.

Khamis, 15 Februari 2018

CARA MEMBACA MEDIA MUSUH










INGAT

CARA MEMBACA

MEDIA MUSUH

Hishammuddin nafi veteran tentera sokong pembangkang
MENTERI Pertahanan Hishammuddin Hussein menyangkal dakwaan pihak tertentu ramai veteran Angkatan Tentera Malaysia (ATM) kini menyokong pembangkang kerana tidak berpuas hati dengan kerajaan.

Menegaskan dengan jumlah veteran yang ramai, beliau berkata pasti ada yang tidak puas hati dengan sesuatu perkara dan mereka tidak semestinya menyebelahi pihak pembangkang.



DINAFI

ERTINYA ADA

MAKIN RAMAI

BEKAS TENTERA

KINI SOKONG

PAKATAN

NGAPA? NGAPA?

KERANA MARAH

TANAH MILIK

ASKAR TUDM

DIREMBAT OLEH

CHINA MERAH

-------------------

LARI BAWA BARANG






JOKE BERAT TAU
Korang ni! Bila berat jer rosmah! Bila rosmah jer berat! Korang ni limited sangat ker ilmu di jari? Type lar joke lain pulak kot! Berat dah perasaan ini baca joke korang, seberat body rosmah tau! on TANYA DATUK KADIR JASIN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/14/18





--------------------

MANA NIK ABODOH HILANG?






MANA HILANG

NIK ABODOH

MANA HILANG

DIN AYAM

NGAPA SENYAP

NGAPA TAK BISING

APA DAH JADI

JENG JENG

JENG







------------------

PAS MUSUH RAKYAT




SOKONG

TEPAT

TUNTAS

JELAS

Azmin tutup pintu kerjasama dengan PAS di Selangor, kata laporan

MENTERI Besar Selangor Mohamed Azmin Ali menamatkan segala kemungkinan untuk memeterai pakatan pilihan raya dengan PAS, dengan mengatakan beliau tidak akan lagi "bertolak ansur" dengan cabaran parti Islam itu terhadap Pakatan Harapan (PH) di Selangor, menurut laporan berita.

Dalam temu bual eksklusif dengan akhbar berbahasa Cina, Nanyang Siang Pau, Azmin berkata semua kerja pra-pilihan raya Selangor dijalankan atas nama PH dan tidak akan ada rundingan kerusi atau pakatan rahsia antara beliau dan PAS.


PARTI

ISLAM

PAS

IALAH

MUSUH

RAKYAT


---------------------

BUKAN BANGLA KHAIRY








SYABAS!

PATRIOT

BERI AMARAN 

TEGAS



Jika kerajaan tidak boleh beri, jangan berjanji dan berbohong, kata Patriot

Persatuan Patriot Kebangsaan (Patriot) mengingatkan kerajaan sekiranya mahu mendapat sokongan  veteran tentera dan polis tidak sekali-kali mudah membuat sebarang janji dan akhirnya berbohong sekiranya gagal ditunaikan.

Setiausaha Agung Persatuan Patriot Kebangsaan Mejar (B) Mior Rosli Mior Jaafar berkata, sebarang bantuan yang dirancang oleh kerajaan bagi menjaga kebajikan veteran tentera dan polis haruslah berlaku adil kepada semua veteran tanpa mengira pangkat mereka dan mampu dilaksanakan.

NAJIB  

HANG DAH TIPU

MAK CIK FELDA

DAH TIPU ORANG

KAMPONG

TAPI KAMI INI

PATRIOT

JANGAN CUBA

PUTAR PUTAR

KAMI BUKAN

BANGLA KHAIRY

-----------------

EN KUN KUM TAK MALU






KESAL

MESAL

POORAH

NGO kesal kehadiran Israel


SHAH ALAM - Beberapa pertubuhan bukan kerajaan (NGO) mempersoalkan kemasukan beberapa diplomat Israel ke negara ini pada persidangan World Urban Forum (WUF) yang berlangsung dari 7 Februari dan berakhir kelmarin.

Ketua Pegawai Eksekutif Aman Palestin, Awang Suffian Awang Piut berkata, kerajaan sepatutnya menolak sebarang hubungan dengan Israel dalam apa jua tujuan kerana antara Malaysia dan Israel sememangnya tiada hubungan diplomatik.

