Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 29 Jun 2012

SUWEY LAGI NASIB NAJIB DAN ROSMAH





KANTOI LAGI KAH KAH KAH















KANTOI MANTOI

bukan di sandhurst
bukan di port dickson
bukan di terendak
bukan di sungai udang

lihat beret
lihat logo

saheh ini
ini adalah kadet
kolej tentera darat ulu tiram

kantoi
kah kah kah




KADET KTD ULU TIRAM






SURAT KEPADA TUKAR TIUB


Salam tukartiub. Foto bakal menantu PM tu adalah di Kolej Tentera Darat (KTD), Ulu Tiram, Johor. KTD terletak di dalam Kem PULADA, Ulu Tiram. KTD merupakan institusi ketenteraan yang melatih bakal pegawai Tentera Darat selain dari UPNM. KTD juga menerima pegawai kadet dari tentera negara lain.

Saya cam gambar ini kerana saya pernah menerima latihan disini yang pada masa itu dikenali sebagai Maktab Tentera Diraja- Divisyen Kadet (Divisyen Putera di Kem Sg Besi). Semasa zaman saya terdapat pegawai kadet dari negara lain sama-sama menerima latihan di MTD.

Tapi saya 100 peratus sure, foto bakal menantu PM tu (foto di padang kawad) adalah di padang kawad Kolej Tentera Darat (dulu MTD-Divisyen Kadet), Kem PULADA, Ulu Tiram, Johor.

Beret yang dipakai oleh bakal menantu PM tu adalah beret pegawai Kadet Kolej Tentera Darat. Untuk maklumat pegawai kadet tentera negara asing yang menjalanai latihan di KTD atau MTD turut menggunakan beret dan uniform yang sama dipakai oleh pegawai kadet kita. Terima kasih.



PENCERAHAN DARI PEMBACA

Nasib baik budak nie tak gi ATMA kat Sungai Besi.
By Anonymous on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL at 3:14 PM

tiada hidung yang mancung pun
By Anonymous on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12

tengok hidung orangorang sa kaliling. xde yg mancung pun
By Anonymous on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12



kalau aku yang bagi idea untuk menipu, aku boleh buat dengan jauh lagi convincing dari ni la. Kalau kantoi pun, takkan kantoi bodoh macam ni. Cadangan gua: - Amik Yusof Haslam atau Razak Mohaideen atau mana2 pembikin filem kaki bodek (jangan amik Jins Samsudin, nanti tak siap2 sebab nanti dia amik duit terus senyap) untuk buat set penggambaran replika Sandhurst. Atau manipulasi je imej Sandhurst guna layar hijau. - Uniform Sandhurst boleh beli kat kedai2 bundle atau di Ebay. Khalas.
By Anonymous on LAGI KESAH SUWEY NAJIB DAN ROSMAH on 6/29/12

kah kah kah. aku suka komen ko memang kelakar. Benda tu yang aku perasan pun dulu. (Jalan bertampung-tampung. Berlubang, korek, tampal... berlubang, korek, tampal...)
By Anonymous on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12



Entah2 lepas ni keluar kenyataan nak cover line kantoi bodoh ni: "Sebenarnya ni program baru yang diperkenalkan. Twinning program cam kat universiti atau kolej swasta. Latihan tentera di Malaysia tapi lulus dapat pengiktirafan dari Sandhurst" Kah kah kah
By Anonymous on LAGI KESAH SUWEY NAJIB DAN ROSMAH on 6/29/12

=) semoga Allah selalu melindungi mereka dan kamu semua..
By Si Tuyuk on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12



yg betul suwey bukan najib atau madey tapi ulat taeiiik yg digodam setengah abad!! najib dan madey peduli apa dlm bank penuh reta rembat. cheh pilih anak bangsawan dan mamak tongkang dan lanun jadi kalipah!! ps: jgn ingat jebat sudah mampos atau mat indera sudah kojol. cukuplah jadi barua omputih. keluar la dari sifat hamba pd org asing. melayu yg ada hanya askar melayu bukan askar kazakhstan kah kah kah. woit, antara pd dan sandhurst pun boleh kena tipu ke? aahhh yg gue tau asal bukan anwar ibrahim kah kah kah
By Anonymous on PERTANDINGAN MENGENAL LOGO TENTERA on 6/29/12



