.

Selasa, 6 Mac 2018

HANYA DAPAT KISMIS




CIIIT POORAH

HANYA DAPAT 

KISMIS!

APA SUDAH JADI

KAH KAH KAH
72 virgins? dengar and tontonwi ini ... https://www.youtube.com/watch?v=yDsDxPlydzQ kahkahkah!! on 
ZAKAR NAIK PUTAR ALAM
Publish | Delete | Spam
SukuSamdol
on 3/6/18





DIMANA HAJI HADI BERADA?






TUAN HAJI HADI

ADA SEBAB BAIK

TAK HADIR

PARLIMEN
Setelah 33 kali cuba akhirnya aku dapat telefon sekretari dia yang tolong bacakan diary dia... Hari ini ada 9 tugasan: 

1 - 6pagi ke laut mencandat sotong. Dapat banyok. 1 bakul penuh.

 2 - 7pagi dalam perjalanan kaki balik rumah bawak sotong, singgah ke hutan cari rotan dulu. Nak buat bakul dan bubu untuk sotong esok hari pulok heheh. 

3 - 8pagi baru balik rumah, baru dapat mandi dan pakai kemas. Mesti pakai kot. Sejuk. Banyok berendam. Candat sotong berendam air laut. Cari rotan berendam air peluh. Mandi berendam air tempayan. Dah pakai kot baru boleh ke bank masukan duit. 

4 - 9pagi di bank pinjam guna toilet sebab sedang kena sembelit. 

5 - 1petang sedang belajar bahasa LAW nak lawan sarawak report. 

6 - 2petang di library pinjam guna toilet sebab sedang kena sembelit. 

7 - 4petang sedang mencari wak mustarjo sebab mintak tolong jampikan untuk sakit sembelit. 

8 - 5petang sedang mencari tape nik abodoh. 

9 - 530petang sedang mencari toilet sebab sakit sembelit terakhir sebelum on 

MENCARI EDDI WANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 5:22 PM





--------------------

DUA PROJEK BODOHKAN MELAYU



PELIK

TUAN AJI  FENDI

PEGUAM NEGARA

GERTAK AKAN

 CARI RAJA PETRA

SAMPAI LUBANG

CACING

UNTUK SAMAN

TAPI KUNUN

BILA TAHU

RAJA PETRA MUFLIS

TERUS TAK  SAMAN

POLIS NI SAMA


Kos tuntut kembali wang di Australia terlalu mahal, kata IGP

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Bukit Aman Tuan Haji  Wan Ahmad Najmuddin Mohd tidak menuntut semula wangnya yang dibekukan di Australia kerana proses itu memerlukan belanja besar, kata Ketua Polis Negara Tuan Haji Mohamad Fuzi Harun.

WOIT

Sebar berita palsu, peguam negara bakal saman Raja Petra | The ...

https://www.themalaysianinsight.com/bahasa/s/19539/ - Translate this page
Oct 22, 2017 - PEGUAM Negara Mohamed Apandi Ali berang dengan Raja Petra Kamaruddin dan berkata akan menyaman penulis itu berikutan sebuah artikel tulisan blogger itu pada Jumaat. Apandi berkata beliau sudah berbincang bersama…

Peguam negara masih tunggu Raja Petra minta maaf | The Malaysian ...

www.themalaysianinsight.com/bahasa/s/20844/ - Translate this page
Oct 31, 2017 - Peguam Negara, Mohamed Apandi Ali menegaskan tidak akan menunggu lama untuk menyaman penulis blog Raja Petra Kamaruddin yang didakwa memfitnah sehingga menjejaskan reputasinya pada sidang media di Putrajaya hari ... “Saya tunggu dia minta maaf, kalau masih tidak, saya akan saman.

Peguam Negara mahu saman Raja Petra - Negara - Kosmo Online

www.kosmo.com.my/negara/peguam-negara-mahu-saman-raja-petr...

Translate this page
Nov 1, 2017 - PUTRAJAYA - Peguam Negara, Tan Sri Mohamed Apandi Ali memberi kata dua kepada penulis blog, Raja Petra Kamarudin selain akan mengambil tindakan saman berhubung penyiaran satu artikel sekiranya dia gagal memohon maaf kerana mengeluarkan kenyataan fitnah.

Peguam negara masih tunggu Raja Petra mohon maaf | Free ...

www.freemalaysiatoday.com/.../peguam-negara-masih-tunggu-raja-...

Translate this page
Oct 31, 2017 - Saya akan berikan masa tetapi tidak terlalu lama.” Beliau berkata walaupun fitnah itu ditujukan terhadap peguam negara, beliau akan menyaman Raja Petra atas kapasiti peribadi. “Tidak kisah sama ada saya saman dia di sana atau di sini,” tambahnya, merujuk kepada Raja Petra, yang dikatakan ...

