.

Isnin, 27 Ogos 2018

BANI SEDARLAH








MARI KITA SAMA2

SEDARKAN

BANI MELAYU





SIAPA BERI ARAHAN BUNUH KEVIN






CAYA?
GUA UDAH

BILANG

INI KES SAMA

MACAM ALTANTUYA

Tertuduh ke-7 dedah ditawar RM1.5 juta jika mengaku bunuh Kevin Morais


SAYA ditawarkan wang RM1.5 juta jika mengaku bersalah membunuh Kevin Morais,”, dedah tertuduh ketujuh dalam kes pembunuhan Timbalan Pendakwa Raya Anthony Kevin Morais di Mahkamah Tinggi, hari ini.

S. Ravi Chandaran, 47, mendakwa beliau ditawarkan wang itu pada 25 Disember 2017, oleh pakar patologi tentera, Kolonel Dr R. Kunaseegaran yang merupakan tertuduh pertama dalam kes itu.



PASAL APA 

KEVIN DIBUNUH

SIAPA 

BERI ARAHAN

JENG JENG JENG

-----------------------

MALAS BERFIKIR




MALAS BERFIKIR
Org Melayu mana perlu berpikir kritikal atau lateral. Sbb sbg spesis malas berpikir dan elok jadi warga konsumer ja. Ada agama, perlu jadi konsumer ja. Ada teknologi, jadi konsumer jugak. Nak masuk syurga, kena ada nombor ahli. Ko jgn kecewa TT sbb Melayu x boleh maju dan cerdik. Jika nak maju, zaman Hang Tuah lagi kita boleh maju lagi cerdik. Tidak.. Tidak.. Melayu memilih utk tidak cerdik. 
Kemuliaan Melayu terletak kpd kebodohan. Lagi bodoh dan kuat merepek, lagilah ianya disanjung. Cerita² bodoh dan dari mimpi adalah teknologi Melayu terhebat yg dijana cerdik pandai Melayu. Para² ustaz dan kitab² ulamak dirujuk dahulu sbg kebenaran lebih drpd Quran. Akhirnya jadilah dgn buah kelapa dan teropong saja, hang boleh nikmati keindahan syurgaloka. on GUNAKAN FIKIRAN KRITIKAL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/27/18


------------------------

SETAN TAK PAKAI SURAT






SETAN TAK 

PAKAI SURAT
Jangan hina Allah oiii.. sEtan berserban dan berjanggut ala bulu pantat pon dah tak main surat-surat.. mereka main wasap-wasap.. surat-surat ni zaman TT bercinta dolu.. on 
MANA SURAT DARI ALLAH
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
at 4:16 PM

Bersu




---------------

MELAYU ARAB






MELAYU ARAB
melayu mudah lupa, kalau guna ayat arab, terus longlai, kalau pakaian ala ala Arabi, mula agungkan Hinduisme, kemudian tukar ke alam arab sehingga sekarang, tetapi jangan lupa,ada juga minat Kuntucky dan McDonald nikmat berganda, tak kira lah uncle Sam musuh Islam, 
tapi sedap berlainan kah kah kah kalau belum rasa nikmat, kalau belum rasa hidup percuma semua tree sapa tak mau bodoh lah bangsamg sangat lah sapa tak sula tree Yahya Che Det kah kah kah sedap Free sejak merdeka tahun NIE shopping raya kat Chow kit je dulu Paris London news York kah kah kah rasailah hidup rakyat biasa semua kena bayar betapa susahkan kalau duitnya tiada kah kah kah tuhan maha berkuasa selamat mlaysia on
 GUNAKAN FIKIRAN KRITIKAL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/27/18

Demo p
--------------------

MANA SURAT DARI ALLAH



MANA SURAT

DARI ALLAH

Syaitan berserban dan berjanggut..! Macam mana nak tau kalau jumpa benda macam ni...? Tanya Tok Peti Perlis ...dah tentu dia jawab...! on KEBENARAN UNITED FRONT
Whiteeagle Brando
on 8/27/18
sejak bila walaun jd org Allah. ada 4 saksi ke. surat dr Allah mana? org lain semua setan.. walaun je suci.. sejak bila merompak Allah suruh sokong.. bg satu nas then aku masuk pas ari ni juga. on 
GUNAKAN FIKIRAN KRITIKAL
Anonymous
on 8/27/18






-------------------------

MALAYSIA BERJAYA SELAMAT



BERJAYA SELAMAT
ANAK SEMUA BANGSA
BANGSA SEMUA AGAMA
DI MALAYSIA
BERJAYA TERAJANG NAJIB
JIKA TIDAK 
DALAM MASA
LIMA TAHUN TANAH MELAYU
AKAN MENJADI
PROVINSI CHINA MERAH






----------------

KOMIDI MAT SONGEL






KOMIDI

MAT SONGEL

SILA BELI TIKET

SEMUA KESAH

BARU

LEPAS 9 MEI 18















--------------------

MASUK MIC







MUSTAHIL

TAK TAHU MANA

KHAIRY ILANG?

