.

Isnin, 6 Ogos 2018

TERIMA KASEH ROSMAH MANSOR





TERIMA KASEH

ROSMAH MANSOR





TOK AJO PORNOWI



HAJI PORNO

JAGAN JADI

LOKMAN ADAM

Tuntutan LGBT, ambil iktibar naratif Stonewall


KUANTAN - Golongan lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT) dilihat semakin berani apabila secara terbuka menuntut hak sama rata supaya  mereka tidak lagi didiskriminasikan di negara ini.

Ketua Penerangan Pas,  Tuan Haji Nasrudin Hasan berkata, tuntutan golongan itu kini mula  menimbulkan  keresahan  masyarakat yang masih berpegang teguh kepada ajaran agama, adat  dan nilai timur


HAKIKAT
 ISLAM MENGHARAMKAN ROKOK
TAPI UMATNYA TERUS MEROKOK
ISLAM MENGHARAMKAN ZINA
UMATNYA TERUS MENGENTOT

INI TABII NATURAL
KEBERAHIAN YANG HAKIKI

ISLAM MENGHARAMKAN MELANCAP
HAMPIR SEMUA ANAK MUDA
ISLAM DAN BUKAN ISLAM
MELANCAP KETIKA MENDEWASA
SEMBELUM PANDAI MENGENTOT

MALAH DAH KAHWIN PUN
ADA LAGI YANG MELANCAP

TANYA NIK ABDOH
DIA  MELANCAP ATAU TIDAK
DIZAMAN SEKOLAH
TANYA  MUFTEE HARUS SANI
MASA DI ANAK MUDA
DIA ADA PAK CHU CHENG TAK
TANYA EDI WANG
MASA DIA SEKOLAH ADA DIA
BERCAKWOW ATAU TIDAK

TUAN HAJI PORNOWI
MASA NONTON FILEM PORNO
DALAM TV GERMAN
KOTE KERAS ATAU LE,MBUT
KALAU LEMBUT
SILA JUMPA DOKTOR

GAY LESBIAH BISEXUAL
BERADA DIMANA MANA
DALAM KABINET NAJIB ADA
DALAM KERAJAAN PAS SADA
DALAM PKR ADA
DALAM POLIS ADA
DALAM ASKAR ADA

KEBERAHIAN INI
ADA DIMANA MANA

10% DARI MANA MANA PENDUDUK
DARI MANA NEGARA
DARI MANA MANA JUMLAH
ADALAH GAY LESBIAN AN BISEXUAL

ADALAH  MEMBUANG MASA
UNTUK MENJAGA DIMANA
AIR MANI DIPANCUTKAN

AKAN MEMBUANG MASA
UNTUK MENGAWAL BURIT MINAH DAN SITI
ADALAH MEMBUAT MASA
NAK KAWAL KOTE MAMAT MUTU AH CHONG

GUNAKAN MASA
GUNAKAN FIKRAH
GUNAKAKAN TENAGA
UNTUK MENDIRIKAN
SEBUAH MALAYSIA YANG ADIL
MALAYSIA YANG BERKEBAJIKAN
MALAYSIA YANG TELUS
MALAYSIA YANG BEBAS RASUAH

MALAYSIA DIMANA
ANAK SEMUA BANGSA
DAN BANGSA SEMUA AGAMA
TIDAK DITEKAN
KERANA GAYA HIDUP 
DAN
GARIS KEBERAHIAN MEREKA

DITIMUR ATAU DI BARAT
AIR MANI
TERPANCUT DIMANA MANA
KEBERAHIAN TIDAK ADA GEORAPHI
TIDAK ADA SEMPADAN 




----------------

BETUL KE NI?









PDRM

BETUL KE NI?