Dakwa artikel fitnah, AG timbang saman Raja Petra | Free Malaysia ...

www.freemalaysiatoday.com/.../dakwa-artikel-fitnah-ag-timbang-sa...

Translate this page
Oct 22, 2017 - PETALING JAYA: Peguam Negara Tan Sri Mohamed Apandi Ali sedang mempertimbangkan untuk menyaman blogger Raja Petra Kamarudin berhubung artikel didakwa memfitnah beliau. “Semua itu mengarut dan fitnah. Saya berhasrat untuk menyaman penulis ini,” kata beliau dipetik The Star.
SAMAN RAJA PETRA

UNTUK 

BERSIHKAN NAMA

SAMAN BANK

AUTRALIA BUKAN

UNTUK BUAT DUIT

TAPI UNTUK

BERSIHKAN NAMA

JANGAN TIPU 

ORANG MELAYU

JANGAN BODOHKAN

MELAYU

KAH KAH KAH

------------------------

BERITA PALSU





BERITA PALSU
Berita equanimity dirampas fbi contoh terbaik berita palsu. Sbb tu semua media massa tempatan tak lapor on 
SOKONG YA AMPOON
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 5:52 PM






-----------------

SIAPA MAT PET ITU




SIAPA MAT 

PET ITU?
Pada suatu hari gua sedang minum  pagi di kedai kopi Cina.Bawah meja anjing sedang tidor lena.
Tiba2 seorang yang tak dikenali bertanya sapa kepada gua:

"Hello Mister Isham.Saya dengar awak manyak sayang sama anjing.Lu punya anjing baik ka? Ta tak gigit?"

Gua meletakkan chawan kopi  dari bibir dan senyum pada nya dan menjawab...

"Tidak Uncle.Anjing2 saya macham anak2 saya.Banyak sayang.Tidak gigit orang."

Lelaki itu terus menchangkong dan menggosok kepala anjing yang sedang tidor..Anjing itu bangun terkejut dan menyerang dan menggigit lelaki itu....sehingga rioh rendah.Pelanggan 2 turut membantu lelaki itu.Anjing itu terus dihalau.

Selepas 10 minit lelaki yang diserang anjing itu menengkeng gua.Dia marah...Tangan luka dan baju dah koyak rabak:

"Hai yaa Isham.Lu selalu bagi Fake News.Belita Parsu.Lu chakap lu punya anjeng manyak baik.Ta tak gigit!!!"Chib**i lu!!!

Gua terpaksa tenangkan lelaki tersebut:

"Uncle...gua ta tak kasi berita palsu.Gua punya anjing tak gigit!"

Lelaki itu terus menengkeng gua.

"Lu chakap ta tak git.Tengok ini ...tangan sudah bengkak kena gigit!"

Gua pun terus tenangkan lelaki tersebut...

"Betul Uncle .Gua punya anjing Ta Tak gigit/ Itu bukan anjing gua.Anjing2 gua ada dekat rumah..."


JANGAN 
SEBARKAN 
BERITA PALSU
kah kah kah

JANGAN 
MENGANJENG 
MAT PET!!!





--------------------

HANYA DAPAT KISMIS






DAPAT KISMIS
senang cerita....nampak kebenaran...rasa kebenaran..Buat kebenaran...dan pertahankan kebenaran itu lantas jangan sesekali percaya dengan PEMBOHONGAN....mesti ada tempat untuk kita diSana....tapi mesti MATI dulu....kalau masih hidup...tak sah.....kakakakakaka on 
ZAKAR NAIK PUTAR ALAM
Publish | Delete | Spam
DIDI KOTA BELUD
on 3/2/18



---------------

LANUN MELAYU NAMPAK LANUN BUGIS







BANI MELAYU

DAH  MULA

NAMPAK 

LANUN BUGIS

MEROMPAK

BERSAMA 

LANUN CHINA




----------------

BAGAIMANA NAK TERANGKAN









BAGAIMANA NAK

TERANGKAN?

PERANAN ROS

KENAPA SUSAH 

NAK DIFAHAMI

APA ITU

JENTERA DAULAH?



Kenapa RoS tidak jawab surat?

RUANG bernafas untuk terus 'hidup' nampak makin sukar. Pendekatan diam diri Jabatan Pendaftar Pertubuhan (RoS) isu permohonan pendaftaran Pakatan Harapan (Harapan) semacam satu elemen suspens.

Panas disangka melarat ke petang terencat dek awan mendung yang muncul di tengah hari.  

Biarpun beberapa pertemuan dilaporkan melibatkan kepimpinan Harapan dengan RoS untuk menggali penyelesaian, jalan akhiri kemelut terus kelam.


