.

Isnin, 24 September 2018

MARI KITA ANALISA PAK SHEIKH





BILL  TOLONG

JAWAB DG JELAS





MARHABAN OKAY




MARHABAN OK

MERABAN TAK OK

owhhhh... nie jawap panjang2 nie mmg jawapan p*****k la nie... patut la, sampai berbelit2 ak nak paham... kalau ya cakap ya... kalau tak cakap la tak... geli pulak la ak dgn mat sheikh nie... mcm nie ke nak jd peeeeM... aduh tak tido malam lagi la... dulu bijan, skang nie lain pulak.. dajey sunggoh... on JANGAN MERABAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 4:16 PM

Manyak susah Ooo .. YES NO ..itu Ajee Lajib sumpah enam masjid pon olang tak picaya pon ..pukimak betoi. Sulala Annuwat tak mau sumpah pon olang malah. on JANGAN MERABAN
panglimo potaseh
on 9/24/18
Say NO ..Say YES. Mana satu ..YES or NO .. if the boy jambu sure YES one .. if biaweh NO la. on JANGAN MERABAN
panglimo potaseh
on 9/24/18
Hai bedebah angan main-main dengan Pendekar Bugis siapa yang nak mencarik-carik maruah orang Bugis, tungul ah balasannya nantai on JANGAN MERABAN
Anonymous
on 9/24/18


---------------

KENA LIWAT LAGI






TOK MENTERI

BUKAN 

BERMAKNA

JIKA ADA LESEN

MAKA TAK ADA

LIWAT

Sekolah tahfiz pelajar diliwat beroperasi tanpa kebenaran, kata Mujahid


SEKOLAH tahfiz yang dikaitkan dengan kes sembilan pelajarnya diliwat oleh pengetua dikenal pasti beroperasi tanpa kebenaran daripada bomba, Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) dan Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (Jawi), kata Mujahid Yusof.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri itu mengesahkan status itu dalam lawatannya ke sekolah berkenaan di Kepong, pagi ini.


LIWAT INI

PEKARA BIASA

SAYA SOKONG 

DASAR  DARI

DASAI 

INI HAK ASASI

NAK MELIWAT 

NAK KULUM KE

NAK ISAP KE

PASAL APA

PERLU KEBENARAN

JAKIM

KOTE INI

JAKIM PUNYA KE

KAH KAH KAH



----------------

PAK SHEIKH JANGAN MERABAN






JANGAN MERABAN
Apa susah sangat nak say No. on
 SEMUA FITNAH - SEMUA TOHMAH
Publish | Delete | Spam
Alimor Sipon
on 9/22/18
 Soalan....simple jawapan objektif A. Ya B. No Tapi... bla bla bla ... Y ??? on
 SEMUA FITNAH - SEMUA TOHMAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/22/18 


----------------------

SAPA TOP SAPA BOTTOM,





SAPA TOP

SAPA BOTTOM
Hahahaha... Kahkahkahkah... Nuar oh nuar!!!! Haha Hahaha... Kohkohkohkoh... Bang non oh bang non!!!! Hahahahahahahahahahahahahahaaaaaaa on SEMUA FITNAH - SEMUA TOHMAH
CHE MAD
on 9/22/18
Waktu dia terkebil kebil pusing putar pompuan tuh dah tersengih tengok dia menggeliat nak jawab... Pandangan psycho-analysis mamat nih boleh jadi lebih teruk hebat nya melepasi klepto yang dah tumbang... Lu pikir ler sendrik! on SEMUA FITNAH - SEMUA TOHMAH
Anonymous
on 9/22/18

apsal lu cerita pasal top bottom.. ada cerita panas lagi ka ?. janganlah tt oi nuar dah tak tahan tu nak jadi topdog on TANYA TANYA
Anonymous
on 9/22/18
yang top sudah pasti yang kena tuduh nyondol bontot.. abih kalau sepol yang top patut nuar berahi lah report polis.. tak boleh bayang kot nuar berahi yang suka kena jolok bontot..kalau betul lah cerita si nuar berahi ni suka main bontot dan suka dijolok bontot.. apa gila punya soalan ko tt.. kah kah kah on JAMBU OO JAMBU
Publish | Delete | Spam






