.

Isnin, 19 Februari 2018

BERITA BARU MASUK









BERITA BARU 

MASUK

BIL KAD KREDIT
MEMBAYAR DUIT HOTEL
UNTUK TUAN HAJI TOTOWI
MENOTON FILEM PORNO GERMAN
DIBERITAKAN AKAN MUNCUL

ANAK ANAK MUDA DI TEMERLOH
TIDAK SABAR MENUNGGHU

JENH JENG JENG







------------------

HUSAM DALAM BAHAYA






AWAS

BERITA BAHAYA

SUARA SAPA?

DIN AYAM?

NIK ABODOH?

TONTOWI

NIK AMAR?

EDDY WANG?


Husam dakwa ada bukti rakaman Pas bekerjasama dengan Umno

Pendedahan berkaitan Pas sedang berpakat dengan Umno semakin panas apabila wujud satu taklimat mengenai perkara itu secara tertutup dan sulit.

Naib Presiden AMANAH, Husam Musa berkata beliau memiliki rakaman taklimat berkenaan dan bersedia mengeluarkannya apabila hampir pilihan raya.

“Saya ada rakaman itu dan pemimpin itu akan tahu saya benar-benar memilikinya.

“Ini kerana pemimpin berkenaan menyebut dalam rakaman itu kalau ada sesiapa bocorkan dia akan disumpah jadi abu,” katanya ketika berucap merasmikan Bilik Operasi Pilihan Raya Pakatan Harapan (PH) Dun Kadok malam tadi.

Dari rakaman itu katanya dapatlah diketahui bahawa Pas sudah bekerjasama dengan Umno.

“Pas sudah ambil duit Umno.

“Termasuk dalam pilihan raya negeri Sarawak, ambil duit daripada Umno,” katanya.

Mengulas pengakuan Presiden Pas bahawa ada “taawun” dengan Umno beliau berkata, ia merujuk kerjasama dalam pilihan raya.

“Caranya adalah Pas bertanding tiga penjuru supaya menang Umno.

“Perkara ini tentu tidak akan diberitahu kepada pengikut bawahan.


“Ini yang orang Pas wajib tahu dan saya wajib sampaikan,” katanya.




DISUMPAH JADI

ABU?

INI BAHAYA BESAR

SELAMATKAN

HUSAM?

SEMPATKAH

KITA DENGAR

RAKAMAN INI?

ATAU PERLU

DIHANTAR'

KE LONDON

UNTUK DIKAWAL

OLEH

BANK OF ENGLAND




---------------------

CARA MEMBACA MEDIA MUSUH





INGAT CARA


MEMBACA MEDIA

GEROMBOLAN

JIKA DINAFIKAN

ERTINYA BENAR

Projek 1.3 bilion di Langkawi bukan ‘dedak,’ kata Pemuda Umno Kedah

PROJEK bernilai RM1.3 bilion untuk Langkawi yang diumumkan oleh Najib  semalam bukanlah rasuah untuk menagih undi, tetapi ia adalah usaha jangka masa panjang memajukan pulau itu.

Ketua Pemuda Umno Kedah Shaiful Hazizy Zainol Abidin berkata, lima projek yang diumumkan itu selari dengan pelan menjadikan Langkawi sebagai pulau pelancongan bertaraf antarabangsa.




DINAFIKAN DEDAK

ERTINYA MEMANG

DEDAK BELI UNDI

TAKUT PADA

MAHATHIR

KAH KAH KAH


---------------------

MANA ILANG USTAZ KULUM BURET





MANA ILANG
cuba la bg nama ngo mana yg kesal tu..masih ada masa utk halau agen israel tu.pejuang2 baju merah sekincan sabak pun ada..cari lokasi wuf, kumpul ngo2 kmudian demo, kmudian upload kat youtube..ust ultraman, ust kulum faraj, ust ahlulsunnah, ust islam wahabi bole join sama..

USTAZ

kpd peyumbang2 mana2 tabung palestin, suruh la agen2 pengurusan kutip duit tabung itu g melwat agen israel di wuf, halau agen itu keluar dari malaysia serambi mekah..kalo takda flight balik israel, tempahkan tiket ke singpore..singpore adalah laluan utama barang2 israel masuk malaysia..

