Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 31 Januari 2012

FLOM - SUDAH JADI FAT LADY OF SHOPPING







FESTIVAL FESYEN ISLAM : ROSMAH TAK BELANJAN SAKAN
- mkini

Pengerusi Festival Fesyen Islam (IIF) Raja Rezza Shah yang turut bersama dalam rombongan lawatan isteri Najib Abdul Razak ketika membeli-belah di butik pereka Australia berkata kata Rosmah Mansor tidak berbelanja sakan seperti yang didakwa.

Menjawap soalan yang dikemukakan oleh Malaysiakini, Raja Rezza berkata 61 helai pakaian yang dibeli di pusat membeli-belah Carl Kapp di Paddington, Sydney, Australia, baru-baru ini sebenarnya adalah stok atau bekalan untuk sebuah kedainya di London.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


NOTA:
dunia sudah berubah
dalam buku sejarah perak
ada di kesahkan bagaimana
dalam satu jamuan bersama tuan residen
sultan perak telah terkentut

dengan serta merta
bedahara di sebelahnya mengaku yang di terkentut

dunia berubah
kali ini mak janda 7 anak yang bershopping sakan
ada raja yang mengaku
dia yang shopping bukan mak janda
kah kah kah


FLOM : FAT LADY OF SHOPPING







AMBIL JANGAN TAK AMBIL





SAMPUL PUTEH DARI BRAHENG






GERAKAN TUNTUT IBRAHIM ALI MOHON MAAF - mkini

Gerakan hari ini menyelar tindakan PERKASA menggunakan 'angpow' sampul merah - yang dianggap menghina masyarakat Cina - dalam sambutan tahun baru kaum itu, walaupun hasrat penganjuran majlis itu dianggap baik.

Timbalan presidennya Mah Siew Keong (kanan) berkata, pemberian angpow dalam sampul putih pada tahun baru - sebagai festival kegembiraan - menujunjukkan Presiden PERKASA Ibrahim Ali tidak sensitif.

"Setelah menjadi anggota parlimen dan berada dalam politik sudah beberapa tahun, Ibrahim Ali masih tidak tahu adam resam kaum lain, yang menjelaskan kenapa dia terus melakukan banyak kenyataan tanpa berfikir," katanya.

Dalam majlis Tahun Baru Cina NGO itu di Kelab Sultan Sulaiman yang pertama kali diadakan semalam, PERKASA mengedarkan kira-kira RM10,000 angpow menggunakan sampul putih - tindakan yang menimbulkan rasa tidak puas hati, terutama di laman maya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...KESIAN.... SEDIH...kah kah kah..

kah kah kah... PERCUBAAN NAK BODEK CHINA.... kah kah kah..

kah kah kah..NAK UCAP PANJANG UMUR MURAH REZEKI...kah kah kah..

ksh ksh kls...APAKAN DAYA DAH KANTOI.... kah kah kah

NOTA:
ada beberapa pekara timbul disini
kita tak tahu sama ada ibrahim ali
sengaja atau tak sengaja
di rancang atau tidak dirancang
beri angpau dalam sampul putih
sampul surat puteh tanda mati

mungkin tak sedar
mungkin bebal tak tahu budaya

persoalannya ialah orang china
pasti nampak sampul puteh
kenapa berebut datang ambil
kenapa tak bantah?


apa maknanya?

maknanya duit dolar riyal
adalah penjana budaya
duit riyal dan dolar
tidak ada agama
tidak ada budaya
tidak ada bangsa






TERNOW - PADAN MUKA




NOTA:


kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah

padan muka
beritahu jangan minum coke
ini milik zionis tak caya
sekarang baru sedar
ada 8% alcohol
padan muka

beri tahu jangan makan mek dogal
tak dengar
sekarang baru sedar
ada campur babi zionis
kah kah kah






KESIAN MELAYU - SEMUA TAK BOLEH




ARAB - DALAM MASJID BUAT SHOW





JAKIM PANTAU KELAB TAAT SUAMI , PERCAYA MASIH MEMILIKI BUKU PANDUAN SEKS
– minsider

KUALA LUMPUR, 31 Jan - Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) dengan dibantu agensi agama negeri kini memantau pergerakan Kelab Taat Suami, menegaskan kelab yang majoriti besar dianggotai bekas pengikut Al-Arqam masih memiliki buku panduan seks terbitan kelab itu.