Ke mana Khairy Jamaluddin selepas pemilihan Umno?


SEJAK tewas dalam pemilihan Umno untuk merebut jawatan presiden parti, timbul teka-teki mengenai arah tuju bekas ketua sayap Pemuda, Khairy Jamaluddin.

Beliau sering berlaga pendapat dengan pemimpin utama parti yang melihatnya terlalu radikal, namun kalangan veteran parti masih menganggapnya sebagai aset penting.


KJ SEDANG BINA

TINGKAT LIMA

BUAT DEAL

 NAK MASUK

PARTI MIC

JIKA BERSATU

DAN PKR TOLAK

KEAHLIAN


--------------------

HEBAT BANGSA JOHOR






SOKONG
HEBAT PAKATAN

BERANI TEGAS

Johor boleh rampas tanah kurnia Umno

JOHOR BAHRU - Kerajaan negeri boleh mengambil tindakan merampas tanah kurnia milik Umno yang didapati gagal menyelesaikan tunggakan cukai tanah hingga mencecah RM330,077 sejak 2006.

Menteri Besarnya  Osman Sapian berkata, pihaknya juga mendapati terdapat tanah kurnia milik parti itu yang tidak dibangunkan dalam tempoh dua tahun, selain ada pemilik yang menjual tanah kepada pihak lain seperti pemaju.


JANGAN BERI

MUKA

INI SEMUA

 ORANG JAHAT

LANUN BUGIS

-------------------

MAT SALEH TAK MENGENANG JASA











FITNAH

TOHMAH

CILAKA KAU

MAT SALEH

Anwar kini tak menonjol, tapi
KUALA LUMPUR -  ' Anwar Ibrahim mungkin tidak lagi menonjol sebagai pencetus perjuangan politik lantang seperti dulu, namun beliau tetap punya semangat membara untuk membawa pembaharuan kepada negara'.  

Ini pandangan Mark Trowell, pengarang siri terakhir perbicaraan sodomi Anwar berjudul: “Anwar Returns, The Final Twist. The Prosecution and Release of Anwar Ibrahim.”

“Beliau (Anwar) memberi pujian kepada Mahathir (Perdana Menteri  Dr Mahathir Mohamad) kerana berusaha keras untuk melakukan perubahan kepada negara dan kesediaan bekerjasama dengan beliau (Mahathir) jelas menunjukkan sejauh mana mereka sedia berjuang untuk Malaysia.

SIAPA   

MAT SALEH INI

LOYAR MEGISTRET

MEMANG PANTANG 

NENEK MOYANG 

AKU

MAT SALEH PENIPU

CILAKA

MAT SALEH

TAK MENGENANG 

JASA

KAH KAH KAH

------------------------

TUAN HAJI PORNO





TUAN HAJI PORNO
Sekarang ni Haji TonTonwi tak perlu pi German.. dgn hanpon canggih nye pon.. badak ngentot pon dia boleh tonton hingga terpancot-pancot. on JANGAN SEBAR FITNAH
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 8/26/18



---------------

TAK PIKIAK





TAK PANDAI 

PIKIAK
Pak lebai tak perlu pikiran kritikal bagai la, tt. Jadi walaunta atau walauntit cuma guna konsep D.A.P; Dengar, Angguk dan Patuh arahang tuang presideng. Cer perati betul2 sebenarnya parti DAP dah memang dekat dgn lebai, cuma lebai jer tak sedar diri. Kahkahkah on 
GUNAKAN FIKIRAN KRITIKAL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/26/18






-------------

LONDEH LONDON







LONDEH LONDON
Malaon ni nanti Allah londeh kemaluan dia di London tunggu 04/2019..sial punya unta guna nama Allah makan rasuah...ptuuuuuiiii busuk nate ni! on 
GUNAKAN FIKIRAN KRITIKAL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/26/18







--------------

GUNAKAN UNITED FRONT

-


HUKUM KARMA
Tuan TT al Jolobuyi. Sang Pencerah mengajarkan Ulama Pencinta Rabbi teori United Front. Ajaran Sang Pencerah diamalkan di Sungai Kandis, Balakong dan Seri Setia. 
Hukum karma terlaksana. Apa lagi kepuasan hidup Sang Pencerah bilamana Ulama Pencinta Rabbi akur dan berijtihad dengan kebenaran? Ini ibarat syurgawi diturunkan ke tanah Malaysia dan dijejak pengamal LGBT yang bertaubat. Hahahaha. on 
KEBENARAN UNITED FRONT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/26/18



---------------------

YA TUHANG





YA TUHANG
Ya Tuhang, 
tunjukkang hamba jalang yang benar... on SEKETUL BABI
Publish | Delete | Spam
al-amin al-hikmah
on 8/27/18



----------------

GULANG BABANG

-


EDI WANG KATANG

GULANG BABANG

Ya Tuhang, 
tunjukkang hamba jalang yang benar... on SEKETUL BABI
Publish | Delete | Spam
al-amin al-hikmah
on 8/27/18

Malaon


-------------