Perdana menteri wajib didakwa sebab bersubahat menyembunyikan penjenayah antarabangsa. nak katakan dia datang dgn inisiatif sendiri, mcmana boleh bolos masuk berlatih dalam kem di malaysia?? kalau dia kata pelancong, boleh ke senang-senang pelancong nak datang masuk berlatih dalam kem askar? wajib laporkan perkara ini pada interpol. ini adalah keselamatan dan maruah negara, ini bukan pasai nak berancok free!! dah laa nak main buret dapat free, buat jenayah pun bakal mertua tolong cover.. apa ni??
By nak main buret bayar laa on PERTANDINGAN MENGENAL LOGO TENTERA on 6/29/12

tt, mana boleh kelayakan ikut berat dalam kg. aku 60.5kg, tapi BMI masih ideal weight pasal aku tinggi. so macamana? aku layak tak? aku rasa baik kau tukar, kelayakan ikut BMI. kah kah kah
By Anonymous on PERTANDINGAN MENGENAL LOGO TENTERA on 6/29/12

Mari kita mengenal waran tangkap dari Kazakthan pulak! Kah! Kah! Kah! Kah! http://darisungaiderhaka.blogspot.com/2012/06/bakal-besan-najib-diburu-interpol.html Najib memang suwey! Kah! Kah! Kah! Kah!
By Stupid University on PERTANDINGAN MENGENAL LOGO TENTERA on 6/29/12





TUKAR TIUB PEMECAH BERITA - WORLD BREAKING NEWS




PERTAMA BERSAMA BERITA - BERANI LANGGAR


jam 4.40 - memecah berita
untuk seluruh alam maya
tujuh petala langit
tujuh petala bumi

hanya tukar tiub pemecah berita!


DI GELEDAH SPRM JAM 4.40 PETANG









HOT HOT HOT - PANAS PANAS PANAS


Pegawai SPRM baru sahaja mengeledah
pejabat SYARIKAT PRASANA NEGARA BHD

Ini bersangkutan dengan laporan PKR
tentang unsur rasuah dalam pemberian
kontrek lrt ampang
yang bernilai $960 juta ringgit
kepada syarikat milik george tan
rakan main golf najib razak

Syarikat Prsasana Negar Bhd ( SPNB)
baru beberapa minit tadi
telah digeledah oleh pegawai SPRM

kelihatn fail-faial telah diangkut keluar

persoalan?

apakah fail ini diambil
untuk menghilangkan bukti?




PRASARANA NEGARA DI GELEDAH SPRM - HOT HOT HOT
nasib najib bukan main malang
besan di tangkap di dubai
mahkamah peranchis keluar waran
anak menantu hilang
tup tup rosmah mintak cerai
kah kah kah

sial sial sial
suwey suwey suwey

kah kah kah





LAGI KESAH SUWEY NAJIB DAN ROSMAH



NOTA:

terlalu ramai pembaca tt
yang menyatakan dengan saheh
sanggup bersumpah di masjid sentul
sanggup buat tarian punggung depan rumah ambiga
bahawa gambar menantu rosmah ini
diambil di port dickson
bukan di sandhurst

lalu timbul persoalan hakiki
lalu timbul persoalan untuk kurun ini


kenapa dio port dickson?
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah


adalah najib hantarkan menantunya
untuk mengingati kenangan lama
apakah ada kenangan mungusik jiwa
kah kah kah



