.

Rabu, 7 Mac 2018

TUKAR TIUB - BUAT IKLAN








PRU14

TUKAR TIUB

BUAT IKLAN






SEDARLAH WAHAI BANI MELAYU




SEDARLAH WAHAI

BANI MELAYU

DAH BERBUIH

MULUT BERDOA

DAH HANTUK 

KEPALA

MUSTAHIL TAK

FAHAM FAHAM




---------------

KELING BUAT AUTA KELING







INI NAMANYA

KELING  EEE BUAT

AUTA KELING

Azeez beri tempoh 4 hari pada Guan Eng untuk mohon maaf

 | March 6, 2018
Pemimpin Umno itu akan mengambil tindakan undang-undang jika ketua menteri Pulau Pinang tidak mohon maaf.






KUALA LUMPUR: Ahli Parlimen Baling Tuan Haji Abdul Azeez Rahim memberikan tempoh 4 hari kepada Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng untuk memohon maaf kerana didakwa mengeluarkan kenyataan memfitnah mengenai projek terowong dasar laut.

Beliau memberi amaran tindakan undang-undang akan diambil jika Lim gagal berbuat demikian.

“Saya mahu dia memohon maaf secaa terbuka dan menarik balik kenyataan memfitnah terhadap saya, Umno dan Tabung Haji,” katanya pada sidang media di Parlimen hari ini.


TENGOK MUKA

DAH TAHU

ITAM LEGAM

NAK JADI MELAYU

KAH KAH KAH

------------------

BIJI KELENTIT






BIJI KELENTIT

biji kismis tu analogi kpd biji kelentit la bang....cuma yg kureng sikit kebanyakan biji kismis warna kehitam-hitaman....mungkin kpd Hj Mat Tontowi agak kurang menarik la sbb dah tengok kat german kismis dieorang color pink...kah kah kah ahh ahh ahhh on 
HANYA DAPAT KISMIS
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/7/18




-------------------

PENYAMUN DI AUSTRALIA




PENYAMUN 
hampir semua berkaitan perompakan mesti akan ada perkataan australia..pembunuh altantuya -ada di australia, najib rosmah sambut tahun baru, bergolf juga diaustralia, akuan bank dan duit2 polis masyuk juga di australia..

PERASUAH

mat taib yg masuk semula ke dlm parti tong taik umno ,juga perihal diaustralia.ohya, kapal layar tu pun australia yg pecah lobang gak..mana la australia bole dibeli dgn pahlawan bugis dari makassar..lembu2 korban, unta korban, kambing akikah juga didatangkan dari australia

BERHIMPUN

dan autralia paling serius dgn teknik penyembelihan oleh warga muslim yg dikatakan zalim yakni haiwan bergari, haiwan diikat tali..itu belum lg regulasi australi paling ketat mengenai haiwan..tak caya, tanya tokey2 akikah, tokey korban..paling cikai bole tanya kak ijat..

DI AUSTRALIA

regulasi malaysia lebih teruk dari reguylasi negara kafir dlm bab kebajikan haiwan..warga muslim yg zalim terhadap haiwan maka negara kafir akn batalkan penjualan haiwan..kita di malaysia yg ramai mufti hanya tau perihal puki dan kote on APA NAK HAIRAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/7/18




-------------------

DUA TUAN HAJI MULA GADUH






TERBAIK

DUA TUAN HAJI

MULA GADUH

APA MAKNA?

Rais Yatim: Tak perlu sindir, Jho Low diburu 8 negara


Tuan Hajii Rais Yatim tidak bersetuju dengan kenyataan Tuan Haji  Salleh Said Keruak bahawa dirinya tidak melihat kenyataan menteri komunikasi dan multimedia itu secara keseluruhan tetapi sebaliknya dipengaruhi oleh pengguna media sosial mengenai ahli perniagaan Low Taek Jho, atau lebih dikenali sebagai Jho Low.

Rais yang juga penasihat sosiobudaya kepada kerajaan berkata Salleh bertindak terlalu cepat menidakkan kapal mewah itu bukan milik Jho Low.

“Menteri Komunikasi sepatutnya tak menyindir bahawa saya terikut-ikut dengan kenyataan tentang siasat Jho Low. Saya bukan dalam kategori itu.

