.

Selasa, 3 Mac 2009

SIDANG TERGEMPAR DUN PERAK TIDAK BERTAMADUN – AZLINA – bernamaKUALA LUMPUR 3 Mac - Menteri Pelancongan, Datuk Seri Azalina Othman Said hari ini berkata tindakan Speaker Dewan Undangan Negeri (DUN) Perak V. Sivakumar dan 27 anggota dewan yang terdiri daripada DAP, Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan Pas menghadiri persidangan dewan di bawah pokok adalah satu tindakan yang tidak bertamadun
.

“Ia juga merupakan satu penghinaan kepada Sultan Perak.

Apa yang pembangkang buat ialah melaksanakan undang-undang rimba ,” katanya dalam satu kenyataan kepada Bernama di sini hari ini.


kah kah kah…. PERSIDANGAN MACAM MANA YANG BERTAMADUN ?... kah kah kah

woit…. CERITA SIKIT MACAM MANA PULAK BOLEH HINA SULTAN PERAK ?.... kah kah kah…

woit… APA SANGKUT PAUT DENGAN SULTAN PERAK…. kah kah kah..

woit…. BILA NAK KELUARKAN LAPORAN KEEWANGAN SUKOM 1998 – kah kah kah….BUKAN KAH INI MANIFESTO PURTAN … kah kah kah

woit… DAH LEBIH 10 TAHUN…. CAKAP NAK BENTANG LAPORAN SUKOM… kah kah kah…

woit…. DAH RAMAI AHLI SUKAN YANG SAKIT JANTUNG…KENCING MANIS…. GIGI TERCABUT….. LAPORAN MASIH BELUM KELUAR… kah kah kah…

woit … APA JADI DENGAN 4 JUTA PROJEK AKHBAR MALAYSIA TODAY BROTHER MUNKEE NI BUAT MASA MUNKEE NI JAGA SUKAN..... DAH LINGKUP KE …kah kah kah….TER NOW !!! LAPORAN KE DUA BEDAH SIASAT MAYAT KUGANLaporan bedah siasat kedua ini membuktikan yang Kugan telah dipukul. Laporan ini juga menunjukkan buah pinggang Kugan telah gagal berfungsi.

Ada keroskkan di bahagian dalaman tubuh badan Kugan.

Bedah siasat ini telah dijalankan atas permintaan keluarga Kugan.

Bedah sissat ke dua yang di jalankan oleh Pusat Perubatan Universiti Malaya juga telah mendapati beberapa tanda kesan terbakar di tubuh badan Kugan.

Peguam Negara telah mentakrifkan kes Kugan ini sebagai kes bunuh.BERITA BARU MENYUSUL - HENTAKAN BENDA TUNPUL PUNCA KEMATIAN KUGAN - berita hairan

KUALA LUMPUR: Keputusan bedah siasat kedua oleh pakar patologi menunjukkan suspek kes curi kenderaan mewah, A Kugan, mati disebabkan hentakan benda tumpul secara berterusan pada beberapa bahagian badan, kata peguam keluarganya, N Surendran.

Bedah siasat kedua yang dijalankan pakar patologi Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) yang diterima peguam keluarga Kugan jam 5.30 petang semalam, juga menunjukkan kesan kecederaan dalaman yang serius.

Mendiang dipercayai diserang secara berterusan menggunakan objek tumpul serta dicucuk dengan objek panas pada bahagian belakang badan.
TERNOW !!! NILAI RINGGIT JATUH - BERBANDING DOLARNILAI RINGGIT JATUH -KUALA LUMPUR, March 3 – Nilai ringgit telah jatuh walau pun kelmarin Nor Yakcop berkata ‘ ekonomi kita belum meleset’.

Petang ini Zeti Aziz kepala Bank Negara telah menerima hakikat bahawa ringgit telah merundum jatuh berbanding dengan nilai dolar.

Satu dolar hampir mencecah 4 ringgit - 3.7270.

Ini bererti akan ramai orang kaya-kaya menukar ringgit ke dolar. Simpan dolar lebih selamat dari simpan ringgit.

Ini bererti barang kita beli dari luar negara jadi mahal.

Ini bererti hutang negara jadi bertambah.

Ini bererti barang expot kita murah. Jika kita jual barang ke luar negara – kita dapat BANYAK DUIT…. tapi TAK ADA PEMBELI kerana ekonomi kapitalis sedang tenat.
TERBARU !!!!! PARLIMEN NEGERI PERAK DI BUBARKANSEJARAH DI BUAT HARI INIMesyuarat Ahli-ahli Majlis Dewan Perundangabn Perak telah sebulat suara bersetuju untuk membubarkan Dewan Undangan Negeri.

Mesyuarat tergempar ini telah di saksikan oleh hampir 1000 warga Perak.

Inilah satu-satunya persidangan Dewan Undangan Negeri yang paling ramai di saksikan oleh warga.

