Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 10 Februari 2011

YANG MUDA JANGAN DITUAKAN



LILITAN HATI KEKASIH



nota:
lilitlah serban kamu
seperti kamu melilit
hati kekaseh ... bait shaer dari rumi


nota:
tak tahu pulak sapa rumi
kah kah kah


HARI KEKASIH : SYOR NASARUDDIN PENDIRIAN PERIBADI BUKANNYA PAS KATA KHALID SAMAD
– minsider

PAS Selangor hari ini menolak cadangan Ketua Pemuda PAS pusat Nasrudin Hasan at-Tantawi yang mahu melancarkan kempen membendung gejala tidak bermoral di negeri-negeri Pakatan Rakyat sempena sambutan Hari Kekasih.

Ahli Parlimen Shah Alam Khalid Samad(gambar) berkata, Nasrudin tidak mempunyai kuasa untuk bercakap bagi pihak penguat kuasa kerajaan negeri jika undang-undang Islam dilaksanakan jabatan agama.

“Beliau (Nasrudin) tidak mewakili kerajaan.

“Jabatan agama negeri sentiasa membendung aktiviti-aktiviti tidak bermoral bukan sahaja pada Hari Kekasih,” katanya.

Kata beliau, komen Nasrudin itu mungkin pendapat sendiri dan tidak dibawa dalam mesyuarat biro politik baru-baru ini.

Nasrudin dilaporkan berkata telah mengarahkan pihak berkuasa tempatan di Kedah, Kelantan dan Selangor untuk bekerjasama dengan polis dan Rela bagi membendung aktiviti tidak bermoral itu.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… MAT SERBAN SUDAH BUAT FATWA…. kah kah kah..

kah kah kah… MAT SERBAN TAK SEDAR… DUNIA DAH BERUBAH… kah kah kah..

kah kah kah… MAT SERABN NAK JADI KAN PAS - PARTI ANTI SEX… kah kah kah…..

woit.. MAT SERBAN NAK JADIKAN PAS PARTI ANTI ANAK MUDA.... kah kah kah..

kah kah kah... MENANTU AYAH MESTI SENYUM BERPUAS HATI... kah kah kah..

woit... MAT SERBAN NI... TAK IKUT KE DATARAN TAHRIR... kah kah kah....

kah kah kah...DATARAN TAHRIR ADALAH KERJA ANAK MUDA....kah kah kah..

kah kah kah... ANAK MUDA YANG DAH 30 TAHUN KENA TINDAS... kah kah kah..

kah kah kah... SAMPAI TUA ANAK MUDA HIDUP MERANA ..KERJA TAK ADA..AWEK TAK ADA... kah kah kah

nota:
selalunya orang yang kecewa
selalunya orang yang poyo
selalunya mat skema
selalunya mamat yang tak kacak
selalunya mamat yang tak laku
selalunya mamat yang muka tak hensem
selalunya mat tak pernah dapat awek masa muda
selalunya mat selalu kena rejek
selalunya mamat mamat macam ini pa chu ching dalam gelap
selalunya mamat ini sesudah pa chu ching tak mengaku

selalunya bila mamat mamat ini ada kuasa
mamat ini berdendam melarang anak muda untuk merayakan kemudaan
selalunya mamat jenis ini mahukan anak muda jadi tua
selalunya mamat jenis ini akan kahwin lebih dari satu
kerana masa muda tak merasa rock
kah kah kah

NOTA:
berkasih kasih lah kamu
seperti orang orang sebelum kamu
dan akan ada orang diantara kamu
yang akan menyerongkan niat dan
cinta kaseh sayang sesama manusia
hendaklah kamu bersabar
dan pergi lah bersiar siar ke bukit bintang


DARI DATARAN TAHRIR - HARI KE 16



TUNTUTAN ANAK MUDA MESIR







nota:
pelajar malaysia yang baru
pulang dari mesir kalau
membaca dan melihat gambar ini
sila terjemahkan - tk








TUNTUTAN DARI WARGA MESIR :


1 – mubarak berundur
2 – bubarkan parlimen
3 – tubuhkan satu badan bebas dari warga mesir untuk menyusun pilihanraya terbuka
4 – bincangkan perlembagaan baru bebas dan berkebajikan untuk warga mesir
5 - tangkap dan dakwa sesiapa yang bertanggung jawab membunuh demonstran
6 – bebaskan semua tahanan politik


