Selasa, 22 November 2011

ISLAM TINGGAL SELAM
TEMAN PA CHU CHING
SURAT DARI PEMBACA

Yang peliknya orang lelaki kafir yg suka makan babi boleh pergi ke pantai tengok perempuan-perempuan cun yg pakai bikini tanpa rasa nak rogol. Manakala ulamak macam Harussani, Zul Nodeng, & Nasruddin tidak boleh tengok perempuan berbikini tanpa memikirkan seks & rogol. Mengapa orang kafir boleh bergaul bebas dengan perempuan berbikini tanpa memikirkan seks manakala umat Islam Malaysia tidak dapat mengawal hawa nafsu seks mereka? Mengapa umat Islam Malaysia terus memikirkan seks bila tengok perempuan seksi? Itu belum lagi bergaul bebas dengan perempuan cun yg seksi ditepi pantai macam orang kafir yang makan babi.

MENGAPA ULAMAK MALAYSIA TAK DAPAT KAWAL HAWA NAFSU SEKS MEREKA? Mengapa mereka selalu fikirkan seks bila tengok perempuan cantik? Jawabannya ialah kerana ianya sudah menjadi kebiasaan bagi orang kafir melihat perempuan yg tidak menutup aurat. Orang kafir sudah puas & jemu tengok perempuan seksi. Jadi mereka dapat bergaul dengan perempuan seksi tanpa memikirkan seks atau rasa nak rogol.

Manakala umat Islam jarang tengok perempuan seksi terutamanya ulamak munafik yg akan berkhayal melakukan hubungan seks dengan perempuan yang mereka kutuk itu. Sebab itu mereka akan marah bila tengok perempuan yang tidak pakai tudung. Kerana tengok perempuan yang tidak pakai tudung ini akan menyebabkan mereka tidak dapat mengawal hawa nafsu seks mereka & terus melancap sambil berkhayal melakukan seks dengan perempuan yang mereka kutuk itu.

Sesudah melancap, mereka akan merasa bersalah & berdosa. Jadi terpaksa mereka habiskan wang di Mekah buat Haji Marlboro. Sebab itu para ulamak Malaysia selalu bercakap pasal seks. Sebab di dalam kepala otak mereka hanya seks yang difikirkan. Dizaman P. Ramlee dulu, Saloma mana ada pakai tudung? Orang Melayu di zaman dulu lebih hebat daripada Melayu zaman sekarang kerana mereka dapat berjoget pakai mini skirt tanpa memikirkan seks.

Hanya selepas revolusi "Islam" di Iran, umat Islam di Malaysia dipaksa memakai tudung. Sebab itu ramai umat Islam Malaysia dizaman sekarang amat lemah. Setiap hari mereka tengok wanita pakai tudung. Tengok wanita tak pakai tudung tak menjadi kebiasaan. Kalau tengok wanita tak pakai tudung, mereka akan terus memikirkan seks & rasa nak rogol atau nak lancap. Sebab itu banyak kes rogol anak sendiri berlaku di kalangan orang Melayu. Ini disebabkan anak perempuan mereka tak pakai tudung di rumah. Tetapi anak orang kafir pun tak pakai tudung kat rumah juga. Mengapa? Sebab ramai Melayu dizaman sekarang tidak biasa tengok perempuan tak pakai tudung. Bila bapa tengok anak perempuan tak pakai tudung, dia tak dapat kawal nafsu seks.

Di zaman P. Ramlee dulu jarang kita dengar bapa merogol anak sendiri. Hanya zaman sekarang bila orang Melayu dipaksa memakai tudung, kita dengar banyak kes bapa Melayu merogol anak sendiri. Kalau tak percaya apa yang saya cakapkan, tanya lebai Google. Tengok orang dari negara/negeri mana yang paling banyak mencari "SEKS" di Google. Itulah buktinya ramai orang Melayu Islam amat lemah didalam bab mengawal hawa nafsu seks mereka jika dibandingkan dengan orang kafir. Sebab itu ramai yang ingin berbini 4 manakala orang kafir yang suka makan babi hanya berbini 1.


