.

Khamis, 12 Oktober 2017

SABTU INI TANGKAP PENCURI







SABTU INI

TANGKAP PENCURI











------------

BERITA AMAT AMAT BAIK





HAM

DULIL

Laporan: Umno beri Najib lampu hijau runding dengan PAS

Umno dilaporkan telah memberi presidennya Najib  lampu hijau untuk merundingkan pakatan pilihan raya dengan PAS, demikian menurut laporan The Star.
Laporan itu memetik Ketua Penerangan Umno, Tuan Haji Annuar Musa sebagai berkata bahawa ini adalah kali pertama idea mengenai pakatan antara kedua-dua parti itu.
Annuar dilaporkan sebagai berkata bahawa segala-galanya kelihatan positif sekarang.
Read more at https://www.malaysiakini.com/news/398057#lw72hB30PJg7pEdV.99

BERITA AMAT

BAIK UNTUK 

TUAN HAJI

TONTOWI

AKAN DILANTIK

JADI MENTERI

PENERANGAN 

KERAJAAN BARU

AKAN BUKA

STESEN  TV BARU

AL-TONTOWI

WAL   BURITI




---------------------

YA AMPOON YA MAULANA



KENYATAAN MEDIA

KEADILAN menjunjung tinggi titah ke bawah duli-duli tuanku yang menyeru  kesemua rakyat terus mengamalkan nilai-nilai bermasyarakat dan bernegara berpandukan prinsip-prinsip yang termaktub di dalam Perlembagaan. Ke bawah duli-duli tuanku juga bertitah bahawa kita wajib mempertahankan imej Islam yang toleran, sederhana dan inklusif.

Kebimbangan yang dizahirkan oleh ke bawah duli-duli tuanku mengenai tindakan-tindakan keterlaluan individu-individu tertentu yang boleh menjejaskan keharmonian hubungan antara rakyat berbilang agama dan berbilang kaum di negara ini juga harus dipandang serius oleh semua pihak.

KEADILAN menjunjung tinggi keluhuran perlembagaan dan kedaulatan undang-undang. Sepertimana titah ke bawah duli-duli tuanku, lima prinsip Rukun Negara harus dijadikan panduan serta pedoman oleh semua pihak.

Sesungguhnya kepelbagaian dan kerencaman agama, bangsa dan budaya merupakan rahmat dan kekuatan kita. Kepelbagaian dan kerencaman itu harus diraikan. Keharmonian di antara rakyat di negara ini harus dipertahankan.

Dr. Wan Azizah Wan Ismail
Ketua Pembangkang
Presiden KEADILAN





------------------

DUA SOALAN PADA YA USTAD







YA USTAD

NAK TANYA

KAWAN SAYA  
SEWA BILIK HOTEL
BILIK YANG DIMASUKI BARU SAJE
DIKOSONGKAN OLEH
SEPASANG KAPIR
DARI UNITED KINGDOM

BILA KAWAN SAYA MASUK
DIA TERJUMPA SAKEPING KONDOM
TERSELIT BAWAH TILAM

 YA USTAD SOALAN PERTAMA
APAKAH WAJIB
KAWAN SAYA WAJIB SAMAK BILIK INI
SEBELUM TIDUR

YA  USTAD SOALAN KEDUA
BOLEHKAH KAWAN SAYA
GUNAKAN KONDOM YANG
BELUM DIPAKAI INI

SAJE TANYA
MANA TAHU ADA AYAT
MENGHARAMKAN BERKONGSI KONDOM
ADA SURAH MEWAJIBKAN SAMAK
KAIN SELIMUT KAPIR

KAWAN SAYA  TAKUT 
KALAU KALAU AKIDAH DIA ROSAK
KERANA BERKONGSI KAIN SELIMUT
DAN
BERKONGSI KONDOM

nota
tapi ustad kawan saya
itu belum kahwin
dia hanya 
nak simpan kondom itu
hingga ke  14 febuari 2018
mana tahu dia
ada rezeki




-------------------------

KHALIFAH BARU









KHALIFAH BARU

empayar uthmaniyah bukan empayar islam...orang2 islam yg memuja uthmaniyah adalah golongan yg malas mengkaji dan berfikir...peperangan mereka adalah haram...siapa di belakang uthmaniyah?...FOLLOW THE MONEY...kanak2 di ambil dari keluarga mereka dipaksa menjadi islam dan di latih menjadi pembunuh...bila mereka besar di hantar untuk membunuh keluarga mereka sendiri...wanita2 di culik di paksa menjadi islam dan hamba seks...anak haram sultan bersepah-sepah...adakah semua itu ajaran ISLAM? on 
ARAB BODOH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/12/17



--------------------------

YA USTAD - NAK TANYA







YA USTAD!

NAK TANYA

WAZE DLM 

SELPONE  HASIL

KAJIAN & DANA

YAHUDI ISRAEL

APA HUKUMNYA

JIKA KITA PAKAI

SAJE TANYA

TAKUT AKIDAH

TERCEMAR

JIKA TERUSIK

BARANG  CIPTAAN

YAHUDI




----------------

PEMAKAN BABI





BABI  GULING

IBU OKA TERBAIK

aku rasa yg jemput tu jho low, eh...china tu negara pemakan babi tegar dan atheis kan....pemimpin amno yg balik dari china mesti disamak dulu, kuar je dari kapalterbang mandikan dgn air tanah sekali pastu air biasa 6 kali...kalau tak, najis tu sampai masuk masjid on 
BAHAYA SAMPAI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/12/17





--------------------

TIDAK SOKONG AKTA HASUTAN










TIDAK SOKONG

ZAMIHAN INI

DIDAKWA BAWAH

AKTA HASUTAN

Zamihan disiasat mengikut Akta Hasutan

KUALA LUMPUR - Polis telah memulakan siasatan terhadap Presiden Pertubuhan Sunni Malaysia (Aswaja), Tuan Haji Lebai Zamihan Mat Zain yang didakwa mengkritik Sultan Johor, Sultan Ibrahim Iskandar dalam kuliah agama pada hari Ahad.

