.

Khamis, 28 Februari 2019

KLIP BAHAYA







AMARAN
TONTON KLIP INI SESUDAH MAKAN
JANGN TONTON KLIP INI
SEBELUM  TIDUR
------




JUAL AGAMA UNTUNG







CILAKA

KAPIR LAKNAT

HINA PEMIMPIN

MELAYU ISLAM

TUAN HAJI INI

BUKAN PENJUAL

KERETA

TUAN HAJI TAKI

PENJUAL AGAMA

Penyiasat tumpu kereta, motosikal mewah Takiyuddin

SIASATAN ke atas  Tuan Haji Takiyuddin Hassan antara lain menumpukan kepada beberapa buah kereta dan motosikal mewah dan juga nombor pendaftaran kenderaan eksklusif milik setiausaha agung PAS itu.

Takiyuddin berkata, ia merupakan antara perkara yang disoal penyiasat ketika dirakam keterangannya di ibu pejabat Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) hari ini.

KAPIR TAK FAHAM

JUAL AGAMA

AMAT UNTUNG

INI ADALAH

PERNIAGAAN KE2

TERTUA DALAM

DUNIA

YANG TUA SEKLAI

MUSTAHIL LU

TAK TAHU

KAH KAH KAH


--------------

RAJA DEWA DEWI






RAJA DEWA DEWI
Kalau Lu nak tau mcm mana rupa pakaian Panglimo Melayu Lu pigi muzium Melawati Kuala Selangor ..Lu tengok sindri ..jadi panglimo baju besi mau ada. Tu yang bebudak PAS pakai bukan baju panglimo ..bukan ..bukan ..tu baju nak poey memuki ..malam potama pengantin ..lopeh bosanding. 
on KUMPULAN BORIA
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 2/28/19

tidak



-------------------

NAK MIMPI JUMPA AINUL




NAK MIMPI 

JUMPA AINUL

Hebat - awesome sepatutnya samdol ini pergi berjumpa dgn pakar tafsir mimpi Datuk Badlishah yg selalu bersiaran di Astro channel mungkin mendapat tafsiran yg lebih uump!!!.ini sendiri buat andaian .Kalau mimpi Nik Abduh lagi ebih baik.Bolih tidor banyak2 nanti bolih mimpi Trump. 
on SAPA NIK AZIZ
Anonymous
on 2/27/19

yg dimimpi tu tuan haji nik aziz
 ke atau tuan haji balak..?? 
on 
NAJIB YANG WARAK
Anonymous
on 2/27/19

aw







------------------

SUARA TAPE SEX




SUARA TAPE SEX
Boring la pasal najib rosmah je....cite la mcmana pak syeik nk jadi PM tepi sejarah dunia bakal tercipta..kah kah kah..on ada voice sex lagi ke???????? 
on PUKULAN BOMOH KERALA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/28/19

Update la sikit voice nuar juburi ckap ..jemin jamban da ada 22 MP...ke kalau pas voice tu tulin..kalau aljubri tak tulin..otak taik la on 
KUEH PAU NAJIB
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/28/19


rilek b



-----------------

PADAN MUKA





PADAN MUKA
Hahaha.ha.ha.ha.a.a.aaa. . PADA MUKA....perompak / penyamun / pengkhinat bangsa / penipu / peliwat / kepitbatu....Sumpah serakah anak bangsa..agar malangnya tujuh keturunan kamu..terhadap pengkhianatan kamu..
 melakukan/membuat/bersubahat/melindungi/yang bersalindung sehingga seluruh rakyat menderita ..menanggung bebanan hutang dan cukai sehingga keanak/Cucu/cicit/tulat/tubing/tahi kambing on DIHINA KAPIR HARBI
Publish | Delete | Spam
zaharuddin ahmad
on 2/28/19

Se




----------------

JANGAN TIPU






JANGAN TIPU 

ORANG RAMAI 

GUNA HADIS

AYAT QURAN

Sebenarnya TT jeles. Tahun 71 DSAI masuk kemunting. Hisham kecut telor lari ke luar negara. Sekarang ,bila DSAI nak jadi PM, Hisham pula yang jaki semacam. Punyalah nak jatuhkan DSAI, Sampai takde masa nak siarkan cerita kisah dapur jalanan. Ke, hisham dah jual van bersama periuk kuali sekali. on 
JANGAN BOHONG
 JANGAN GUNA AGAMA
 TIPU ORANG RAMAI
Publish | Delete | Spam
azam
on 2/28/19

tidak





----------------

PAKI BUAT HAL





PAKI BUAT HAL
Agent amerika, selepas saudi... boneka negara amerika paki pulak nak buat hal... klu bang non naik,no 3 boneka amerika, sib baik botak kena tendang dgn rakyat, klu tak lame dah tu pun pas sayang... Mintak2 ak tak terslah pilih,ak belapas diri dari kepimpinan bang non... 
on PERANG SEKALI LAGI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/27/19






------------------

JANGGUT ABODOH






JANGGUT ABODOH
Tak payah ijazah palsu. Ada janggut ciput pun cukup. Boleh buat bermacam2 pengakuan Macam mimpi jumpa dan bersembang dengan nabi. Ada direct line lagi. Magic HP. 
Nampaknya terpanc.ut basah kain sarong bermimpi Tuan Guru Nik Aziz dan Najibhh. Esok2 mimpi Rosmah maaaacaaam Siti Khadijah atau Aisyah pula kot. Memang Phd mimpi ni! on SAPA NIK AZIZ
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/27/19

Tak payah ij







--------

KUEH PAU NAJIB






KUEH PAU NAJIB
Betul ke najib kena pau melalui sekeping gambar? Najib pun tak kisah dengan gambar tu.
 Gambar orang boleh panggil pakar grafik. 
on BAHAYA KUEH PAU
Publish | Delete | Spam
azam
on 2/27/19

rilek br



-----------------

PARTI ISLAM MENIPU









ASTAGA
MACAM MANA

INI BERLAKU?

