Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 14 Ogos 2013

CONTOH TERBAIK DARI SUNNI WAL RASUAH



 SUNNAH WAL RASUAH
TAK ADA KEUPAYAAN 
UNTUK BERTANYA

KOMENTAR TUKAR TIUB
dibawah ini adalah komen
dari penganut sunni wal rasuah

bukan sahaja bangang dengan ketuanan  melayu
malah soheh  tidak ada apa apa 
diantara dua telinga

CONTOH TERBAIK SUNNI WAL RASUAH
fuck liberal fuck sosialis fuck demokrasi fuck kapitalis fuck komunis fuck syiah fuck sekular fuck illuminati fuck freemason fuck pkr on SIAPA DIA PENGAMAL SUNNI WAL RASUAH
Anonymous

on 8/14/13

SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepada
warga kota tanpa tempat tinggal
--------

TENTERA MULA MENGGANAS DI CAIRO



Serangan di medan Rabaah: puluhan terbunuh, ratusan penyokong Morsi cedera

Puluhan penyokong bekas Presiden Mohamad Morsi terkorban sehingga kini manakala ratusan cedera apabila tentera dan polis Mesir menyerbu tempat perhimpunan mereka di Dataran Rabaah Adawiyah.

Egyptian security forces clear Morsi protests - live

LIVEClashes are being reported as authorities move in to disperse protesters calling for the return of ousted President Morsi. Get the latest updates here
Inside Rabaa now - scenes of utter chaos and huge numbers of dead. Field hospitals full of bodies and extreme injuries

Tear gas fired from Helicopters into parts of the camp. Live fire regular. Two more people with gunshot wounds to the head just brought in
Live fire from snipers means people are having to run crouched low across a street to get to one of the hospital entrances
Protests in Alexandria, Upper Egypt after Cairo sit-ins attacked

SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepda
warga kota tanpa tempat tinggal
--------

KEMPEN MENENTANG MALAPETAKA BERMULA




sila layari facebook ini:
https://www.facebook.com/angkatanpembebasanbangsamalaysia


ANAK MUDA
PEMULA SEJARAH

Sedang mengelamun bersendirian tiba-tiba datang bayangan sosok-sosok yang aku kenali. mereka ialah tokoh-tokoh sejati perjuangan negara. Dr. Burhanuddin Al-Helmy, Ahmad Boestamam, Pak Sako, Ibrahim yaacob, dan Rashid Maidin. 

Mereka tersenyum melihat aku. seraya mereka berkata, "Kami boleh menumbangkan British Dan UMNO secara total tetapi sengaja kami tinggalkan sedikit untuk kalian supaya kalian kenal siapa UMNO, kenapa Kami menentang mereka? kenapa PKMM keluar dari UMNO? 

dan kenapa kami begitu giat dalam gerakan massa?. Pasti soalan-soalan itu telah pun terjawab dizaman kalian". Aku hanya tersenyum mendengar kata-kata itu. tiba-tiba bayangan sosok-sosok yang aku kagumi itu hilang, lamunan itu terhenti. Aku terus tersenyum sendiri.


KIBARKAN
BENDERA RAKYAT


SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepada
warga kota tanpa tempat tinggal
---------

LAGI KESAH DIN AYAM




SIAPA DIA
DIN AYAM
ISLAM JADI KRONIK
Islam cara Din Ayam laksanakan hudud dan Qisas sahaja. Masa PAS perintah Kedah dia tak pernah pun paksa laksana hudud dan Qisas. Berjuta-juta alasan dia bagi nak kata bahawa Kedah terkecuali laksanakan hudud dan Qisas. Din ayam nak bagitau kita, wajib itu bila dia kata wajib. Kalau dia tak kata wajib, ia tak jadi wajib. Islam kroni cara Islam Din Ayam sang menantu Hadi.

Mungkin Din Ayam nampak islam itu hanya hudud dan Qisas. Rasuah, tindas, ISA itu bukan larangan islam. Mungkin bila PAS perintah nanti, Din Ayam akan digunakan seribu satu dalil nak halalkan rasuah kot? Nak halalkan tindas kot? Nak halalkan ISA kot? Almaklumlah, Islam hanya sah dari tafsiran Din Ayam.

