.

Ahad, 18 September 2016

TAK PERLU BANYAK CAKAP







CAKAP TAK

ADA GUNA

SATU JUTA 

DATARAN

MERDEKA

 | September 18, 2016
Bantahan akan dikemukakan selepas ketua-ketua cawangan menyerahkan laporan kesan cadangan persempadanan SPR di kawasan masing-masing More ››


Opposition fury over racial changes to seats

 | September 18, 2016
It will be Malay versus non-Malay in future if Election Commission makes unfair move of voters between constituencies held by Umno and opposition, says Lim Lip Eng.







TOK IS CHIP

TOK IS NATO

ONE MILION

ON THE STREET

19 NOVEMBER 







-------------

JAWABNYA SATU JUTA DATARAN MERDEKA





TERUS JADI MUSYKIL
Heraaaaan aku. Dah lama bertahun gak aku diliput musykil ni. Kenapa setiap musim mesti adaaaaaa je spr buat pertukaran sempadan pilihanraya?????? 

Tak pernah tak tukar!! Setiap kali pru mesti dah ada pertukaran sebelum tu. Agaknya spr ni takde kojo lain??? Atau sepanjang zaman dari dulu kini dan selamanya semua orang spr tu tak reti buat kerja dan asyik buat silapppppp je setiap kali buat sempadan lalu tahun-tahun berikut kena betulkan balik buat lain tapi tak gak reti salah lagi lalu kena ulang betulkan pulak dan lagi dan lagi dan lagi.......????? #*$%#!!!!! 

Tapi dalam musykil hal ni, aku lebih musykil tiba-tiba ada suara mewakili parti bersatu mahathir&muhyidin yang menentang najib, nasihatkan supaya parti brrsatu jangan tercemar dengan buat baik pada anwar...... musykilnya suara ni datang dari lebai dahi lebam tak mandi tak berak berapa hari shy fool kahkahkahkahkah!!!!! #*$%#!!!!! on BETUL TIDAK APA TT CAKAP?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/15/16




--------------

SEMUA TAK PUAS HATI








DALAM SEJARAH

POLITIK NEGARA

DUNIA KE TIGA

TIDAK PERNAH

ADA  KERAJAAN

ZALIM DIGANTI

MELALUI PRU

MALAYSIA AKAN

BUAT SEJARAH



 | September 18, 2016
Kawasan pilihan raya yang sihat perlu mempunyai komposisi kaum yang pelbagai, tegas Liow Tiong LaiMore ››
---------------------------------------------
Menurut beliau sejumlah besar pengundi Melayu dialihkan ke kerusi tradisi Umno manakala pengundi bukan Melayu dipindahkan ke kerusi... 

September 18, 2016
















TUKAR TIUB

SUDAH CAKAP

JIKA PILIHANRAYA

BOLEH TUKAR 

KERAJAAN MAKA

PILIHANRAYA 

AKAN DIHARAKAM





























----------------

PERANGKAP TIKUS





MAHA BESAR

KEJADIAN 

DARI TUHAN

TIKUS JUGA

KEJADIAN 

TUHAN

Bersih 5: Gerakan kutip RM20,000 bantu sewa stadium
 | September 18, 2016
Ketua Pemuda Gerakan berkata, sehingga kini mereka sudah mengumpul RM17,500 dan pihaknya akan memberi subsidi baki RM2,500.






PETALING JAYA: Gerakan sedang mengutip RM20,000 bagi
membantu penganjur perhimpunan menyewa stadium untuk mengadakan Bersih 5 pada 19 November nanti, kata ketua pemuda parti itu.
Tan Keng Liang percaya punca Bersih 2.0 belum mengumumkan lokasi perhimpunan itu kerana penganjur dan badan bukan kerajaan (NGO) terbabit belum mencapai kata sepakat berhubung perkara berkenaan.
Walaupun Bersih 2.0 banyak kali menolak cadangan mengadakan perhimpunan di stadium, katanya, Pemuda Gerakan percaya saranan mengumpul dana untuk sewa stadium masih berkesan.
“Sehingga kini, kami sudah kumpul RM17,500 dan baki RM2,500 akan kami subsidi. Jika mereka setuju, mereka boleh mengadakan perhimpunan di lokasi itu secara percuma.