Buku panduan seks bertajuk “Seks Islam, Perangi Yahudi Untuk Kembalikan Seks Islam Kepada Dunia” telah diharamkan Kementerian Dalam Negeri pada November lalu.
Pihak kementerian berkata sesiapa yang memiliki buku yang mengulas mengenai seks suami isteri secara terperinci itu boleh didenda sehingga RM5,000.

Mereka yang didapati menerbitkan semula buku itu, bagi tujuan jualan boleh dipenjara sehingga tiga tahun atau didenda tidak melebihi RM20,000 atau kedua-duanya sekali.

"Mereka (Kelab Taat Suami) masih menyimpan buku panduan seks itu, dan kita juga telah lihatnya sendiri dalam rakaman video dalam program anjuran mereka baru-baru ini.

"Kementerian Dalam Negeri telah haramkan buku ini, tapi mereka masih lagi menyimpannya dan kita akan siasat perkara ini," kata sumber Jakim kepda The Malaysian Insider.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

NOTA:
orang india ada kamasutra
orang arab ada perfume garden
orang persia ada kuoluk wal muluk
orang china ada the bed room art
mat saleh ada diggie doggie

bagi chan laaa orang melayu

ini orang melayu semua tak boleh
pegang tangan tak boleh
pakai skirt tak boleh
duduk berdua duan tak boleh
pakai make up tak boleh
tetek besar tak boleh
tetek kecik tak boleh
seluar ketat tak boleh









NOTA:
nak mengentot pun kerajaan nak kena kontrol
nak pancut pun kena minta dari jais ke ?
nak pa chu ching minta dari jakim ke ?
kah kah kah



KEPALA BANA KUASA KETIGA - LOOOOSERS





MENONGGENG NAK KERUSI





KUASA KETIGA BOLEH JADI PENENTU KEPUTUSAN PRU : ADNAN
- berita hairan

KUANTAN: 'Kuasa ketiga' boleh menjadi penentu kepada keputusan pilihan raya umum (PRU) akan datang namun ia tidak akan menjejaskan keyakinan dan sokongan rakyat kepada Barisan Nasional (BN).

Menteri Besar Pahang, Adnan Yaakob mengakui apa yang dinyatakan Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin mengenai ancaman `kuasa ketiga' itu adalah benar dan ia perlu diberi perhatian.

"Tapi apa yang penting ialah pengundi, kerana mereka yang akan menentukan pilihan apabila tiba masanya (PRU) nanti," katanya kepada pemberita selepas menyampaikan pakaian dan beg sekolah kepada 1,565 pelajar sekolah rendah dan menengah sekitar Kuantan sumbangan Yayasan Pahang di sini hari ini.
Adnan berkata demikian ketika diminta mengulas kenyataan Muhyiddin bahawa BN sedia berdepan dengan siapa sahaja termasuk 'kuasa ketiga' yang didakwa akan menjadi ancaman dan penentu pada PRU ke-13 nanti.

Muhyiddin mengakui sukar meramalkan 'kuasa ketiga' tetapi bersedia menghadapinya dan akan ditentang seperti pembangkang lain.

Adnan berkata kewujudkan 'kuasa ketiga' tidak dapat dielakkan kerana masyarakat semakin terdedah kepada pelbagai maklumat.

Katanya sekiranya 'kuasa ketiga' itu merujuk kepada pertubuhan bukan kerajaan (NGO), beliau percaya tidak semua NGO adalah anti kerajaan kerana sesetengahnya turut menyokong agenda kerajaan. - TIEWNAMA

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... KEPALA BANA APA KUASA KETIGA INI?.... kah kah kah..

kah kah kah....RAJA PETRA KUASA KETIGA.... kah kah kah..

kah kah kah...HASAN ALI KUASA KETIGA... kah kah kah..

kah kah kah..HARIS IBRAHIM KUASA KETIGA.... kah kah kah...

kah kah kah...MALIK IMTIAZ KUASA KETIGA.... kah kah kah...

kah kah kah.... ZUL BISUL KUASA TIGA... kah kah kah...

kah kah kah... WEE CHEE KEONG KUASA KETIGA.... kah kah kah..

kah kah kah...UTAYA KUMAR KUASA KETIGA... kah kah kah..