-------------------

BERITA BERGAMBAR






GAZA

WARGA PALESTIN 
BANGUN MEMPERTAHANKAN DIRI
DENGAN ROKET RPG
DARI SERANGAN ZIONIS ISRAEL

-----------------

JANGAN SEBAR BERITA PALSU





JANGAN SEBAR

BERITA PALSU
Bisexual or homosexual? WTF. Damn. Why got only TWO choices? At least give FOUR multiple choices bro. Hahaha. on 
SEMUA FITNAH - SEMUA TOHMAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/22/18
apsal lu cerita pasal top bottom.. ada cerita panas lagi ka ?. janganlah tt oi nuar dah tak tahan tu nak jadi topdog on 
TANYA TANYA
Anonymous
on 9/22/18


yang top sudah pasti yang kena tuduh nyondol bontot.. abih kalau sepol yang top patut nuar berahi lah report polis.. tak boleh bayang kot nuar berahi yang suka kena jolok bontot..kalau betul lah cerita si nuar berahi ni suka main bontot dan suka dijolok bontot.. apa gila punya soalan ko tt.. kah kah kah on 
JAMBU OO JAMBU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/21/18

-------------------

TOP-BOTTOM





TOP - BOTTOM
Yang hujung itu TOP... yang pangkal yang itu BOTTOM...ikut kata BELALANG macam tu la...ikut pulak kata Mat Tee.. yang BOTTOM akan mereput... TOP pula dok menabung Dosa... on TANYA TANYA
Publish | Delete | Spam
Whiteeagle Brando
on 9/22/18



----------------

JANGAN MERABAN







JANGAN MERABAN
Apa susah sangat nak say No. on
 SEMUA FITNAH - SEMUA TOHMAH
Publish | Delete | Spam
Alimor Sipon
on 9/22/18


 Soalan....simple jawapan objektif A. Ya B. No Tapi... bla bla bla ... Y ??? on
 SEMUA FITNAH - SEMUA TOHMAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/22/18 

-------------------

KAHWIN TAK BOLEH







KAH KAH KAH



LGBT: Pas sokong penuh penegasan PM

Parti Islam SeMalaysia (Pas) menyokong penuh kenyataan Perdana Menteri Dr. Mahathir Mohamad bahawa Malaysia tidak boleh menerima sepenuhnya nilai-nilai hak asasi manusia diamalkan di negara-negara Barat, yang merangkumi lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT) serta perkahwinan sejenis.

Timbalan Presiden Pas, Tuan Haji  Tuan IbrahimTuan Man berkata, Pas juga menyambut positif ketegasan  Mahathir mengkritik pembentangan daripada Suruhanjaya Hak Asasi Manusia Malaysia (Suhakam) berkenaan amalan LGBT bahawa nilai-nilai yang dipegang oleh Malaysia adalah berbeza dengan masyarakat Barat


KAHWIN AJE

TAK BOLEH

BEJUBO BOLEH

MUSTAHIL NAK

JAGA SEMUA

BONTOT JAMBU

TAK CAYA

TANYA SUKAM

KAH KAH KAH
---------------------

BAIK ADA BURUK ADA




BAIK ADA 

BURUK ADA

Sistem e-voting belum dapat kepercayaan semua pihak


SHAH ALAM - Sistem undian secara digital, e-voting yang digunakan dalam pemilihan PKR dilihat ringkas dan cepat namun susah untuk mendapatkan kepercayaan semua pihak.