MULUT BESAR LULUSAN KULUM DIA





AKU TAHU INI DI PORT DICKSON

apa susah2 korang ni ni kat PORT DICKSON,aku selalu ulang alik dari rumah sewa aku ke kem 2 armor,training wataniah,padang kawad tu kat kem Pusat asas darat,aku tengok je aku cam sebab selalu ulang alik usha kawasan kem tentera ni,sebab dulu aku minat army,pastu lapang sasar tu aku pernah latih menembak disana,ah..senang cakap..setiap negara ada lambang ketenteraan mewakili negara,baju celoreng tak sama mengikut negara,paling jelas korang usha la logo tentera kat beret dia pakai tu,lambang mahkota britain yang ada Allah muhammad tu,lambang army ada sedikit persamaan dengan logo polis..beserta logo merah mewakili unit RAMD,kalau komando black beret
By Hamidi Fizie Bin Ahmad on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12



zul nordin nak join balik PR bawah PAS nanti
By Anonymous on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/29/12

ni kat Pusat ASAS darat la..aku tau sebab dulu aku training wataniah kat sanun,kor 2 armor,tu lapang sasar tu aku penah latih menembak kat sanun..dulu aku belajar kat kolej sanun jadi saheh sesahehnya ni kat pordt dickson la sobat..
By Hamidi Fizie Bin Ahmad on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/29/12

bapak tiri nak penjarakan mamat ni...syukur nasib baik ada pak mentua baik..masuk serap jadi askar msia...kahkahkah baguslah rakyat myanmar bangla indo pun dah byk diserap jd warganegara kahkahkah
By Anonymous on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12



Gambar 1-Ya Allah nampak no UK nye...!! Setakat ni ada kata PD, ada kata Ulu Tiram. Kasi pukul gambar sikitla bagi TT.
By Anonymous on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12

hahaha...aku rasa beliau ada di pulada ulu tiram khusus utk latihan pegawai kadet..
By James Iha on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12



title cam hampeh... APA PUNYA SIAL... hahahhahahahhahahahahhaha...
By Pro_Pembaharuan on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12

Diorang ada twinning program macam kolej universiti kat Malaysia ni... kira ni training kat PD tapi graduation kat Sandhurst la kott hhehehehehehe...........
By Anonymous on SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL on 6/29/12




MALAM INI JAM 9 DARI RADIO BANGSAR UTAMA





JANG OOOI..EKAU DARI MANO?






MALAM INI DI RADIO BANGSAR UTAMA


temubual dengan band tools of the trade
sebuah band yang akan membuat persembhan
di beberapa koat besar di eropah

radio bangsar utama
radio counter culture
akan menemu bual kugiran ini

apa dia punk rock?
apa dia grind rock?
apa dia metal rock

dan paling penting

apa dia whisky on the rock?





TOOLS OF THE TRADE

Tools of The Trade ditubuhkan pada awal tahun 2004 dan untuk pertama kalinya dikenali dalam scene underground Malaysia melalui Festival Extreme Music Assault, acara tahunan yang dianjurkan oleh Symphonic Blast Production bersama-sama dengan band metal . grindcore dari Malaysia, Singapura dan Thailand.

Kini Tools of The Trade akan mengadakan Jelajah Eropah pertama selama tiga minggu bermula 5 Julai hingga 28 Julai 2012 di Belgium, Belanda, German, Slovakia, Sweden, Norway, Austria, Denmark dan Republik Czech.

Anda mahu tahu apa makna disebalik alunan 'speed bass strumming' dan ketukan pantas di set drum ? Anda mahu tahu kenapa vokalis band grindoce hanya tahu menjerit? Anda mahu tahu apa itu muzik GRINDCORE?

Jika anda mahu tahu itu semua. sila dengar temubual bersama Tools Of The Trade di Radio Bangsar Utama jam 9.00 malam ini. Berani Langgar !


