.

Ahad, 20 Mac 2016

HADI YANG HEBAT






HADI HEBAT BERPANDANGAN JAUH
setuju dengan hadi sotong..hudud bukan utk dilaksanakan tp utk meningkatkan kuasa syariah..cuba buat perkiraan, keadaan sekarang ramai yg kawin dan ramai yg cerah..cthnya kes perceraian bekir anak sultan sarawak.kalo diceraikan je dpt ribuan juta, agak2 berapa peguam2 dpt..yg cerai tu berkesedihan dan ada juga berkeuntungan..

lihat jakim, kalo halal sudah dicentralisekan, maka berapa banyak duit2 utk proses halal.sb tu la dikebykkan masjid2, jawatan2 pengerusi dan ajk jadi rebutan. bygkan kalo hanya kementerian agama shj berhak utk jadi main contractor utk sume masjid2 dlm semenanjung msia.kaya beb, rezeki allah bagi, jgn tolak.ni bole jadi hala tuju baru bagi student2 dari timur tengah.

mereka bercita2 membina kekayaan setinggi piramid walhal mereka membenci firaun.mereka mahu kaya seperti firaun tp mahu syurga seperti nabi s.a.w. nabi s.a.w tiada pun mengninggalkan harta sebesar masjid nabawi atau sebesar al raudhah..org seperti hadi sotong ini lebih hebat dan berpandangan jauh on HUDUD TAK SESUAI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/18/16



--------------

SAMY YANG SOKONG?






INi SUDAH

AMAT BERAT



March 19, 2016
samy najib
Najib menunaikan tugasnya dengan amat baik dan rakyat negara ini berpuas hati dengan kepimpinan beliau, kata bekas Presiden MIC


KAH KAH KAH

sokong dari samy

kah kah kah

i rest my case

kah kah kah

KUTRAK OUTRAK




----------------

PETAI OOO PETAI







PETAI OOO PETAI
PETAi syurga Bidadari sedang sibuk Menyusun PETAi syurga Untuk Tuan TT... Bidadari Petai... daLam syurga tiada PengawaL keseLamatan Semua security Guard Myamar atau bangLadesK Semua paK guard PATi tak ADA.... SemaLam saya mimpi Saya Masuk syurga... 

Sedang saya tengok~tengok Keindahan syurga.. Pohon2 hutan syurga yang keemasan warnanya Ternyata biLa saya dekati Pohon syurga ITU terdiri dari emas tuLin... Bukan pokok2 nya sahaja MaLah dahan2 Dan ranting2 juga terbina Dari emas tuLin Bahkan tidak ITU onLy Daun2 Dan bunga nya juga Terdiri Dari emas tuLin.. Akhirnya saya dapati Rupa2nya pohon pokok ITU AdaLah pokok2 PETAi SYURGA di hujung2 dahan pokok ITU Beribu2 bidadari sedang sibuk MemetiK buah PETAi SYURGA

Semua tunduK patuh pada tanggongjawab masing2 onLy Langsung x peduLi sama saya Mata jeLi bidadari ITU Di cipta Hanya untuK memandang Abang TT onLy Tak Lama seteLah ITU.. Tiba Lah sebuah kontena bertuLis PETAi syurga untuk Tuan TT on PENCERAHAN DEKLARASI RAKYAT
Publish | Delete | Spam
nazrio dond dolla
on 3/19/16




-----------

TERLAMBAT 18 TAHUN







FACE BOOK 



Awat gesa PakDet yg dah pencen utk berundur beb ? Gilerr..













hang terlewat

lapan belas

tahun beeeb...






------------

BIAWAK INI SIAPA PUNYA







GUNAKAN

SARKOT

SEBELUM

BERANCUK


March 19, 2016
biawak
Dua biawak rebut mayat bayi di bawah sebuah rumah atas air yang dipenuhi sampah sarap. M



MARi KITA

TEKA SAMA2

SIAPA PUNYA

BIAWAK INI

SIAPA TUAN

BIAWAK INi?

