Sabtu, 19 Mei 2012

RANCANGAN UNTUK MENIPU PAS SEDANG DIPASANG
HANTU RAYA MAHAFIRAUN


MUZAKARRAH UMNO-PAS TIADK PATUT DIHALANG-MAHATHIR
- mStar

LANGKAWI: Pemimpin tertinggi PAS yang berbeza pendapat dengan Mursyidul Am PAS Nik Abdul Aziz Nik Mat berhubung kesediaannya mengadakan muzakarah dengan Umno tidak seharusnya menghalang muzakarah diadakan, kata Mahathir Mohamad.

Beliau berkata muzakarah memberi peluang kepada kedua-dua parti menyatakan pendapat dan mencari jalan menyatupadukan umat Islam yang berpecah akibat fahaman politik.

"Nik Aziz boleh bagi pendapat dia dan pemimpin lain dalam PAS tidak patut halang," kata Dr Mahathir kepada pemberita semasa diminta mengulas percanggahan pandangan Setiausaha Agung PAS Datuk Mustafa Ali dengan Nik Aziz dalam isu itu.


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...WASPADA WAHAI ORANG PAS.... kah kah kah..

kah kah kah...DULU UZTAZ FADIL KENA PERANGKAP OLEH MAHAFIRAUN.... kah kah kah..

kah kah kah..BEBERAPA BULAN KEMUDIAN TERUS MENINGGAL DUNIA.... kah ah kah...

woit...KALAU MAHAFIRAUN INI SOKONG ERTINYA ADA YANG TAK BAIK DIRANCANG... kah jkah kah..

woit...NAK FAHAM POLITIK MALAYSIA INI SEANG SAJE...kah kah kah..

kah kah kah... APA SAJE MAHAFIRAUN KATA BAIK DILAKUKAN... ERTINYA JANGAN BUAT...kah kah kah

kah kah kah ..BILA MAHAFIRAUN KATA TAK BAIK... ERTINYA BAIK DILAKUKAN...kah ka akl...

kah kah kah..CONTOH MAHAFIRAUN KATA JANGAN DEMO...kah kah kah

kah kah kah...KITA TERUN KE JALAN RAYA BERDEMO...kah kah kah..

kah kah kah...LIHAT HASIL NYA 2008 MENANG LAGI 4 NEGERI... kah kah kla

NOTA:
sedarlah bahawa
mahafiraun telah
ambil alih kerajaan dari mat mongol

tak caya?

lihat semua dasar mahafiraun
yahng buat kah kah kahhanya radio bangsar utama yang berani melapor mahafiraun:BERITA SEDIH HARI SABTU 19 MEI 2012
ORANG MUDA TOLAK GEROMBOLAN


DARI FACEBOOK PAKATAN RAKYAT TOLAK B-END

"Orang Muda Tolak BN"-::Majlis Pelancaran Sambutan Hari Belia Negara Peringkat Negeri Pulau Pinang yang diadakan di perkarangan Lingkaran Luar Butterworth pagi tadi (19 Mei 2012) berlangsung dalam suasana muram tidak menyengat selari dengan semangat belia yang bakal mewarnai Malaysia pada masa depan. — with Kebangkitan Rakyat, Tukar Tiub, Demi Rakyat and 17 others.
Like · · Unfollow Post · Share


stesen radio punk rock - layari sekarang:


PAKATAN RAKYAT - SILA JANGAN JADI TONG SAMPAHKOMENTAR TUKAR TIUB


parti- parti dalam pakatan rakyat
jangan jadikan parti sebagai tong sampah
menerima sesiapa masuk

belajar dari ibrahim ali
belajar dari hasan ali
belajar dari tengku aziz
belajar dari zul nordin

klip dibawah ini ialah seorang malaon gerombolan
malaon ini telah 27 tahun menjadi ahli
tetapi kerana tak dapat kontrek pasir
malaon ini buat huru hara

ini kontrektor kelas f
ini kontrek junkies

waspada dengan malaon sebagini!