TOOLS OF THE TRADE - LAWATAN KE EROPAH

















ANAK MUDA MENGEGAR EROPAH




Thursday, 05/07 - ITALY, Bologna/Milano
Friday, 06/07 - SWITZERLAND, Berna
Saturday, 07/07 - FRANCE, Nancy
Sunday, 08/07 - BELGIUM, Liege
Monday, 09/07 - HOLLAND, Rotterdam
Tuesday, 10/07 - GERMANY, Mullheim
Wednesday, 11/07 - GERMANY, Hamburg
Thursday, 12/07 - GERMANY, Berlin
Friday, 13/07 - GERMANY, Dresden / Chemnitz
Sunday, 15/07 - CZECH, Trutnov (Obscene Extreme Festival)
Monday, 16/07 - POLAND, Lodz
Tuesday, 17/07 - POLAND, Lublin
Wednesday, 18/07 - SLOVAKIA, Kosice
Thursday, 19/07 - HUNGARY, Budapest/Cucu
Friday, 20/07 - CROTIA, Zagreb
Saturday, 21/07 - SLOVAKIA, Ljubljana
Sunday, 22/07 - AUSTRIA, Graz
Monday, 23/07 - AUSTRIA, Wien
Tuesday, 24/07 - GERMANY, Munchen
Wednesday, 25/07 - GERMANY, Nurnberg
Thursday, 26/07 - GERMANY, Leipzig
Friday, 27/07 - CZECH, Hradec Kralove (Play Fast Or Don’t Festival)
Saturday, 28/07 - SLOVAKIA, Ilirska Bistrica

"VENGEANCE GRIND TILL DEATH!"

PERTANDINGAN MENGENAL LOGO TENTERA




LOGO INI DARI TENTERA MANA?






PENGUMUMAN PERTANDINGAN

adalah dimaklumkan pertandingan ini
hanya terbuka ke pada warga negara malaysia
yang berumur 19 tahun ke atas
dan berat badan 60 kg ke bawah

warga mongolia
warga kazakhtan
dilarang memasuki pertandingan ini

keputusan adalah muktamad
segala hubungan sulit
tidak akan dilayani kecuali
datang ari ziana zain

untuk memasuki sila hubungi:

www.logomenanturosmah.com

atau

www.kulumdia.com








KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... APA PUNYA SUWEY PUNYA NASIB.... kah kah kah..

kah kah kah...INI AKIBAT PANCUT ATAS PERUT.... kah kah kah...

kah kah kah... INI SUMPAH ZIAANA ZAIN ATAU SUMPAH ALTANTUYA...kah kah kah





KE JALAN RAYA SEBELUM KE PILIHAN RAYA

KOMENTAR TUKAR TIUB

saheh demonstrasi adalah pekara betul
saheh demonstrasi membawa kejayaan
saheh demonstrasi memberi manafaat

buktinya:

madey tak suka rakyat berdemo
apa yang madey tak suka itu adalah baik
apa yang madey suka itu adalah tak baik

madey suka hantar memo
hantar memo kerja bodoh

madey suka bincang meja bulat
bincang meja bulat kerja bodoh

madey suka buat laporan polis
buat laporan polis kerja bodoh

madey suka rakyat mengundi
ini lagi kerja bodoh
kerana bila mengundi madey akan menipu!


INI KERJA POLITIK TERBAIK




SEKAT TINDAKAN MINORITI
- meloya

KUALA LUMPUR 28 Jun - Malaysia akan menjadi sebuah negara yang gagal jika kumpulan majoriti terus berdiam diri dan membiarkan kumpulan minoriti berkuasa secara berdemonstrasi di jalanan.

Bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir Mohamad berkata, idea berkonsepkan 'kerajaan rakyat' seperti yang ingin diperkenalkan pembangkang itu juga tidak relevan di negara ini.

Tambah beliau, kerajaan yang dibentuk menerusi revolusi rakyat itu bakal menghadapi kesukaran mentadbir negara kerana terlalu banyak suara untuk membuat keputusan.

"Atas kerana itu kita perlukan proses pilihan raya. Meskipun ia tidak memuaskan hati semua pihak, tetapi ia lebih harmoni, terancang dan menjaga kebajikan rakyat," katanya.