“Warga Malaysia ini sudah diburu oleh lapan negara sabit penyelewengan berbillion ringgit 1MDB.

“Saya cuma minta pihak yang berwajib bukalah fail siasatan dan jalan kerja,” katanya dalam satu hantar melalui Twitter.


MAKNANYA

INI TANDA

MAT MONGOL

KALAH PRU14

PAKATAN  MENANG

KECUALI DITIPU


-----------------------

SATU LAGI PROJEK KISMIS







SIASAT JANGAN

TAK SIASAT

KEMUDIAN BERI

LAPORAN SUDAH

BERSIH & SELESAI

KAH KAH KAH

SPRM siasat pengarah JSJ berhubung akaun bank Australia

 | March 7, 2018
Ia selepas media Australia mendedahkan kewujudan akaun bank bernilai RM971,400.




KUALA LUMPUR: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) akan melakukan siasatan terhadap Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Bukit Aman Tuan Haji Wan Ahmad Najmuddin Mohd berhubung wang A$320,000 (RM971,483) yang didepositkan ke akaun bank miliknya di Australia.

Timbalan Ketua Pesuruhjaya (Operasi) SPRM, Tuan Haji Azam Baki ketika dihubungi Bernama mengesahkan perkara itu selepas menerima laporan berhubung kes berkenaan.

KAH KAH KAH

INI NAMANYA

PROJEK AMAL

CARI KISMIS

KAH KAH KAH

----------------------

YA USTAD





YA USTAD

NAK TANYA

BETUL KE 

DI SYURGA HANYA

DAPAT KISMIS

APA JADI DENGAN

BIDADARI?

SAJE TANYA

ANA  CUNT FUSE






----------------------

JO PORK TAEK BABI




JHO PORK
Jo pork taek babi satu-satunya tokong kiasu komunis babi putih dikecualikan dari sentimen rasis dan agama. Makin terbongkar segala "hasil kejahatan tokong kiasu jo pork taek babi semakin dibela dan dipertahankan oleh puak dedak. Biasanya bila ada isu akan ada pihak/ngo/orang politik meminta dilucutkan kerakyatan, dicop kurang ajar kepada melayu dan mahu menampar muka dia. 

TAEK BABI

Sekarang ni semua diam semacam malaikat berlalu depan mata. Kes kiasu tokong jo pork taek babi betina pondan ni special sikit, jemputlah jo pork bertanding pru14, udah-udahlah menjadi pelarian sambil memburukkan nama negara dimata dunia.konco-konco pun relek makan tidur dalam negara on 
PERGI KE AMERIKA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/4/18




--------------------

KONSPIRASI MAT SALEH








KONSPIRASI

MAT SALLEH

Dalam tulisan minggu lalu saya telah menunjukkan bukti-bukti saheh bagaimana dalam PRU14 Pakatan Harapan (PH) akan menang. Pakatan hanya kalah dalam PRU14 kerana ditipu. Umum telah mengetahui pekara ini. Penipuan yang dirancang oleh  Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) telah  lama menjadi  rahsia umum.

Saya juga telah menerangkan bahawa dalam PRU14 ini - Pakatan akan menang untuk kali kedua. Kali pertama Pakatan Rakyat menang dalam  PRU13 tahun 2013. Pakatan Rakyat mendapat 52% undi rakyat. Ini fakta sejarah.

Maka sahehlah bahawa musuh utama dan penyebab utama jika Pakatan gagal ke Putrajaya pada PRU14 ialah kerana adanya penipuan.  Penipuan ini tersusun, teratur dan terancang.

Dalam masa yang sama  Najib juga sedang membuat persediaan.  Persediaan untuk apa?

Mengikut bacaan politik Mahathir Muhamad bakal Perdana Menteri Malaysia sesudah PRU14,  Si  Najib masih belum bersedia untuk mengundur secara terhormat. Banyak songel sedang dirancang. Banyak projek sedang diatur oleh Najib dan aparaciknya.