UMAT ISLAM MALAYSIA HARUS BALIK KE ZAMAN P.RAMLEE SEBELUM ISLAM DICAMPUR ADUKKAN DENGAN BUDAYA PAKAIAN ARAB. Kalau nak bukti lagi, kita boleh buat eksperimen. Cuba kurung Abang Isham (yang pernah tinggal di Eropah dan biasa melihat perempuan cun yang seksi) & ulamak macam Harussani bersama dengan perempuan seksi yang cantik. Kita tengok siapa yang lebih kuat mengawal hawa nafsu seks mereka. Sudah tentu ulamak yang pernah belajar di negara Arab yang akan kalah sebab mereka ini tidak biasa melihat perempuan cun yang seksi & akan terus digoda oleh hawa nafsu seks mereka manakala Abang Isham akan menang sebab melihat perempuan cun yang seksi sudah menjadi kebiasaan buat Abang Isham bila menetap di negara Eropah. KAHKAHKAHKAH

By Balik Ke Zaman P. Ramlee on REMEH DAN TEMEH - PALAT DAN MALAT on 11/22/11


HAJI MALBORO LAWAN HAJI EXPRESSLAGI SATU SURAT

ya betul.. islam melayu memang membosankan.. aku duduk di thailand, memang best.. masjid sini, semayang waktu pun, satu saf pun tak penuh.. seluruh malaysia, kalau ada 20 masjid yang solat waktunya lebih 3 saf, aku rasa aku boleh laksanakan niat aku untuk lari bogel seluruh semenanjung! masjid kat thailand, hampir semua masjid, anak2 kariah datang bersolat lebih 5 saf tiap kali sembahyang.. malah ada yang separuh penuh masjid laksana solat jumaat!!! ya masjid di malaysia memang membosankan...

kedengaran ustaz2 bergebang pong-pang-pong-pang itu ini kehulu kehilir ceramah pasal islam, diri sendiri pun tak kemana islamnya tu.. anak bini pun tak leh nak tumpang islamnya.. ubah la skek, agama islam ini dinamik.. bagi yang duduk dalam aliran agama, carilah jalan untuk masyarakat suka amalkan islam.. jangan jadikan orang ramai lihat islam ini membosankan.. aku rasa nik aziz dan PAS kelantan membuatkan rakyatnya tahu dan sedar akan dinamiknya islam.. sebab tu ramai turun stadium semata2 nak solat hajat saja.. sekolah2 agama dan pondok mendapat sambutan.. negeri2 lain pulak (negeri2 semasa UMNO atau BN memerintah, SEMUANYA nak pupuskan sekolah agama ada la...

By Anonymous on REMEH DAN TEMEH - PALAT DAN MALAT on 11/22/11


JANGAN KENA TIPU - KITA BERDEMO LAGITERUSKAN BUDAYA JALAN RAYA

SEJARAH PERJUANGAN KITA


RUU PERHIMPUANAN AMAN DIBENTANG BACAAN KALI PERTAMA - minisder

KUALA LUMPUR, 22 Nov — Rang Undang-undang Perhimpunan Aman 2011 dibentangkan di Parlimen pagi ini, selaras dengan pemansuhan Seksyen 27 Akta Polis — memberi kebebasan kepada perhimpunan tetapi dengan beberapa syarat.

Rang Undang-undang Perhimpunan Aman 2011 antara lain tidak membenarkan protes jalanan manakala penganjuran perhimpunan awam memerlukan notis 30 hari kecuali peserta berada di kawasan yang ditetapkan oleh Menteri Dalam Negeri.

Menurut undang-undang itu yang dibentangkan untuk bacaan kali pertama menyediakan peruntukan tidak boleh ada perhimpunan di kawasan 50 meter di lokasi-lokasi larangan seperti sekolah, hospital dan tempat beribadat.