GUNAKANLAH

DUIT ITU

UNTUK MEMBELI

PERANGKAP

DIRI SENDIRI

OPPS....MAAF

PERANGKAP 

TIKUS




------------

TERKINI TER NOWW TER HOTT











BERITA TERKINI

BERITA TERHOTT

BERITA TERNOW


berita melaporkan najib TAKUT pergi
ke NEW YORK untuk persidangan
ke 71 BANGSA BANGaA BERSATU 
dimana semua ketua negara
dijemput hadir
pada 24 september ini

najib dilaporkan 
takut ditangkap FBI
dan 
takut diserbu media
semua ini berita fitnah
yang cuba menghina najib
seorang pemimpin melayu islam

sebab sebenar mengapa najib
tidak ke new york adalah
kerana najib MERAJUK 
dengan obama yang enggan
main golf di laos dua minggu lalu

NOTA
jangan sebar berita angin
beri laporan tepat
ikuti tukar tiub



--------------

BERSIH 5 - HAMBAT NAJIB







TURUN 

SATU JUTA

KE DATARAN 

MERDEKA

19 NOVEMBER


INGATAN

ambil cuti sekarng
tempah hotel sekarang
tempah tiket bas
tiket kapal terbang
tiket keretapi
semua turun
hambat najib




-------------

PROGRAM MENGHASUT TUKAR TIUB






SELASA MALAM

JEMPUT DATANG

KE DEWAN CINA

TUKAR TIUB

AKAN MEGHASUT

MENJUAL TAKUT




JUAL AGAMA
kalo tak jual agama dan menjadi mufti bagi penguasa zalim, macam na nak bayar hutang belajar di middle east?ingat mengaji di middle east itu kira derma ikhlas je ke?semua membutuhkan wang, fulus..duit pengajian, duit kapal terbang, duit untuk kursus nikah..
balik sini takda keje, balik sini ada ramai lepasan2 tahfiz yg sudah siap siaga meniaga agama, so macamna lagi nak mebayar hutang2 pengajian ini.ibarat mengaji di london kemudian kecek kelate, begitu juga di middle east, ngaji arab balik kecek kelate gak..korang ingat senang ke nak dpt kerja agama dimiddle east tu..kalo kerja2 agama di barat lagi teruk sb terlalu banyak forum dan soal jawab..

hanya di malaysia je senang sikit sb majoriti melayu islam adalah tunduk angguk..dan berjuta2 pembaca tukar tiub ini juga menambah kesusahan kami utk mejual agama..idup susah tuan2..diperak ada ust roti jala dan mufti tugu binatang, di kuala lumpur ada mufti poke mon, di utara lagi parah, ada ust ustzah cerita berckp dgn kancil..kami yg baru on ULAR MAK DEDAK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/8/16




------------

MEMILIHARA CUKONG






BOIKOT
semua ini dilakukan utk memastikan syarikat2 ini memperoleh untung yg banyak dari interest yg tinggi.jalan mudah adalah dgn memboikot perumahan2 yg dibina oleh syarikat2 tersebut.eco world dulu ada kaitan dgn bekas mb khalid ibrahim, khalid ibrahim pula terpalit noda hutang saham guthrie..

pd ketika ini banyak bank2 sudah menghadkan pinjaman.paling minima adalah rumah berharga 200k keatas..rumah bwh dari 200k, loan susah nak approve.disamping interest rate yg rendah utk mengalakkan kecairan namun jumlah minima dinaikkan..utk mjayakan sesuatu projek perumahan memerlukan 13 step atau rukun..13 rukun ni sama mcm rukun solat tp dlm projek perumahan , 13 rukun adalah 13 step rasuah yg wajib diadakan..

akhirnya terpulang kpd salam dikanan atau dikiri..maknanya kalo beri salam dikanan dan ada org menjawab salam bermakna projek itu diteruskan, kalo tidak dijawab kanan dan kiri, maka kelaut la semua 12 rukun rasuah yg dilaburkan itu..syarikat membuat perumahan, syarikat menangung segala mcm kos, on LAGI KERENAH NAJIB
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/9/16




--------------

BERITA BARU MASUK







SAUDI ARABIA

MENARIK DIRI

DARI 

UNESCO

ADALAH BERITA

KURANG TEPAT

DARI SUMBER

YANG KURANG

 SAHEH







---------

BERSIH5 SATU JUTA DATARAN MERDEKA







BERSIH5

SATU JUTA

DATARAN 

MERDEKA

Gerakan Baju Merah buat laporan polis terhadap Maria Chin

Gerakan Baju Merah hari ini membuat laporan polis berhubung kenyataan yang dibuat oleh Pengerusi BERSIH 2.0, Maria Chin Abdullah yang disifatkan sebagai biadap.
Menurut Ketua Penerangannya, Ariffin Abu Bakar, kenyataan yang dibuat Maria pada sidang media Rabu lalu dianggap biadap kerana cuba menghasut orang ramai untuk melakukan perbuatan yang salah di sisi undang-undang.
Malah, katanya, Maria juga cuba untuk mengganggu keamanan dan ketenteraman orang awam dengan mengajak orang ramai supaya menghadiri perhimpunan BERSIH 5.
TARIKH BERSIH5

19 NOV 2016

SAJE BERI TAHU

JANGAN LUPA




------------