Maka tugas orang ramai - kita sesama kita -  yang sayangkan Tanah Melayu ialah memerhati dan memahami lengok dan  musik yang sedang dilagukan oleh Najib. Kita semua wajib bersedia. Bijak membaca lengok politik musuh agar kita tidak terperangkap dalam stratiji musuh.

Berita terkini melaporkan Si Najib ini  tidak lagi makan nasi. Kini  Najib makan quinoa. Apakah memakan ‘benda’ ini akan memberikan Najib kelebihan kudrat untuk berlari. Sekurang-kurangnya  tidak semput untuk lari  masuk ke dalam kapal terbang. Betul ke berita ini? Atau hanya berita palsu.

Najib tidak makan nasi adalah berita benar. Bukan berita palsu. Najib akan lari masuk ke dalam pesawat terbang ini hanya andaian.

Sabar dulu. Andaian ini berasaskan berita bergambar dari Face Book A. Kadir Jasin. Kadir ini ialah bekas Ketua Pengarang akhbar The New Straits Times. Dalam FB Kadir diperlihatkan gambar sebuah pesawat Antonov 124. Ini pesawat pengangut yang terbesar dari Kazakhtan.  

Antonov 124 ini boleh menerima bertan-tan barangan berat. Justeru pesawat ini tidak ada masalah untuk menerima Rosmah sebagai penumpang. Apa lagi yang akan diangkut oleh pesawat ini hanya Jin Afrit yang maha mengetahui. Kenapa pesawat  ini berlabuh di KLIA wah hulalam bisawaab.

Kenapa Si Najib membuat persedian? Apakah semua yang dirancang oleh SPR  tidak menyakinkan Si Najib? Bagaimana dengan kerja politik  para macai dan para ghurkha?

Kita  semua wajib sedar bahawa Si Najib pasti berfikiran jauh hingga sampai ke Sungai Buluh. Najib pasti memikirkan  untuk TIDAK mahu masuk ke  bilik  yang telah dikosongkan oleh Anwar di Sungai Buluh. 

Justeru Si Najib ini pasti ada  memiliki PLAN B. Ini penting. Walau pun Antonov 124 telah berlatih, walau pun PDRM telah melakukan beberapa kali simulasi menyelamatkan Najib. Dalam politik apa sahaja boleh berlaku. Dalam politik tiga hari adalah masa yang amat panjang.

Najib sedar ombak rakyat sedang bergelora. Ombak ini akan sampai untuk menghumbankan Najib dan United Malays National Organisation dalam PRU14 ini. 

Pada awal bulan Febuari ini Si Najib ini sedang melihat dirinya dengan jelas. Melihat diri? Apa yang akan berlaku?

Minggu ini Najib dan Rosmah pasti mengelabah gila babi. Pasti  Si Gemok Gedempol dua sejoli ini telah menalipon Kazakhtan dan bertanya apakah Antonov 124 terus bersedia? Kenapa perlu menalipon Kazakhtan? 

Panggilan talipon wajib dibuat kerana adanya satu rancangan tersusun yang  selari dengan perancangan Najib sendiri.  Perancangan ini lebih rapi - lebih tersusun dari rancangan Najib. Perancangan ini   sedang menetas. 

Ini bukan rancangan Mahathir. Bukan rancangan Wan Azizah. Bukan rancangan  Lim Guan Eng. Bukan rancangan Mat Sabu. Ini emak ayah  datuk semua perancangan. Ini rancangan dan kerja sulit  FBI dan CIA. Ini konspirasi global  Mat Saleh untuk menjatuhkan Najib dan Rosmah.

Apa dia sedang berlaku? Kenapa FBI? Kenapa CIA?  Kenapa Mat Saleh ini masuk campur?

Biar saya petakan rancangan ini agar kita semua tahu dan sedar  bahawa rancangan ini juga adalah sebahagian dari projek yang akan memastikan Pakatan Harapan menang dalam PRU14.

Pertama -  hujan tidak ribut pun tidak - tetiba pada 26 Febuari 2018 akhbar  Tages Anzeige dari Zurich Switzerland melaporan kenyataan Menteri Kewangan Swiss tentang  duit 400 juta ringgit yang dirampas dari wang haram 1MDB. Kerajaan Swiss berhak mengambil duit ini.