Menurut undang-undang baru ini sebaik notis untuk berhimpunan diberikan, perhimpunan boleh diteruskan melainkan ada bantahan daripada polis.
Perhimpunan-perhimpunan serentak boleh diadakan tetapi ia tertakluk kepada budi bicara polis.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... TAK PAYAH BACA LAAAA.... kah kah kah..

kah kah kah...SEMUA INI NAK KONTROL.... kah kah kah...

kah kah kah...MACAM NAK BUAT CERAMAH.... SEMUA KENA DALAM DEWAN.... kah kah kah..

kah kah jkah... DEMO KEPALA BANA APA DALAM DEWAN.... kah kah kah..

kah kah kah...INGAT ANAK MUDA BODOH... MACAM NAJIB.... kah kah kah...

woit...DEMO UNTUK DILIHAT COOL.... BUKAN NAK JADI SKEMA.... kah kah kah..

kah kah kah...KALAU DEMO TAK DI JALAN RAYA....POYOLAAAAA..... kah kah kah..

kah kah kah...NANTI SEMUA KENA SORAK SLOGAN ...HIDUP MELAYU... kah

kah kah kah...KEMUDIAN NYANYI LAGU TERANG BULAN.... kah kah kah..


SELURUH DUNIA ANAK MALAYSIA BERDEMONOTA:
ini adalah cara hendak kontrol
kerana jelas demo telah jadi budaya politik kita
demo telah jadi daragh daging kita

kalau tunjuk perasaan diharamkan
maka tunjukan perasaan itu boleh mengubah
kalau pilihanraya boleh memngubah
maka telah lama pilihanraya di haramnka
kah kah kah


JANGAN KENA TIPU - PALING HINA DI TIPU KERANA TV
RUMAH DI SERAWAK DG PARABOLA


CAKERA PARABOLA TAK DIBENARKAN KERANA TERIMA SIARAN NEGATIF
- meloya

KUALA LUMPUR 17 Nov. - Orang awam tidak dibenarkan menggunakan cakera parabola untuk menerima siaran televisyen luar negara kerana bahan siaran berkenaan memberi kesan negatif kepada rakyat, demikian Dewan Rakyat diberitahu hari ini.

Timbalan Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan Joseph Salang Gandum berkata, cakera parabola hanya dibenarkan diguna di kawasan pedalaman dan di tempat yang tidak dapat dihubungi oleh perkhidmatan talian tetap.

"Di kawasan pedalaman, cakera parabola dipakai secara meluas untuk mendapatkan data dan perkhidmatan jalur lebar melalui alat dikenali ”Very Small Aparture Terminal” atau VSAT,” katanya menjawab soalan Datuk Seri Panglima Abdul Ghafur Salleh (BN-Kalabakan).

Anggota Parlimen tersebut bertanya mengenai penggunaan cakera parabola yang masih tidak dibenarkan kerajaan sedangkan maklumat dan hiburan pada masa kini sudah tiada sempadan. - Tiewnama

NOTA:
ini bohong
ini kenyataan menipu
bukan tugas kerajaan untuk menjaga moral
bukan tugas kerajaan untuk jaga kote rakyat
bukan tugas kerajaan untuk arahkan pancutan kita

kenyataan ini menipu

sekarang semua tv dah percuma
kalau pergi ke utara eropah
sweden denmark atau finland
ccn bbc semua percuma
hanya beli parabola sendiri

cnn telah ada iklan
bbc di bayar oleh warga britain

tv sekarang macam radio
cuba buka radio
boleh dengar seluruh dunia
radio dari amerika latin
radio dari afrika
radio dari negara arab
radio dari china
malah dari mongolia pun ada

maloan ini menipu
rakyat malaysia dipaksa melanggan astro
rakyat malaysia dipaksa untuk kayakan kroni madey
rakyat malaysia dipaksa kayakan ananda

inilah dia projek melayu tipu melayu
untuk kayankan kroni india


NOTA:
di indonesia
di sabah
di serawak
semua ada parabola sendiri
tak perlu langgan astro
macam dengar radio
semua percuma


NOTA
menonton tv adalah satu kerja bodoh
membayar untuk menjadi bodoh
ada dua kali bodoh
kah kah kah


REMEH DAN TEMEH - PALAT DAN MALAT

REMEH ANAK PEREMPUAN TEMEHWARTAKAN SEGERA FATWA LARANG RATU CANTIK MUSLIM – berita hairan

PENDANG: Majlis Agama Islam negeri yang masih belum mewartakan keputusan Majlis Fatwa Kebangsaan melarang penyertaan wanita Islam dalam pertandingan ratu cantik diminta berbuat demikian segera bagi membolehkan tindakan diambil terhadap pihak yang ingkar.

