAH KAH




-------------------

JANGAN BIKIN KACAU







ALAMAK 

PARTI ISLAM NI

BIKIN KACAU

RAKYAT DAH TAU

DASAI

DULU SALAH

SEKARANG DAH

KENA AMPOOON

Dakwaan Pas bersifat politik


PORT DICKSON - Pengarah Komunikasi PKR, Ahmad Fahmi Mohamed Fadzil menempelak Pas yang mendakwa akan berlakunya sekali lagi PRK di Port Dickson.

Ahli Parlimen Lembah Pantai itu berkata sebagai mengulas dakwaan calon PH,  Anwar Ibrahim tidak layak bertanding kerana pemimpin itu hanya mendapat pengampunan penuh dari Yang di-Pertuan Agong, bukannya pengampunan bebas.


SEBENARNYA

YANG RAKYAT 

NAK TAHU 

SEKRANG IALAH

SIAPA

DAPAT UDI  TOP

ANWAR TOP

ATAU

SAIFOL DAPAT

UNDI PALING

BOTTOM

--------------

KAK MAH BAGUIH



KAK MAH BAGUIH
Kira kak mah lagi baguih la, at least dia tak mengaku....tak da pun is de bekos. Ada tu ngaku pun tidak, deny pun tidak, asyik is de bekos je. Dah la soalan senang yes or no je. on
 MUSTAHIL NGAKU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/4/18


-----------------

MIMPI INDAH






MIMPI INDAH
OK, blog ni dah tak progresif dan tak senonoh dgn cerita rekaan dan lucah. babai tt semoga kau aman dgn mimpi indah bersama madey. on
 RES MI KES MI LOD
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/5/18




---------------------

KATIL BANG NON






KATIL BANG NON
Ni la katil ortopedik yang Bang Non guna untuk sembuh sakit belakang! on 
BERITA PALSU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/5/18

-----------------

SAMAN SAMAN SAMAN





BILA NAK SAMAN

LOKMAN ADAM

DAN

L.TODD WOOD
PI.LA.MABOK;..CIT.T........PHORR,,RRA.A,AAAH.hh Kamu rasa kamu kebab..kamu brass kamu kebal. ... TUNGGUU.U.U. U..... on SAMAN LOKMAN ADAM
zaharuddin ahmad
on 10/4/18
Baru dua bulan lepas kempen Jangan Jadi Lokman Adam = Bodoh dalam blog TT. Hari ini Lokman Adam sudah United Front dalam blog TT. Cunt Fius? on PANTUN UNTUK ABAM NOA
Anonymous
on 10/4/18
"PI.LA.MABOK"..CIT.T........PHORR,,RRA.A,AAAH.hh Kamu rasa kamu kebab..kamu brass kamu kebal. ... TUNGGUU.U.U. U..... on SAMAN LOKMAN ADAM
zaharuddin ahmad
on 10/4/18


Benda yg diulang2 akan menjadi tanaman yg baik. Dalam tempoh 20 tahun kisah jubor telah melahirkan kaki jubor termasuk dikalangan agawan. Kenapa? Bila kita asyik dengar, ikuti dan baca, lama2 melahirkan 1 perasaan ingin tahu bagaimana rasa nikmat berjubor itu. Nak cuba jubor perempuan risau kena tangkap basah. Paling mudah nak cover line tanpa tangkapan basah adalah menjubor lelaki. Lelaki sama lelaki masuk bilik/rumah mana ada pegawai agama nak serbu! on BILA NAK SAMAN AKHBAR AMERIKA
Anonymous
on 10/4/18
Haha TT, gua suker la kalo ko start kawan balik ngan Lokman ni.. Tempat berjubur lagi dikenang, inikan Lokman Adam yg jambu pungkoq belanga ni.. Ko boleh enjoy kunyit dan melokman-adamkan otak ko sekali. Lagi meriah blog kau TT ooi. Cuma aku sedikit kaciwa, ko masih blom nak kawan ngan Najib dan Rosmah lagi. Ini mmg gua cuntfuse menonggeng. on 
SAMAN LOKMAN ADAM
Enculez Vous
on 10/4/18


Apa tujuan cerita ini semua..? on 
SAMAN LOKMAN ADAM
Anonymous
on 10/4/18

kakakakah... kalau saman nnti, cerita lg cepat terburai, lagi cepat masuk dalam... tp dia ingat dia tak saman dia lepas ke... amik iktibar la cerita bijan ex-peeM tu.. bongkos maaa... on SAMAN LOKMAN ADAM
Anonymous
on 10/4/18


Daripada bazir masa cerita jubor dan bontot baik hasut buat stesen TV baru PH. 5 tahun bukan lama der. Kalau sudah jatuh, stesen TV dan media arus perdana ini juga yang akan hempuk hangpa semula. Beringat semasa masih ada kuasa di tangan. on SAMAN LOKMAN ADAM
Anonymous
on 10/4/18
Woit TT buat UNITED FRONT dengan Lokman Adam? Biar betul? United Front dengan HADI AWANG boleh terima lagi. Kahkahkah! on SAMAN LOKMAN ADAM
Anonymous
on 10/4/18



----------------------