.

Selasa, 17 Januari 2017

SIAPA JAMAL BAJU MERAH






GADUH JANGAN

TAK GADUH


LEDAKAN POLITIK AMERIKA





JENG JENG

JENG JENG

JIKA INI 

BERLAKU

APAKAH TRUMP

AKAN SELAMAT?

Trump: I’m Reopening 9/11 Investigation


Donald Trump’s plans for his first 100 days in office are raising eyebrows around the world, but of all the items on his agenda it is the reopening of the 9/11 investigation that will provide the greatest earthquake for the establishment.


DAULAH

TERPENDAM

PASTI AKAN 

MERANCANG

INGAT  DALLAS

INGAT JFK




-------------

BABI HALAL DAN HARAM






DAGING BABI HARAM - DUIT BABI HALAL
ciss..kalo gua tengok gambo tu, sebijik macam bongol belakang unta..ada dua bonggol..satu halal, satu haram..babi walaupun dagingnya haram tapi duitnya halal selepas dizakatkan..tak caya? cuba tanya isa samad ketika JE dulu..ramai gak kontrektor kelas A melayu islam yg labur duit dlm bisnes babi ni senyap2..

gamba lg satu tu karung duit.sapa tak suka dgn duit..dgn duit 2.6bilion, bukan setakat bole beli birkin, malah bole beli syurga pun..tak caya? cuba tanya tuan penasihat ulama dunia..apa yg bole dibeli dgn duit rm90juta..

org miskin cuma bole sedekah senyuman utk dpt pahala, tapi tuan penasihat, tuan punya karung duit 2.6 bole dpt syurga firdaus atau main golf ditaman syurga di madinah..ust2, ustazah2 dilarang melihat kartun terutama kartun zunar..kelak binasa dan cilaka padah la akal kalian.

kahkahkah...dulu lego buat lego nabi, maka islam kecoh..kini legoland berada di kota bangsa johor warisan melayu islam..tak kecoh pun...ramai ust2, ustazah2 bawak anak g legoland lagi.. on SILA ENTOT ATS UNTA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/16/17




---------------

JANDA HUJUNG SIMPANG






RAGUT RUMPUT
tanda tanda sudah mula suroh RAKYAT RAGUT RUMPUT lah tuh kalau lembu kambing boleh ragut RUMPUT tuk hidup , Melayu Melayu papa kedana miskin pun bisa RAGUT RUMPUT tuk hidup RUMPUT TAK ADA GST wokay sudah dapat jimat banyak wang on BERITA TAKUT DARI JALAN RAJA ALANG
Anonymous
on 1/17/17

LEBIH BAIK JATUHKAN NAJIB
Knp kita biar ringgit jatuh dan menyusahkan kita? Lebih mudah kita bagi jatuh najib dan geng puaka dia. Jangan undi BN dlm pilihanraya umum yg akan datang maka jatuhlah najib on BERITA TAKUT DARI JALAN RAJA ALANG
Anonymous
on 1/17/17

CICAH BUDU
oh no... petai,jering & kerdas mahal,terpaksa la mek cicoh tangan sajo daley budu. on BERITA TAKUT DARI JALAN RAJA ALANG
mek
on 1/17/17

TAK MASUK AKAL
Aku sebagai juruprihatin pada buah-buahan tropika amat tersedak bila membaca hal petai dibangkitkan tt. Buah petai bukan impot. Pokok petai juga bukan hanya terdapat di puncak gunung atau lereng bukit. Pokok dan buah petai bukan spesis terancam. 

Malah bu@h petai berbau dan mengakibatkan bau busuk yang teramat, mengalahkan ala bau kentut oleh durian. Jadi bagaimana sesuatu yang sangat busuk boleh dikenakan harga tinggi? Sangat tidak munasabah atau munasemenanjung! on BERITA TAKUT DARI JALAN RAJA ALANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/17/17

BALIK DUDUK KAMPONG
Kau balik duduk di kampung kau la tt, sana petai murah. Aku mula terasa bila petrol naik harga, aku terasa nak balik kampung jugak tapi harga petrol kat kampung aku sama jer mahal mcm kat KL. Perlukah aku pindah ke Venezuela? on BERITA TAKUT DARI JALAN RAJA ALANG
Anonymous
on 1/17/17

KERANA ULARMAK TEBANG HUTAN
Hang sudah silap besar Tuan TT. Petai naik harga sebab Orang Asal dah tak cukup pokok nak panjat. Habih semua pokok kat hutan dah kena tebang oleh tokeh2 dan ularmak2 balak. kah kah kah on BERITA TAKUT DARI JALAN RAJA ALANG
Suku Samdol
on 1/17/17

JANDA HUJUNG SIMPANG
Selagi boleh pancut.selagi janda kebaya masih berjual nasi lemak hujubg simpang,selagi tu pangkahhh tinbang kati on BERITA TAKUT DARI JALAN RAJA ALANG
Anonymous
on 1/17/17







--------------------

BERJUBO DALAM KERETA







F.B

Unta tu kenderaa orang Arab padang pasir dan di waktu itu. Sekarang ni, kenderaan umumnya ialah kereta. Ustaz2 (dan syeikh2 di Arab Saudi) pun dah lebih selesa naik kereta (mewah) skrg ni.
Jadi apa jadi gaknya kalau masa traffic jam kat KL ni, banyaklah pulak husband & wife buat priojek dalam kereta gaknya...
Apa JPJ akan kena maki orang agama atas alasan 'melawan hadith' kalau JPJ ke atau Majlis Bandaran ke dok nak larang 'projek2 suci' itu?