 Selain Din Ayam adalah Islam tak benar (?) PSM yang lawan ISA itu tidak sah pada pandangan Islam cara Din Ayam. PSM lawan Rasuah itu tidak sah. Dr Jayakumar gunakan duit AP-nya untuk buat jambatan rakyat itu tidak sah. Tetapi yang sah adalah Hashim Jasin ambil AP-nya buat beli kereta pocher untuk anak. Hebat Islam cara on RAHSIA DIN AYAM TERBONGKAR
Publish | Delete | Spam
Anonymous

on 8/9/13
NOTA
pembaca masih belum jelas
kenapa din ayam dipanggil din ayam
adakah kerana muka macam ayam?
adakah kerana menyimpam ayam?
adakah kerana suka ayam?

para pembaca yang tahu salasilah
sila beri pencerahan

ANAK MUDA
SILA KIBARKAN
BENDERA RAKYAT

SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepda
warga kota tanpa tempat tinggal
---------

SIAPA DIA PENGAMAL SUNNI WAL RASUAH




KOMENTAR TUKAR TIUB
ahli politik barisan nasional
memang diketahui pengalam
sunni wal rasuah

yang  orang ramai nak tahu
 apakah ada
politikus dalam pakatan
yang berserban
yang bersongkok
yang tunggang tunggit
yang selalu keluar fatwa
yang suka menghukum
yang juga pengamal
sunnni wal rasuah

Isytihar harta baik, BN lebih utama - Nasrudin


KUALA LUMPUR:Malah menurut Ahli Parlimen Temerloh itu, langkah tersebut lebih utama dilakukan pemimpin Barisan Nasional (BN) yang telah memerintah negara lebih 50 tahun.




KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.... KAH KAH KAH....kah kah kah..

kah kah kah... MAMAT INI BAGI  TEKANAN....kah kah kah..

kah kah kah...TEKANAN PADA NIK ABDUH.... kah kah kah

kah kah kah... SUSAH NIK ABDUH NAK KIRA BATANG BALAK... kah kah kah


ANAK MUDA
MULA KIBARKAN
BENDERA RAKYAT

SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepda
warga kota tanpa tempat tinggal
-------

31 OGOS IALAH HARI MALAPETAKA




KOMENTAR TUKAR TIUB
31 ogos ialah hari malapetaka
untuk umat melayu di tanah melayu
dibawah ini adalah conthnya

KOTA TINGGI 13 Ogos - Pemilik sebuah resort di Kampung Sedili Besar di sini direman selama empat hari bermula hari ini bagi membantu siasatan berhubung tindakannya membenarkan surau miliknya dijadikan tempat.


  • Kes upacara: Pemilik resort ditahan reman
  • dikemaskini Mahkamah hari ini membenarkan polis menahan reman pemilik sebuah resort di Tanjung Sedili Besar, Johor berhubung kes upacara sekumpulan penganut Buddha di sebuah surau di resort terbabit


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

woit...MARI KITA TEKA...kah kah kah

kah kah kah... KENA DAKWA KERANA APA?..... kah  kah kah..

PEMILIK RESORT 
 AKAN DI DAKWA KERANA:

1 - membuat baik sesama manusia?
2 -  bersubahat menjalankan amanah yang maha esa
3 - membantu umat manusia yang ingin mencari aman damai
4 - didakwa akta hasutan - menghasut orang melayu menjadi baik
5 - didakwa akta hasutan -  menunjukkan sifat kemanusiaan yang mungkin jadi ikutan orang melayu
6 - didakwa akta hasutan kerana anak muda mula menyokong
7 - di tuduh memilihara anjing
8- kalau semua tak lekat dituduh shiah

ANAK MUDA
MULA KIBARKAN
BENDERA RAKYAT
SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepda
warga kota tanpa tempat tinggal
----------

NAJIB KENA KELENTONG ATAU ANWAR KENA KELENTONG



Kerajaan perpaduan: Inspirasi pembantu dan ahli perniagaan, kata sumber Pejabat PM

Rundingan perdamaian yang dikemukakan kepada Anwar Ibrahim bagi membentuk kerajaan perpaduan digerakkan oleh seorang setiausaha politik dan ahli perniagaan terkemuka dari Indonesia tanpa pengetahuan  Najib Razak, menurut satu sumber dari Barisan Nasional (BN).
Sumber memberitahu The Malaysian Insider, rundingan itu tidak mendapat persetujuan pemimpin tertinggi meskipun Anwar mengesahkan kepada portal berita Asia Sentinel bahawa bekas naib presiden Indonesia, Jusuf Kalla bertindak sebagai orang tengah.
“Ia dimulakan oleh seorang setiausaha politik dan ahli perniagaan terkenal Indonesia. Mereka mengambil berat terhadap masa depan Malaysia,” jelas sumber berkenaan.



