.

Selasa, 1 Ogos 2017

TEKUN RUGI - DAP SALAH




FACE BOOK


Macam mana TEKUN Nasional boleh rugi 209juta...???
DAP kah yang mengurus...???
Azrul Hafiz Shahdan Org umno pinjam x nak bayo camne tak melungkup
Reply
1
1 hr
Manage
Farid Panjee Camne nk wat loan nihh
Reply
1
1 hr
Manage
Azman Jalaludin banyak yg tak bayar ... mcm mana tak rugi
Reply
2
1 hr
Manage
John Wick BN BODOH
Reply
1
1 hr
Manage
Razali Alias UMNO BAHAGIAN yg uruskan TEKUN, mana x ruginya???
Reply
2
47 mins
Manage
Kang Razzi Armansur Orang UMNO saja yang dapat loan. Dia dengan dia.. Tak payah bayar
Reply19 mins
Manage
Meor Ishak Amnu tak export, depa IMPORT je.. #macamalibabadengan40penyamun
Reply18 mins




----------------

DIMANA JHO LOW SEKARANG




DIMANA 

JHO LOW

Sebagai juruprihatin pada ilmu sains dan teknologi terkini untuk mengesan kedudukan geo-lokasi sesuatu, aku terpanggil untuk meminjam teropong buloh sakti peninggalan raja bomoh. Setelah 13 jam aku tilik sampai nak terbeliak bijik mata ayam jiran aku dok perati apa aku buat, akhirnya imej yang jelas mula muncul naik dalam kepulan tebal asap vape. Jelas. 

SEKARANG?

Jangan jeles. Aku nampak jelas si cina tembam makan babi tu. Menyesal aku teropong. Nampak jelas beb, dia tengah bogel takde seurat wayar pun berbelit kat ketiak dia ke, yang tebal bulu macam hutan simpan bukan di kelantan, ataupun di perot dia ke, yang gendut berlipat melondeh macam lelaki Michelin, mahupun di punggung dia ke, yang berbirat macam kulit oren. Yuck! Muntah hijau aku lepas terima imej meloyakan tu! Hinggakan aku terlupa nak catit kordinat geo-lokasi dia. Cisss!! Sampai hari ni aku mengigau imej bangsat tu. Ptuii!! on
 DIMANA JHO LOW SEKARANG?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/30/17






--------------------

SEMUA SALAH ROSMAH




HUTANG

Ini rahsia Najib dan IPIC. 
1. Bayar melalui personal akaun offshore direct kepada Tok Arab.
 2. Guna term derma dan bukan bayar hutang. 
3. Jika bayar guna cash MOF Jho Low akan dihantar dalam tong drum bersimen. 
4. Semua simpanan 1MDB dalam bentuk UNIT sudah cair dalam poket Najib. 

JANJI

5. Harta 1MDB dan Riza Aziz dan Jho Low yang DOJ sita telah disantau Rosmah.
 6. Hanya Najib boleh perabis saki baki duit 1MDB yang ada untuk bukan tujuan peribadi. 
7. Rosmah akan guna veto curi semua saki baki duit 1MDB tersebut untuk shopping dan suntik botox. Ini termasuk kutipan cukai GST 6% daripada setiap rakyat Malaysia berjumlah RM40b. 

TAK BAYAR

8. RM dalam poket korang adalah duit Rosmah Mansor. Semua duit itu hak peribadi RM. Tugas rakyat Malaysia ialah bayar hutang Rosmah Mansor. on 
NAJIB KENA SABOTAJ
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 5:25 PM



KERANA

Cehhh. Ini semua kerana nazri. Walaupun kita ramai kutuk nazri sebagai gangster yang suka buli untuk dapat apa kehendak dia, tapi sebenarnya jauh dalam jiwa nazri wujud juga satu sifat lembut umpama pondan yang tak sanggup tengok orang sarawak yang cantik lawa jadi mangsa cukai bilik hotel bila mereka berduyun datang kl bershopping sakan. 

NAZRI

Jadi bila nazri kensel cukai bilik hotel last minute (atas nasihat najib yang sangat suka bersenangan dalam bilik hotel jadi rekod cukai bilik akan dijumpai oleh rosmah, kantoi lagi!) maka tak cukup la duit hasil cukai yang masuk untuk menampung bayaran berperingkat hutang 1mdb untuk hujung julai, untuk hujung disember OK cukup masa nak kumpul. 
on NAJIB KENA SABOTAJ
Anonymous
at 4:28 PM


SALAH

Bukan salah Najib! Najib innocence until proven guilty. Dateline Tok Arab IPIC bayar hutang RM2.6b Najib sudah langgar! Tspi ini semua salah Rosmah sebab bayar botox injection berlebihan. Dateline kedua jangan harap boleh bayar sebab salah Rosmah juga bayar hutang shopping kat Bali dan Perth. 

ROSMAH

Najib suci dari dosa sebab dah diampunkan oleh Haji Hadi secara online. Jika berminat boleh call PA Haji Hadi. Valet Taubat Nasoha Haji Hadi and the Geng Ustad. on 
KERANA NAJIB
Anonymous
at 3:42 PM



---------------------

DAN TUKAR TIUB - BIDUANDA ASLI





DAN

TUKAR TIUB

BIDUANDA

 ASLI



----------------

TOK ARAB SITA BIK MAMA?




FACE BOOK

Kalo Najib tak bayar hutang IPIC.. pak arab nk SITA apa?
Jgn KAK ROS dh le
Kikiki
LikeShow more reactions
Comment
Comments
Walad Abdul Wahab Al-Lunasi Y not?my pleasure la kata...ahlan ya habibi
LikeShow more reactions
Reply1 hr
Manage
Arbain Sabar Awat ko punya screen colour merah Poji.. Dah kena simbah cat merah ker sbb x bayar utang.. Agak2 Pak arab simbah cat x kat M'sia...😂
LikeShow more reactions
Reply1 hr
Manage
Khairul Fauzi Hj Muhammud HAR🔺PAN der..
LikeShow more reactions
Reply
1
1 hr
Manage
Arbain Sabar Ooo... ingat along simbah cat.. 😄
LikeShow more reactions
Reply1 hr
Manage
LikeShow more reactions
Reply1 hr












------------------------