HARI KE 16

beribu ribu warga mesir masih lagi
berkumpul 24 jam di dataran tahrir
seluruh mesir telah bangun

MUKA MUKA BARU DI DATARAN TAHRIR

kelihatan pendatang baru ke dataran tahrir
mereka memakai baju t - suez canal authority

ada kumpulan memakai baju telekom mesir telah turun berdemo

20 orang hakim dan peguam telah membuat tuntutan
untuk membuat perlembagaan baru untuk mesir

MUBARAK DEGIL

mubarak masih berdegil
berita mengatakan first lady
masih berada di cairo

PERINTAH BEERKURUNG

tidak ada sesiapa pun ambil pot tentang
perintah berkurung

WIKILEAKS

wikileaks telah membocorkan dengan jelas
siapa dia naib preasiden yang baru
dilantik oleh mubarak
maloan yang bernama omar suleiman
ini adalah orang jahat

laporan wikileaks ini mula tersebar meluas
di mesir dan bumi arab

para demokrat dan pembanghkang yang menentang kezaliamn
telah memilih beberapa pemimpin untuk
berbinccang - semua gagal

perbincangan yang bermakna hanya akan bermula
sesudah mubarak blah

semangat dan solidariti masih teguh dan aman
anak anak muda masih menyusun melalui fb, blog dan tweeter
teknoloji baru sedang mengancam rejim zalim bukan saja di mesir
tetapi di seluruh dunia


BURUH SAMA BERDEMO



AMERIKA DAN ISRAEL

obama dan para pemodal antarabangsa
sedang menakut nakutkan dunia tentang bahaya
expremis islam. seperti di malaysia - mesir
menggunakan 'extremis islam' sebagai hantu
untuk menakut nakutkan rakyat.

'hantu islam' ini juga digunakan untuk mendapat
sokongan amerika. macam madey dan najib
buat di malaysia - mereka tangkap al-maunah, tangkap kmm,
tangkap shiah - tuduh mereka pengganas - ini untuk
suka kan hati amerika dan kaum kapitalis barat.

ANAK ANAK MUDA MESIR

anak anak muda mesir masih rock dan cool
ini akan menjadi trend untuk seluruh dunia
kalau tahun 60'an anak muda di london paris dan berkerley
yang rock - hari ini anak muda di tunisia, cairo, iskandariah, suez,
yaman, saana, aljeria yang rock

dunia menungu anak muda di saudi rock
bila anak muda saudi rock
maka keluarga saud akan lari
dunia islam akan rock all the way

NOTA:

seorang anak muda AHMAD MUSTAFFA yang ditemui oleh wartawan
di dataran tahrir telah berkata:

'lagi lama kita berdemo - lagi banayk kita akan dapat'

DATARAN TAHRIR HARI KE 15


NOTA:
sila ambil perhatin
tidak ada perhimpunan jumaaat esok

perhimpunan bersetiakawan dengan rakyat mesir
telah di tunda ke jumaat minggu depan

parti politik dan ngo yang menganjurkan
perhimpunan ini minta maaf


JANGAN INGAT MAT ISA TAK BIJAK




SILA TEKA SIAPA BUDAK ITAM?



nota:
siapakah agaknya
budak itam yang di selamatkan
pada malam itu dari letih
menghisap burung punai yang
tak boleh terbang terbang
kah kah kah



LANTIKAN BERASASAKAN KEBOLEHAN
- meloya

Pelantikan mana-mana individu untuk mengetuai sesuatu syarikat milik kerajaan (GLC) dilakukan berdasarkan kemampuan dan kebolehan mereka.

Najib Razak berkata, kerajaan tidak terikat kepada sesuatu dasar dalam proses pelantikan seperti mengamalkan dasar tidak boleh melantik ahli politik atau sebagainya.

"Kita sememangnya tak ada ketetapan sedemikian kerana kerajaan akan melantik berdasarkan kemampuan seseorang itu.