PDRM? Kahkahkah.. Saman org ramai mcm², sudah jadi rahsia orang ramai yg anggota makan kamsen RM20-RM50 setiap sekeping saman. Bayangkan ko ada 20 keping saman ekor. Tak pasal² kamsen dpt RM400-1000. Side income jadi polis bro. Buat kerja secara berjemaah, baru barokah. Kahkahkah.. Minta rayuan kat pegawai balai, dpt saman RM150. Lps bayar, dpt resit RM80 ja. RM70 sudah kowtim pegawai dgn anak² buah. MasyaAllah, barokah sungguh jadi polis ni. Kalo sehari dpt kowtim 100 saman. Tak pasal² dpt RM7000 sehari. Patut la syok PDRM dan JPJ sungguh galak nak saman. 
Makin banyak saman, makin masyyuuukkk secara langsung. Lagi banyak saman langsung, customer sign, lagi cepat buat bajet kutip duit saman. Saman ekor = investment jangkapanjang, saman ditect = sebulan dpt hasil. Ada balai, sehari kumpul 7k-10k lebih duit kamsen. 20 hari dah dpt RM140k-200k. Apa lu ingat polis bodo ka tgk duit terus pegun x buat apa². Inilah hasil didikan Islam walkepalabutuh utk PH ubah. Meriah gila kutip duit on PDRM MELAYU ISLAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/6/18












----------------

ULAR MAK PEMBELA NAJIB ROSMAH






ULAR MAK
Ni sekor lagi geng harus sani! on 
ULAMAK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/6/18
Ular mak ni lah pembela najib rosmah 
sebelum ni. Lidah bercabang! on 
WOIT ULAR MAK
Anonymous
on 8/6/18





-------------------

SIAPA ADA MAKLUMAT





SIAPA ADA 

MAKLUMAT

DIMANA 

ORANG JAHAT 

INI BERADA?


Siapa Roslan Sohari dikait dengan Rosmah MRM

https://www.malaysianreview.com › Politik › Najib Razak
Translate this page
Jul 10, 2015 - Roslan Sohari gambar yang dipaparkan di laman Facebook yang kebetulan bersamaan dengan trip Datuk Seri Najib Razak dan Datin Sri ...

RM2 Billion For Him, RM2 Million For Her – Is This The World's ...

www.financetwitter.com/.../rm2-billion-for-him-rm2-million-for-her-is-this-the-world...
Jul 10, 2015 - Apparently, a kind-hearted guy – Roslan bin Sohari – generously entered one of Affin Bank Berhad branches at Bangunan Getah Asli and ...

rafizi bangkit siapa roslan sohari bersama najib di new york

wrlr.blogspot.com/2017/09/rafizi-bangkit-siapa-roslan-sohari.html
Translate this page
Sep 14, 2017 - Roslan Sohari gambar yang dipaparkan di laman Facebook yang kebetulan bersamaan dengan trip Datuk Seri Najib Razak dan Datin Sri ...






--------------------

JANGAN FITNAH HAJAH ROSMAH







JANGAN FITNAH

HAJAH ROSMAH
Betul.. dulu Hajjah Rosmah selalu difitnah bila ada gempa bumi. Sekarang dah terbukti.. gempa di Lombok noting to do with Hajjah Rosmah.. passport dia dah kena tangkap. Ada sesiapa tahu kemana bini KJ pergi las weekend? on 
TAK ADA HUBUNGAN
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 8/6/18






-------------

FORUM DI JAY BEE





FORUM DI JAY BEE

JEMPUPUTAN


PANELIS:

YB HASAN KARIM - yb
HISHAMUDDIN RAIS - ngi
TAN WAH PIOW - pelarian politik
PJ THUM - pensyarah


---------------------

TERBAIK - LAWAN PEDO






TERBAIK

Perkahwinan bawah umur mungkin dianggap jenayah, kata menteri

UNDANG-undang yang menetapkan lelaki berumur 18 tahun dan perempuan 16 tahun yang ingin berkahwin perlu mendapatkan kebenaran mahkamah serta ketua menteri atau menteri besar mungkin ditiadakan pada masa akan datang.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri Dr Mujahid Yusof Rawa berkata cadangan itu bagi membuka ruang kepada era baharu undang-undang perkahwinan di negara ini iaitu dengan mengharamkan perkahwinan bawah umur.


SELAMATKAN

ANAK KECIL

DARI TOK AJI

PAK LEBAI

DAN

PEDO


Pedofilia - Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

https://ms.wikipedia.org/wiki/Pedofilia
Translate this page
Pedofilia ialah sejenis gangguan psikologi di mana individu dewasa atau atau ... Definisi. Perkataanpedofilia berasal dari bahasa Greek: Παῖς, παιδός (paîs, ...

Pedofilia - Wikipedia bahasa Indonesia, ensiklopedia bebas

https://id.wikipedia.org/wiki/Pedofilia
Translate this page
Jump to Etimologi dan definisi - Pedofilia digunakan untuk individu dengan minat seksual utama pada anak-anak prapuber yang berusia 13 atau lebih ...

