.

Selasa, 24 Julai 2018

DULU MASAK - SEKARANG LABON POLITIK


 

SEKARANG
 
GUA LABON
 
POLITIK
 
DULU GUA
 
MASAK
 
 







AJAR ILMU APA?


 


GURU  AGAMA
 
NI AJAR APA?



Guru agama dituduh cabul anak murid
 
POLIS Pulau Pinang menahan seorang guru pendidikan agama berhubung dakwaan mencabul lima budak lelaki, dan cuba menyerang seorang daripadanya. 


SAJE TANYA
 
JANGAN
 
MARAH


----------------

BERSETIA KAWAN DENGAN JULIAN





SETIAKAWAN
 
DENGAN
 
JULIAN


Ecuador to Hand Over Assange to UK ‘In Coming Weeks or Days,’      
       
By RT's Editor-in Chief
July 20, 2018 "Information Clearing House" Ecuador is ready to hand over the WikiLeaks founder to the UK in “coming weeks or even days,” RT editor-in-chief Margarita Simonyan said citing her own sources, as prospects of his eviction from the embassy are back in the media.

“My sources tell [Julian] Assange will be handed over to Britain in the coming weeks or even days,” Simonyan wrote in a recent tweet which was reposted by WikiLeaks. “Like never before, I wish my sources were wrong,” she continued.



-------------------

ORAL TERBAIK

 

USTAD BERI
 
ORAL
 
TERBAIK
 
yg cikgu buat oral terbaek pd student tu bukan dr pusat tahfiz atau maahad ker... kes lgbt nih.. on PENJUAL AGAMA LAGI
 
 





--------------------

CARI PORN GERMAN





 
CARI PORN
 
GERMAN
 
Tak perlu gaduh bagai,TT tengah sedap layan porn german tak ingat korang pon. on PENJUAL AGAMA LAGI
on 7/23/18
 
bro, bila lu balik dari london? brp lama lu kat sana? lu taknak balik ke tengok lokman adam bertanding? on POLITIK WANG ATAU EDY WANG
 
 
 
 





-------------

DIMANA DATUK SUBUH




MUKA ORANG
 
JAHAT

Si suboh ni klu d cari memang tak kan jumpa pun. Sebab suboh tu waktu nya pendek... dlm kegelapan di hujung malam tu lah baru dia timbul. sedang semua manusia Terbuai mimpi.. Tapi klu pakai bomoh kerala.. Mungkin boleh jumpa.. atau pewaris jin usa... on DIMANA DATUK SUBUH
on 7/23/18

 





---------------

WAJIB ADIL

 
WAJIB ADIL
 
undang undang kena adil saksama untuk semua orang, curi tin Susu penjara tiga tahun, curi juta denda mahupun tiga bulan,.pasal tu rakyat meluat, muntah, marah, be fair be transparent, nie peguam kowtim Hakim, Hakim pon manusia gak, banyak boleh tergoda, no uno is mata Wang, kah kah kah..
 
kes kes pelik masih belum dakwa,.mat sembab kurang layak, masih style umno, pantau pantau talk talk no action, cari agresif sikit, rakyat dok perhati...sementara itu Kita kah kah kah dulu on WAJIB DENGAR
 





---------------

SENI SEJATI

 
 
SENI SEJATI

 
Dia orang seni sejati....kalau kat negara Eropah mungkin dah jadi kaya .... Inalillahhirojiun.. on AL-FATIHAH
 


-------------