.

Ahad, 17 September 2017

TunM : Saya suruh Amerika Tangkap Najib





MAHATHIR

CAKAP 

SENANG AJE

DIFAHAMI

NAJIB CURI 

DUIT 1MDB


IKAN PATIN TEMPOYAK







PATIN GERMAN
Kau tak belajar sains tt. Orang jerman sangat maju dalam segala sains. Diaorang berlima ni adalah ejen yang nak akses pada sampel untuk korek rahsia saintifik ikan patin yang diorang baru buat penemuan tentang effect ikan patin pada deria rasa pemakan 
dan effectnya sebagai pemangkin rembesan hormon serotonin dan dopamine khususnya dalam format patin masak tempoyak. Diorang nak klon genetik patin bertempoyak ni dan pasarkan seluruh dunia dalam format kapsul sintetik. Ini semua hal saintifik beb. on 
MUNICH BEER FESTIVAL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 3:43 PM



-------------------

YA USTAZ - NAK TANYA



YA USTAZ

APA HUKUM

JILAT AIR

BURIT BINI?

Pesta BBF17 hanya bawa mudarat


SHAH ALAM – Pas sekali lagi mengulangi ketegasan membantah penganjuran Better Beer Festival 2017 (BBF17) yang akan dianjurkan pada awal Oktober depan di Kuala Lumpur.

Ketua Penerangannya, Nasrudin Hassan berkata, ia tidak sepatutnya diteruskan memandangkan pesta minuman beralkohol itu hanya membawa kemudaratan.

“Agama Islam sangat tegas dalam isu pengambilan arak. Pengambilan arak bukanlah budaya ketimuran bahkan turut dilarang dalam agama.


YA USTAZ

DALAM FILEM

GERMAN ADA

TUNJUK AIR

BEER CAMPUR

AIR BURIT

JIKA DIMINUM

APA KAH

HUKUMNYA

SAJE TANYA

MANA TAHU

KALAU KALAU

USTAZ SEMPAT

TENGOK FILEM

AMY REID

INTERNAL

INJECTION

MASA USTAZ

MELAWAT

GERMAN DULU

SAJE TANYA 

JANGAN

MARAH

KAH KAH KAH

---------------

TER NOW DARI TEMERLOH








TER NOWW
berita awal tetang sampainya
tiga lelaki dan seorang wanita
german ke TEMERLOH
adalah benar

merena bukan dari BND
jabatan intel jenayah sex german

mereka adalah wakil
sebiah syarikat
produksi filem
yang ingin membembuat
dokumentri tentang
ikan patin di sungai pahang

adalah saheh dan benar
 tim produksi filem german ini
ingin bertemu dengan
USTAZ TONTOWI
ini kerana mereka
tahu bahawa YB ini
telah pernah sampai ke munich

ahli ahli pas temerloh
sila beritahu USTAZ TOTOWI
tim produksi german ini
bukan tim polis saperti FBI
juga mereka tim filem dokumentri
bukan tim filem porno
justeru USTAZ TONTOWI
jangan risau 
tak perlu melarikan diri

NOTA
tentang bil filem porno
dalam bilik hotel
yang USTAZ TONTOWI tonton dulu
jangan risau
YB ZARIL dari parti DAP
yang menjadi 
musuh ketat parti ustaz
telah membayarnya

jika ustaz kurang yakin
sila tanya 
YB NUR JAZLAN
tentang duduk pekara
dan
tetang pembayaran itu




------------------

MUNICH BEER FESTIVAL





TERKINI
pagi ini tiga lelaki dan
dua  wanita german
telah dilahat
masuk untuk menginap
ke hotel sri malaysia
di temerloh

mereka ini dikatakann
datang dari
BUNDESNACHTRICHTENDIENST
atau 
BND
badan intel german

apa tujuan mereka
datang ke temerloh pahang
masih belum jelas

sumber seri malaysia
yang tidak saheh
berkata
tim BND  datang
dengan tujuan 
untuk menemui bual
seoarang kenamaam
dari temerloh

siapa yang ingin
ditemui masih belum jelas
malah desas desus
ada mengatakan bahawa
tim BND  ini
juga datang
untuk 
membawa jemputan
dari Munich Beer Festival
siapa yang dapat jemputan
tidk juga jelasini

NOTA
biasanya BND GERMAN
datang bukan 
membawa jemputan
tapi untuk
menyiasat jenayah
yang telah dilakukan
di negara GERMAN
oleh orang luar
terutama jenayah 
berbentuk seksual
'

Federal Intelligence Service (Germany) - Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Intelligence_Service_(Germany)
The Federal Intelligence Service (German: Bundesnachrichtendienst (German pronunciation: ... AsGermany's only overseas intelligence service, the BND gathers both military and civil intelligence. ... The domestic secret service counterparts of the BND are the Federal Office for the Protection of the Constitution (Bundesamt ...

----------------

PENGUMUAN PETANG INI





EMPAT PTG

pada petang ini di pwtc
najib akan umumkan
lokman adam 
pemikir dari jasa
akan dilantik
sebagi menteri
tanpa jambantan






-----------

TUAN HAJI HA HA






TUAN 

HAJI HA HA

Hadi contoh paling tepat. Dia sebarkan doktrin agama dgn amanat hadi yg sangat ekstrem hingga ramai ahli pas impikan syurga dgn jihad lawan umno. Dia dipuja mcm ayatollah, dalilnya- bila DAP putuskan hubungan dgn lebai hadi (individu) majoriti ahli PAS bangun usulkan putus hubungan PAS dengan DAP dan sejak itu PR pun karam.
 Setelah beberapa puluh tahun, manusia bernama hadi ni sekarang dilihat lunak dgn umno setelah agama dijual dgn harga rm90juta. Begitulah untungnya menjadi seorang usahawan agama, walaupun untung tak besar billion2 tapi ok la modalpun guna air liur jer. on 
PERNIAGAAN PALING TUA DIDUNIA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/16/17







------------------

BELUM SAHEH






BELUM SAHEH

petang ini jam empat
najib akan mengumumkan
perubahan pimpinan media
khabar makin merebak
tapi belum ada kesahehan
bahawa raja petra kamaruddin
akan dilantik menjadi
ketua pengarang baru
untuk utusan melayu









--------------

TEMBOK MEXICO






DIUMUMKAN

petang ini jam empat
najib akan mengumumkan
tentang projek TEMBOK MEXICO
yang telah dibincangkan
dengan presiden trump

projek direk nego ini khusus
untuk kontrektor bumi kelas F






--------------

TOHMAH DAN FITNAH




FITNAH

petang ini satu seri najib
akan membuat pengumuman 
yang amat penting

berita telah mula tersebar 
bahawa najib akan mengumumkan
yang dia akan mengabil
alih jawatan ketua wanita umno

ini adalah berita fitnah
ini adalah khabar angin




--------------