.

Jumaat, 31 Oktober 2008

BERITA BELUM DI SAHKAN !


Razak Baginda telah kelihatan berada di Lapangan Terbang Kuala Lumpur pada jam 6.00 petang ini.

Razak Baginda kelihatan tidak di iringi oleh kaum keluarganya. Dia kelihatan bersendirian dan hanya membawa sebuah kerpai palstik.

Pegawai Syarikat Air Bangla telah memberi tahu bahawa Razak Baginda telah membeli tiket satu hala untuk penerbang Air Bangla menuju ke Ulan Bator Mongolia.

Penerbangan AB658 ini akan meninggalkan KLIA pada jam 10.30 malam menuju Hong Kong sebelum menyambung perajalanan ke Ulan Bator. Penerbangan AB658 ini akan sampai ke Ulan Bator jam 7.30 pagi waktu tempatan

Ajensi berita telah melaporkan, besar kemungkinan Razak Baginda menuju ke Ulan Bator kerana terlalu rindu akan anaknya yang kesaorangan setelah ibunya Altantuya menjadi arwah.(tt)
MAJLIS FATWA AKAN BERINDAK ?


Apakah Jawi, Jakim, Jaik dan semua J badan yang ada I huruf besar akan berkumpul untuk mengeluarkan fatwa tentang:

Apakah Islam atau tidak Islam anak Razak Baginda dengan arwah Altantuya yang kini menetap di Ulan Bator ibu kota Mongolia?

Apakah Razak Baginda berkahwin sah dari pandangan Jawi, Jakim dan Jais ?

Jika anak arwah Altantuya ini sah Islamnya maka bilakah hendak di hantar delegasi untuk mengambil anak ini?

Jika anak ini dibesarkan di Mongolia apakah ini akan mengugat akidah umah?

Apa akan terjadi jika anak ini nanti naik kuda , pandai memanah dan berlagak macam Pengkid?
TERKINI ! TERKINCIT ! BAPA ALTANTUYA KECEWA PEMBEBASAN RAZAK BAGINDA - berita.hairan


SHAH ALAM: Bapa Altantuya Shaariibuu, Dr Shaariibuu Setev kecewa dengan keputusan Mahkamah Tinggi di sini, hari ini yang membebaskan Abdul Razak Abdullah Baginda daripada tuduhan membunuh anaknya itu.

Shaariibuu berkata, keputusan itu akan mencemarkan imej sistem kehakiman negara ini di peringkat antarabangsa kerana kes itu menjadi tumpuan dunia.


kah kah kah kah..... kah kah kah ... kah kah kah..

razak baginda bebas???.... kah kah kah kah...

bebas... kah kah kah kahTERBARU !! TERPANAS ! TERKENTUT ! RAZAK BAGINDA BEBAS !@!

Razak Baginda bebas.

kah kah kah ..... kah kah kah.... bebas... kah kah kah ... bebas... kah kah kah.

razak baginda bebas?..... kah kah kah kah kah.... bebas... kah kah kah
ANWAR KECAM KERAJAAN PERJUDI NYAWA PARAJURIT NEGARA - Suara Keadilan

PARLIMEN, 30 OKTOBER (SK)- Ketua Pakatan Rakyat, Anwar Ibrahim melahirkan kekecewaan beliau terhadap Kementerian Pertahanan kerana memperjudikan nyawa parajurit negara dengan meluluskan kontrak Eurokopter tanpa ujian fizikal.

“Penjelasan Timbalan Menteri Pertahanan (Abu Seman Yusop) tadi, perolehan Eurocopter yang menjamin kepentingan keselamatan negara dan keselamatan juruterbang kita dibuat tanpa pasukan penilaian,” katanya ketika sidang media di ruang legar Parlimen tengah hari tadi.

Sebelum sidang media berkenaan, dalam perbahasan di Dewan Rakyat, Abu Seman yang juga Ahli Parlimen Masjid Tanah menjelaskan bahawa tiada sebarang proses penilaiaan dan pemeriksaan bagi memastikan keselamatan juruterbang.

Anwar itu juga menyifatkan pembelian berkenaan hanyalah sekadar dilihat dari dokumen yang disediakan tanpa ujian fizikal.