Menurut Dr. Mahathir, suara kumpulan minoriti akhir-akhir ini seolah-olah menjadi isu besar kerana dipopularkan media-media alternatif yang kadang-kala tidak mendapat fakta sebenar namun tetap disebar luas kepada orang ramai.

HANYA DEMO YANG BOLEH MENGUBAH




KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit...MADEY SUKA PILIHAN RAYA.... kah kah kah

kah kah kah...KERANA PILIHAN RAYA KITA BOLEH DITIPU.... kah kah kah..

kah kah kah... ADA UNDI HANTU.... kah kah kah..

kah kah kah...ADA UNDI BANGLA.... kah kah kah...

kah kah kah...ADA UNDI MAT INDON.... kah kah kah...

kah kah kah... DI SABAH ADA UNDI MAT PILIPINA.... kah kah kah...

woit... SAMPAI KIAMAT TAK KAN MENANG PILIHAN RAYA.... kah kah kah...








NOTA:
kalau pilihan raya boleh mengubah apa apa
pasti pilihan raya sudah lama di haramkan

SUWEY MENIMPA NAJIB BERKALI KALI - APA PUNYA SIAL



KOMENTAR TUKAR TIUB

mengikut besan rosmah
daniyal menatu rosmah
kini sedang belatih di sandhurst england
ini adalah tempat latihan ternama dalam dunia

cuba perhatikan gambar gambar ini

perhatikan warna baju celorong celoreng
yang daniyal pakai
yang mat saleh pakai

perhatikan latar belakang sandhurst
perhatikan latar belakang daniyal

perhatikan lencana di beret mat saleh
perhatikan lencan di beret daniyal


MIRA BESAN ROSMAH DI TANGKAP DI DUBAI
nampaknya besan rosmah ini adalah lanun
nampaknya besajn mira ialah perompak

inin adalah perkahwinan mahab agung
antara anak perempoak
kahwin dengan anak lanun

mira ialah rosmah di kazakhtan
rosmah ialah mira di malaysia

hanya lanun yang kenalm perompak!


SANDHURST ATAU DI PD?




















PENCERAHAN DARI PEMBACA

gambar 1: mungkin UK sebab sekarang UK summer. tapi gambar 2: dgn bumbung bangunan yg mcm tu rasanya cuma di Malaysia :)
By Anonymous on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/29/12

http://everitas.rmcclub.ca/?p=74248 Check bangunan Sandhurst juga baju Team Sandhurst
By Anonymous on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/29/12

Memang macam Malaysia je? PD ka? Jadi betul la dia dapat kerakyatan Malaysia seperti yang dikatakan dalam notis pendakwaan?
By Anonymous on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/29/12

Memang kat Port Dickson
By adpuncak on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/28/12

gambar tengah berkawat tu kat Kem Port Dickson
By adpuncak on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/28/12




Kalau tgk gambar dan susunatur bagunan, pokok, cuaca, suasana dan muka mamat di belakang daniyar aku yakin yang ini 100% kat Malaysia. Mana ada askar orang puteh yang berkulit sawo matang? Design kem pun bumbung bentuk minangkabau, mana ada design sebegini kat kem tentera england...
By Ahmades on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/28/12

ooo.. masuk kem askar malaysia rupanya. tambah lagi satu undi pos. celaka punya najib.
By Anonymous on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/28/12

sah ni kat Malaysia, kalu tk silap PUSASDA Port Dickson, camna leh orang luar berlatih askar kt Msia..siapa punya arahan, dah rahsia navy jual..apa nk jadi nih woi..
By Anonymous on TERKINI TERNOW - LAGI BERI SUWEY NAJIB on 6/28/12


NOTA:

masanya telah tiba
untuk muhyiddin ambil alih
masanya telah tiba malaysia wajib ada pm baru
masanya telah tiba untuk gerombolan dihumbankan!