"Bagaimana kerajaan Malaysia boleh terima rombongan tersebut pada saat rakyat Malaysia sensitif dengan apa yang dilakukan Israel ke atas Palestin.


NGAKU PEJUANG

ISLAM

TAK KAN HANYA

KESAL

BUATLAH DEMO

JUMAAT NI

DI PEJABAT NAJIB

BARU AFDAL

BARU MALIKUL

BARU ALIBUN

BARU INKUNTUM

TAK MALUUU




------------------

TANDA PRU14 DAH DEKAT








BETUL TAK

APA GUA BILANG

AKHIRNYA AKAN

SAMPAI 

KE SELANGOR

LU MASIH

TAK CAYA
Isu tanah: Azmin didesak beri penjelasan
CYBERJAYA - Menteri Besar Selangor,  Mohamed Azmin Ali didesak memberikan penjelasan berhubung tindakan tergesa-gesa kerajaan negeri Selangor menyerahkan tanah bernilai RM1.18 bilion di mukim Ijok kepada dua syarikat pada 2016.

Pengarah Komunikasi Strategik BN, Tuan Haji Abdul Rahman Dahlan berkata, tindakan itu menjadi persoalan kerana keputusan mahkamah tinggi dan mahkamah rayuan telah memihak kepada kerajaan negeri pada 2013 dan 2014 dalam kes mengambil alih semula tanah kerajaan negeri yang dimiliki oleh syarikat Mujur Zaman Sdn Bhd dan LBCN Development Sdn Bhd.



INI TANDA

PRU14

MAKIN HAMPIR

SEMUA WAJIB

IKUT SKRIP

KALAU TIDAK

MAT ENTOT BALI

AKAN DIARAH

MASUK


-------------------

TAK GUNA BERI ANG PAU









TAK GUNA 
mercun kena rampas, rokok murah kena cekup, baju putih aktif atas jalan, ekonomi memang teruk, limau tak ada, ada pun mahai, dulu ada jugak cina sedekah limau, la nie habuk saja, cina dah mula sedar, tak guna bagi limau, tak guna bagi ang pau, 

BERI ANG PAU

bagi pon kasi susah, baik engkau saman saja, meniaga tepi jalan pon susah, setiap warga msia susah, rata rata kata no future, ekonomi teruk, tapi ada satu spesis saja senang.... golongan free loader dan ahli politik,mereka semua free, senang lenang, itu pon masih tak sedar walau dah merdeka 60 tahun kah kah kah 
on TANDA TANDA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/15/18






-----------------------

MAT PET KELANTAN







DI KELANTAN
Macam2 ada jual di kelantan negeri yg dikata berkembang bersama islam. Pil kuda blh timbang kilo. Ubat keras kote tahan lama, kasi besar saiz dn tambah panjang. Semua ada jual di kaki lima negeri serambi mekah itu. 

MAT PET BOLEH

Cicin ekor kuda sudah ada booking mau test kat bali. Hati2 test bini orang kote mau tegang jgn sampai terlucut cicin ekor kuda tertinggal dlm cipap bini orang. Goda isteri orang alaf baru mkn ubt kuat kote thn lma dn power. 

BELI PIL ICE

Usung bini orang kene bawa jauh2 ke pulau hindu bolih menjolok puas2 tak ada gangguan. Kote cukup power kene cicin ekor kuda bini orng terus tergoda... kah kah kah kah kah on 
MAT PET KELANTAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/14/18






---------------

TELAH AMA NAJIB RANCANG







TELAH LAMA

NAJIB RANCANG
Mana samseng johor halau lim kit siang hari tu? Ni ha israel sudah tiba. Mari la halau. Takkan nk jd jaguh kampung. 
on ZIONIS ISRAEL SUDAH SAMPAI




----------------------

DIRANCANGAN AWAL





DIRANCANG AWAL
Najib mungkin nak gunakan lobi yahudi utk mpengaruhi siasatan DOJ dlm kes 1mdb. on NAJIB BERI ZIONIS MASUK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/14/18




-----------------------

TANDA TANDA






TANDA




jam  2.18 pagi

khamis 15/02/18

tidak kedengaran

dentum mercun

walau pun sebiji

amat ganjil

amat pelik

tanda 

ekonomi merosot

tanda

hari hari akhir

saekor najib






--------------