.

Jumaat, 16 November 2018

HASUT JADI COOL





HASUT JADI COOL





BAHAYA ANTU RAYA






BAHAYA 

ANTU RAYA

xyah g pru 10 bro..pru keadilan ini sbijik pru lepas..negeri lain dah abis kira, tp negeri2 bornoe ini tak abis2 lagi..negara yg besar dah kuar keputusan tp belah2 sana masih kira undi..gua faham belah2 bornoe sana byk katak..kalo fixed deposit najib itu adalah diborneo, maka teknik yg sama juga ada diparti keadilan..reformasi dulu parti sndiri saudara..lu ckp berdekah2 pasal reformasi, tp parti sdiri ada hantu..
apa punya turrr..bikin malu la..dlm parti ramai otai2 dan pemikir2 handal..apa sudah jadi..semuanya fokus kerusi perdana menteri ke..benar kata tt, siapa yg meguasai server maka dia menguasai top bottom..lepas ni akan ada berkata, saya hanya meneruskan reformasi yg dilakukan oleh madey anak kutty..
kalo tak saya yg teruskan, siapa lg yg layak utk teruskan agenda reformasi madey..takkan lim guan eng nak teruskan reformasi negara..reformasi, change seakan slogan sama..obama, anwar at the end, make amerika great again atau bina semula negara..nak bina negara semula dgn hantu2 raya on KIRA SAMPAI MENANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/14/18 

---------------

HASUT JANGAN TAK HASUT







HASUT
AKHIRNYA

PERKATAAN

HASUT JADI COOL

KJ: Pemimpin Umno perlu turun padang 'hasut rakyat' berpiket

Pemimpin Umno digesa untuk turun padang ke kawasan masing-masing minggu ini bagi berjumpa kumpulan yang tidak mendapat manfaat daripada belanjawan Pakatan Harapan (PH).
Malah katanya, pemimpin Umno yang lain juga perlu berjumpa dengan golongan nelayan dan petani bagi 'menghasut' mereka untuk berpiket memandangkan beliau mendakwa tiada bantuan musim tengkujuh diberikan kepada golongan itu melalui belanjawan Harapan.

NEXT

TURUN

JALAN RAYA

 AKAN JADI

 COOL  & TRENDY

KAH KAH KAH




------------------

JANGAN FITNAH




JANGAN FITNAH
sila jgn fitnah..perlis cuma negeri sebesar kelentit rosmah..masakan mufti pertahan zakir naik taktau hal ini? atau mufti mngikut hadis nabi yakni, muslim tidak boleh dan haram membuka aib akan muslim yg lain.. on 
PEMBEKAL LENDIR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/14/18


----------------

HANTU CINA





AWAS

HANTU CINA
Ko jgn nak beria sangat dgn hantu melayu tt.. focus jugak dgn hantu cina... Ko ingat dia org tu hantu baik ke... dalam diam tebus rugi, dgn beli balik tanah dekat penang... on 
HANTU RAYA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/16/18



-----------------

HABIS DILANCAUKAN




DILANCAUKAN
Terpanggil untuk direnungi..sekilas untuk memikir.. Segala-segalanya dimusnahkan..... ahli ulamak/cendikiawan agama/ustad/mufti/tok imam/bilal.. keagongan/kesucian agama telah dinodai..dengan rasuah wang ringgit sehingga tak terlarang keatas kemungkaran yang berlaku Kedaulatan undang-undang dicerobohi... 
Keperkasaan polis/atm/imigresen/kastam/Jab.kerajaan.. digunakan untuk berkepentingan.. melalui wang ringgit.. Kekebalan Bank negara/bank yahudi/bank cina., habis dilancaukan....Pentadbiran negara..dalam/luar ..diragui. . Hancur..musnah semua..... Adakah dia ni ..- DAJAL -..yang diturunkan olih Allah.s.w.. untuk memusnahkan umat manusia...??????? on 
JIBRAIL TNAM ANGGUR
Publish | Delete | Spam
zaharuddin ahmad
on 11/15/18



-----------------

PADAN MUKA







SEDIH MEDIH

PEDIH

Lebih ramai pemimpin Umno dijangka diseret ke mahkamah

KERAJAAN Pakatan Harapan (PH) terus menunaikan janji manifestonya untuk mengheret pesalah laku daripada pentadbiran terdahulu ke muka pengadilan.

Menjelang Pilihan Raya Umum ke-14 (PRU14), Dr Mahahtir Mohamad berulang kali berjanji untuk tidak membiarkan mereka yang telah mencuri daripada kerajaan. Dan sejak 9 Mei selepas PH menang kuasa persekutuan, pihak berkuasa menghambat mereka.


