.

Ahad, 11 Disember 2016

AL-FATIHAH







Egypt: bomb blast at Cairo Coptic cathedral kills at least 25 people

A bomb blast at Egypt’s main Coptic Christian cathedral has killed at least 25 people, state media said.
The attack on the Cairo church, at about 10am (0800 GMT) on Sunday morning, was one of the deadliest against the country’s Christian minority in recent memory.



------------------

BERITA BAIK UNTUK RAKYAT MALAYSIA








MEDIA LUAR

MELAPORKAN

NAJIB AKAN

DI TANGKAP

AKAN DIDAKWA

HANYA TUNGGU

MASA


BEBERAPA

WARAN 

TANGKAP

TELAH KELUAR

Najib will be charged

The next stage is then proceeded with at leisure and thoroughly, as the criminal indictments are carefully prepared. Senior insiders have confirmed to Sarawak Report that   in any money laundering offence it is a matter of principle that all the known perpetrators are charged, whether they are themselves in the United States, whether they are US citizens or whoever they are in terms of rank.

Najib was not named in the sequestration, because it was not through his name that the assets seized were held.  However, his lawyers will have warned him that the order in July plainly confirmed his key role in the conspiracy to steal money from Malaysia and then to commit the further offence of laundering it through the United States.

Put simply, the evidence against Najib is overwhelming and legions of bankers and collaborators are now cooperating with the FBI investigation to firm up that evidence.  He willtherefore be named and a warrant of arrest will be issued and Malaysia will be requested to extradite him to the USA to face those charges.

Najib knows this, but is trading off the ignorance of Malaysians, who are being told by BN’s controlled media that since he has not been named in the asset seizure order he will not be named in the subsequent criminal charges.

Najib is also trying to gull ignorant Malaysians into believing that somehow ‘Trump will pull the dogs off’. This is not how the system works in the United States, which is a country where justice operates independently of politicians and follows the due process of the law. There is also a free media, which would fall upon the scandal of Trump intervening in such a case…. and why should Trump bother anyway?

The US DOJ has issued several warrants for politically powerful people around the world, solely on the basis of the crimes they have committed. Indeed, to fail to charge the ringleader, who personally received a billion dollars from the crime, would be deemed unacceptable if other charges were to be laid against lower players (unlike the ‘whipping boy’ system which operates in Malaysia and which has so far protected Najib from numerous local criminal matters).






------------------

KAPALA BANA AYAH KAU








kepala

bana
NAJIB UMO

BERAPO?

ROSMAH TIGO

KALI JANDO

UMO BERAPO?

SHARIZAT UMO

BERAPO?

ANNUAR MUSA

UMO BERAPO?




Putrajaya bimbang 96 peratus kes rasuah babitkan golongan muda

KOTA SAMARAHAN, 9 Dis ― Peningkatan ketara golongan muda dalam rasuah sejak tiga tahun mutakhir ini semakin membimbangkan, kata  Nancy Shukri.
Menteri di Jabatan Perdana Menteri itu mendedahkan kira-kira 96 peratus mereka yang ditahan kes rasuah berusia bawah 40 tahun
- See more at: http://www.themalaymailonline.com/projekmmo/berita/article/putrajaya-bimbang-96-peratus-golongan-muda-terlibat-rasuah#sthash.ER2gzWiD.Fv17Ues2.dpuf


antan ayah

nancy shukri

bengkok

apam mak kau

busuk

apam  nancy

kona lada

tu pasal

cakap merapu

napo tak 

tangkap najib?

rosmah? ijat

& anwar musa



-------------

SUARA KAUM PEMODAL ANTARABANGSA







TULISAN

MAJALAH

ECONOMIST

SUARA KAUM

PEMODAL

ANTARABANGSA


"Malaysians Underestimate The Trouble Their Country Is In" - The Economist Spells It Out Over The 1MDB Issue


Tainted analysts with vested interests in managing Malaysia’s corruption, like the ‘Asia Wealth Management’ boss for the bank UBS, have been putting themselves about the media in recent days, trying to talk up the ringgit.

But, it isn’t working. Excuses are being made for the continuing decline of the currency, such as ‘The Trump Effect’, when everyone knows the real problem is ‘The Najib/1MDB Effect’.

For the past fortnight the true dire state of the ringgit has been disguised by Najib’s tame new Central Bank Governor, who has been wasting the country’s reserves by throwing huge sums at buying up the currency, which everyone else is sensibly getting out of.

He has made it fundamentally worse by lecturing banks that they must stop the frantic selling, thereby proving the desperate nature of the crisis.

The fact of the matter is that no one wants to invest in a country which is run by a coven of criminals, who are locking up people left, right and centre in an arbitrary fashion for complaining that the rule of law is not being upheld.
No one wants to invest in a country where all respectable people from all sides of the political divide have been forced to unite in condemnation of a thief Prime Minister, who refuses to quit office.

It is particularly telling for observers of Malaysia that this is a country where it remains possible for a man to remain in office, despite having been exposed as a kleptocrat billionaire – who on earth can consider their money safe under the jurisdiction of such a man and his bought and corrupted cohorts, who are making up the rules as they go along to  slap down anyone who points out the truth?

Because the UMNO leadership control the local media, these goons are still living in a mental bubble, telling themselves that they can keep up their crackdown and eventually obedience and order will reassert itself in their favour.  But, this is not Operation Lalang, not least because Mahathir was competent and everyone can see that Najib is not.

Najib may succeed in continuing to hold on to power by attacking protestors, locking up the opposition, encouraging extremism and violence and then cheating the election, but the price will be a tumbling ringgit and poverty for all. Malaysians are used to a better life and they will not thank UMNO for this.


nota:

kj selalu klim

dia pernah

jadi intern

di majalah ini

ada apa apa

yang tersorok?


