.

Jumaat, 5 April 2019

DALAM KENANGAN





DALAM KENANGAN

Dalam kenangan, 
Kau seret Aku perlahan menuju masa yg harusnya Aku lupakan, hingga Aku sedar bahawa Aku Di permainkan. Cis - my sweet rosie, you broke my heart. 
on 
SATU KESAH CINTA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/4/19
 




TAK PERLU GADUH






KALAU BOLEH 

GADUH

APA PERLU 

BINCANG
TAPI BUKU INI

ANJURKAN 
TAK PERLU 

GADUH

KITA 

PERLU BINCANG




----------------

SEDUT SEMIOTIK






SUDUT SEMIOTIK

BUKU LARIS
Ingat ilmu semiotik.
Ambil gambar masa orang ramai beratur. 
Tektik ni aku dah kaji cara permainan 
ko kah kah kah. 
on 
TAK PERLU MADEY
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/5/19

http





---------------

JANG ..SABA SIKIT







OTW
JANG SABA SIKIT
Den punyo buku tak sampai laie,kawah buku tak hantar lagi macam mano den nak sign tt oii 
on 
PETANG KELMARIN
Publish | Delete | Spam
ASH
on 4/5/19

ado





------------

DEBEKOZ





DEBEKOZ
MALAYU CARI

PENCERAHAN

Semua orang melayu yg beli.
Orang sakai tak beli ke? 
Kah kah kah.Melayu ada fikrah .
Sakai what is because. 
on 
TAK PERLU MADEY
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/5/19

http:






------------------

MELAUI TALIAN








PESAN MELALUI 

TALIAN DISINI

https://kawahbuku.com/

https://kawahbuku.com/titles/surah-surah-terlarang-persoalan-nasional




-----------------

KENAPA BAHAYA







MAT MB BAHAYA

DEPAN 

CAKAP ISLAM

BELAKANG  

CAKAP MAINN

Bukan takut ler brader....mat MB-main belakang nih bahaya nya lebih tersangat dari mat lanun bugis. Si lanun tuh berani bak tupai jer...acah acah tak mahu masuk, kes dah mula duduk jugak kat kandang OKT tuh! 
Dia (mat MB) cermat sikit declare harta segantang kaya bak gunung-emas walhal private jet tersedia diguna dan register pula di America.
 Mat MB nih lain didepan lain dibelakang tuh yang cukup BAHAYA dan lebih bahaya setelah diberi KUASA (bukti dah bersabit kesalahan dia SALAH-GUNA Polis hambat si adik Jemin))...lu tak ingat kah dia mula dari ABIM? Warak ke Islam ke...PAS nyer klentong agama macam tonton video syawat education di german dan tipu mat CIA ikut syariat dan tuang lebai 90 juta rahsia pun tak sama level par dengan mat MB nih.... 
Tuh yang lepas norul merengek mat MB went -STEALTH-....dia tahu kalau dia sondol macam 1998 dia akan kena sailang sebelum dia sempat nak sailang....wei WISDOM comes with AGE and especially 92 years old is/are battle-tested....ada brani?
 on 
KUEH PAU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/4/19

D





------------------

PENDEK AKAL







PENDEK AKAL

Gwa tak paham ..dikatakan Islam adalah igama penyatuan ..40 tahung dulu ustaz Gwa royak Islam tu satu dan sempoi ..tak mcm keristian ..tak mcm igama keling. Tapi Lu tgk je Islam dalam realiti ..lebey ramai org Islam mampus disembilih oleh org Islam sendri ..
islam hanya dianut oleh kaum pendek akal ..kaum sailang kaum sendiri ..kaum yang syok dipayungi Rajo. Gwa heran ngapa kaum maju spt German, Sweden dan Jopon tak nampak Islam ..asik2 Zakir Naik. 
on 
ARAB SAUDI PUTAR
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 4/4/19

TT ..






--------------

TAK PERLU MADEY






TAK PERLU MADEY

307  DAH TERJUAL
bhai tt, dah berapa ribu naskah buku surah songsang kau dijual? harap2 cukup la utk makan minum, pakaian dan sewa rumah utk setahun. kalau tak cukup jugak kau bawak la pegi jumpa madey, mintak tolong madey promote utk ahli bersatu. amiin 
on 
LEBAI LENNON 
DENGAN POSMAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/5/19

Ada






-----------------

MU PUN TAU






OFKOZ HOK

GOTU MU TAU
Lu ckap2 belakang berani la TT...
sound depan2 la tgok lu ada telo ke tak.? 
Butuh kaki jilat cina dapig 
on 
BERAK CANGKUNG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/4/19

D




----------------

GOTU NURUL TAHU








OFKOZ GOTU

NURUL TAHU

TUAN TT Puteri Songeh dah masuk balik PAC YE YE Puteri Songeh dah masuk balik PAC YE YE YE Puteri Songeh dah masuk balik PAC YE YE YE YE.
Berilah tepukah gemuruh segemuruhnya kepada NYA, OFKOZ beliau sudah tidak menangis lagi BEEKOZ she will be happy to GOTU the meeting, 
on 
BERAK CANGKUNG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/4/19

TT tgh




-------------

SULTAN NI APA?








SULTAN INI APA?
Hoiii..hoii woiii. 
Bacalah..bacalah hikayat kesultanan melayu johorrrrr dr zaman sblm british..
smpi la british dtg bg kueh pau. 
Carikk puas2 sape sultan woiiii.hoii. 
ada ke takde sultan darah raja ni. 
Mana poe sultan berdarah menanah rajaaa. 
Kahkahkahkah 
on 
BERAK CANGKUNG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/4/19

TU

----------------

MUSTAHIL SAKAI DITIPU OLEH ARAB






MUSTAHIL SAKAI

DITIPU OLEH ARAB
Sapa nak ikut macam kau TT....
masih pakai handphone nokia tekan2..Sakai macam kau kaki temberang jer yang bahlol nak jalan kebelakang , apa kata kau tulis blog kau pakai typewriter lama jer..lepas tu siarkan Kat utusan malaysial lancau la lu TT. 
on 
SATU KESAH CINTA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/4/19

Ho



----------------

TRUE LOVE





TRUE LOVE
Bro, True love mcm beli kereta plotong.
 Kau tak test drive, tak tak tahu. 
Kalu kau tak celup, 
bah chow cheng je la sampai tua. 
on 
LEBAI LENNON 
DENGAN POSMAN
Publish | Delete | Spam
DatoPidi
on 4/4/19

The




------------------

RAJA TONGGENG





RAJA TONGGENG
Ni blm masuk Raja gopal, raja durai, raja morthy & byk raja raja lg. Ulam raja, pisang raja, raja udang, Rajah2 beroake ( swak). 
on 
IA KE ATAU PUTAR
Publish | Delete | Spam
Unknown
on 4/5/19

S




---------------

RAJA BERAK CHANGKUNG









RAJA BERAK

CHANGKUNG
Kalau aku jadi raja, aku berak je atas singgahsana, lepas tu aku suruh semua memanda menteri2 bersehkan. Baru lah semua orang takut nak rebut jawatan menteri. Baru ada akai. Kah kah kah 
on 
BERAK CANGKUNG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/5/19

bhai


-----------