PARTI ISLAM

MENIPU?

APA LAGI YG

MEREKA TIPU

BIDADARI ADA


KE TAK ADA?




Anwar tunjuk bukti Pas bayar RM1.4 juta kepada Sarawak Report


TIPU
INI BAHAYA

KUNCI BILIK

BIDADARI

SAPA JAGA

ENTAH ENTAH

KESAH AINUL

SI BIDADARI PUN

KES TIPU




KAH KAH KAH

PUTAR PUTAR

JANGAN TAK PUTAR



----------------

KUMPULAN BORIA






KUMPULAN BORIA
kalo pakaian lagu tu nak dipanggil panglima? rentikan la..buat malu je..kalo baju tu dibuat nyanyi la boria ke, nyaayian tongkat arab ke..mmg sajak..panglima zaman hindu dulu faham apa yg dipakai, keris apa, tujuan apa..bukan mcm parti islam parti syurga,keris panjang dibuat potong kek..buat malu melayu je..baju itu tiada kaitan dgn islam.. 
on CIA JADI JUARA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/27/19

yg d




------------------

KILANG IJAZAH






KILANG IJAZAH
Ari tu wa ada nulis ..dulu Melayu kenu belajar lapan tahun di ITM ..baru Lu dapat Diploma Lanjutan ..belum lagi Digri. Ari tu ada eklan nagatakan untuk ambik Digri satu stengeh tahun ..Lu musti ada SRP ..Master musti ada SPM ..
 masuk 6 bulan dengar seminar 6 kali dapat lah Master .. PhD susah sikit musti ada Diploma atau ..atau STPM. Dulu ada seekor Professor Madya dari UKM tanya kawan wa dari Nigeria yang sedang ambik PhD ....how MUCH is your lecturer 
 on PELEBONG IJAZAH INTERNET
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 2/28/19

Age


---------------

JANGAN BOHONG JANGAN GUNA AGAMA TIPU ORANG RAMAI







JANGAN BOHONG

JANGAN 

GUNA AGAMA

MENIPU

ORANG RAMAII

tahun 98, tt macam org gila sokong nuar dan hasut rakyat tumbangkan madey. tahun 2018, tt bertambah gila sokong madey dan hasut rakyat nak tumbangkan nuar. kahkahkah oops... agenda nasional kahkahkah tahun 98, nuar dituduh liwat, tt sokong jugak! kahkahkah revolusioner laa sangat. 
on BAYAHA KUEH PAU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/28/19

bodoh l






--------------------

DIHINA KAPIR HARBI





DIHINA 

KAPIR HARBI
Tak terpikir oleh Aku 
yang Srikandi Melayu Islam 
yang sangat syumul dihina 
begitu rupa oleh Sang Kapir 
Cina Harbi Kelentit Terjelir. on
 CILAKA 
PEMIMPIN ISLAM
DIHINA LAGI
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 2/27/19

Agent



----------------

KIRA UNDI SAMPAI MENANG






KIRA UNDI

SAMPAI MENANG
yg sokong tu pkr? apa cite kes rafizi, apa cite kes azmin, apa cite kes kira undi sampai menang, apa cite kes azmin tibai anwar..kalo betul2 ada telur, tunggu next pru baru jd PM..
apa kelas kalo dah semua sokong tp jawatan perdana menteri pun madey yg bagi..sebijik mcm haji najib bini rosmah..hang kata hang terer..cuba la..tinggal berapa tahun je lagi nak pru..gua dah ready pangkah PSM dan calon bebas.. 
on BAYAHA KUEH PAU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/27/19

yg dimi




---------------

PELEBONG AGAMA DARI NEGAR ARAB





PELEBONG AGAMA

DARI NEGARA ARAB
jgn lupa bro..ramai gak prof2 agama, penceramah2 agama yg menipu ijazah..ckp berdekah2 rupa2nya fail masa ngaji middle east.. on PELEBONG IJAZAH INTERNET
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/27/19

La






--------------

BACA HATI HATI





BACA SEKALI

LAGI DENGAN 

 HATI HATI
kahkahkah apasal cerita ijazah tipu tiba2 terkait nama UiTM? kahkahkah ada cerita ke bro? kongsi2 la kat sini. 
on PELEBONG IJAZAH INTERNET
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/28/19

Kas



-------------

PUKULAN BOMOH KERALA







PUKULAN

BOMOH KERALA
bodoh la najib tu. 
kasi cerai jer la rosmah tu. 
awak tu lelaki, masih ganteng!
 masa berkuasa dihimpit beban, bila dah tak berkuasa masih lagi mau dihimpit beban? 
on ROSMAH DIHALANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/28/19

kah




---------------