"Tak kira sama ada orang korporat, bekas pegawai kerajaan atau bekas ahli politik," katanya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… YANG INI MAT MONGOL CAKAP BETUL…. kah kah kah..

kah kah kah…YANG INI MAT MONGOL JUJUR… kah kah kah..

kah kah kah… MAT ISA PENDEK MEMANGA DA KEBOLEHAN…. kah kah kah

kah kah kah… JANGAN INGAT MAT ISA HANYA PANDAI RASUAH SAJA… kah kah kah

INI KEBOLEHAN MAT ISA:
1 – mat isa pandai tutup cerita raba raba bontot
2 – mat isa boleh buang orang kerja kalau cuba nak buat kes raba raba bontot
3 – mat isa pandai senyap senyap tuntut janji
4 – mat isa macam lee kuan yew pandai pau
5 – mat isa ada taste yang hebat kerana mat isa kata ….’pelik mat mongol…suka budak itam..kah kah kah...

MARI KITA KETAWA BERAMAI RAMAI




AWAS - JANGAN JADI LEBIH CANTIK



nota:
pegawai pegawai kerajaan telah mula berkata
mereka diberi arahan bila menganjur program
dimana bik mana saja atau dengan suami datang:

1 - tidak ada sesiapa yang penting yang boleh pakai hairstyle blow dry
2 - pengacara bukan minah cun
3 - pengacara tak boleh terlalu tinngi hingga bik mama dilihat kemetot
4 - di belakang rostrum wajibada bangku tiga tangga agar bik di lihat tinggi
5 - kushion kerusi di hadapan untuk bik wajib lebih tinggi agar bik tidak hilang
6 - minah minah cun dan yang slim beambut panjang - tidak boleh dari penyambut tamu

NOTA:
tukang buat semua ucapan bik
telah diarah agar tidak akan menggunakan
perkataan BIG, GEMOK atau OBESE kah kah kah


nota:
nama khir toyo juga tidak boleh disebut dalam ucapan
kerana ini akan mengingatkan orang ramai tentang botox
kah kah kah


MANA YANG LAIN TAK ADA SUARA



SUARA RAMBANG DARI BELUKAR



nota:
yang lain tak suka beri komen
atau takut nak komen
atau saje nak tengok mongol
kena tibai kah kah kah



IBRAHIM ALI DAKWA JOHN MALOTT SAKIT HENTAM NAJIB - minsider

Presiden Perkasa Ibrahim Ali hari ini mendakwa ada rakyat Malaysia “yang sudah hampir mati politik” berada di belakang John Malott sehingga bekas duta besar Amerika Syarikat ke Malaysia itu secara berterusan menghentam Najib Razak.

Ibrahim berkata, tuduhan Malott yang mengatakan Najib yang menyebabkan ketegangan kaum dalam negara ini adalah satu perkara yang serius.

Beliau juga menyifatkan Malott sebagai “sakit” dan perlu dibawa rawatan di pusat psikiatri.

“John Malott seorang lelaki yang sakit dan perlu dibawa ke pusat psikiatri, saya bagi alasan dasar Najib walaupun ada beberapa perkara yang kita tidak gembira tapi kita sokong.

“Kalau lihat apa yang Najib buat selama ini menunjukkan beliau mengambil berat terhadap semua rakyat Malaysia,” kata Ahli Parlimen Bebas Pasir Mas ini pada sidang media di sini.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


kah kah kah…. BEKAS DUTA SAKIT JIWA?…. kah kah kah…

kah kah kah…. BEKAS KATAK SAKIT APA PULAK?.... kah kah kah…

kah kah kah… SAKIT NAK BODEK…kah kah kah..

kah kah kah... BODEK.... NAK DAPAT KERUSI… kah kah kah

nota:
baca berita ini betul betul
berita ini keluar 4 hari dahulu
isteri rosmah kena tibai kau kau oleh bekas duta ini
di tibai dalam satu tulisan dalam akhbar paling berpengaruh di asia

setelah empat hari hanya sang katak puru yang bersuara
hanya si katak puru yang mempetahankan isteri rosmah
apa sudah jadi?

mana pergi malikul sembab?
mana pergi anak mami?
mana pergi zaid hamidi?
mana pergi raja fraud?
mana pergi raja tak ada rakyat?

bila katak puru bersuara
semua orang gelak ketawa
kah kah kah

BUNUH TAPI MASIH RAMAI




INI DI IRAQ



nota:
jumlah dan angka boleh
ditipu di buat buat

yang penting siapa akhirnya
menang kah kah kah




DI VIETNAM


30 AHLI PAS SERTAI UMNO, 200 MASUK GERAKAN
- mkini

Sebanyak 200 bekas ahli PKR Bahagian Ipoh Barat dan Tambun hari ini menyertai Gerakan.