Jamil Khir Baharom, berkata usaha mewartakan fatwa berkenaan oleh semua negeri perlu untuk membolehkan ia menjadi sebahagian undang-undang yang boleh dikuatkuasakan.

Beliau berkata, ketika ini masih ada negeri yang belum mewartakan keputusan Majlis Fatwa Kebangsaan itu, termasuk Sarawak sehingga menyukarkan tindakan penguatkuasaan dijalankan.

Jadual Sembilan Perlembagaan Persekutuan menyebut hal berkaitan agama adalah di bawah kuasa negeri.

“Justeru, menjadi tanggungjawab Majlis Agama Islam negeri untuk mewartakan keputusan Majlis Fatwa Kebangsaan berhubungnya supaya ia menjadi undang-undang yang jelas tidak membenarkan wanita Islam di negara ini menyertai pertandingan ratu cantik.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit....KAH KAH KAH..... kah kah kah..

kah kah kah.... YANG REMEH TEMEH ...YANG PALAT MALAT NAK DIFATWAKAN.... kah kah kah..

kah kah kah...YANG LEBIH FUNDUMENTAL... YANG LEBIH ASAS.... TAK DI PEDULIKAN..... kah kah kah..

kah kah kah...KENAPA TAK ADA FATWA TENTANG PENAHANAN TANPA BICARA?....... kah kah kah ....

kah kah kah...APAKAH PENAHANAN TANPA BICARA SELARI DENGAN ISLAM?..... kah kah kah..

kah kah kah...APAKAH ISLAM MENYOKONG MANUSUIA DI PENJARA TANPA BICARA?..... kah kah kah...

kah kah kah...PATUTLAAA ISLAM MELAYU INI MEMBOSANKAN.... kah kah kah..

kah kah kah...ISLAM MELAYU INI SELALU MENEKAN YANG LEMAH..... kah kah kah...

kah kah kah...INILAH NAMANYA ISLAM SUNNAH WAL RASUAH... kah kah kah..


RASUAH INI TAK ADA FATWA


NOTA:
bini malaon ini mesti hodoh
gemok hitam pendek
dan banyak parut di kaki
anak malaon ini mesti
ratu ketuki
kah kah kah


SIAPA DIA MAK JANDA BERANAK LIMA?

MAK JANDA TERSENYUM LAGI


ANAK NAJIB BERUNDUR SEBAGAI PENGARAH HARVEST COURT – mkini

Anak kedua perdana menteri, Nazifuddin Najib telah meletak jawatan sebagai pengarah Harvest Court Industries Bhd.

Dalam pengumuman yang disiarkan laman web Bursa Malaysia, Nazifuddin dilaporkan melepaskan jawatannya sebagai pengarah bukan eksekutif Harvest Court.

Namun, pengumuman itu juga berkata, Nazifuddin, 28, masih memiliki 3982000 saham biasa dalam syarikat itu, atau kira-kira 1.7 peratus daripada jumlah saham syarikat berkenaan.


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit.... SIAPA SABOTAJ ANAK NAJIB?.... kah kah kah..

kah kah kah... KENAPA ANAK NAJIB DI TENDANG KEKLUAR?.... kah kah kah..

kah kah kah...KAH KAH KAH..KAH KAH KAH....kah kah kah

ini jawapannya:

Nazifuddin, 28, merupakan anak lelaki i Najib Razak, hasil perkongsian hidupnya dengan Tengku Puteri Zainah Tengku Eskandar.

Pasangan itu bercerai pada tahun 1987. Najib kemudiannya berkahwin dengan i Rosmah Mansor.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... NAJIB RUPA RUPANYA KAHWIN MAK JANDA..... kah kah kah..

kah kah kah...BERITA INI LAA YANG TAK HENDAK DUNIA TAHU.... kah kah kah..

kah kah kah....TAPI SEKARANG SATU DUNIA SUDAH TAHU..... kah kah kah


CARI DARA TERJUMPA MAKNYA
LEMBU DAN HAJI LEMBU

LEMBU JADI LEMBU MENGIKUT LEMBU

NFC BIAYAI RM32,000 PAKEJ UMRAH SUAMI, ANAK SHAHRIZAT
– keadilan daily

KEADILAN membongkar pendedahan lebih mengejutkan berhubung skandal National Feedlot Corporation (NFC) apabila syarikat itu membiayai pakej umrah bernilai RM31,580 atas namai Mohamad Salleh Ismail dan Wan Shahinur Izran Mohamad Salleh.

