.

Ahad, 15 Julai 2018

UMNO BERANI








UMNO BERANI

TIPU MELAYU

TT sama penakut mcm UMNO..cilaka.. ini feeteenah. Yg gwa tau UMNO paling berani. Sapa yg sanggup tipu bangsa sendiri.. sapa yg sanggup direk dgn Nabi tapi dlm satu masa bela bomoh keling.. sapa yg penah bunuh minah cun dgn bom peledak bangunan.. sapa yg berani simpan duit 1.1 biliyun dlm rumah.. 
sapa yg berani ambik tanah kerajaan 60 henggit sekaki, jual 4,000 henggit.. sapa yg berani gadai negara sendiri.. sapa yg berani ajak 1.6 juta Bangla.. sapa yg berani punye laki seberat 1.12 tan.. sapa.. sapa .. sapa.. gwa pun tak de ranee. on 
BLOG TT
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 7/15/18





---------------------

BARU SEKARANG SEDAR









SEKARANG BARU

NAK SEDAR

DAH TERLAMBAT

DULU SEMUA

CIUM TANGAN

ROSMAH

SEKARANG

SEMUA 

TONGGENG

PADA MUKA

ROSMAH

Najib kesal kesetiaan hanya ketika berkuasa

KUALA LUMPUR - Ada dalam kalangan ahli Umno melaungkan sokongan hanya ketika pimpinan mereka berada pada tampuk kekuasaan, sebaliknya berpaling tadah selepas pemimpin itu jatuh.

Najib berkata, ahli Umno sebegini lebih baik meninggalkan parti kerana parti itu hanya memerlukan orang berani mati demi parti.


RAMAI SOKONG

KERANA ADA

FULUS

DLAM PENJARA

NANTI 

BARU SEDAR

LANGIT INI

TINGGI

KAH KAH KAH


---------------------

MANA KES KHALID


TOK SARJAN 

ABANG KOPERAL 

YANG KENA

RASUAH 5 RIBU

CISSSS

5 anggota polis direman kes rasuah

LIMA anggota polis berpangkat Koperal, Lans Koperal dan Sarjan direman enam hari bermula hari ini bagi membantu siasatan berkaitan kes rasuah.

Permohonan reman dikemukakan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) Negeri Sembilan dan dibenarkan Penolong Pendaftar Mahkamah Khas (Reman) Haryatie Mohd Saini, di Seremban. 

Kesemua mereka ditahan SPRM semalam antara pukul 2 petang hingga 11.40 malam dengan empat daripada mereka ditahan di Pejabat SPRM Negeri Sembilan selepas selesai memberi kenyataan manakala seorang lagi ditangkap di jalan besar berhadapan Ibu Pejabat Polis Daerah Jempol.

Kesemua mereka didakwa meminta dan menerima RM5,000 daripada seorang lelaki yang didakwa terlibat dalam aktiviti penjualan dadah bagi tujuan tidak mengambil tindakan undang-undang keatasnya. – Bernama, 15 Julai, 2018. 



WOIT

SPRM

CUKUPLAH

BUAT WAYANG

BAGAIMAN 

KES KHALID 

BEKAS IGP

BERJUTA RASUAH

ADA HUBUG

DENGAN

KEPALA KONGSI

GELAP

'Cari kaitan dengan kongsi gelap' | Kes | Berita Harian

https://www.bharian.com.my/.../cari-kaitan-dengan-kongsi-gelap
Translate this page
Aug 21, 2017 - Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar (dua, kanan) mengambil Modul ... "Dia memang ada di daerah terbabit (Changlun), kediamannya di situ. ... kaitan antara tiga lelaki yang direman itu dengan unsur kongsi gelap.
Missing: hubungan ‎| ‎Must include: ‎hubungan

Ketua Polis Negara patut dedahkan kandungan perbualan dengan Gopi

https://alhusseyn51.blogspot.com/.../ketua-polis-negara-patut-dedah...
Translate this page
Jun 16, 2017 - "Khalid perlu memaklumkan kepada SPRM dan SPRM harus bermula ... jika ada apa-apa yang tidak betul dalam hubungan beliau dengan Gopi. ... kenal dengan samseng Cina Paul Phua anggota kongsi gelap 14k Triad, ..





