.

Selasa, 16 Mac 2010

LAGI PROJEK TIPUMENGUTIP SARANG BURUNG DI MRR2
SELENGGARA BERKALA ELAK MRR2 SEMAKIN TERUK - melayau

KUALA LUMPUR 15 Mac - Pihak yang bertanggungjawab ke atas Jalan Lingkaran Tengah 2 (MRR2) perlu melakukan penyelenggaraan berkala bagi mengelakkan keadaan jalan itu menjadi semakin teruk.

Pensyarah dan penyelidik Fakulti Kejuruteraan Awam Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Mohd. Zamri Ramli berkata, ini kerana MRR2 mempunyai banyak jejambat yang menggunakan penyambungan pengembangan.

''Jika penyelenggaraan tidak dilakukan dengan kerap, lubang akan berlaku di sekitar penyambungan tersebut.

KAH KAH KAH...

woit.... INI JAMBATAN MAUT.... kah kah kah..

kah kah kah... BILA BILA MASA BOLEH RUNTUH... kah kah kah ..

woit.... APA JADI DENGAN SAMY PUNYA KRONI?.... kah kah kah...

woit... INI BUKAN ENTOT ENTOT LARI...kkah kah kah..

kah kah kah... INI TAMPAL TAMBAL... AMBIL DUIT CABUT LARI ....kah kah kah..WAKIL RAKYAT TAKUT PADA RAKYATMOHSIN HILANG KERANA BIMBANG KESELAMATANNYA
- malaysiakini

Ahli parlimen Bagan Serai Mohsin Fadzli Samsuri menjelaskan bahawa beliau tidak dapat dihubungi kira-kira seminggu selepas keluar PKR baru-baru ini kerana bimbangkan keselamatan dirinya.

Sehubungan itu, tambahnya beliau mengambil keputusan tidak turun ke kawasan parlimennya dan menutup pejabat wakil rakyatnya buat sementara waktu.

“Insya-Allah, tidak lama lagi (beroperasi kembali). Saya rasa sudah makin kendur (bantahan orang ramai),” katanya kepada Malaysiakini.

Beliau sebelum itu membacakan sepotong ayat daripada surah Yasin yang mengisahkan bagaimana Rasulullah dapat meloloskan diri daripada dibunuh kaum kafir Quraish pada zaman permulaan dakwah Islam walaupun rumah baginda telah dikepong.

Mohsin diminta mengulas tindakannya 'menghilangkan diri' selepas mengumumkan keluar PKR dan menjadi wakil bebas pada 3 Mac lalu atas alasan tidak bersetuju dengan pandangan parti berhubung isu penggunaan kalimah Allah.


KAH KAH KAH...


kah kah kah...TAK BIMBANG MACAM MANA.... kah kah kah..

kah kah kah... TIAP MALAM ADA SEMBAHYANG HAJAT...kah kah kah..

woit... MEMANG BETUL ...MALAON INI ADA PANDANGAN TERHADAP KALIMAH ALLAH...kah kah kah..

kah kah kah... TAPI YANG LEBIH TEPAT IALAH PANDANGAN MALAON INI TENTANG KEPALA AGONG....kah kah kah