Borang permohonan keahlian itu diserahkan bekas Ketua Pemuda PKR Ipoh Barat, V Subramaniam kepada Timbalan Presiden Gerakan Datuk Chang Ko Youn, pada satu majlis ringkas di Wisma Gerakan di Ipoh.

Chang berkata kemasukan mereka ke dalam parti itu bukan atas inisiatif Gerakan atau mana-mana pemimpinnya sebaliknya dilakukan bekas ahli PKR itu dengan rela hati tanpa paksaan atau desakan.

Sehubungan itu beliau mengingatkan Pakatan Rakyat sypaya jangan menyalahkan BN apabila ahlinya keluar parti dan menyokong mereka tetapi sebaliknya perlu mengkaji kelemahan sendiri kenapa semakin ramai ahli PKR meninggalkan parti itu.

Subramaniam yang menyertai PKR sejak 2005 dan menjadi Ketua Pemuda PKR Ipoh Barat selama tiga tahun sebelum keluar parti pada Mac tahun lepas berkata, mereka membuat keputusan menyertai Gerakan kerana kecewa dengan PKR.PASAn y

Di Pasir Puteh, Kelantan, seramai 30 anggota PAS termasuk bekas Timbalan Ketua PAS Cawangan Bunut Rendang Raja Abdullah Raja Mahmod dan bekas Ketua Muslimat PAS Semerak Noriah Salleh menyertai Umno hari ini.

Raja Abdullah, 57, menyerahkan borang keanggotaan kepada Ketua Umno Bahagian Pasir Puteh Zawawi Othman pada majlis di Kampung Gong Datuk di Pasir Puteh.

"Kami tidak mahu lagi menjadi pengikut kepada sebuah parti yang hilang arah tuju, sekali boleh dan sekali tak boleh," katanya kepada pemberita selepas menyerahkan borang itu

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… TAK SANGKA … PKR ADA RAMAI AHLI DI IPOH BARAT… kah ah kah…

kah kah kah… TAK HABIS HABIS…. AHLI PKR LARI… TAPI MASIH ADA AHLI… kah kah kah…

woit.. NI MACAM AIR DI PERIGI ZAM ZAM…. TAK PERNAH KERING KERING…kah kah kah...

kah kah kah… PAS PUN ADA YANG LARI… kah kah kah…

kah kah kah….. NAMPAK NYA PILIHAN RAYA NAK SAMPAI… ATAU INI KERANA BIK MAMA NAK TANDING DI MERLIMAU…. kah kah kah …

nota:
ini macam amerika perang lawan vietnam
tiap hari beratus vietcong mati
kalau kira kira
dah habis rakyat vietnam mati
tapi akhirnya amerika kalah

ini macam di afghanistan
hari hari berpuluh taliban mati dibunuh oleh amerika
kalau kumpulkan jumlah
sekarang ini hanya ada 30 lagi rakyat afghanistan yang hidup

ini macam kes iraq
hari hari beratus pejuang iraqi dibunuh oleh amerika
kalau kumpulkan jumlah
hari ini iraq telah 2 tahun tak ada orang
kah kah kah

FLOM DENGAN SLOM




INI BAIK PUNYA BLOW DRY



nota:
slom ini boleh bagi blow dry
jamin happy ending
terbeliak mata
dan gugur rambut
kah kah kah





SAYA TIDAK HIRAUKAN KRITIKAN : ISA SAMAD
- berita hairan

Mohamed Isa Abdul Samad mengambil pendirian tidak menghiraukan kenyataan pihak tertentu yang mempersoalkan pelantikannya sebagai pengerusi Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA) kerana tidak mahu menjejaskan fokus beliau untuk memajukan FELDA.

Beliau berkata, sekiranya diambil serius perkara itu, ia akan menghalang fokusnya untuk membangunkan FELDA dan memberikan taraf kehidupan lebih bermakna kepada peneroka di seluruh negara.

Sambil berjanji untuk komited dalam menjayakan agenda yang sudah dirancang untuk membangunkan FELDA, beliau berkata:

"Bila kita dilantik, biasalah ada yang tak suka, orang tak suka saya dari dulu. Apa sahaja jawatan yang saya pegang...ada sahaja yang tidak suka. Biarlah, saya tetap akan terus majukan FELDA."