“Maknanya beli berdasarkan dokumen. Lihat dokumen canggih, lengkap serta semua perkara teknikal dipenuhi…beli dengan RM1.6 bilion,” menurut Anwar yang juga Ahli Parlimen Permatang Pauh.


kah kah kah…. abu seman ni munkee jenis apa?.... kah kah kah…. tanya mat rempit kalau dia nak beli motor cap cai pun kena test dulu…. kah kah kah…. munkee ni bengong….

inilah dia munkee dari gerombolan UNITED MALAYS NATIONAL ORGANISATION…. kah kah kah…. kerja menipu rakyat …. kah kah kah… rompak duit KWSP … kah ah kah….dan membodohkan orang melayu…. kah kah kahBELI KANCIL PUN KENA PANDU DULU - malaysiakini

Timbalan Menteri Petahanan Abu Seman Yusop telah di bantai hebat di Parlimen kelmarin. Ini timbul apabila dia mengakui bahawa TIDAK ADA siasatan dan tengok, uji dan periksa terhadap 12 buah Eurokopter Cougar EC 725 yang ingin dibeli oleh rakyat Malaysia.

Harga yang dinyatakan juga bertingkah-tingkah macam hendak menipu. Abu Seman berkata harganya RM1.6 bilion. Manakala Setia Usaha Kementerian Abu Bakar Abdullah berkata harganya RM 1.1 bilion.

Mana yang satu harga sebenar tidak di ketahui. Mana yang tipu dan mana yang betul tidak jelas. Kemungkinan dua-dua harga ini juga adalah harga tipu.

Ketua Pakatan Rakyat Anwar Ibrahim telah bertanya “ bagaimana pembelian ini tidak melakukan uji tengok . Saya yang ada pengalaman 8 tahun sebagai menteri keewangan akan melihat apa benda yang ingin dibeli kerajaan’.

Sementara itu, M.Manogaran YB dari Telok Intan telah mengejek Abu Seman dengan berkata, “ kalau kita hendak membeli Perodua Kancil kita kena lihat dan uji, inikan pula herlikopter yang berharga RM1.6 bilion.

Abu Seman Yusuf hanya tersengeh-sengeh dan terseringai bodoh.PM: HARGA SEBENAR RM1.607 BILION - melayau

KUALA LUMPUR 30 Okt. - Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi hari ini menjelaskan kesilapan mengenai harga helikopter yang beliau umumkan semalam.

Perdana Menteri berkata, harga sebenar helikopter ialah RM 1.607 bilion dan bukannya RM1.7 bilion seperti yang beliau umumkan semalam.

''Harga semalam yang saya keluarkan melalui satu kenyataan ialah RM1.7 bilion, itu adalah satu kesilapan dan saya minta maaf atas kesilapan itu. Sebenarnya angka itu ialah RM1.67 bilion maka saya kata kita bulatkan angkanya kepada RM1.7 bilion.


kah kah kah…. ada tiga harga ….kah kah kah…. RM 1.6 bilion ….kah kah kah
RM 1.1 bilion…. kah kah kah….dan dari wak dolah…. RM 1.607 bilion…. kah kah kah…. ini semua nak menipu rakyat….. kah kah kah…. mana harga yang betul…. kah kah kah…. dah terbongeng….

woit dulu hanya ada sepuluh YB yang bagun melawan….. kah kah kah…. ni dah ada hampir 100 YB…. kah kah kah…. tak kan tak sedar lagi…. kah kah kah

boleh bulat bulat je duit rakyat....bincat jean bolehlah gintil bulat bulat... kah kah kah…. apa punya tuuuuuuur ni…. berapa ratus ribu tu…. kah kah kah…. wak dolah hoooi…. tak bangun bangun dari tidur…..kah kah kah….
LAGI BERITA FITNAH – JUMLAH MUFLIS BERTAMBAH – The Edge Daily

KUALA LUMPUR: Lembaga-lembaga bank Malaysia akan melihat bertambah banyak kes-kes tidak dapat membayar hutang awal tahun depan.

Satu sumber yang rapat dengan pentabiran pinjaman dari sebuah bank tempatan berkata kepada The Edge Financial Daily - ‘kes muflis’ individu dan syarikat ‘sedang naik bertambah’ semenjak bulan September.

“ Akan bertambah jumlah kes dan juga jumlah wang terhutang. Kebanyakan hutang bersabit dengan perniagaan runcit. Juga bertambah ialah berhutang kerana beli dulu bayar kemudian.”


kah kah kah…. ini berita palsu…. kah kah kah…. ini mesti akhbar nak burukkan menteri keewangan melayu mat mongol….kah kah kah….ini mesti ada ajenda tersorok…. kah kah kah…ini mesti nak burukkan bumiputera.... kah kah kah...

bukan kah mat mongol sudah cakap … NO ECONOMIC CRISIS IN MALAYSIA… OUR FUNDAMENTAL IS STRONG….. kah kah kah