KULUM FARAJ

tp awas, kalo agen israel ini jumpa presiden singpore, nanti presiden singapore tergelak sakan tgk gamba haji najib bersama insan misteri..pada hari jumaat yg mulia, pada permulaan tahun anjing, cuba2 la henti meanjingkan palestin dgn hubungan baik israel malaysia.. on 
EN KUN KUM TAK MALU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/16/18






--------------

DEDAK DITABUR







SATU BILION

DEDAK DITABUR

INI BUKAN TAKUT

INI NAMANYA

KECUT TELOR


Timbul spekulasi Najib

takut Dr M

SHAH ALAM - Peruntukan Kerajaan Pusat bagi lima projek baharu di Pulau Langkawi boleh menimbulkan spekulasi mengenai kebimbangan Umno-BN terhadap pengaruh  Dr Mahathir Mohamad.

Ini berikutan pengumuman yang dibuat bekas perdana menteri itu yang mungkin akan bertanding di Langkawi, Kubang Pasu atau Putrajaya pada PRU14.

Penganalisis politik dari Universiti Utara Malaysia (UUM), Mohd Azizuddin Mohd Sani berkata, rakyat boleh buat spekulasi dan mengaitkan peruntukan itu dengan kebimbangan Najib terhadap Mahathir.

Kelmarin, Najib mengumumkan peruntukan berjumlah RM1.315 bilion untuk lima projek baharu kerajaan di bawah Rancangan Malaysia Ke-11 (RMK11).

MAT MONGOL

AKAN KALAH

PAKATAN AKAN

MENANG

JIKA KALAH

KERANA DITIPU


---------------------

PAS KENA KENCING PANAS







BERITA BAIK

GEROMBOLAN

DAH MULA TIBAI

PARTI ISLAM PAS

Pas 'kitar semula' isu Taman Ilmu: Idris


BESUT – Ahli Majlis Tertinggi Umno, Tuan Haji Idris Jusoh membidas Pas yang mencari sokongan rakyat negeri ini dengan ‘mengitar semula’ isu projek Taman Ilmu di sini.

Idris yang juga Menteri Pendidikan Tinggi dan ahli Parlimen Besut berkata, dakwaan Pas kononnya kerajaan negeri Terengganu tidak berusaha menyelamatkan projek itu adalah fitnah semata-mata.

“Sudah, cukuplah... jangan pandai-pandai membuat komen mengenai Taman Ilmu yang dibangunkan untuk pendidikan masa depan rakyat Terengganu.

TOK AJI UMNO

TIBAI

PAK LEBAI PAS

KESIAN KENA

KENCING PANAS



-------------------

KALAH HANYA DITIPU






SUASANA POLITIK

MASA KINI 

SOKONGAN

ORANG RAMAI

SEMAKIN JELAS 

MENUNJUKKAN

PAKATAN HARAPAN

AKAN MENANG

DALAM PRU14

JIKA  KALAH

ERTINYA PAKATAN

 DITIPU






----------------

KEDAH AKAN JATUH







TUAN AJI SILAP

TAK PERLU ANGKAT

MAHATHIR

TAK PERLU CAKAP

JASA MAHATHIR

INI SILAP BESAR


Orang Kedah sayang Dr Mahathir, tapi lebih sayangkan Malaysia


MENTERI Besar Kedah  Tuan Haji Ahmad Bashah Md Hanipah sangat berhati-hati menjawab soalan demi soalan yang diajukan kepadanya.

Ahmad Bashah bagaimanapun tidak pula mahu bersetuju dengan pandangan sekian banyak pemerhati dan penganalisis politik bahawa negeri Jelapang Padi itu bakal jatuh kepada pakatan pembangkang yang kini dipimpin oleh Dr Mahathir.

"Ada yang masih bernostalgia dengan era Tun Mahathir semasa beliau masih lagi presiden parti dan menjadi Perdana Menteri. Tiada siapa menafikan jasa beliau, saya juga tidak.

"Namun apabila kita berbicara soal parti dan prinsip berpolitik kita tidak boleh bersetuju dengan agenda yang dibawa beliau ketika ini," katanya kepada The Malaysian Insight.