kah kah kah... ZAID IBRAHIM KITA KUASA KETIGA.... kah kah kah..

kah kah kah....SALEHUDDIN HASHIM KUASA KETIGA... kah kah kah..

woit... INI DAH LEBIH DARI TIGA... BIAR BETUL...kah kah kah

kah kah kah...INI PUN BELUM MASUK LAGI KATAK PURU.... kah kah kah

NOTA:
semua orang ini sudah nyanyooo
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah
tak caya tanya zaid ibrahim
apa itu nyanyooo
kah kah kah


JANGAN LUPA AHAD INI


MAMAT NIGERA BUAT KERENAH LAGI - KEMPEN ANTI ORANG JAHAT DI TERUSKAN



NOTA :

ini saheh mamat hitam ini
duduk di kuala lumpur
saheh mamat iotyam ini
sednag bersubahat dengan
warga tempatan

tiga minggu dahulu
4 orang pelajar kolej
dari shah alam telah di tahan polis
mereka menjadi mangsa meminjamkan
buku akoun bank mereka

gagak itam ini akan menggunkan
nama dan akoun tempatan
kerana lebih diyakini

masalah gagak hitam dan orang afrika
ini muncul kerana madey mahu
jadi raja afrika
warga negara afrika di benarkan masuk
dengan mendapat visa lawan di lapangan terbang

macam zaman kerajaan melayu melaka:
keling mendeliar yang bawa masalah
sekarang yang mula bawa masalah ialah madey


NOTA:
jumpa mat nigeria
jumpa zul nordin
ketuk zul nordin dulu



KERENAH WARGA NIGERIA
















SITI KHATIJAH BT CHE YUNUS siti._yunus304@msn.com
1:27 PM (21 hours ago)

to undisclosed recipients
Salam,

Saya SITI KHATIJAH BT CHE YUNUS, saya bekerja sebagai Marketing Officer di sebuah syarikat pemprosesan batu mulia di UK.di sini Saya ingin memperkenalkan kepada encik peluang perniagaan yang besar kenuntungannya,saya memerlukan bantuan encik dan kerjasama encik untuk memajukan perniagaan ini.saya menghubungi encik kerana saya tidak ingin kehilangan rakan kongsi saya di dalam perniagaan ini.saya tahu bahawa saya dan encik akan mendapatkan feadah yang baik daripada perniagaan ini di masa akan datang. Sekarang saya hanya ingin encik menjadi pembekal (agent) kepada syarikat saya bekerja dan encik boleh mendapat keuntungan daripada peluang perniagaan ini .

Syarikat saya memerlukan sebuah produk yang disebut (Creity Wash Crus). Para Creity Wash Crus adalah cecair kimia saintifik bar substansi, sejenis pelincir, terutama digunakan di makmal untuk gemological pemurnian merawat atau menerangkan,memasuki ke dalam berlian dan mengewap keluar kotoran di dalam berlian dan batu-batu berharga sepertinya.

Pembekal asal produk ini adalah di (Malaysia) sehingga lah pembekal produk langsung syarikat KAMI INI mengalami kemalangan di sini {uk} ,dia adalah pengurus pemasaran dan sejak dia kemalangan monopoli ini telah tergendala.saya hanya ingin encik menjadi agen di antara penjual dan pembeli .Ini adalah perniagaan besar untuk saya dan encik dan akan mendapat keuntungan besar.saya hanya memerlukan kerjasama untuk menjadikan perniagaan ini berjaya.Saya akan memberi anda maklumat lebih lanjut tentang hal ini jika anda bersedia untuk menjadi sebagai agen untuk membekalkan produk ke syarikat kami.

Pertama, saya akan perkenalkan anda pembekal (agent)kepada syarikat saya nanti. Mengikut peratusan, awalnya harga beli yang sebenarnya produk tersebut oleh syarikat per Carton adalah 4,000.00 USD, sedangkan di (Malaysia) harga jual tempatan adalah 2,100.00 USD dan syarikat saya memerlukan tidak kurang daripada 200 Cartons.