Pembiayaan umrah melibatkan suami dan anak Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Shahrizat Jalil itu didedahkan Setiausaha Agung KEADILAN, Saifuddin Nasution di parlimen hari ini.

“(Sebelum ini) kita dah dedahkan tentang pembelian kondo mewah, lawatan keluar Negara, dan dana subsidi yang dimilik Shahrizat Jalil dan kali ini berkenaan dengan bayaran pakej umrah Salleh dan anaknya pun sekali,” kata Saifuddin dalam sidang media di lobi parlimen hari ini.

“Sampai bila nak dihentikan, lepas ni nak belanja apa pula?” soal Ahli Parlimen Machang itu.

Turut hadir dalam sidang media berkenaan ialah Pengarah Strategi KEADILAN, Rafizi Ramli dan Ketua Wanita KEADILAN, Zuraida Kamaruddin yang turut membongkar pelbagai penyelewengan NFC sebelum ini.

Menurut Saifuddin, KEADILAN mempunyai bukti jelas bagaimana arahan agar pembayaran bagi pakej umrah menggunakan dana awam itu datangnya dari pejabat Pengerusi Eksekutif NFC sendiri.

Selain perbelanjaan bersifat peribadi menggunakan dana awam, lebih membimbangkan pelbagai urus niaga dan pemindahan wang dikesan melibatkan syarikat-syarikat milik keluarga Shahrizat di Singapura.

Justeru, KEADILAN menggesa supaya Jawatankuasa Kira-kira Awam Negara (PAC) dan polis menyiasat segala urus niaga antara NFC, National Meat and Livestocks Corporation (NMLC) dan Real Food Company (RFC) dengan syarikat-syarikat di Singapura.

Menurut Saifuddin, dua syarikat tersebut ialah Global Biofuture Pte Ltd dan Meatworks Singapore Pte Ltd.

Semakan KEADILAN juga menunjukkan sehingga akhir Jun 2010, Global Biofuture berhutang dengan RFC sebanyak RM939,495.

Meatworks Singapore Pte Ltd pula bertanggungjawab menguruskan beberapa restoran mewah milik keluargaShahrizat di Singapura.

Menurut Saifuddin lagi, semakan penyata kewangan menunjukkan pada akhir Jun 2010, Meatworks Singapore berhutang dengan RFC sebanyak RM2,416,815.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...APA PUNYA TUUUUR.... kah kah kah..

kah kah kah... ADA MACAM MACAM PUNYA HAJI...kah kah kah..

kah kah kah...ADA HAJI NAKEMPRU.... kah kah kah..

kah kah kah.... ADA HAJI EXPRESS.... kah kah kah

kah kah kah...ADA HAJI TUMPANG NAIK JET KAWAN.... kah kah kah...

kah kah kah...ADA HAJI BODEK.... kah kah kah....

kah kah kah...ADA HAJI DAPAT PROJEK.... kah kah kah...

kah kah kah...ADA HAJI DAPAT KONTREK...... kah kah kah...

kah kah kah .... ADA LEMBU NAK HAJI... kah kah kah..

woit...LETIH JADI ISLAM DALAM NEGARA SUNNAH WAL RASUAH... kah kah kah..

woit... TERSEKSA JADI MELAYU.... kah klah kah...


NOTA:
kalau tak nak jadi melayu
ada cara atau tidak?
kah kah kah


TURUN KE JALAN RAYA BERSIH 3.0

LEMBU SAPA DIAO
LEMBU SHAHRIZAT - LEMBU SIAPA DIO


lembu siapa dia
lepas siang malam
pergi merata rata
seperti tak ada tuan

berak depan tangga
segenap tengah jalan
masok pagar hambo
duduk makan anak pisang

kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah

lembu siapa dio?
lembu shahrizat lembu
kah kah kah


SILA DENGAR CERITA LEMBU SHAHRIZAT