Mimi Harlequin Ahmad oooo itu sebab ada video wanita pakai purdah blow job laki dalam kereta viral sedikit masa dulu tu la ek kak Yatt! Tak menyempat-yempat la tu laki dah mintak ek ekekeke
LikeReply11 hrEdited
Ahmad Syihan Ismail Kuat imaginasi seks puan
LikeReply1 hr
Kelly Mohamad Nor Hahahha tak nak pikir.. Adoiii
LikeReply45 mins


--------------

BAPAK DIA PUNYA KE?





PERANGAI TAUKE DEDAK
ni barua kapcai...yg ambik rm 50 pakai t shirt merah tu dengaq betui betui...ini lah perangai tauke dedak....bg rm 50 suruh kacau merata...kemudian halang hampa masuk kl...moto besaq tak pa...kalau ada luit boleh masuk club merah UMNO...kalau tarak pochi pi mampoooih....haram jadam betui.... kah kah kah on MUKA KU NAN YANG HODOH
Anonymous
on 1/17/17

BAPAK DIA PUNYA KE?
KL bapak dia punya kah? depa pun group penyamun tarbus...sapu jual songlap semua cukup...hidup umpama lintah...sedut darah sampai mati...sedut nyawa rakyat sampai kering...patut baling ngan selipar jepun...pi mampooos lah ku nan tok nan puki nan....pi mampoos sekali tengok kah kah kah on MUKA KU NAN YANG HODOH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/17/17






---------------

TULISAN TENTANG TRUMP





ESOK 

SIRI PERTAMA

TENTANG TRUMP

DAN POLITIK

AMERIKA

AKAN MUNCUL




--------------

TT INI RASIS KE?





JHO LOW INI MELAYU KE  INDIA?
TT ni rasis ke?selalu guna perkataan "keling",selalu kenakan "cukong"... tak takut kena buru2 dengan geng2 anti-rasis Malaysia ke? 

Cina ni mempertahankan hak dia,dia seorang yang rajin bekerja,dia seorang yang berjiwa besar sehingga membawa kepada kejayaan..

Ni mesti cemburu dengan kejayaan segilintir rakyat Malaysia berketurunan Cina... Hahahaha..Orang Malaysia makin bodoh.. on PERANGAI CHINA KAYA
Publish | Delete | Spam
BabiTanah
on 1/17/17



-------------------

PELACUR MELARANG PULAK






PARA PELACUR

CHOW KIT

KINI MELARANG

KU NAN DATANG

KERNA BURUNG

KU NAN KONTOT

DAN SUSAH

NAK TERBANG



--------------

MUKA KU NAN YANG HODOH






WAJIB JUGA

DILARANG

KU NAN MASUK

K.LUMPUR

KERANA MUKA

DIA HODOH

RAMAI TAK LALU

MAKAN JIKA

TERNAMPAK 

MUKA KU NAN

JUGA BANYAK

IBU KOMPLIN

ANAK KECIL

MERAUANG

TAKUT JIKA 

TERNAMPAK 

MUKA KU NAN

Larangan kapcai di KL: Sekadar cadangan - Pemuda Umno

Ketua Pemuda UMNO Wilayah Persekutuan, Mohd Razlan Muhammad Rafii berkata, Menteri Wilayah Persekutuan,  Tengku Adnan Tengku Mansor hanya mencadangkan halangan kemasukan motorsikal ke bandaraya Kuala Lumpur.
Segala cadangan dan pelaksanaan, jelas Mohd Razlan, perlulah mengambil kira pelbagai faktor dan hal-hal yang dirasakan berbangkit di mana kemungkinan bakal membebankan rakyat khususnya.
MAT REMPIT

CADANGKAN

PEMUDA UMNO

DILARANG 

MASUK KL





------------

BERITA BAIK UNTUK WARGA DUNIA






TRUMP BUKAN

SAJE MENGHURU

HARAKAN USA

KINI EROPAH

SUDAH KACAU

BILA AMERIKA

EROPAH JADI

RENGGANG

INI BERITA

AMAT  BAIK

UNTUK WARGA

DUNIA




'Europe's fate is in our hands': Angela Merkel's defiant reply to Trump

Angela Merkel and Fran├žois Hollande have responded curtly but defiantly after Donald Trump cast further doubt on his commitment to Nato and gave strong hints that he would not support EU cohesion once in office.
“We Europeans have our fate in our own hands,” the German chancellor said after the publication of the US president-elect’s interviews with the Times and German tabloid Bild. “He has presented his positions once more. They have been known for a while. My positions are also known.”

BILA MUSUH

GADUH SAMA

SENDIRI

BILA NAJIB

TIBAI ZAHID

INI BAIK UNTK

KITA SEMUA




-----------

BERITA TAKUT DARI JALAN RAJA ALANG






ber
BERITA TAKUT

di pasar jalan raja alang
petai kini dua ringgit
untuk satu papan
bukan lagi 50 sen
bukan lagi 1 ringgit
tapi
dua ringgit
bukan kerana musim hujan
ada dua huah lori
tok peraih penuh dengan petai
tapi harga telah naik

kerdas kini 15 ringgit satu kilo
atau 
5 rinngit satu ikat
atau 
2 ringgit
satu longgok
jering muda naik harga mendadak
kini 8 ringgit untuk satu kilo
atau 
dua ringgit untuk 7 biji 

bayangkan bagaimana
agaknya 
ibu dan ayah yang 
pendapata kurang 3 ribu sebulan
jika barang-barang
makanan kampong naik
mendadak

NOTA
gua sebagai pemakan petai tegar
setiap kali makan
gua wajib ada ulam petai
atau ulam jering muda
sekali sekali kerdas muda
kini sudah terasa 
apa makna ringgit kita jatuh


--------------