Mesyuarat ini telah di adakan di bawah pokok berhampiran dengan bilik mesyuarat yang telah di kunci.

Seperi Pokok Ipoh yang memberi nama kota Ipoh.

Pokok ini bersejarah.

Pokok bersejarah ini wajib dipanggil Pokok Rakyat dari hari ini.
GEMPAR !!!! RANCANGAN UNTUK GAGALKAN NAJIB JADI PM ? - malaysianinsider


DI MAHKAMAH MANA ?


KUALA LUMPUR, March 3 –Several Umno members are expected to set in motion today moves to obtain a court injunction to block this months’s Umno general assembly.

Their ultimate aim: to block the ruling party endorsing Datuk Seri Najib Tun Razak as the Umno president and pave the way for Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi to stay on as prime minister.
SELATAN: PENDUDUK GEMBIRA TEPI BANGUNAN UMNO JADI TONG SAMPAHJOHOR BAHRU: Penduduk di Kampung Datuk Sulaiman Menteri, Majidee di sini, kesal dengan tindakan segelintir peniaga di Jalan Kemboja kawasan berkenaan yang membuang sampah di tepi bangunan Umno Cawangan Jalan Orkid.

Mereka mendakwa kegiatan membuang sampah di kawasan berkenaan sudah berlaku sejak dua bulan lalu, dan ia mengundang pelbagai masalah khususnya, pencemaran bau dan menjejaskan kebersihan sekitar.

Timbalan Pengerusi Biro Aduan dan Pengaduan Awam Umno bahagian Johor Bahru, Datuk Yahya Jaafar, berkata beliau sudah meninjau masalah berkenaan dan mendapati ia agak serius.

“Bangunan berkenaan digunakan untuk pelbagai aktiviti bukan saja Umno tetapi ia juga berfungsi sebagai balai raya bagi penduduk di kawasan ini
.


kah kah kah…. INI BARU BETUL….kah kah kah

kah kah kah…. INI BARU TEPAT …. kah kah kah..

woit…. I REST MY CASE…. kah kah kahMALAYSIA TIDAK ALAMI KEMELESETAN : NOR MOHAMED

KUALA LUMPUR: Malaysia berdepan dengan tempoh yang sukar berikutan kelembapan ekonomi dunia, tetapi masih belum lagi mengalami kemelesetan, kata Menteri Kewangan Kedua, Tan Sri Nor Mohamed Yakcop, hari ini.

"Kita tidak mengalami kemelesetan. Kemelesetan ditakrifkan sebagai dua suku tahunan berturut-turut yang mengalami pertumbuhan negatif dalam keluaran dalam negara kasar (KDNK) sebenar, tetapi kita tidak (mencatatkan pertumbuhan negatif).

"Tetapi, tentunya kita menghadapi masa yang mencabar," katanya ketika diminta mengulas mengenai keadaan ekonomi dalam negara.


kah kah kah…. AJAIB… MAGIC…. SUPERNATURAL…. kah kah kah..

woit…. DUNIA PATUT BELAJAR DARI MAMAK TONGKANG NI…. kah kah kah..

kah kah kah... EKONOMI DUNIA RUNTUH.... NEGARA BANYAK MUFLIS...TAPI MALAYSIA... NO PROBLEMS... kah kah kah

woit… MAMU…. DULU HILANG 20 BILION RINGGIT MAMU APA CERITA ..kah kah kahHADIAH LEMBU KETUA PEMUDA CABAR SPRM DAKWA - MstarPETALING JAYA: Ketua Angkatan Muda Keadilan (AMK), Shamsul Iskandar Mohd. Akin menegaskan, pihaknya tidak akan memohon maaf kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) atas tindakan menghadiahkan lembu secara simbolik Rabu lalu, sebaliknya sedia berhadapan dengan tindakan mahkamah jika didakwa.

"Saya cabar untuk didakwa.. hendak dakwa di bawah seksyen apa? Saya juga tidak akan meminta maaf... saya tidak melakukan apa-apa kesalahan," kata beliau mengulas kenyataan Ketua Pesuruhjaya SPRM, Datuk Seri Ahmad Said Hamdan semalam.

Beliau turut menyelar keras kenyataan balas yang dikeluarkan secara biadap oleh Ketua Pesuruhjaya SPRM, Ahmad Said Hamdan dalam temu bual bersama Sunday Stardan mStar Online, yang disiarkan semalam.


kah kah kah….. INI BARU CERITA LEMBU….kah kah kah

woit…. INI BUKAN CERITA ANAK LEMBU BAWAH UMUR KE…kah kah kah

kah kah kah…. BUAT FILEM PORNO ANAK LEMBU ADA MARKET DI AUSTRALIA KE?..... kah kah kah…

woit…. BILA LAGI NAK JADI LEMBU…. DAKWA LAAAA….kah ah kah