.

Ahad, 20 September 2015

MALAYSIA BARU








SELAMAT 

SAMPAI

MALAYSiA


 BARU


selamat jalan 
malaysia lama
dibawah najib rosmah
hadi harun din
dan ali rustam
akan tamat

malaysia baru
dibawah kuasa rakyat


--------------

KAMUNTING DAN SUNGAI BULUH







KAMUNTiNG

DI TAiPING

SG BULUH

DiMANA?

SAJE TANYA 

TAKUT LUPA









-------------

KE MANA SAKSI LARI









SUNGAIPORA
Nak cari saksi2 ini? Carilah kat sungaipora. Satu2nya tempat paling aman bagi sapa2 pun main duwit besar. Semua penyamun2 asia tenggara lari ke sana. Indon paling ramai. Pasal apa sungaipora? Pasal itu nagara syurga dalam donia hari ini bagi penyamun2 yang kepalanya orang2 spesis macam si nuden. 

Saksi2 ni nak pergi ke negara2 lain buat apa? Tak percaya aku kata? Cctv bersepah2 kat airport. Polis boleh cek bila2 pun. Bila dia cop pasport dan bording, semua ada dalam kamera. Tak tahu le kalau dia naik pesawat peribadi atau bot pancong. Sah memang tak ada dalam kamera airport. Mereka ada di sungaipora.

Dari sungaipora mereka bolehlah pergi ke mana2 dalam donia. Ke australia ke, ke papua ke, ke new caledonia ke, ke tasmania ke dan ke mana2 tempat yang aman lagi sejahtera untuk sementara waktu dunia belum kiamat. on SAKSI YANG DICARI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/19/15




-----------------

LANGKAH AMAT BIJAK






KOMENTAR

laporan telah dibuat
hanya memerlukan perincian
apabila kahiruddin di tangkap
maka ianya pastilah
menyakinkan lagi FBI
bahawa ada sesuatu yang gelap
ini cara kerja polis dinegara kapir
merekan minum arak
mereka makan babi
merekan main bontot
tapi dalam hal sisasatn
mereka rapi dan profesional
bukan macam dalam negara islam
dimana hakim dibeli
dimana peguam negara dibuang kerja
dimana saksi disorokkan
dimana pegawai polis ditukar ganti





WSJ: FBI mulai siasatan kes 1MDB

Biro Siasatan Persekutuan (FBI) Amerika Syarikat dilapor telah memulakan satu siasatan berhubng dakwaan penggubahan wang haram yang dikaitkan dengan hutang yang ditanggung 1MDB.
Menurut harian kewangan The Wall Street Journal (WSJ) pagi ini, satu sumber melaporkan perkembangan tersebut, di tengah-tengah penahanan bekas pemimpin Umno  Khairuddin Abu Hassan.
Khairuddin dilarang keluar Malaysia minggu ini, menggagalkan rancangannya untuk pergi ke Amerika Syarikat untuk bertemu FBI mengenai aduan terhadap 1MDB, dan beliau kini ditahan reman.

KAH KAH KAH
woit
kah kah kah
gwa sudah cakap
ini cara terbaik
gwa sudah bilang
ini cara terbest 
najib makin dikepong
tali jerut makin rapat
kah kah kah

TERBAIK

-----------------

NAJIB MUNGKIN DIBURU








NAJiB

DI BURU

FBi

DAN 


iNTERPOL



EKONOMI DUNIA MAKIN SARAT







WASPADA

HATHATi


EKONOMi

DUNiA SAKiT






US stocks follow global markets slide in wake of Fed's interest rate decision


US stock markets closed down almost 2% on Friday following sharp falls across the world due to investors’ renewed concern about the health of the global economy after the US Federal Reserve decided to leave interest rates on hold.
The Dow Jones Industrial Average closed down 291.7 points (1.75%) to 16,383 points. The S&P 500 lost 32.09 points (1.6%) to 1,958.11, and the Nasdaq fell 66.72 points (1.36%) to 4,827.23 points.






------------------

BANGANG DAN BAHLOL






 | September 18, 2015
megat_azmin-ali_600
Tindakan peserta Bersih 4.0 yang menggunakan colok, buah oren serta gambar pemimpin Melayu sebagai simbol mati juga adalah tindakan...More ››

KAH KAH KAH
woit
kalau bangsa itu
bangang bodoh bahlul biol
tak payah hina pun
satu dunia tahu
kah kah kah

NGO NGOK



--------------

BERMASALAH DENGAN HADI AWANG








 | September 19, 2015
Salahuddin-Ayob,pas
Pas enggan menyertai PR 2.0 namun hanya akan bekerjasama dengan PKR. More ››



KOMENTAR
tidak ada masalah
antara pas dengan dap
tidak ada masalah 
antara pas dengan amanah
ahli pas tidak ada masalah
dalam pakatan rakyat
yang menimbulkan 
masalah ialah hadi awang
kerana itu ramai ahli pas
meninggalkan parti pas
untuk menjauhkan diri 
dari hadi awang

INI HAKIKAT


-----------

AL - FATIHAH






‘Sultan’ of Sulu dies of kidney failure









--------------

GWA SUDAH BILANG









GWA 

UDAH BILANG

KAH KAH KAH

Najib mungkin boleh ditangkap di luar negara, kata  Mahathir


Najib Razak berkemungkinan ditangkap polis antarabangsa atau Interpol jika negara asing menyiasat perdana menteri atas tuduhan pengubahan wang haram, kata  Mahathir Mohamad.
Katanya, sekiranya negara seperti Switzerland, Britain dan Amerika contohnya, mendapati Najib bersalah melakukan pengubahan wang haram, mereka berhak menyaman beliau atau meminta Interpol menangkapnya sekiranya perdana menteri pergi ke luar negara.
- See more at: http://www.themalaysianinsider.com/bahasa/article/najib-mungkin-boleh-ditangkap-di-luar-negara-kata-dr-mahathir#sthash.ylMCjUDb.dpuf




Najib risks arrest if he travels abroad, says Mahathir



KAH KAH KAH
woit
gwa sudah banyak kali cakap
laporan polis di switzerland
laporan polis di hong kong
laporan polis di sydney
laporan polis di london
kah kah kah'
hanya tak sempat nak buat
di amerika
tapi FBI dah tahu
kah kah kah

LU TAK CAYA




-------------