nota:
sarkot
ialah sarong kote



------------

TAHNIAH SPRM






BETUL KE

BERiTA INI

NANTI HILANG

TENGAH JALAN




Setiausaha bahagian kementerian ditahan rasuah RM20j

Penahanan dibuat selepas jenayah rasuah oleh pegawai kanan terbabit menerusi sindiket menyebabkan kerajaan kerugian sehingga RM100 juta
PUTRAJAYA: Seorang setiausaha bahagian di sebuah kementerian penting ditahan, semalam selepas terbabit rasuah yang menyebabkan kerajaan kerugian sehingga 100 juta.
Pengarah Bahagian Siasatan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Mohd Azam Baki, berkata pegawai kerajaan itu direman selama tujuh hari bagi membantu siasatan.
“Sehingga kini, seramai sembilan anggota sindiket ditangkap yang mana terdiri daripada lapan lelaki dan seorang wanita.
“Salah seorang yang ditangkap merupakan pegawai kanan di kementerian berkenaan berjawatan Setiausaha Bahagian dan merupakan ‘master mind’ dalam sindiket ini dan lapan lagi itu merupakan kontraktor yang terlibat.
“Tangkapan ini dibuat selepas SPRM menjalankan Ops Tiris pada 17 Mac lalu,” katanya dalam satu sidang media di SPRM di sini.

TAHNiAH SPRM

APA JADI

DENGAN KES

SRC SDN BHD

SAJE TANYA

JANGAN MARAH



-------------

JANGAN MENCURI







Najib puji Tesco tapi ingatkan rakyat jangan mencuri

Najib puji Tesco tapi ingatkan rakyat jangan mencuri ...

www.malaysiakini.com/news/334127

Translate this page
Malaysiakini
3 days ago - Najib puji Tesco tapi ingatkan rakyat jangan mencuri ... sedia membantu sama ada dari segi kewangan, khidmat nasihat dan cara lain.

Najib puji cara Tesco tangani kes curi | Astro Awani

www.astroawani.com/.../najib-puji-cara-tesco-tangani-...

Translate this page
3 days ago - KUALA LUMPUR: Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini memuji tindakan Tesco baru-baru ini yang mementingkan nilai ...

Najib Puji Pengurusan Tesco Urus Kes Curi - Berita ...

www.mstar.com.my/.../najib-puji-pengurus-tesco-urus...

Translate this page
3 days ago - KUALA LUMPUR: Datuk Seri Najib Tun Razak memuji pengurusan ...Najib Puji Pengurusan Tesco Urus Kes Curi ... ada dari segi kewangan, khidmatnasihat atau cara lain bagi mengatasi cabaran itu dan berpeluang menikmati kehidupan lebih baik. ... Jangan Abai Kehormatan Diri Ketika Di Tanah Suci.

Najib puji Tesco tapi ingatkan rakyat jangan mencuri

Najib Razak hari ini mengingatkan rakyat bahawa terdapat pelbagai saluran untuk mendapatkan bantuan dan mencari rezeki yang halal.
Dalam tulisan di blog, Najib mengulas kes seorang lelaki ditangkap kerana mencuri di sebuah pasar raya besar di Bukit Mertajam, Pulau Pinang tetapi sebaliknya ditawarkan pekerjaan.
KAH KAH KAH

TERGOLEK DOG

KAH KAH KAH

LANUN BERI

NASEHAT PADA

PENYAMUN

KAH KAH KAH

TANDA TANDA

AKHIR ZAMAN

KAH KAH KAH

------------

LAWAK BERDIRI TERBARU




MAKIN SUSAH

CARI MAKAN

Najib: I'm no crook, I did not take anything

KUANTAN: Najib (pic) vowed to defend his leadership saying he was not a thief of the citizen's property as portrayed by those who deliberately wanted to tarnish his image.



BILA NAJIB

LAWAK BERDIRI

GWA SUSAH

CARI MAKAN

KAH KAH KAH

-----------

GEROMBOLAN JOHOR BANGUN MELAWAN








KES BERAT

PEMUDA 

GEROMBOLAN

KATA NAJIB

PENGKHIANAT

Dua pemimpin Pemuda Umno Johor letak jawatan

Tanda menunjukkan Umno bergolak ekoran pemecatan  Muhyiddin Yassin mula terlihat lebih jelas apabila dua pemimpin pemuda di Johor meletak jawatan mereka hari ini.
Malah salah seorang daripada mereka mendakwa Najib sebagai "pengkhianat".
Pemimpin pemuda peringkat bahagian itu - Asrul Esreen Mohd Salleh dan Saiful Zakry Ripin - adalah Ahli Jawatankuasa Umno Bahagian Tenggara

KAH KAH KAH
woit
perang makin meluas
perang makin merebak
tumbuk menumbok
tikam menikam
kah kah kah
tunggu dan lihat
apa akan terjadi

LAWAN TERUS

-----------