.

Ahad, 17 Jun 2018

NAMA PENJAJAH









KENAPA

PARTI MELAYU

PAKAI NAMA

ORANG PUTEH

UNITED 

MALAYS

NATIONAL

ORGANSATION
KALAU BETUL

BERJUANG

UNTUK 

MELAYU

MENGAPA

PAKAI NAMA

PENJAJAH

KAH KAH KAH



-------------------

HIDUP MELAYU







SOKONG

TERBAIK

HEBAT

HIDUP 

MELAYU

KJ wants to save Umno’s soul by offering himself for presidency

UMNO has to be inclusive and open and not be a party controlled by specific groups, said Khairy Jamaluddin today while confirming he was contesting for the top post in the party.


NAIB PRESIDEN

LOKMAN 

ADAM

AZWAN BRO

DATUK JAMAL

PASTI DAPAT

KALAHKAN

PARTI PAS

DAN MIC

-------------------

KULIAH BUDI BAHASA






MEMBERI KULIAH 

BUDI BAHASA

DALAM BAR
Incik Muftee.. tolong tangkap TT.. dia didapatee togok beer, pegang anjeeng.. mungkin makan babee ..demi eeslam.. demi Raja.. dgn kuasa pemegang botol besar.. tangkap TT segera.. kalau kita sayangkan eegama dan Raja kita. on MENGAJAR BUDI BAHAS
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 6/16/18


----------------

DARUL ENTOT





DARUL ENTOT

TT ..di negara Ukraine Dharul Entot ada Raja tak.. guwa dengar macham ada.. on 
JANGAN PAKAI DUIT KERAJAAN
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 6/17/18





--------------------

JANGAN JADI RED INDIAN






SOKONG

DAASAR BAIK

Kemasukan pekerja asing perlu dihentikan segera

IPOH - Kemasukan ramai pekerja asing di negara ini perlu dihentikan segera.

Menteri Sumber Manusia, M Kulasegaran berkata, jumlah pekerja asing di negara terlalu ramai sehingga sukar untuk dianggarkan jumlahnya.

CAKAP

KETUANAN 

MELAYU

BAWA MASUK

BANGLA

NANTI MELAYU

JADI

RED INDIAN

DI TANAH MELAYU


----------------------

RAKYAT BOSAN FREELOADER










RAKYAT
kahkahkah..ini lawak baginda menjelang adilfitri...maklum la, dah ramai tak dgr pemyimpan botol besar umumkan hari raya..ramai dah sedar bhw kalendar kuda lebih tepat dari ruk dan yah...raja mana dan sultan mana yg reda kan krisis? krisis 1mdb ke krisis gst..?


BOSAN

dimimbar2 disekolah2 selalu dikatakan raja atau sultan ini payung negeri, payung negara..tapi bila hujan 1mdb dtg, bila hujan gst datang, payung pun cabut lari..krisis mb selangor ke?3kali naik nama 3 kali nama wawi..pasal apa krisis mb ini sultan pilih org yg bukan pilihan?krisis rampasan kuasa diperak ke? rampasan kuasa berlaku ketika nizar yg bersahabat baik dgn nazrin keluar dari dewan negeri..


krisis itu mbuatkan rakyat baling batu ketika nazrin yg berkereta lalu dan mamat tu ditahan polis..krisis agong ke?dimata umum disisinya tiada permaisuri, namun didlm perbelanjaan, ada pula budget utk perempuan made from oversea..di johor, semua tanah jajahan takluk adalah bwh sultan, tapi bila kes tanah dijual dgn status milikan tetap, on TERGOLEK DOG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/15/18




-------------------

JANGAN SEBAR FITNAH









JANGAN 

SEBAR

FITNAH  

BUKAN

LIMA RATUS
Tipu la kau tt. Aku pegi la open house najib kat pekan. Bukannya 500 yg hadir tapi 438 org yg hadir dan masa bergambar kami tak pegang plakad I LOVE PM oopps.. I LOVE NAJIB kahkahkah on BANGLA BERANI BERAK
Anonymous
on 6/16/18







--------------------

HORMAT BABI








TOLONG HORMAT

SPESIS BABI
alo brader..tolong hormati spesis babi..tuhan yg jadikan babi ni..andai babi bole berfikir, pastinya babi akan bertanya kpd tuhan, nape tuhan jadikan babi kemudian jadi bahan utk keburukan dan pehinaan.perangai babi cuma mkn,tido, berak dan entot..perangai manusia lebih teruk dari babi..malah azazil dan syaitan dan jin juga kalah dgn nafsu nafsi manusia ni..manusia lebih hebat,bole sorok perangai buruk dgn bahasa arab, ayat2 quran vending machine, malah bole sunnah kawin audi..apakata skrang ni kita suruh menteri kdn spy jadikan malaysia bebas dari bangla.. on DHAKA MARI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/16/18





--------------------

SAPA BAWA BANGLA MASUK








CILAKA 

SAPA BAWA

BANGLA 

MASUK
Puasa ari tu 30 hari aku berbuka di beberapa masjid di KL dan Sgor. Chilaka.. 70% yg berbuka org Bangla.. Pukol 6 mereka dah nunggu.. pinggan mereka penuh dgn kurma,kueh, lauk-pauk. Kita Melayu dtg dekat nak buka makan sisa Bangla je.. chilake betul orang yang bawak Bangla masuk. on DHAKA MARI
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 6/16/18






----------------

HADIS PALSU






PAK LEBAI

CIPTA HADIS

PALSU

Kesengjangan Agama Islam adalah hasil kerja lebai" menjual syurga. Lebai jual syurga pastinya demi duit dan burit . Lebai sewenangan mentafsir ayat Al Quran dan Hadith Nabi saw. mengikut selera penguasa kini dan selamanya . Dynasti Muawiyah dan Abassyiah adalah contoh terbaik yg telah berjaya mengupah bayaran yg tinggi kpd para lebai bahkan telah mengubah maana sebenar isi kandungan Al Quraan dan Hadith Nabi .
 Malahan para lebai zaman itu telah mencipta jutaan hidith palsu dan samar untuk mengelirukan umat. Pengabdian kpd Allah hanya kata Busana agama ditampilkan utk mencipta public opinion semata . Hasilnya kebejatan lebai tersebut kini diteruskan para lebai zaman kini hingga akhir zaman. Rahmatan Lilalamian bermakna menyeluruh iaitu inklusif - utk seluruh numat manusia Islam atau bukan Islam termasuk seluruh alam . Ia bukan bersifat esklusif untuk umat Islam. Allah itu Tuhan untuk seluruh Alam. on 
NGOK LANG NGANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/16/18





---------------------

JANGAN PAKAI DUIT KERAJAAN








NAK 

BERANCOK

DENGAN

PELACUR

UKRAINE

PAKAI DUIT

SENDIRI

JANGAN PAKAI

DUIT

KERAJAAN
Tt, apa kes dgn bekas kp sprm ni? Dia guna duit kerajaan atau duit sendiri utk buat maksiat lendir di bali? Dah siasat atau belum? Kalau guna duit kerajaan suruh dia bayar balik laa. Mana boleh mcm tu. Aku kerja siang mlm kumpul duit nak kawin, bayar income tax gst bagai tapi mamat tu dah ada bini tapi sedap2 entot bini org lain dgn duit yg tak tau dari mana.. 
harap2 duit sendiri laa. Tolonglah siasat. Kesimpulannya cenggini; kau sedap2 berjudi, tapi bila kalah kau suruh kerajaan bayar. Haaa mcm tu la lebih kureng. Adil ke mcm tu? on PAKAI DUIT SENDIRI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/16/18








--------------------