Berita  ini di sambut oleh Mahathir sebagai Pengerusi Pakatan Harapan. Mengikut Mahathir duit ini adalah milik rakyat Malaysia. Sesudah PRU14 duit ini akan diambil kembali oleh kerajaan Pakatan Harapan. 

Kenapa tetiba cerita duit 400 juta ringgit ini muncul? Kesah 1MDB dah mula senyap. Dari Amerika tak ada berita apa-apa. Heboh-heboh 1MDB telah luntur. Sabar dulu. Rupa-rupanya duit 400 juta ini hanya mukadimah. Ada lagi ledakan yang akan muncul.  Ledakan jenis apa?

Kedua - tetiba BOM ATOM meledak di Bali. Kapal mewah Aqunimity milik Jho Low disita. Kapal yang bernilai 1 bilion ringgit ini dibeli dengan duit curi 1MDB. Kapal ini telah disita oleh Indonesia? Biar betul? Disita oleh kerajaan Indonesia?

Disita oleh Indonesia dengan kerjasama FBI , DOJ , CIA dan Interpol. Aduh! Ini Pasti memeningkan kepala Najib. PRU14 makin dekat. Apakah Indonesia kembali dengan sikap Pro-Anwar dan meyokong Pakatan Harapan?

Kunci berita ini ialah kerjasama Indonesia dengan FBI dan CIA. Mengikut kenyataan resmi kerajaan Indonesia kapal ini telah  diekori selama 8 hari. Lapan hari?

Ini maknanya dalam masa 8 hari ini FBI dan CIA pasti telah sempat berurus dengan akhbar Tages Anzeige  di Zurich untuk memecah kesepian berita 1MDB. Bijak. Bijak cara kerja Mat Salleh ini. Ini dinamakan  perancagan rapi lagi teratur.

Berita kapal Jho Low disita di Bali menjadi berita dunia. Dari London ke Paris ke  New York semua melaporkan tertangkapnya kapal Jho Low. 

Berita ini menjadi  paling HOT  di Malaysia. Portal MalaysiaKini dan MalaysiaInsight hampir runtuh  oleh kemasukan pembaca. Akhbar Melayu arus perdana - tidak melapor apa apa. Media Melayu arus perdana sibuk dengan  projek membodohkan Bani Melayu dengan kesah bincat  Neelofa.

Najib sendiri terperanjat besar kerana Si Jawa Jokowi telah berani menibai Najib yang mengakui dirinya sebagai Pahlawan Bugis. Satu untuk Jawa. Kosong untuk Bugis.

Saperti biasa Peguam Negara Malaysia mula bersilat lidah membuat berita palsu lagi bodoh  dengan menyatakan bahawa kapal Jho Low bukan milik Malaysia. Tidak cukup dengan kebobohan Peguam Negara -  Syed Kerouk untuk membuktikan dirinya lebih bodoh lagi  telah berkata bahawa tidak ada bukti yang Equnimity ini milik Jho Low. 

Kita semua bernasib baik. Rakyat Malaysia terselamat kerana bodoh dan bangang ini bukan penyakit  berjangkit.  

Bom Atom telah meledak di Bali.  Najib dan Rosmah berharap-harap dalam masa dua tiga hari semua ini akan  senyap dan reda. Portal berita yang anti kerajaan akan membawa  kesah yang lain.

Para aktivis di FB dan media sosial akan heboh dengan berita  bincat  Neelofa   bertambah menjadi tiga. Atau Sajat akan mengumumkan yang dirinya  bertukar jentina semingu sekali. Semingu jantan. Semingu betina Ini berita mimpi  harapan Najib. Ini harapan  mimpi  berita Rosmah. 

Ini juga doa  Riza Aziz yang mengelabah gila babi apabila terbaca berita kapal Jho Low disita. Si Riza kini dalam ketakutan. Si Riza ini tidak lagi berani keluar rumah. Si Riza  amat takut jika ternampak sosok  Mat Saleh - jantan atau betina. Setiap Mat Saleh yang turun di KLIA dibaca oleh Riza sebagai anggota FBI atau CIA. Mat Saleh ini datang untuk menangkap dirinya untuk dibawa ke Los Angles.