----------------------

MASUK PAS MASUK SYURGA







HANYA AHLI PAS

MASUK SYURGA
err..bagaimana dgn nabi muhammad, nabi ibrahim, nabi isa..apakah no keahlian mrk?bagimana dgn 4 imam mazhab besar?apakah mrk ahli parti islam parti syurga..juga apakah no keahlian king salman saudi wahabi?? on
 SEMUA ADA PELUANG
Publish | 




----------------

JHO LOW MASUK ISLAM







JO LOW 

MASUK ISLAM
Imigresen dan polis sila take note. Jho low bukan hanya bertukar rupa, dia juga dah bertukar berat badan. Dulu 367kg tapi sekarang dah selim melim dgn berat badan 366.8kg. Dipercayai jho low juga dlm perancangan nak peluk islam, jadi melayu dan jadi ahli pas utk cuci dosa. on
 MAKLUMAT TERBARU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/14/18




-------------------

NIK ABODOH KETUA HAKIM








NIK ABDOH

CALON LAYAK

KETUA HAKIM
Kat mesia ok je bro klu lantik bukan islam jadi ketua hakim. Yang tak ok cuma ahli pas dan umno je. Klu lantik hadi jadi peguam negara dan nik abdoh ketua hakim baru derang setuju kot.... on ISLE GAPO?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/14/18

fuyooo



-----------------

DIMANA DIA BERADA





DIMANA BERADA?
MACC/Polis perlu mengikuti perkembangan tukang angkat beg ini. Beliau tahu ..dimana duit-duit ini berada..yg dikeluarkan dan dimana ia dihantar....perlakuan ini sudah lama diketahui umum semenjak...
Najib bertakhta diKem.Pertahanan lagi.... Beg beg berisi wang tunai akan diterbangkan melalui private charter ke destinasi...seperti Hongkong..dll.. TANGKAP jangan TAK TANGKAP..jgn jadi "mat maslan" on 
DAH LARI?
Publish | Delete | Spam
zaharuddin ahmad
on 7/14/18






------------------

TOKAJI TOWKAY BALAK









TOKAJI 

TOWKAY

BALAK

Haji...kenapa belakang hj tu ada ikan berenang. Hj kena insaf, ikan tu perlu kebebasan. Cuba haji duduk dlm akuarium tu 24 jam sehari. Hj tahan ker? Jadi sebagai ulamak yang terkenal dalam bidang pembalakan, saya merayu agar hj lepaskan ikan belakang hj tu ke sungai kelantan. Biarkan mereka bebas dalam dunia mereka.
 Janganlah hj menganiaya ikan itu. Cuba hj bayangkan kalau dlm akuarium itu ialah hj sEndiri dengan hadi dan nik abdoh. Adakah hj akan rasa gumbira??? on MUKA TOWKAY BALAK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/14/18

fuyooo bila




-------------------

BUKA PANGGUNG PETANG KELMARIN





KENDURI 

RAYA

DAPUR 

JALANAN  2018

PETANG 

KELMARIN


BERSEDIA
MEMBUAT KERJA AMAL




YANG DATANG DIRAIKAN




PALING SPESIAL
KHAS DARI
PERLIS

 



ANAK MUDA DATANG
BERAMAL




TAMU  DATANG LAGI




TAMU MENIKMATI
RENDANG SATAY
MEE TOK WI
KUEH MUEH
BUAH BUAH

 




SAMBIL MAKAN
SAMBIL DIHIBUR


NIK JIDANI

 


ABANG SOLO 




MUSIK DARI MELAKA



ADA PULAK
 AISKRIM GOYANG



ADA BELAJAR
BUAT KETUPAT



KAMBING BAKAR
SAMPAI UNTUK
MAKAN MALAM




PAK MENTERI DR HATTA
SINGGAH KEJAP


ORANG PENANGGAH
REHAT MAKAN
 

BILA SEMUA SELESAI
JOGET LAMBAK
DAN
MAIN MERCUN









-------------------------------

MASYUUK



MASYUUUK
too aji fuzi ada masyuk, mesin kuda masih jalan, mesin ekor haram masih jalan, ekor haram masih jalan, semua masih jalan, so income masih masyuk nak buat kenduri kat news York pon boleh...kah kah kah, 
geng geng kutip masih operasi, lagi banyak masyuk, lagi banyak kenduri lah, biasa lah budaya Malaysia, apa lu mau sibuk ? jangan kacau tok Aji, itu pengarah PDRM PON derma sejuta kat Australia...diam diam saja...dah kowtim mat sembab kot ? apa pun sejahtera semua kah kah kah on 
TOK AJI FUZI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/14/18





-------------------

CINA TEMBAN UBAH MUKA







CINA 

TEMBAM

UBAH MUKA
Saya rasa tt salah siar gambar anak angkat naj8b jo low... yg telah buat pembedahan muka... Mengikut kata dua pakar yg membuat pembedahan tersebut... Bahawa muka jo low telah dibedah mengikut seiras muka rosmah suami najib ketika rosmah masih perawan... sila buat pembetulan dan sebarkan gambar terbaru jo low untuk pengetahuan dan buruan umum.. on ORANG JAHAT TUKAR MUKA
Publish | Delete | Spam
haron haron
on 7/15/18





----------------------

BLOG TT





BLOG TT

Ini blog penakut... TT PENAKUT dan penipu... Bukan semua komen dia siar .. Sama macam UMNO ... on
PANJANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/14/18




-------------------