----------------

KALAU OOO KALAU









POTAI MELATO
Thorbaek... Kalo potai tumbuh melato kek Chino, dah tontu Molayu komponan nak raser biawok. Kasiankanloh Molayu, idop topinggir , introvert. 

Meolancap pun takut, sbb xdak lesen dari Pejabat Muti. Idop dlm dunia sorba perkauman dan kotakotan. Bior undang2 hanya den kobakan dari UMNO saja yg lohor. on MELAYU SUKO POTAI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/10/16





------------------

GEMOK MEMBADAK








F.B



Charlie Verona feeling funny.
Aku tengah tengok Anugerah Melodi dgn mak aku. Pastu keluar iklan London Weight Management. Tiba2 mak aku cakap,

"Mana boleh kurus kalau dah gemok gedempol mcm tu"
Aku senyum dan cakap,

"Boleh mak. Tu gambar dia lah tu sebelum dan selepas"
Mak aku jawab,

"Habis tu Rosmah Mansur yg duit berjuta-juta tu kenapa gemok jugak? Sampai nak bawak badan pun tak larat. Habis muka dia dibuatnya"

KaKaKa! Terburai perut aku gelak. 

Aku gelak bukan pasal hal orang gemok, tapi pasal mak aku contohkan Rosmah Mansur tu.






-----------------

AL-FATIHAH








Turkey: over a dozen dead after two blasts in Istanbul

Two explosions, one thought to have been a suicide bomb, killed 15 people and wounded 69 outside a football stadium in Istanbul a Turkish official has said, in an attack that appeared to target police hours after a match between two of Turkey’s top teams.






------------------

PARTI KUN PIUS






KUNT

PIUS




MAHATHIR KATA
Mahathir kato pas ni confused. Den kato pas ni blur tak ketentuan arah. Hati jantung pikiran dio suku nak tegakkan hukum islam 100% takde kompromi strict serupa taliban afghan. 

Suku pulak rasa itu melampau sangat dalam malaysia yang berbilang ugama dan fahaman dan tak akan dapat sokongan majoriti waktu pilihanraya atau bukan pilihanraya, maka nak bersetubuh dengsn umno supaya masih dilihat pejuang ugama bila menasihatkan umno bila orang umno buat perkara kontroversi sedangkan masa sama boleh berselindung sebalik umno sepanjang persetubuhan lalu tak nsmpak lah sebagai ekstremis ugama. 

Suku lagi nak bersama pakatan sebab pakatan dilihat prospek paling menarik jiwa golongan cerdik dsn juga generssi muda dengan tema perjuangan yang diihat politically dan morally correct. Suku terakhir cuma berserah pada takdir, pada pandangan dan keputusan pimpinan, yang dilihat.terbaik kerana mereka ulamak belaka yang wajar dan perlu dihormati lebih wajar dari orang lain on LANGKAH TEPAT DARI PAS
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/10/16







---------------

KENALI SIAPA MUSUH KAMU







JENG JENG JENG JENG JENG JENG JENG JENG
JENG JENG JENG


RAMAI LAGI

KE YANG TAK

KENAL SIAPA

HAJI HADI ?


Fokus lawan BN, bukan tanding di Permatang Pauh

PKR menasihati Pas agar mengkaji semula hasrat mereka untuk bertanding di kerusi Parlimen Permatang Pauh pada pilihan raya umum ke-14 (PRU14).
Naib Presiden PKR Nurul Izzah Anwar berkata parti Islam itu sepatutnya menghalakan fokus mereka menentang Barisan Nasional (BN)

KENALI MUSUH

KAMU - KENALI

DIRI KAMU

SERATUS

PERTEMPURAN

SERATUS

KEMENANGAN





--------------

AMERTIKA PUTAR LAGI





I HEP YU ,YU HE MI
Bodo la cia nih. Cia, cina la. Bukan rusia. Cina yang power lebih dari rusia. Kan cina yang banyak godam laman web amerika dalam bebwrapa tahun kebelakangan, itu semua memuncak pada pilihanraya presiden, tapi takkan berhenti situ, sebab banyak lagi kes sedang q tunggu giliran, termasuk, atau terutama, kes najib anak beranak, kan najib dah serah berbilion hadiah pada cina, maka priority kes najib anak bini la naik dalam turutan q, berjaya bagi settle kes najib dengan laki nanti kasi lagi hadiah beberapa bilion lain pulak, kan prinsip najib dengan cina I hep yu, yu hep mi. 

Rusia mana dapat bikin macam cina bikin. Itu pasal cina langsung tak segan tak kecut terang2 nak claim segala pulau di laut cina selatan. Cina perlukan tanah lebih banyak, tanah elok boleh diduduki, sebab penduduk cina makin ramai tak lama lagi dah cecah 2 bilion then kejap je menghampiri 3 bilion pulak, mana nak sumbat? on SEKALI LAGI PUTAR ALAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/10/16

REJIM SADDAM WMD
cari punya cari , rupa rupa nya rejim Saddam tiada WoMD Si Saddam yang klentong dan berbohong bahwa dia ada WoMD. Akhirnya Saddam kena teruk teruk..kena kaw kaw. cari punya cari bahawa maria Chin ada online direct dengan Soros. Rupa rupa nya Kepala Twit Negara yang klentong. kita tunggu Twit negara ni kena kaw kaw... on SEKALI LAGI PUTAR ALAM
Anonymous
on 12/10/16





-------------------

SOKONG LEBAI HADI




SOKONG  PAK LEBAI
Aku sokong sangat2 pas letak calon di permatang pauh kalau calon pas tu ialah lebai hadi. Saja nak tengok lebai hadi tegolek dog. on LANGKAH TEPAT DARI PAS
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/10/16






------------------