Ketiga - tetiba pada 1hb Febuari 2018 sebuah lagi BOM ATOM meledak. Kali ini dari akhbar The Wall Street Journal (WSJ). Sekali lagi dunia gempar dengan berita 1MDB.

Kali ini WSJ telah melaporkan usaha Jho Low untuk merasuah di Amerika. Akhbar ini telah menerangkan  bagaimana Jho Low telah membuat janji dengan satu  sosok dari Parti Republikan yang rapat dengan Presiden  Trump.  Dana sebanyak 75 juta dolar Amerika akan bertukar tangan jika DOJ  membatalkan semua kes  1MDB.

Lihat bagaimana perancangan FBI dan CIA dinetaskan dimedia. Bermula dengan berita Menteri Kewagan Swiss. Diikuti dengan tertangkapnya kapal Jho Low. Dan kini berita percubaan rasuah Jho Low. Satu demi satu disusun diatur untuk memdapatkan impak maksimum.

Berita tentang percubaan merasuh ini telah diketahui lama oleh WSJ. Surat menyurat yang menjadi bahan bukti telah lama disimpan oleh WSJ. Tetapi WSJ  menunggu  saat dan masa yang amat baik untuk meledakan berita ini.

Masa dan ketika yang amat baik ialah sekarang. Ketika Najib sedang merancanga untu menipu dalam  PRU14. Ketika Najib hendak menafikan kemenangan Pakatan.

Amat jelas konspirasi Mat Saleh ini adalah sebahagian dari projek  ‘REGIME CHANGE’ yang telah dirancang  dengan licik sekali.

Projek regime change  atau Terajang Najib ini selari dengan niat dan cita-cita warga Malaysia. Anak semua bangsa - bangsa semua agama - akan megalu-alukan sesiapa saja yang sudi   bergerak bersama-sama  dalam usaha  menghumbankan Najib dan Rosmah.
Bila saya menutup tulisan ini saya amat yakin pasti akan lagi ledakan yang sedang dirancang. Apa lagi projek terajang Najib ini?  Pasti ada. Kita tunggu minggu hadapan. (tt)
  
NOTA
tulisan ini telah disiarkan
dalam SUARA KEADILAN
sesiapa ingin melanggan 
akhbar mingguan ini
sila pukul talipon
03-92-21-10-45
.








----------------------

NAK DAPAT KISMIS







WOIT 

HANG INGAT

SENANG NAK

DAPAT KISMIS

Pas Selangor tidak laksana baiah talak tiga


SHAH ALAM - Pas Selangor tidak melaksanakan lafaz cerai talak tiga dalam sumpah baiah yang melibatkan calon mereka pada PRU14.

Pesuruhjayanya,  Tuan Haji Sallehen Mukhyi bagaimanapun berkata, calon Pas negeri ini masih diwajibkan melafazkan sumpah baiah biasa sepertimana sebelum ini.

"Kita tak akan gunakan baiah talak tiga, bahkan saya percaya Kelantan pun akan datang tidak menggunakannya lagi," katanya ketika ditemu bual secara langsung di Facebook Sinar Harian semalam.


NAK NGENTOT

KENA BUAT JANJI

KAH KAH KAH

----------------------

BERITA PALSU







GAGALIS

Kau jangan memandai reka cerita tipu buat fake news kata bro hisham yang salah. Aku kenal bro hisham dah lama sejak tahun dulu. Aku tau la bro hisham tu takde masa pun nak main kapal layar. Sebab tu la bro hisham sampai sekarang masih dalam senarai gagalis tahunan, takde belayar ke mana dia tu, dok tang tu gak. 
Jadi cepat mintak maaf kat bro hisham dan tarik balik fitnah kau. Gagal, dan peguam zul nordin akan saman kau selasa depan. Menang, dan azalina al jantani al purtani akan pinang kau Pru depan. on PERGI KE AMERIKA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/3/18



-----------------

KISMIS GANTI BIDADARI






KISMIS GANTI

BIDADARI
kismis pun kismislah...kau buat baik..hati baik..fikir baik..jiwa baik..apa apahal membuat sesuatu dgn prakti sentuhan kebaikan...jgn kan kismis...kena bagi gula gula Arnab pun...kebas jelah...kakakakakkakaa on 
HANYA DAPAT KISMIS
Publish | Delete | Spam
DIDI KOTA BELUD
on 3/7/18