INI TANDA KEDAH

AKAN JATUH

PRU14 PAKATAN

MENANG

JIKA KALAH

ERTINYA DITIPU



--------------

ZIONIS MERANCANG






ZIONIS
semua ini bemula dari your enemy is my enemy..kata2 najib ini la yg mengundang duta israel ni masuk malaysia..enemy israel itu adalah iran,enemy arab saudi adalah iran, enemny amerika juga adalah iran, enemy malaysia pula ialah syiah..syiah dan iran itu adalah sinonim..maka itu ungkapan tersasul your enemy is my enemy itu adalah simoitik yg tepat..

MERANCANG

tanpa najib,maka segala tabung2 palestin, pejuang2 palestin tidak terbarai.andai mr trump sendiri memutuskan dana kpd pejuang palestin utk lawan israel, ini kan pula wakil tabung2 aman palestin, haji2 hajah2 pengutip wang palestin,atau syeikh2 middle east yg puja puji malaysia sb berjuang lawan palestin, ops silap bejuang melawan amerika yg bagi bantuan kpd palestin..yemen itu syiah juga jadi karban oleh saudi.. on EN KUN KUM TAK MALU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/16/18





-----------------

TUGAS ZION





TUGAS ZIONIS

Tun M menentang Israel sehingga di chop mohorkan sebagai Anti-Semitic. Kini Diplomat Israel berada di Tanah Melayu setelah Tun M dinamakan sebagai bakal PM utk PH. Pernah dengar tak 
;The Enemy of My Enemy is My Friend? on 
JANGAN BODOHKAN MELAYU
Publish | Delete | Spam
Malaysian Cybertrooper
on 2/16/18





------------------

TAKUTKAN MELAYU







TAKUTKAN MELAYU
bukan masalah khinzir.. bukan masalah anjing.. bukan masalah non-muslim.. bukan masalah warga tionghua dan D.A.Pee.. itu wayang propaganda takutkan melayu bumi.. rosie gadai parti ketuanan melayu kpd 1mdb.. ulama ustad mrk jual beli.. ajaran di bentuk demi pertahanankan pencuri.. duit GST siapa masuk mesin ATM milik 1mdb..? on
 YAM SENG BABI GULING
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/19/18



------------

BADAK BERTANDUK









BADAK BERTANDUK
Minta Tolong..... Jangan lah siar kan Gambar FLOM (F=Over weight) yang bagaikan dah bertanduk. ... Tanpa tanduk pun saya dah kecut .. on REKRUT ALLAH
Publish | Delete | Spam
Borhan Sharif
at 6:23 PM



----------------

CIRIT SETITIK




 CIRIT SETITIK
Laaa.. . Bang ooi.. Hang xtau ka igama Islam ni menitikberatkan hal2 remeh dan yg kecik2 hatta cirit setitik pun boleh menentukan kita masuk syurga ka neraka ka. Perkara2 besar pasal merembat duit rakyat dan 1mdb, itu tok2 peti dan ulamak xsempat nak pikir sbb pasal cirit setitik tu, nak huraikan dan pecahkan, skrg dah jadi makin kompleks. 

LEBIH PENTING


Cirit setitik dlm Islam skrg sudah berkembang pesat hingga mencecah 100 juta hukum hakam. Bukan senang nak jadi alim2 cirit dan tok mupeti2 agama ni. Tahun depan ada pasal setitik kencing pulak. Lps ni beratur kisah korek tahi telinga dan tahi hidung yg menyebabkan bani melayu dikenakan siksaan api neraka jahannam selama 5000 juta tahun cahaya. 
on YAM SENG BABI GULING
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 8:29 PM





=============

Ahad, 18 Februari 2018

CIKGU NAIM - ITIK





TERHIBURLAH

PARA GAGALIS





JELAS KEDAH AKAN JATUH







APA MAKNA

BERITA INI?

KAH KAH KAH


Lima Projek Bernilai RM1.315 Bilion Di Langkawi - PM Najib

bernama.com/bernama/v8/bm/newsindex.php?id=1437068
Translate this page
23 hours ago - LANGKAWI, 17 Feb (Bernama) -- Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengumumkan peruntukan berjumlah RM1.315 bilion untuk lima projek baharu kerajaan di bawah Rancangan Malaysia Ke-11 (RMK11) di pulau ini. Beliau berkata projek berkenaan melibatkan pembinaan bangunan ...
Missing: 5

Lima projek bernilai RM1.315 bilion di Langkawi - Nasional - Sinar ...

www.sinarharian.com.my/.../lima-projek-bernilai-rm1-315-bilion-d...
Translate this page
22 hours ago - LANGKAWI - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini mengumumkan peruntukan berjumlah RM1.315 bilion untuk lima projek baharu kerajaan di bawah Rancangan Malaysia Ke-11 (RMK11) di pulau ini. Beliau berkata, projek berkenaan melibatkan pembinaan bangunan tambahan Hospital ...

