.

Selasa, 27 November 2018

HAJI SOTONG




 





HAJI SOTONG

bro tt..adalah amat2 lawak lagi terasa suci bila haji sotong berckp mengenai melayu,islam dan perlembagaan..nape terasa lawak dan suci? sb tuan haji presiden syurga ini lah yg bermati2an menentang perlembgaan kafir perlembagaan british..bersatunya umno UG dipasir salak mmg suatu yg panas dan marak dgn pembunuhan jwww birch..
namun semua lupa, diperak itu juga la negeri pertama yg tandatangan perjanjian pangkor sistem residen yakni british mjd penguasa manakala anak2 raja2 melayu berebut menyembah minta kuasa mjd raja..semua hebat cite pasal artikle 153..hak raja2 melayu dan hak bumiputra..hak dlm artikle itu apakah hak org2 melayu atau cuma hak raja2 melayu?
hak bumiputera pula siapa bumiputra?kalo melayu dicap bumiputra apakah ciri2 yg dikatakan melayu itu?apakah hindu masuk islam itu melayu spt azeez, apakah cina masuk islam itu melayu spt profesor kangkong di UPNM?akhirnya tiada takrifan tuntas mengenai siapa itu melayu..akhirnya sume lupa org asli org asal dan sakai juga bole on DI UIA LAGI
Anonymous
on 11/23/18

 



------------

JUAL PADA CHINA MERAH



JUAL PADA

CINA MERAH




Tak ada ICERD pon ..kita ada Forest City .. 700,000 bangsawan Cina akan mendiami kota itu. Melayu tetap tinggal di Bongek, Lonek ..Mukah ..Balik Pulau ..Lakloh .. on MALAM KELMARIN DI UIA
panglimo potash
on 11/24/18
 




----------------

KAH KAH KAH





KAH KAH KAH


Memang najib ada call nuar. Tapi nuar suruh najib berenti jadi PM dan bubar umno. on PECAH TELOO
Anonymous
on 11/24/18
 

------------

CIUM TANGAN



CIUM TANGAN

sejak PH menang, engkau hilang pedoman, engkau jenis melawan, bukan jenis bodek, cium tangan, bau puki kah kah kah, hebat melayu, bersatu untuk ummah, masa merompak billion, senyap sunyi...tarbus tinggi...ayat jerit jerit di surau...terkejut...ayam kena halal, duit rasuah, curi, curi curi halal dalam agenda ketuanan melayu kah kah kah...kalau Tak bisa bodek, jangan cuba.. on PECAH TELOO
Anonymous
on 11/24/18
 



---------------

SEKOLAH CAP AYAM






SEKOLAH CAP AYAM

Kepala banala tukartiub@hisamudin rais hang pikiaq hang je sekolah org lain cap Ayam apapunya mentality ataupun telenovela perlu di wayang ulang tayang hissamudin rais mastermind dibelakang pakatan harapan mengagas dari dlm watak Mahathir bigini watak anuar begitu watak sipulan begitu semua hang tapaw kemut keliling.
 
Oo orang lain tak se Univers tak aties mcm hissamudin rais boleh mengukir plots plots merekayasa sinopsisnya sin sin bulshit. Tun daim nyamar jadi Peguam mcm watak pengemus Hisamuddin rais jadi nyamar jadi tukang kebun di Sungai buluh Yb zuraidah nyamar jadi ketua wardan Budak budak tukar tiub nyamar jadi tahanan.. Ini pariah punya cita orang estet pun geli Nak tengok on TUNGGU DAN NANTI


Anonymous
on 11/24/18

 




-----------

TIBAI LAGI



TIBAI LAGI

baik engkau tulis buku tapai second version jelah isham. kau dok menulis politik sekarang ni pun dah macam perempuan meroyan. mungkin kau punya kemampuan sebagai penulis dah hilang sejak kerajaan dah bertukar. on MEE BANDUNG
ali raju
on 11/26/18
 




----------------

IKAN BAKAR







JAMAL IKAN BAKAR

Tahun Mat Songel dipecat 1998 memang dah sah gelojoh tersangat dan ada sikit off-balance radar sex dia tuhhhh...... 2010 mahkamah pun mengesahkan tidak ada cacat cela perlembagaan dan sah cukup sahih mat songel di tendang sah di segi undang undang.....maka boleh saja Agong beri pengampunan tapi kalau status BB (Bekas Banduan) tuh akan tetap melekat waimah dia invoke sehabis mungkin Agong tidak percaya yang mat songel tuh pelewat....
tapi salah guna kuasa tuh TERBUKTI macam si panglima bugis seposen waktu dia berkuasa dikerah nya semua tunduk ikut kata maharaja bugis...yang terbaru bocor dia titik orang supaya adjust Audit Report! Lagi satu, BERSATU dibawah Tun M tuh seperti biasa operate under the radar...tak caya? Lu imbas kembali Mat Songel waktu kena terajang dari kerajaan...
dihimpun nya 1000 kali ganda baju merah JJ Fishburne (Jamal Ikan Bakar nama glamer) aka Jamal Jamban punya askariot...tak jatuh juga kerajaan Tun M, kerajaan panglima bugis 10 sen, rakyat kasi hantam kat on PICIT TELO
Anonymous
on 11/26/18
 




-------------

TUHAN TERSENYUM





TUHAN TERSENYUM

Bandung tercipta saat tuhan sedang senyum....tt tersenyum saat lihat gadis sunda.. Batak dan jawa melayannya cari mee bandung... Woi jelebuieen... Cari Bakso ..pecel lele..sama nasi uduk je... Mee jawa.. Mee bandung.. Makan kek malaysia... Kaakakkakaka on MEE BANDUNG
DIDI KOTA BELUD
on 11/27/18
 




----------

MAIN BONTOT





MAIN BONTOT
komunis melayu lagi mulia dari tt, depa angkat senjata lawan british. tt lagi hina sebab dia cuma pertahankan madey, tuan baru. kalau setakat nak cerita kes main bontot dan main pukee tak payah masuk uni la. tt ni belajar pun tak habis lepas tu ada hati nak hasut budak ukm. phuiii!
org sibuk cerita nak bangunkan malaysia baru tapi tt sibuk nak halang anwar jadi pm. agenda nasional tt cuma nak kekalkan madey jadi pm sampai mampus, itu jer. elok kalau semua ipta/ipts banned jer mamat sakai jelebu ni, ngusahkan negara jer. on KOMUNIS MELAYU
Anonymous
on 11/26/18

 


-----------

APA LAGI MAU



APA LAGI MAU

Apa lagi yg isham mau. Kan dh tukar BN ke PH. on APA KATA KAWAN LAMA
Anonymous
on 11/26/18
 


--------------