LIHAT DAN KETAWAKAN KAH KAH KAH

radio bangsar utama akan melaporkan malaon jenis ini:SILA TEKA DAN MENANG HADIAH BESAR
LIHAT ADN TEKA APADIA GAMBAR INI

TEKA DAN MENANG

gambar siapkah ini?
gambar apa ini?

sila hantarkan semua jawapan ke tt
keputusan hakim adalah muktamad
rasuah dan tumbuk rusuk tidak dilayani

hadiah besar akan menjadi rebutan:
hadiah ketiga - 3 malam di hotel hilton kuala lumpur
hadiah kedua - 2 malam di hotel hilton kuala lumpur
hadiah pertama- 1 malam bersama bik mama


senyum mak manda sandiwara radio bangsar utama - tunggu:

ORANG RAMAI MASIH MEMBURU POLIS GANASKENALI MUKA MUKA PENGGANAS INIBERSIH 2.0: KEADILAN UNTUK MANGSA KERGANASAN POLIS


Duduk Bantah Bersih 3.0 telah berlangsung tiga minggu dahulu. Lebih dari 250,000 warga Malaysia – anak semua bangsa - telah berhimpun untuk menuntut pilihan raya adil dan bersih. Perhimpunan BERSIH 3.0 ini telah memperlihatkan keganasan pihak polis yang belum pernah dilihat sebelum ini. Keganasan telah dilakukan terhadap penunjuk perasaan atas alasan yang boleh dipersoalkan. Alasan dimana satu kumpulan kecil individu yang dikatakan telah merempoh masuk ke kawasan Dataran Merdeka yang menjadi kawasan larangan oleh Dewan Bandaraya Kuala Lumpur.

Setiap hari semenjak perhimpunan BERSIH 3.0 tamat akan muncul bukti dan tuduhan keganasan polis yang baru. Amat mengecewakan, hingga ke hari ini, pihak kerajaan tidak mengambil tindakan untuk mendakwa pegawai penguat kuasa yang telah melakukan keganasan. Ini adalah gambaran budaya kebal dan tidak bertanggung jawab pihak polis. Budaya yang sama juga dipakai oleh Suruhanjaya Pilihan Raya. Lembaga SPR inilah yang sedang dituntut oleh BERSIH 2.0 untuk mengendalikan pilihan raya yang adil dan bersih

Diatas kesedran ini, kami akan berhati-hati untuk menerima kenyataan Hishammuddin Hussein – Menteri Dalam Negeri – yang mengatakan bahawa sesiapa melanggar undang-undang akan didakwa. Pihak yang melanggar undang-undang ini termasuklah penunjuk perasaan, penganjur, pengacau dan pegawai polis. Hingga ke tarikh ini penekanan hanya ditujukan kepada penunjuk perasaan. Hanya dua orang pegawai polis yang telah ditahan dan dibebaskan dengan ikat jamin.

BERSIH 2.0 merasa amat terganggu apabila tidak ada ketelusan dan maklumat tentang status penyiasatan terhadap anggota polis. Orang ramai juga tidak diberi maklumat tentang lebih dari 100 orang warga yang sedang diburu kerana mereka tidak menyerah diri. Keyakinan dan kepercayaan orang ramai terhadap lembaga kepolisian akan hanya bertambah jika siasatan keatas keganasan polis juga dijalankan dengan segera. Mangsa juga wajib turut serta dalam satu siasatan bebas untuk memastikan hak kepentingan mereka terjaga.

Justeru, BERSIH 2.0 sekali lagi menyarankan betapa pentingnya satu badan bebas untuk mengendalikan siasatan terhadap apa yang telah berlaku pada 28 April lalu. Ini untuk mengenal pasti apa dan siapa yang memulakan huru hara dan keganasan. Ini termasuklah menyiasat dengan rapi tentang bagaimana tembok halangan kawat berduri telah ditembusi. Keganasan polis juga perlu disiasat secara teperinci. Siasatan juga perlu dijalankan terhadap peranan pengacau. Tanpa mengenal pasti apa yang sebenarnya berlaku akan menimbulkan risiko dimana Kerajaan Malaysia akan mendakwa orang yang tidak bersalah.