Penganalisis Politik, Prof Dr Nik Ahmad Kamal Nik Mahmood  berkata, tidak hairanlah jika masih ada pihak yang tidak berpuas hati  walau pun sistem e-voting adalah untuk menanam kepercayaan bahawa ia sistem yang berintegriti.


BAIK KERANA

TAK GUNAKAN

KERTAS

SELAMAT POKOK

BURUK?

SAPA KONTROL

SEVER AKAN

KONTOR

JUMLAH UNDI

LIHAT APA TERJADI

PADA AL-GORE

DI FLORIDA

TAHUN 2000

ALGORE KALAH

DITANGAN BUSH

KERANA

SERVER DIMILIKI

OLEH SYRIKAT

ADIK BUSH


----------------

MAT SERBAN



MAT SERBAN
https://www.thethirdforce.net/anwar-youd-better-read-this-you-may-be-going-to-jail/
Siapa makhlok Ravggie Jassie ni, makhlok serbaq tahu.........????? 1 sen pun tak caya. on
 BACA JANGAN TAK BACA
Publish | Delete | Spam
Cik Minah
on 9/22/18


--------------------

PKR JADI MIC




PKR JADI MIC

oit tt.. lama dah gua x komen.. minta tolong lu posting kan jugak.. gua dah bosanlah tengok kerusi terbang ni.. gua ingat dah 60 tahun habis dah semua kerusi naik ke langit.. sekali ada lagi rupanya.. lu kena ingat tt.. dari dulu dah ada pa chu cheng ni tak kan kerusi terbang pun sama macam pa cheng.. x bole berhenti ke ??? on
 TAK ADA IC
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/23/18 



--------------

BALIK TONGSAN KE?




BALIK 

TONGSAN KE?

Tt, itu sosok rid wan tee hilang kemana...kahkahkah on 
BACA JANGAN TAK BACA
Publish | Delete | Spam
Wong_A
on 9/22/18


-----------------

AL-JUBURI





AL-JUBURI
Last-last, mudir madrasah balun bontot bebudak lelaki al-juburi bukan al-hafiz! Takde pun ularmak atau useless start yang memancut-mancut nak sula mudor al-hafiz al-juburi! https://says.com/my/news/30-year-old-tahfiz-school-principal-has-been-charged-with-sodomising-9-students-in-kepong
 Dah sama ngan Taliban yang kejenya asik dok buang tebiat kat punggung! Lepas tuh, semua mangsa jadik pengebom bunuh diri sendiri! https://freedomoutpost.com/taliban-commander-sodomized-teen-suicide-bomber-before-sending-him-on-mission/ on TIDAK ADIL
Publish | Delete | Spam
Hakimi Abdul Jabar
on 9/23/18




--------------

TIDAK SIAR




TIDAK SIAR

banyak komen aku tidak disiar.. adakah tt takut komen aku mempengaruhi pembaca tt.. atau tt sendiri yang tak mempercayai demokrasi dan hak kebebasan berusuara.. ini reform tt hanya taik.. kah kah kah. on 
BACA JANGAN TAK BACA
Anonymous
on 9/23/18
mcm cerita keling punya tulisan..ini musti geng raheem yg nulih ni...kalau takpun suku sakat tamby chick dr area tg. keling..tu pasal ada mamat tonggeng dr malacca mau masuk enter frame satu kali..ini kalilah!! on
 BACA JANGAN TAK BACA
Publish | Delete | Spam
Tanah Melayu Dulu
on 9/23/18




--------------

BUKAN KAKI BAPOK






DASAI BUKAN

KAKI BAPOK

Betoi la dia kata tu...! tapi nasib dia tak baik...dua kali masuk penjara...! La nie pun masih ada yg percaya atau buat2 percaya,Anwar kaki main Bapok...! Sebab tak seronok Agung dah sahkan yg Anwar ni bukan kaki Bapok...! on 
GUA CUNT FUSE
Publish | Delete | Spam
Whiteeagle Brando
on 9/24/18




----------------