KOMENTAR TUKAR TIUB
ada tiga pekara

pertama: jika niat najib
nak buat kerajaan perpaduan
bermakna gerombolan sedang nazak
wajib terus diasak ke liang lahad
najib minta talian hayat dari anwar

kedua: niat najib hanya buat perangkap
sebar cerita kerajaan perpaduan
untuk pancing anak lelaki iskandar kutty

ketiga: najib bisiklan berita
agar anwar ada simpan harapan
dan  lembikan gerakan jalan raya
lembikan kempen penipuan pru13



apabila anak lelaki iskandar dengar desas desus ini
si malaon ini cepat cepat  buat kenyataan:
' tak ada pertandingan untuk no satu dan dua'
dan kini gerombolan TIDAK ada orang lain
najib selamat dari diserang oleh kem muhyiddin

jika fakta satu benar ertinya anwar ada masa depan
jika fakta dua  benar ertinya anwar kena kelentong
jika fakta ketiga benar ertinya



KAH KAH KAH

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit....INI BERITA DAH BASI.... kah kah kah...;

kah kah kah...TUKAR TIUB SUDAH PECAH BERITA AWAL AWAL LAGI.... kah kah kah..

kah kah kah...TUKAR TIUB SUDAH TEMBAK ... YUSOF KALAK KALAK ....kah kah kah..

kah kah kah... HANYA SATU TUKAR TIUB TAK TULIS.... kah kah kah..

kah kah kah...TAKUT DI TUDUH HINA MELAYU.... kah kah kah...

kah kah kah.... APA DIA?.... kah kah kah...

kah kah kah... TIGA HARI NAJIB MAIN GOLF ... TUNGGU ANWAR.... kah kah kah..

kah kah kah...HINGGAKAN DUNIA HAIRAN... PM MALAYSIA INI BANYAK MASA .... kah kah kah..

kah kah kah... SUAMI NAJIB  RISAU... TAKUT TAKUT NAJIB AKAN ROGOL AMAH...kah kah kah


SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepda
warga kota tanpa tempat tinggal
-----------

UNIVERSITI KETUANAN MELAYU PRODUK REJEK



UNIVERSITI KETUANAN MELAYU

 YANG BODOH MASUK UNIVERSITI
salam TT.Sekarang aku sangat hairan.Yang bodoh pun boleh masuk universiti. Tiada lagi orang nak buat kerja-kerja bawahan. Maka datanglah berpusu-pusu manusia Banglasia mengotorkan malaysia. Sebab manusia bodoh pun boleh masuk U. Yang penting semua yang bodoh terus belajar dengan PTPTN. Mengapalah teruknya negara ni?

 Dizaman 80an yang tidak berkemampuan belajar, mengambil tempat pekerjaan di sektor bawahan, maka tiadalah kekurangan tenaga buruh. Sekarang pendidikan dijadikan lobang untuk kroni cari duit. Buat apalah belajar sekadar untuk berhutang. Pergilah cari makan walaupun kerja itu nampak selekeh, tapi setiap pekerjaan adalah kerja yang mulia, walaupun terpaksa mengangkut sampah.

 Di negara barat walaupun kerja buruh kasar nampaknya selekeh, tetapi minda manusia negara barat sangat professional dan mengganggap setiap pekerjaan adalah sebagai satu karier. Adalah merugikan negara sekiranya manusia yang tak mampu belajar dan tak layak disuruh belajar, kerana ia akan merosakkan on KETUANAN MELAYU PRODUK REJECT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/13/13


IBRAHIM ALI LULUSAN UITM

Asas penubuhan UiTM mmg untuk bantu melayu yg tidak berpeluang masuk universiti. UiTM memang second class university. W/pun ramai yg mcm Ibrahim Ali tapi ramai jugak graduan UiTM yang bantu ekonomi negara. UiTM akan beri ilmu supaya melayu-melayu bodoh ni boleh cari makan w/pun otak kurang cerdik semasa di sekolah. (sekurang-kurangnya takde laa buang masa tak tentu hala bila tak lulus SPM) Bro TT, ini kerana UiTM percaya setiap individu berpeluang untuk berjaya kalau diberi peluang lanjutkan proses mencari ilmu.

 Ilmu kat sekolah tak sama mcm ilmu dari universiti bro. Aku bagi contoh ilmu dari Fakulti Senilukis dan Senireka UiTM. Ini ilmu praktikal dan vokasional yg sukses. Sekarang ni banyak pulak "so called" First Class Uni yg offer kursus ni. Cumanya, seni yg terhasil masih seni membodek sebab sepanjang proses pencarian ilmu itu, kepala otak graduan dibonsaikan. Tapi sekurang-kurangnya otak graduan melayu-melayu ni boleh berfikir untuk cari makan untuk diri sendiri atau bantu on KETUANAN MELAYU PRODUK REJECT


SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepda
warga kota tanpa tempat tinggal
-----------