KEGANASAN POLIS KETIKA DAN SESUDAH BERSIH 3.0

BERSIH 2.0 bersama SUARAM, Jawatankuasa Hak Asasi Dewan Perhimpunan China Kuala Lumpur & Selangor dan Peguam Untuk Kebebasan ( Lawyers For Liberty) telah mengumpulkan pengakuan sah dari mangsa keganasan polis ketika Duduk Bantah BERSIH 3.0. Hingga ke tahap ini 75 individu telah dihubungi. Mereka ini telah menjadi mangsa keganasan polis ketika berhimpunan. Ramai mangsa keganasan ini telah cedera. Ramai akan menghadapi masalah kerosakan kesehatan yang berjangka panjang.

Kebanyakan mangsa membuat aduan:

a. Peluru gas pemedih mata telah ditembak mengarah kepada orang ramai
b. Pengunaan kekerasaan yang melampau terhadap penunjuk perasaan. Termasuk dipukul berkali-kali apabila telah ditahan
c. Penangkapan rambang tanpa apa-apa bukti yang si penunjuk perasaan telah salah laku. Juga diserang oleh gerombolan polis terhadap individu yang telah ditahan
d. Kegagalan yang cukup terang dimana pihak polis telah tidak menggunakan nama dan angka pengenalan diri

Keganasan polis tidak berakhir setakat 28 April. Semenjak dari tarikh ini pihak polis telah mengeluarkan gambar muka 141 individu yang dikhendaki pihak berwajib kerana dikatakan telah melanggar undang-undang ketika berhimpun. Pihak polis kelihatan saperti pelesit ke hulu ke hilir mencari individu-individu ini. Tetapai pihak polis telah gagal untuk mencari pegawai polis yang telah melakukan keganasan. Ada individu yang telah menyerah kepada polis untuk memberi keterangan tetapi mereka telah diganasi, dimaki hamun dan didera. Antara mereka yang telah memberi keterangan ialah pemimpin pelajar bernama Khalid Ismath. Paling terbaru ialah Mohd Safuan yang telah dipaksa mangakui yang dia telah melanggar kereta polis.

Minggu-minggu kebelakangan ini telah membuktikan hak asasi rakyat Malaysia dicabul. Rekod hak asasi Malaysia mengalami kerosakkan yang amat besar. Kali ini keganasan yang dilakukan oleh pihak polis terhadap perhimpunan aman adalah yang paling buruk. Justeru, pencabulan hak asasi sedemikian buruk tidak boleh dibenarkan berlalu tanpa kebenaran dibongkar. Ini wajib dilakukan demi untuk menjamin keadilan semua mangsa.


TUBUHKAN BADAN PENYIASAT BEBAS UNTUK SIASAT KEGANASAN POLIS

Sesudah 28 April Kerajaan Malaysia telah mengumumkan penubuhan satu panel untuk menyiasat keganasan yang berlaku semasa BERSIH 3.0. Walau apa pun, kami telah menunjukan bahawa penubuhan panel ini adalah satu kesilapan besar. Bukan sahaja individu ahli panel ini disyaki malah panel ini juga tidak berlandaskan perundangan yang sah.

BERSIH 2.0 sekali lagi merakamkan permintaan agar SUHAKAM akan menjalankan siasatan terbuka keatas pencabulan hak asasi ketika perhimpunan BERSIH 3.0 pada 28 April yang lalu. SUHAKAM bergerak dilandasan hukum dan undang-undang. SUHAKAM memiliki struktur yang sah untuk menjalankan penyiasatan. SUHAKAM berpandukan piagam hak asasi. Ini amat berbeza dari panel yang ditubuhkan oleh kerajaan.

Sekali lagi kami menyeru agar Kerajaan Malaysia menjemput Frank La Rue - Rapporteur Pertubuhan Bangsa Bangsa Bersatu yang bertanggungjawab untuk Mengaju dan Mempertahan Hak Kebebasan Bersuara dan Maina Kiai juga Rapporteur Khas PBB yang bertanggungjawab keatas Hak Berhimpun dan Berpersatuan. Mereka berdua ini wajib dibenarkan menjalankan sisatan bebas. Kemudian mereka boleh memberi laporan kepada Kerajaan Malaysia dan juga masyarakat antarabangsa.