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


kah kah kah…. INI WIRA PENDEK…. kah kah kah….

kah kah kah…INI PENYELAMAT NEGARA …opsss… PENYELAMAT MAT MONGOL… kah kah kah..

kah kah kah… KALAU TAK ADA WIRA PENDEK MALAM ITU…. kah kah kah…

kah kah kah…. MALAYSIA TAK AKAN ADA FLOM… kah kah kah..

kah kah kah… MALAYSIA AKAN ADA SLOM…. kah kah kah…

nota:
flom ialah fat lady of malaysia
slom iaah slim lady of malaysia
kah kah kah


MESIR ADA FIRST LADY - MALAYSIA ADA FAT LADY



KENALI MUKA ORANG JAHAT



nota:
ini omar suleiman
yang baru diangkat oleh mubarak
sebagai timbalan presiden

sebelum ini malaon ini ialah menteri dalam negeri
malaon ini tukang seksa
malaon ini tukang pukul
malaon ini bekerja untuk cia
malaon ini berja untuk mossad

malaon ini dengan tugas baru
untuk memastikkan revolusi nil ini gagal
untuk menakut nakut kan dunia
bahawa extremis islam akan menghancurkan dunia

malaon ini adalah calon untuk amerika
malaon ini adalah calon untuk israel




MESIR ADA FIRST LADY



nota:
first lady mesir gila charity
buat projek rembat duit rakyat
fat lady of malaysia gila nak jadi first lady
bawa perempuan gemok gemok dari afrika
nak tunjuk dia slim
kah kah kah


MALAYSIA ADA FAT LADY


MESIR BUNUH WARTAWAN



nota:
tidak banyak bezanya antara mesir dengan malaysia
malah tidak banyak bezanya antara malaysia
dengan banayk negara duunia ketika sama ada di asia
afrika atau amerika latin



MALAYSIA BUNUH YANG BERANI MELAWAN



MAHATHIR MAHU RAKYAT AMBIL IKTIBAR
– berita hairan

Mahathir Mohamad mahu rakyat negara ini mengambil iktibar terhadap pergolakan yang berlaku di Mesir bagi menjamin keamanan dan kestabilan negara berbilang kaum.

Beliau berkata situasi di Mesir jauh berbeza dengan Malaysia kerana menerusi kepemimpinan kerajaan Barisan Nasional (BN) rakyat hidup dalam suasana harmoni dan bersatu padu.

Katanya, rusuhan berlaku di beberapa buah negara Islam kini disebabkan rakyatnya tidak berpuas hati dengan pentadbiran kerajaan yang menekan serta penyalahgunaan kuasa.

“Di Malaysia ia tidak akan berlaku kerana kerajaan memberi perhatian terhadap penderitaan rakyat terutama pengangguran. Di negara kita peluang pekerjaannya banyak.

“Walaupun demikian manusia tetap tidak berpuas hati dengan pemerintah... bagaimanapun rusuhan seperti yang berlaku di negara Islam lain tidak akan berlaku di sini, kalau ada pun hanya kecil saja.

“Rakyat yang melakukan rusuhan mungkin berjaya menumbangkan sesebuah kerajaan, namun, mereka belum tentu akan mendapat kerajaan yang adil selepas itu” katanya ketika ditemui di sini, semalam.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… KAH KAH KAH… KAH KAH KAH…. kah kah kah

woit…. NAMPAK FIRAUN TAKUT…. kah kah kah..

kah kah kah... MEMANG LAHHH NAK AMBIL IKTIBAR... kah kah kah..

kah kah kah... MEMANG LAAA NAK BELAJAR DARI REVOLUSI SUNGAI NIL... kah kah kah


PESAMAAN MALAYSIA/MESIR/TUNISIA

1 – leila first lady di tunis
suzanne first lady di mesit
rosmah gila nak nak fat lady di malaysia

2 – national democratic party guna spr mesir tipu pilihanraya
united malays nantional party guna spr tipu pilihanratya

3 – mesir tolak pakai dakwat untuk elak undi hantu
malaysia tolak pakai dakwat untuk elak undi hantu

4 – mesir masig guna undfang undang darurat
malaysia masih lagi dalam darurat semnajat 1948
malaysia masih lagi darurat semenjak 1969
tak caya?
sila tanya yb atau peguam