------------------

APA NAK HAIRAN









APA NAK HAIRAN

KALAU TUNTUT

TERBARAI

SEMUA KES

KANTOI MANTOI



Aneh, Najmuddin tidak tuntut semula wang miliknya

Ahli Parlimen Segambut, Lim Lip Eng berkata, beliau berasa aneh mengapakah Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah (CID) Bukit Aman Tuan Haji Wan Ahmad Najmuddin Mohd tidak menuntut wang miliknya daripada pihak berkuasa Australia.

Kata beliau, Ketua Polis Negara (KPN) Tuan Haji Mohamad Fuzi Harun telah menjelaskan bahawa wang berjumlah hampir RM1 juta dirampas pihak berkuasa Australia milik Wan Ahmad itu adalah bersih.


ANGGAP INI

AMAL JARIH

BERI SUMBANGAN

KERANA

  AUSTRALIA

PILIHARA  BAIK

SIRUL DI SYDNEY

UNTUNG UNTUNG

DI SYURGA DAPAT

KISMIS

KAH KAH KAH



-----------------

TAIK TER JOLOR






INI CHINA
tu taik terjolor bukan sebarang taik, bukan taik cicak bukan taik ayam malahan bukan taik rimau atau badak. Itulah taik terjolor bersalut emas tulen dilombong dari lurah terdalam, terbesar dan terpanjang dalam malaysia book of records edisi 1999 sebaik selepas penerbitan buku shit oleh arwah shahnon. 

TAIK

Di dalam pula ada inti berupa biji-biji kopi didatangkan khas dari taliperut 101 ekor musang dari 200 gunung berlainan di kepulauan bugis-jawa setelah diperam dalam 1,000 balang air kencing tikus mondok keturunan portugis-belanda yang daging mereka telah direbus 7 hari 8 malam bersama ajinomoto dan sehiris kiub daging babi borneo untuk santapan sang raja buana as singgam al mutu bersama dayang dan gundek bergolekan seperti badak kenyang berendam petang.

TERJOLOR

Di tengah-tengah gumpalan biji-biji kopi itulah terdapat sebutir permata nilam merah jambu yang tidak kedapatan di daerah lain. Betapalah hebat tiada ternilai, itulah sebab musabab anak cina tembam ini sangat ditatang. on 
BILA MELAYU KENA TIPU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/6/18



------------------

ZAKAR NAIK







ZAKAR
awas bro..sekali lu jentik zakar naik, berpuluh kali dr asri akan doakan lu ditimpa batu hitam beribu2 kali..sedangkan kerajaan modi india nak tangkap zakar naik pun dr asri dah bersilat puisi bukan puisi..inikan pula guru yogi yg tak pernah jumpa tuhan..sefaham gua la,yg dah jumpa tuhan tu seperti sosok harun jin..

NAIK
si mati telah pulang kerahmatullah, si mati telah temui tuhan penciptanya..tp gua pun kanfuse gak, tuhan mana yg dijumpainya itu? tuhan berharta ke tuhan menipu jual agama ke, tuhan bidadari ke..atau tuhan syaitan..apapun, guru yogi tak bahaya..yg marabahaya itu adalah syiah iran..musuh kpd musuh iran adalah kawan kita malaysia sunni.. on 
ZAKAR NAIK PUTAR ALAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/2/1




----------------------

ULAR MAK SEMBELIT







MAJLIS TAHHIK
hahaha sibuk betul harian haji eddy wang, patutlah tak hadir ke sidang parlimen. eh! jap.. harini takde jemputan ke majlis tahhik ke? eh! silap... tahnik. on DIMANA HAJI HADI BERADA?
Anonymous
on 3/6/18



ULARMAK KENA

SEMBELIT
Jgn buat lawak kat ulamak, tak baik. Berfikiran positif lah sikit. Mungkin dia elergik ngan parlimen. Atau mungkin dia sembelit? on MENCARI EDDI WANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/6/18





-----------------------