Bersama dengan ini BERSIH 2.0 juga mencadangkan agar ditubuhkan Suruhanjaya Aduan Salah Laku Polis ( Independent Police Complaints Comission) . Kumpulan masyarakat madani tanpa henti-henti telah menuntut agar ditubuhkan badan bebas ini untuk menyelidik semua tuduhan salah laku, terutama dalam lembaga kepolisian. Kelakuan ganas pihak polis ketika perhimpunan BERSIH 3.0 dan keganasan polis keatas penunjuk perasaan yang disyaki melanggar undang-undang membuktikan betapa perlunya Suruhanjaya Salah Laku Polis ditubuhkan.

Kerajaan Malaysia telah mengambil sikap tidak peduli terhadap pelbagai tuduhan walau pun jelas terbukti polis telah mengganas. Sikap tidak peduli ini memberikan takrifan bahawa Kerajaan Malaysia menghalalkan keganasan. BERSIH 2.0 berharap gerombolan polis yang melakukan keganasan ini akan dikenal pasti untuk didakwa. Hanya dengan ini barulah mangsa mereka mendapat pembelaan.

Salam BERSIH!

JAWATAN KUASA PEMANDU
Gabungan Pilihanraya Adil dan Bersih 2.0 (BERSIH 2.0)


KENALI MUKA PENGGANAS INI
POLIS MASIH BURU 113 INDIVIDU DIPERCAYAI TERBABIT DALAM BERSIH 3.0
-meloya

KUALA LUMPUR: Polis masih memburu 113 lagi individu yang dipercayai terbabit dalam kekecohan semasa perhimpunan BERSIH 3.0 di ibu negara pada 28 April lalu.

Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Mohmad Salleh, berkata daripada 141 individu

yang gambarnya disiarkan media, seramai 28 orang sudah ditahan dan menyerah diri.
Katanya, sejak polis melancar operasi menahan secara besar-besaran pada Rabu
lalu, dua lelaki yang dipercayai terbabit dalam kekecohan pada perhimpunan itu
ditahan, masing-masing di Kulai, Johor dan di Kemaman, Terengganu.

Beliau berkata demikian kepada pemberita selepas merasmikan sukan rakyat
Polis Bersama Masyarakat sempena sambutan Hari Polis ke-205, di Kerinchi, di
sini, hari ini.
"Siasatan awal mendapati kedua-dua mereka mempunyai kaitan dengan parti
politik," kata Mohmad.

Setakat ini, katanya, dua anggota polis dan tiga orang awam didakwa di
mahkamah di sini berhubung perhimpunan itu.


radio bangsar utama melawan polis yang ganas:


MENTERI MENTERI BARU DALAM KERAJAAN BARUHADIAH NOBEL KATAK KU

PERKASA MAHU ANWAR KEMUDA KABINET BAYANGAN BULAN INI
- berita hairan

KUALA LUMPUR: Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (PERKASA) mencabar Ketua Pembangkang, Anwar Ibrahim mengemukakan kabinet bayangan pakatan pembangkang dalam bulan ini juga memandangkan pilihan raya umum bakal diadakan dalam masa terdekat.

Ketua Penerangan PERKASA, Ruslan Kasim, berkata rakyat perlu tahu kabinet bayangan itu untuk membuat perbandingan dan penilaian mengenai siapa yang akan diberikan mandat dan kepercayaan untuk membentuk kerajaan.


KABINET BAYANGAN

perdana menteri - lokman adam
timbalan - ezam mat nor

menteri petahan - gobala krishan
menteri dalamm rumah - ibrahim ali

menteri penerangan & jaga lampu jalan raya - hanafiah man
menteri luar bandar & dalam bandar - lee liong sik
menteri seluar dalam dan seluar luar - chia soi lek

menteri jembatan perdana menteri - nazri aziz
menteri pengumuam - najib razak
menteri jaga hujan - zah rain
menteri hal ehwal perempuan & anak dara - azalina

menteri hal ehwal kanak kanak - rahim tambi cik
menteri hal ehwal amah - rais yatim
menteri dan tokan agama - hasan ali

pencatit minit mesyuarat kabinet - roslan kassim & mahathir muhamad


layari radio bangsar utama untuk musik punk rock:


YAHUDI UPAH NAK MALUKAN NAJIB DI LONDON
INI AKHBAR YAHUDI YANG BAGI DUITPEMUDA UMNO CABAR INDIVIDU GANGGU MAJLIS NAJIB DI LONDON BERDEBAT
- mStar

Pergerakan Pemuda Umno pada Jumaat mencabar individu yang mengganggu majlis Najib Razak di London untuk berdebat.