SPR-SPRM-ROS

SEMUA INI

LEMBAGA DUALAH

DAH JADI 

JENTERA NAJIB

MUSTAHIL  

LEMBAGA INI AKAN

AMBIL LANGKAH

UNTUK TIKAM NAJIB

MUSTAHIL KERANA

TUGAS JENTERA INI

IALAH PASTIKAN

NAJIB TERUS 

BERKUASA

SUSAH  SANGAT

 NAK DIFAHAMI?


-----------------

BILA MELAYU KENA TIPU







BILA MELAYU
bak kata orang tua-tua, diam-diam ubi kayu, makin lama makin berisi dengan - hasil kejahatan -. Biasanya orang cina tak akan terlepas dari sentimen bangsa/rasis dan agama bila dikaitkan dengan perkara yang menconteng arang kemuka ketuanan umngok.mana segala ngo-ngo ketuanan umngok, tak mahu buat laporan polis yang jho low taek memalukan nama negara mata dunia? 

KENA TIPU

Mana dia laungan rasis dan fanatik kepada si tembam jho low taek??? -Tak kenang budi -Ultra kiasu -Balik tongsan -Tokong -Babi -Kafir -Mandi darah -Nak menampar muka -Babi betina -Pondan -batang kulup -Simpan stok makanan banyak2 dirumah -lucutkan kerakyatan -tarian pungkoq depan rumah jho low taek Jho low taek telah menconteng arang negara dimata dunia. Apakah jho low taek kebal dan tak boleh disentuh?Lagi terbongkar lagilah dibela dan dipertahankan.. Kahkahkahkah on 
PERGI KE AMERIKA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/4/1





-------------------

MANA PEJUANG MELAYU







MANA DIA

PEJUANG

KETUANAN MELAYU

MUSTAHIL 

TAK SEDAR

CHINA JHO LOW

DAH REMBAT 

1 BILION RINGGIT

DUIT 1MDB

MANA DIA 

HAJI HADI

PENASEHAT NAJIB

MANA PARTI  PAS

MANA MUFTEE

MANA  NGO ISLAM

MANA PAKIDA

MANA HILANG

 PEGUAM ISLAM

MANA  MANA ?

MANA MANA ?

1 BILION  RINGGIT

BOLEH

LANGSAI SEMUA 

HUTANG PTPTN

INI CHINA CILAKA 

SIAPA PILIHARA

CHINA INI?







------------------

MENCARI EDDI WANG






SILA TEKA

KEMANA 

EDI WANG

MENGHILANG


Hadi Awang tidak hadir lagi Parlimen

Ahli Parlimen Marang, Tuan Haji  Abdul Hadi Awang yang memang dikenali sebagai kerap ponteng sidang Dewan Rakyat dikenal pasti tidak hadir lagi di Parlimen hari ini.
Gambar tempat duduknya yang kosong kemudiannya tular di media sosial berserta kecaman banyak pihak termasuk mempersoal elaun yang diterima Abdul Hadi.

DIMANA 

EDDI WANG?

1 - ke laut mencandat sotong
2 - ke hutan cari rotan
3 - ke bank masukan duit
4 - sedang kena sembelit
5 - sedang belajar bahasa LAW
nak lawan sarawak report
6 - sedang mencari wak mustarjo
7 - sedang mencari tape nik abodoh

BERITA AMAT BAHAYA





HIPHIP

HURREY

BERITA BAIK

SUDAH SAMPAI

KITA ADA 

PERDANA MENTERI 

BARU




Zahid perlu bersedia angkat sumpah sebagai PM ke-7, kata Mahfuz

Ahli Parlimen Pokok Sena,  Mahfuz Omar berkata, Timbalan Perdana Menteri (TPM), Tuan Haji Zahid Hamidi perlu bersedia untuk mengangkat sumpah sebagai Perdana Menteri (PM) sebelum Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU14) ini.

Beliau berkata demikian dalam kenyataan medianya semalam.

Kata Mahfuz, berikutan penahanan kapal milik Jho Low oleh pihak berkuasa Indonesia bersama Biro Siasatan Persekutuan Amerika Syarikat (FBI) beberapa kemungkinan boleh berlaku.

“Adakah ianya membawa maksud selepas ini FBI dan Jabatan Keadilan AS (DOJ) akan memohon perintah Mahkamah Malaysia untuk menyita cincin serta rantai berlian isteri MO1 sepertimana tindakan mereka di Mahkamah Indonesia dalam kes menyita kapal ‘super mewah’ Equanimity milik Jho Low?

TAPI

INI  BERITA

AMAT BAHAYA

BIK MAMA

DAH MULA

ASAH PISAU

KAH KAH KAH



--------------------