Apa Itu Pedofilia? 6 Soal-Jawab Tentang Pedofilia Yang Mesti Anda ...

https://ohsemmama.com/apa-itu-pedofilia/
Translate this page
Jun 11, 2016 - Dalam artikel ini, kita akan membincangkan dengan jelas untuk memahami apa itu pedofilia dan soalan-soalan yang berkaitan dengannya.

Fakta Mengejutkan Tentang Pedofilia Yang Wajib Diketahui Oleh Ibu .

..

says.com/.../fakta-mengejutkan-tentang-pedofilia-yang-wajib-diket...
Translate this page
May 11, 2015 - Sudah tiba masanya rakyat Malaysia memahami apa itu pedofilia demi menjaga keselamatan kanak-kanak di negara ini.

Apa itu Pedofilia ? Bagaimana Cara Mengenalinya? - Terapi Sehat ...

www.terapisehat.com › Berita Kesehatan
Translate this page
Apa sebenarnya pedofiliaPedofilia berasal dari kata “pedo” yang artinya anak dan “filia” yang berarti cinta atau rasa sayang. Jika ditelusuri, makna pedofilia ...


-------------------

TAHNIAH PENGUNDI SUNGAI KANDISM




TAHNIAH

Peratusan undi PH meningkat di Sungai Kandis

ARIF ATAN- August 5, 2018
Sokongan pengundi dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Dewan Undangan Negeri (Dun) Sungai Kandis semalam meningkat kepada enam peratus, kata penganalisis Ahmad Sayuti Bashiron. 
Menurutnya, Pas terus hilang enam peratus sokongan daripada penyokong tegar parti itu sekiranya peratus sokongan Umno kekal 27 peratus

PENGUNDI 

SUNGAI KANDIS

TELAH 

MELOKMANKAN

LOKMAN ADAM

KAH KAH KAH



---------------------

LIDAH BERCABANG





ULAR MAK
Ular mak ni lah pembela najib rosmah sebelum ni. Lidah bercabang! on 
WOIT ULAR MAK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/6/18









------------------

TAK ADA HUBUNGAN





JANGAN SEBAR

FITNAH


Gempa Lombok: Jangan panik, kedutaan buka bilik operasi



GEMPA INI

TAK ADA 

HUBUNGAN

DG ROSMAH

YANG KINI

DILARANG

MENINGGLKAN

MALAYSIA

------------------------

CECAH 2.6B UNIT






CECAH 2.6B UNIT
Syabas maka dengan ini rampasan computer sudah cecah 2.6B unit. Kah kah kah kah on 
TERUSKAN LAGI
Publish | Delete | Spam
En. Ahmad
on 8/6/18







-------------------

ABIS LAH MELAYU ISLAM








ABISLAH

MELAYU ISLAM
Jalan Gereja?.. nampak nye pengaruh keristiyen nah semakin menular sejak PH memerintah.. bahaya.. bahaya.. abis lah islam.. abis lah Melayu.. ini semua DAP punye salah. Singapure rasuah 0 peratus apasal mau tukar parti. PAS dan UsTaT kita bila mau sebar Islam kat Singapura.. ini dok tegakkan islam je kerjenye.. tegakan lanchow lagi baik. on 
JEMPUTAN FORUM
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 8/5/18




----------------------

SAH INI LOKMAN ADAM






INI LOKMAN

  ADAM
aku ingat ini blog orang ada kote.. rupanya ini blog kaki kepit juga ..takut betul tt siar komen orang yang x sebu dengan dia.. kahkahkahkah pengecut punya kominis..cilaka on 
JANGAN JADI LOKMAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/5/18
Pepatah ind





-----------------

BARANG MASUK TANPA CUKAI








ROSMAH BAWA 

MASUK BARANG

TANPA CUKAI
itu imigresen - kastam sama jugak ya... sedangkan 3 sykt monopoli masuk berpuluh puluh ribu pekerja asing... sama itu rosmah impot barangan tarak cukai, seludupan samsu - rokok... itu PH cakap lu tangkap nanti tarak orang buat kerja... karut betul itu makna tarak pegawai bersih langsung..!!! on 
PDRM MELAYU ISLAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/5/18





-----------------