PENGUMUAM UNTUK PEMBACA
pembaca yang tahu kem askar
sila beri laporan
jika ini betul di pd
atau di kem kem di malaysia
sila ambil gambar dan masukkan ke dalam fb






MASA NYA UNTUK TANGKAP KHIR TOYO TELAHN TIBA




JADI RAJA PENYAPU AKHIRNYA




KHIR TOYO SAH TIDAK BERTANDING PRU13 -mkini

Mohamad Khir Toyo hari ini mengesahkan bahawa beliau tidak akan bertanding pada Pilihan Raya Umum (PRU) ke-13 akan datang.

Mohamad Khir , anggota Dewan Undangan Negeri (DUN) Sungai Panjang sejak 1999, memberitahu: “Saya mahu menumpukan kepada keluarga saya dan berehat. Tidak ada alasan lain.”

Doktor gigi itu juga berkata beliau tidak lagi mahu dicalonkan kerana kes mahkamahnya berhubung pembelian sebuah rumah di Seksyen 7, Shah Alam, bernilai RM3.5 juta.

Mahkamah Tinggi Shah Alam pada 23 Dis tahun lepas telah menjatuhi hukuman penjara setahun ke atas beliau yang didapati bersalah, dan kes itu kini di peringkat rayuan.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...INI PELUANG TERBAIK UNTUK MENANGKAP KHIR TOYO ...kah kah kah...

kah kah kah...GEROMBOLAN SUDAH NYAHKAN KHIR TOYO.... kah kah kah..

kah kah kah.... BUKAN SAHAJA WAJIB DI DAKWA.... kah kah kah....

kah kah kah..... HARTA RASUH WAJIB DI BEKUKAN.... kah kah kah....

kah kah kah...SEGALA KES RASUAH WAJIB DI BUKA KEMBALI.... kah kah kah...


NOTA:
kerusi toyo yang kosong
wajib diberikan kepada
mat ezam kah kah kah


MUSIK UNTUK BERDEMO




NOTA:
pertandingan musik untuk berdemo
anak muda dijemput untuk membuat
musik khusus untuk turun berdemo

menangi hadiah besar
dan jadikan lagu jalan raya
lagu bersejarah











KETUANAN MELAYU SUDAH TAKUT SUDAH TAK ADA TELOOOO





KOMENTAR TUKAR TIUB


inilah hikmahnya turun ke jalan raya
inilah buktinya bahawa berdemo membawa hasil

lihat bagaiamna kecutnya ketuanan melayu
yang satu masa dulu cuckup angkuh

lihat bagaimana hina nya mat bopeng ini
yang berlagak gedebe terpaksa menarik baik
kerana gerombolan telah lemah

gerombolan dilemahkan oleh demo jalan raya!


KETUANAN KANG KONG





MP UMNO TARIK BALIK KENYATAAN GANTUNG AMBIGA - mkini

Ahli Parlimen Sri Gading, Mohamad Aziz hari ini menarik balik kenyataan yang dibuat pada hari Selasa lalu di mana beliau bertanya sama Pengerusi Bersama BERSIH, Datuk S Ambiga perlu digantung kerana menderhaka.

Beliau memberitahu Dewan Rakyat bahawa sebagai seorang yang berdisiplin dan dari parti yang berdisiplin, beliau - atas semangat setiakawan dalam BN - menarik balik kenyataannya itu jika ia menyinggung perasaan pemimpin rakan-rakannya dari MIC atau PPP.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...CAKAP KETUANAN MELAYU.... kah kah kah..

kah kah kah...CAKAP MELAYU BERKUASA..... kah kah klah...

kah kah kah...CAKAP DULU HEBAT SANGAT.... kah kah kah...

kah kahb kah... SEKARANG SUDAH PUCAT.... kah kah kah...

woit...PALING HINA IALAH CAKAP BESAR TAPI SATU PUN TARAAAK... kah kah kah..

NOTA:
lain kali sedarlah sikit
lain kali sedarlah gerombolan
hanya ada kelebihan 327,000 undi sahaja

kalau sabah
kalau sarawak
tarik diri dah lama gerombolan bungkus