Ketua Polis Negara, Tuan Haji Mohamad Fuzi Harun berkata, pihaknya telah menerima sekurang-kurang satu laporan polis sejak semalam terhadap Presiden Aswaja itu.

"Kami sedang menyiasat kes itu di bawah Seksyen 4 Akta Hasutan ... Mungkin lebih banyak laporan polis hari ini," katanya dalam sidang media selepas menghadiri Breakfast Talk - Integriti di Pusat Latihan Polis (Pulapol) di sini, hari ini.


WALAU PUN

ZAMIHAN JUAL

AGAMA  AJEN

BIDADADRI

ITU HAK DIA

UNTUK CARI

MAKAN

YANG PERLU 

DILAKUKAN IALAH

KITA MELAWAN

PANDANGAN DIA

DENGAN KEKUATAN

PANDANGAN KITA

BUKAN TANGKAP

BUKAN HUKUM

BUKAN  ROTAN

HUJAH  BODOH

JUAL AGAMA

DENGAN 

HUJAH RASIONAL



-----------------

SPRM KE SELANGOR









AWAS WASPADA

SESUDAH SABAH

SPRM AKAN

BERGERAK 

KE SELANGOR








--------------------

APA MAKNA TANGKAPAN INI?







APA MAKNA 

PEMIMPIN PARTI

WARISAN SABAH 

DITANGKAP


MAKNANYA 

PARTI INI ADA 

SOKONGAN KUAT

MAKA 

SPRM SEBAGAI 

ALAT NAJIB

TELAH DIGUNAKAN

UNTUK 

MEMANDULKAN

SOKONGAN ITU





--------------------

APA MAKNA PRU14






APA DIA PRU14

PRU14 INI ADA TIGA PEKARA

PERTAMA
UNTUK AMERIKA 
NAJIB MAHU MEMBUKTIKAN
PADA AMERIKA DIA DAPAT SOKONG

KEDUA
KEPADA PAKATAN HARAPAN
NAJIB MEMBUKTIKAN DIA 
ADA SOKONGAN RAKYAT
PAKATAN HARAPAN 
TAK ADA SOKONGAN

KETIGA
FUCK YOU MAHATHIR
AKU ADA SOKONGAN RAKYAT
SHUT THE FUCK UP

JUSTERU
NAJIB AKAN LAKUKAN APA SAJE
DIULANGI
AKAN LAKUKAN APA SAJE
UNTUK 
PASTIKAN DIRINYA TERUS BERKUASA

MUSTAHIL
ADALAH MUSTAHIL NAJIB AKAN KALAH
DALAM PRU14
SPR SEDANG MENGATUR
SPR SEDANG MENYUSUN
SPRM SEDANG BERKERJA KERAS



-----------------

ISLAM WASATIYAH






HASIL DUIT BALAK

HASIL  BAUKSIT

HANG GIGIT JARILA

KAH KAH KAH






Woww parti WASATIYYAH ‘bersederhana’ Ameno buat meeting di hotel 5 Star #JWmarriott ??!.. guna duit dana dari mana ??!






58 Comments
Comments
Maximus Lim berita utama ameno paling suka, LKS pasti jadi Perdana Menteri, cerita lain ameno tak minat

LikeShow more reactions
Reply
5
18 hrs
Manage
Ros Saidi Abdul Rahman Jangan marah mereka. Bak kata mat tyson, org melayu kena pegang kuasa politik, cina business dan india profesional. Takkan org politik nak meeting kat hotel sri malaysia...mana ada kelas. Takkan org politik tak nak pau toke cina..apa guna kuasa yg ada. Takkan org politik nak terperap di bentung..mana nak tgk bangunan binaan profesional india. Jgn marahkan mereka..ini semua untuk perjuangan bangsa mereka..bangsa UMNO

LikeShow more reactions
Reply
1
13 hrs
Manage
Eddie Tse Rakyat disuruh ikat perut dimasa kegawatan. Tapi menteri kalian bersanding kat hotel 5 bintang hadam udang galah. Kalau kerajaan ada duit lebih...sepatutnya digunakan untuk menolong rakyat.

LikeShow more reactions
Reply2 hrs
Manage
Syam Suzura Wasatiyah Opah Dia !!! Duit tokey bauksit la...mana lagi dia nak sakau

LikeShow more reactions
Reply
7
18 hrsEdited
Manage
Dominic Swaminathan Useless fools using Rakyats hard earn tax payers money to hv this in 5 star hotel ,,, BNumno days are numbered ,, last day at GE14

LikeShow more reactions
Reply
6
18 hrs
Manage
Keong Ng wasatiaya digunakan masa serang DAP dan kaffir saja.. lihat muka mereka.. mana satu yg wasatiaya

LikeShow more reactions
Reply
3
18 hrsEdited



------------------