HARI2 AKHIR

SAEKOR 

GEROMBOLAN

PADAN MUKA

KAH KAH KAH
----------------

ROMBAK KABINET





KAH KAH KAH

ADA KUCING

DI BELAKANG 

TUNGKU

Dr Mahathir belum mahu rombak Kabinet

PERDANA Menteri Dr Mahathir Mohamad berkata beliau belum mempertimbangkan untuk melakukan rombakan pada Kabinet yang baru berusia enam bulan.


KAH KAH KAH

REST MY CASE 

KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

------------------

PELIK MELIK





NAPA AZMIN

CAKAP 

MACAM NI?

PELIK MELIK

Azmin yakin Rafizi ada tempat dalam parti

TIMBALAN Presiden PKR Mohamed Azmin Ali percaya pencabarnya Rafizi Ramli akan terus diberi peranan dalam parti, sekiranya keputusan pemilihan yang akan diumumkan petang Ahad ini tidak memihak kepada bekas ahli Parlimen Pandan itu.

Malah, Azmin juga berkata beliau sedia bekerjasama dengan Rafizi mengukuhkan parti, lebih-lebih lagi menyusun strategi untuk menghadapi pilihan raya akan datang.


UNDI MASIH

DIKIRA

MUSTAHIL RAFIZI

KALAH

BUKANKAH KIRA

SAMPAI MENANG


-------------------

TARAK HULUQ






TARAK HULUQ
Wei hang punya kutuk tak habis habis, begitu dendam kah, atau begitu sayang ros, hang dengki tak dapat cium tangan dia lah, memang bau wangi, dia mandi pakai air rose water lah kah kah kah, kalau jatuh tak apa lagi, ini sekali tangga, baldi, lori timpa sekali, baru depa tahu betapa seksa rakyat dulu, kah kah kah...
depa nie harap Melayu sokong depa, sorry lah bro..kalau tarak huluq...tarak support punya...nak minta penyokong mai mahkamah pun kena Bayor beberapa... kah kah kah karma bro karma sudah sampai...time bayar balik ok ..tuang lagi petrol 97 kah kah kah on 
AMBIL PERHATIAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 5:10 PM



--------------

TAK DAPAT NENEN





TAK DAPAT NENEN
Kalau rosmah kantuieee... Apa akan jadi .. Pada flyover2 yg lama dan baru.siapa akan meretakkannya.... Pada wanginya bunga flora taman putrajaya... Pada industri kebomohan... Banyak industri bakal hilang atau sunyi kelak... Kamu pastu tahu.. 
1..kamu mungkin haram dan jarang jarang tahu... Hishamudin rais akan mati kesunyian.. . Kakakakakakakakkakak.. Dia Tatau apa nak buat.. Macam budak tadika tak dapat nenen lah dia lepas ni...akakakakakakakak...menderita parahlah dia nak cari bahan ... Jakakakakak...rasain lo... Jakakakkakaka on 
KECEWA KECEWA
Publish | Delete | Spam
DIDI KOTA BELUD
at 7:59 PM



---------------

KANTOI OVER





KANTOI OVER
Mat Over is Game Over. on 
MANA MELAYU INI?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 9:47 PM
Mat Ober dapat pi buat haji 1mdb taja on 
MANA MELAYU INI?
Anonymous
at 8:30 PM



------------------

SUKA HATI





SUKA HATI
Suka hati pulak aku harini bila tengok rizal mansor dibawa ke mahkamah. Sebelum pru haritu kemain backup rosmah ngalahkan najib. Statement2 dia ngalahkan org politik, padahal budak macai angkat beg jer pun. Padan muka! on KECEWA KECEWA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 11:23 PM


----------------

SLIMKAN BADAN




UBAT SLIM
Babi kau tt! Apasal kau nak tunjuk lagi gambar muka muftee pahang ni? Sial la kau. Habis hilang selera nafsu nafsi aku harini. Menyesal aku masuk blog ni. on 
JIBRAIL TNAM ANGGUR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 11:31 PM



----------------

SOKONG KERJA KARUT





SOKONG 

KERJA KARUT

Butoh kau la tt! Lu pun sibuk jaga bontot saiful dan punai shahidan ball apahal? Lantak depa laa nak buat apa pun dgn punai sendiri. Lu pun mcm skuad badar tu jugak, suka jaga tepi kain org. Malaysia baru konon.. phuiii. on 
JANGAN BUAT KERJA KARUT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 11:28 PM



----------------