5 – media perlu lesen di mesir
media perlu lesen di malaysia

6 – di mesir hanya kroni boleh ada radio dan tv
di malaysia hanya kroni boleh ada radio dan tv

7 – mesir ada gamal – untuk buat business
malaysia ada bik mama buat bisness

8 - mesir buat projek tentera untuk buat duit
malaysia buat projek tyentera untuk buat duit

9 - mesir guna undang darurat tangkap musuh politik
malaysia guna undang undang darurat tangkap musuh politik

10- mesir guna hujah kestabilan untuk teris berkuasa
malaysia guna kesatbian untuk teruis berkuasa

11 – mesir gunakan agenda lawan penganas islam untuk dapat sokong amerika.
malaysia gunkan agenda lawan pengagas islam untuk dpat sokongan amerika

12 – mesir ada tahan politik
malaysia ada tahan politik

nota:
kenyataan ini keluar kerana mood
rakyat seluruh dunia telah mula untuk
bangun menibai kaum penindas yang selama ini
hidup mewah, makan senang, enjoy life tapi
tak pernah buat kerja - kerja mereka hanya
menipu orang kampong

kerja mereka hanya menipu mak cik felda




BUDAK UITM ITU APA STORY ?




SILA PAKAI KANTA



nota:
sila baca dengan teliti
siapa rogol apa?
siapa kena rogol
lembu merogol amah
atau amah merogol lembu
kah kah kah


AMIZUDIN: MENGAPA RAIS TAK SAMAN MINGRANT CARE? – mkini

Pengendali blog sharpshooter.blogspot, Amizudin Ahmat yang sedang menghadapi saman oleh Rais Yatim mempersoalkan tindakan menteri itu yang tidak melakukan tindakkan yang sama terhadap NGO Migrant Care, lapor Harakahdaily.

Menurutnya, walaupun WikiLeaks merupakan sumber permulaan yang mendedahkan isu yang dikatakan kejadian rogol terhadap seorang amah warga Indonesia, keengganan Rais menyaman pihak terbabit telah menimbulkan tanda tanya.

Selain WikiLeaks, tindakkan Rais yang tidak menyaman Migrant Care yang mempertahankan kenyataan mereka di media sebelum ini bahawa pernah menemubual amah tersebut di kampung halamannya turut menimbulkan persoalan.

"Kenapa saya yang disaman bukan WikiLeaks atau Migrant Care, padahal WikiLeaks yang mula-mula mendedahkan isu ini dan Migrant Care pula telah mempertahankan kenyataan mereka bahawa pernah menemuramah amah itu.

"Adakah ada sesuatu yang dibimbangkan oleh Rais seperti kemungkinan lebih banyak lagi pendedahahan dibuat oleh Migrant Care di mahkamah?," katanya.

"Begitu juga dengan blog Rocky Bru yang mula-mula sekali menaikkan story ini dalam blognya. Adakah kerana blogger ini pro-Umno?," kata Amizudin.

Beliau juga berkata beliau hanya mengetahui tindakan saman terhadap beliau melalui media dan sehingga kini masih belum menerima apa-apa surat perintah dari mahkamah atau peguam yang mewakili Rais.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… BERAPA KALI NAK CAKAP…kah kah kah..

kah kah kah.. RAIS YATIM TIDAK ROGOL AMAH…. kah kah kah….

kah kah kah…. SEMUA ITU FITNAH DAN TOHMAH… kah kah kah…

kah kah kah…. TAK PERCAYA TANYA ORANG JELEBU…. kah kah kah..

kah kah kah…TAK PERCAYA TANYA ORANG GAGU…..kah kah kah..

kah kah kah…RAIS YATIM ROGOL LEMBU…. kah kah kah…

kah kah kah… INI CERITA ORANG DI JELEBU…. kah kah kah…

kah kah kah….. TAK CAYA… PERGI TANYA ORANG JELEBU… kah kah kah..

kah kah kah….LEMBU INI TELAH DI HANTAR KE RUMAH ANAK ANAK YATIM UNTUK DI BERI RUMPUT… kah kah kah…

nota:
sila tanya rais yatim
apa jadi dengan budak perempuan uitm itu?
ini cerita fitnah juga ke?

kalau fitnah mana budak tu dapat kemera?

memang betul tak ada laporan wikileaks
tapi ada laporn wikijelebu
kah kah kah