Exco Pemuda Umno, Muhammad Khairun Aseh berkata, Pemuda Umno mencabar individu itu berdebat bagi menyampaikan informasi yang betul dan terkini mengenai Malaysia terutamanya melibatkan pilihan raya dan isu Bersih.

"Mungkin beliau (individu berkenaan) tidak berapa faham kerana kurang informasi, saya mahu debat dengan dia hendak bagi dia faham. Beliau seorang yang keliru tetapi memilih untuk 'tunjuk pandai' pada hari tersebut.

"Saya akan mewakili Pemuda Umno dalam debat terbuka ini dan saya harap debat secara intelektual ini akan berlangsung secara harmoni dan terbuka," katanya.


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...NAK BERDEBAT BUAT APA?.... kah kah kah..

woit...TUJUAN MELAUNGKAN BERSIH BUKAN UNTUK DEBAT... kah kah kah..

kah kah kah..TUJUAN UNTUK MEMALUKAN NAJIB RAZAK... kah kah kah..

kah kah kah...INI TUJUAN ASAS... kah kah kah..

kah kah kah...MEREKA INI DI UPAH OLEH YAHUDI.... kah kah kah..

kah kah kah... TAK KAN SAMPAI SEKARANG TAK TAHU LAGI.... kah kah kah...

woit....NAK BAGI MALU DEPAN MEDIA DUNIA.... kah kah kah..

kah kah kah.... NAK BAGI MEDIA YAHUDI BERITA TERBAIK.... kah kah kah

kah kah kah...PADAN MUKA! ...kah kah kah


layari radio bangsar utama untuk dengar kes najib di paris:
NOTA:
lepas ini yahudi
nak bawa najib ke mahkamah pulak
kah kah kah

PASAL APA MUHYIDDIN TAK MAHU KOMEN KES NAJIB DI PARIS

NOTA:

orang yang paling bernasib baik
dalamm kes antantuya ini ialah
malikul sembab

inilah peluang terbaik
inilah peluang keemasan
inilah masda dan ketika

kah kah kah


MAT MONGGOL PUNYA ANGKARA

SCORPENE : MAHKAMAH PERANCIS MULA PERBICARAAN PEMBABITAN NAJIB KES RADUH RM800
- keadilan daily

KUALA LUMPUR 18 Mei: Media antarabangsa melaporkan, Mahkamah Perancis memulakan perbicaraan rasuah USD200 juta (RM800 juta) pembelian dua kapal selam dan pembunuhan model Mongolia, Altantuya Shaariibu membabitkan Najib Razak.

Laporan daripada The Vancouver Sun itu menyebut Hakim Roger Le Loire dan Tournaire Serge, yang sangat berpengalaman dalam penyiasatan kes rasuah dan hak asasi manusia, cuba mendapatkan bukti jika syarikat pembuat kapal Perancis DCNS membayar rasuah untuk mendapatkan kontrak membekalkan dua kapal tersebut kepada tentera laut Malaysia.

Siasatan mereka akan mengambil masa dua tahun dengan pengumpulan bukti oleh polis Perancis.

“Perjanjian itu dilakukan ketika Najib menjadi Menteri Pertahanan dan perhatian difokuskan kepada peranan yang dimainkan oleh rakan rapat Najib dan penasihat dasar, Abdul Razak Baginda,” laporan itu dipetik.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


kah kah kah...PADAN MUKA... kah kah kah..

kah kah kah.... DINO ANAK RAIS YATIM... LEPAS ENTOT ENTOT LARI.... kah kah kah..

kah kah kah... NAJIB ANAK RAZAK... LAGI HEBAT.... kah kah kah...

kah kah kah.... NAJIB LEPAS ENTOT ENTOT TERUS BUNUH.... kah kah kah

woit... TRY LAAA RASUAH HAKIM PERANCHIS... kah kah kah..

kah kah kah... HANTAR LAAAA KOREK KOREK KOREK.... kah kah kah...

kah kah kah...MANA TAHU APA LUBANG BOLEH RASUAH.... kah kah kah..


layari lagu altantuya di radio bangsar utama:

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/

http://www.radiobangsarutama.blogspot.com/