Saya ingin encik menjadi agen link kami yang menghubungkan penjual tempatan di Malaysia secaralangsung kepada syarikat membeli maka margin keuntungan akan digunakan bersama berdua 50% untuk encik, sementara 50% kepada saya.sekiranya encik dapat membantu saya mengurus perniagaan jual beli produk ini saya amat berterima kasih.kemudian saya akan membincangkan pekara ini bersama pengurus syarikat saya. saya yakin dan percaya encik boleh menyediakan produk ini kepada syarikat.di sini juga saya memfailkan butiran dari segi harga dan cara bayaran maka kita boleh mengambil daripada permulaan perniagaan ini. encik saya mengharap agar encik dapat membalas email saya ini secepat mungkin, agar saya dapat mengemailkan number telephone penjual di malaysia gar encik dapat menghubungi penjual untuk bertanya sama ada penjual tersebut masih mempunyai stock untuk di bekalkan kepada encik.sebelum syarikat kami akan menghantar pengurus pembelian pergi ke Malaysia untuk membeli produk dari encik secara tunai.Terima kasih atas kerjasama encik,saya mengharap dan menunggu balasan email daripada encik.

Wassalam...



EROTIKA ARABIKA - JUMPA MELAYU KOTEKA




MEMERLUKAN IMIJINASI KUAT






PELACUR DARI TIMUR TENGAH SASAR MALAYSIA DESTINASI BARU? – mStar

KUALA LUMPUR: Operasi dan pemantauan polis menunjukkan wujud trend baru kedatangan pelacur dari Timur Tengah ke Malaysia sebagai destinasi baru mereka.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Mohd Bakri Zinin berkata pelacur dari negara seperti Yemen, Iran dan Iraq menjadikan lelaki di negara ini sebagai sasaran pelanggan mereka.

"Mereka datang ke Malaysia menggunakan taktik samaran kononnya untuk belajar bahasa Inggeris menggunakan pas pelajar dengan mendaftarkan diri di institusi pendidikan tinggi swasta.

"Ada juga pelacur ini menggunakan pas lawatan sosial yang membenarkan mereka berada di negara ini selama tiga bulan," katanya pada sidang media di sini, Isnin.
Beliau berkata, pendedahan itu dibuat berikutan penangkapan 15 pelacur dari negara terbabit dalam satu operasi di ibu negara dan Selangor awal bulan ini.

Mohd Bakri menambah, polis kini memantau aktiviti itu dan mereka yang ditangkap akan diambil tindakan sejajar dengan langkah kerajaan ingin membanteras pemerdagangan manusia.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.... ANNA SUDAH JELAK MAKAN TOM YAM...kah kah kah...

kah kah kah...ANNA SUDAH JELAK MAKAN HOKIEN MEE... kah kah kah..

kah kah kah...ANNA SUDAH JELAK MAKAN CANTONESE MEE...kah kah kah

kah kah kah...DAH JELAK MAKAN BURGER GERMAN...kah kah kah..

kah kah kah...ANNA SUDAH JELAK MAKAN FISH N CHIP...kah kah kah..

woit... SEKARANG ANNA MAHU RASA RASA SHEESH KEBAB... kah kah kah.....

kah kah kah...SHEEESH KEBAB YANG GEMOK DAN BUNTAL... kah kah kah..

NOTA:
ada baiknya
pelacur arab ini datang
biar orang melayu sedar
bahawa orang arab ini
tak ada bezanya dari bangla
dari orang afrika
dari awang hitam

dulu orang melayu kena
kelentong oleh arab
biala ada pelacur arab
maka jelas mitos arab
ini pecah berderai


ANTA ADA BANYAK PILIHAN







SEKALI LAGI LAMPU PADAM





LETERIK PUN PADAI POLITIK




MAKLUMAT DARI PEMBACA

Bro Isham, Ini kisah luar topik tp wajar diberitahu... Kelmarin ketika Majlis Perasmian Koperasi Melayu Petaling di Dewan MBPJ, Tmn Medan Baru yg dirasmikan oleh Noh Omar... Sedang asyik dia mengutuk megeji kerajaan Selangor & PKR, tiba2 elektrik dewan padam...mmg luarbiasa...

Noh Omar terus keluar dr dewan muka frust tak dapat buat kerja keji hina PR... yg paling best, berlambak2 makanan tak habis...apa maknanya? org tak ramai... last2 bapak mertua aku bawak 4-5 bakul makanan balik rumah....hancus program gerombolan!!!
By Anonymous on WASPADA - PRU 13 - KITA AKAN DITIPU on 1/30/12