RM1.3b Laksana 5 Projek Infrastruktur Langkawi - PM - Perak Today

https://peraktoday.com.my/.../rm1-3b-laksana-5-projek-infrastruktu...
Translate this page
20 hours ago - LANGKAWI: Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak mengumumkan peruntukan RM1.3 bilion bagi lima projek infrastruktur di Langkawi merangkumi projek tadahan air, menaik taraf Hospital Langkawi, pembinaan balai bomba, kuarters dan jalan raya. Ketika mengumumkan peruntukan di bawah Rolling ..

MAKNANYA

KEDAH AKAN

JATUH 

PADA BERSATU

MAKNANYA

NAJIB TAKUT

PENGARUH MADEY

MAKNANYA

PAKATAN AKAN

MENANG KALAU

KALAH HANYA

DITIPU



---------------------------

YAM SENG BABI GULING











YAM SENG 

 BABI GULING
Semua tengah sibuk cari idea nak nasihat/larang sesuatu berkaitan dengan tahun baru cina dan sambutannya. Contoh, boleh ke pergi open house kawan sekerja jika dia cina kafir makan babi, boleh ke beri ang pow kat anak kawan cina guna sampul merah ada gambar/simbol anjing, dan banyak lagi isu lebih penting lagi kritikal dalam beberapa minggu ini berkaitan sambutan tahun baru cina. Secretary depa kata not available. on MANA MUFTI ILANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/16/18




-------------------

SPRM CARI AZMIN









BERAPA KALI

GUA BILANG

SPRM AKHIRNYA

AKAN MASUK

CARI AZMIN

INI TANDA PRU14

SUDAH AMAT

HAMPIR

BN, peneroka buat laporan SPRM kes tanah Ijok minggu depan

BARISAN Nasional (BN) Selangor akan membuat laporan kepada Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) berhubung isu tanah di mukim Ijok dalam tempoh seminggu lagi.

Ketua Penerangan BN Selangor Dr Mohamed Satim Diman berkata beberapa orang peneroka akan turut membuat laporan kepada SPRM berikutan pampasan yang mereka terima tidak mengikut harga pasaran terkini.

Beliau mempersoalkan tindakan Kerajaan Negeri Selangor menyerahkan kembali tanah tersebut kepada syarikat Mujur Zaman Sdn Bhd dan LBCN Development Sdn Bhd yang kemudiannya menjual tanah itu kepada pihak ketiga mengikut harga pasaran berjumlah RM1.18 bilion sedangkan pampasan diterima peneroka hanya kira-kira RM420 juta.



SEMUA DIATUR

SEMUA DISUSUN

AGAR SEMUA

IKUT SKRIP

SAPA LAWAN 

SKRIP

MAT ENTOT AKAN

DATANG LAWAT

KAH KAH KAH

-----------------

REKRUT ALLAH










AWAS WASPADA

JANGAN

PLAY PLAY

ROSMAH UDAH

MULA REKRUT

ALLAH


Saya tak akan letak jawatan penaung Permata, kata Rosmah

Rosmah Mansor hari ini menegaskan beliau tidak akan meletak jawatan sebagai penaung program Permata walaupun ada desakan daripada parti pembangkang supaya beliau berbuat demikian.

"Tak apalah, apa orang nak kata, demi anak-anak bangsa. Segala dakwaan palsu oleh pihak lawan, walaupun pedih di hati, saya biarkan sahaja bagaikan angin yang lalu. Saya yakin sesungguhnya bantuan Allah SWT itu akan sentiasa bersama orang yang baik," katanya.


ADAKAH ORANG

BUAT TUDUHAN

PALSU  AKAN

DITEMBAK PETIR

DAN ORANG

YANG BAIK

AKAN DAPAT

BEG BIRKIN?

KAH KAH KAH


------------------