.

Ahad, 25 November 2018

BANYAK BUKTI







BANYAK BUKTI
Mat Songel nih dah dari 1990s lagi dah sengal macam nih...ingat sewaktu dia ditanya press sebelum menghadapi barisan disiplin dungUMNO berhadapan tuduhan skandal liwat pertama. Apa yang dia kata apabila disoal press scandal sex Datok Songel yang dah ditabur oleh Mat Nalla kawan main tennis dia....

saya juga ada banyak bukti bukti bukti menteri menteri dan orang orang kenamaan yang juga punya banyak scandal (lebih kurang gitu lerr)...tak NAFI tapi selekoh! Kes china doll...tidak juga nafi...selekoh itu permainan parti melayu dungUMNO! Semasa ditanya wartawan pinay Mat Songel Gay atau tidak....pusing berpeluh masam dia tak jawab orang nak dia kata YES or NO putih hitam jawapan yang TUNTAS dia selekoh kona baring wei!!!!

Jijah of Jijah........mana terselit JAM OMEGA aku!?!?!???? Jijah pun sekaki didalam drama Mat SOngel nih dari sekian lama.....ada bang non ada.....tahukan Istana Segambut nih besar kita cari ler pelan pelan pelan...(sebenar nya PLAN PLAN PLAN bukan pelan pelan on HANG SIBUK APA HAL?
PublishDeleteSpam
 
 

 
-----------

TUGAS WARTAWAN







 
TUGAS WARTAWAN
Zahid hamadi kata pada cik diyana apapunya solan tuh senyum senyum lambai lambai pokok pokok Mulut kalut bebel.. Anuar Rajni jadi pembangkang takbir reformasi lambai lambai pokok senyum senyum kita akan kekang kerajaan sepaya menjadi sebuah intitusi bebas Wah satu yang berlafas jitu.. Ngeh Ngeh Ngeh.. Bila berada didalam kerajaan baru eewah nakal sunguh bahasanya hang sebuk pasaipa nama tak tanya Jamaica napa tak tanya Namibia napa tak tanya Uruguay,. Kena ikut lembaga urmm issue dibangkitkan oleh 1*2wartawan.. Apapunya mentality nih!!
Tugas wartawan bertanya tentang issue tak jelas dan mohan pencerahan Janganlah emotional sangat tegaskan biorlah bertempat . Sedangkan asalamualaikum jawabnya berhikmah walaikumsalam. Bla bla bla yang Kau sebuk apapasal Apa masalahnya issue ini tidak berbangkit hanyalah dibangkitkan oleh media.. Apapunya jawababan tuh Kelabu asap sunguh. on HANG SIBUK APA HAL?
 
 

 


-------------

PENUNGGU


 
 
PENUNNGU
Apo crito nih. Gunung datuk kek ghombau. Tu jajahan kj budak oxpod. Jolobu ado gunung telapak buruk Ado gunung bosar hantu. Penunggu gunung tu tt laa. Tu sobab tt tak dapek masuk kek ukm. Nanti abih sumo orang kono rasuk dik hantu tt. on JELEBULAH
DR CHENOR
PublishDeleteSpam
 
 

 




------------------

ITU PERSONAL

 
 
ITU PERSONAL
Azalina ottoman masuk bilik mandi bersenam angkat lesung chili sambil kira 1234 empat lagi itu private dia lantak pila Najib jumpa anuar di Sungai buluh Daim jumpa anuar Si pulan di sbuluh Si pundek di sbuluh Itu personal Dan bila di persoalan sudah semesti Aak ik ouk ark atas dasar politics on TAK CAYA KE
 
 
 



--------------

BERI TAU FACKTA



 
BERI TAU FACKTA
tt bagitau fuckta je.. bagi tau fucta pun tak boleh je... maknanya bukan tembak ... cuma rakyat nyaris kena sondol belakang.. kah kah kah on TUNGGU DAN NANTI
 
 
 


-------------------

PILIH BULU


 
 
PILIH BULU
 
Tt dah bosan. .Booo.. Keja tt hari ni cuma memastikan anwar dihentam. Supaya si anwar tak jdi pm. Aku xsokong che det tak sokong anwar. Aku sokong tt yg dulu. Klu salah gi mmpus sape tetap hentam. Ini nampaknya tt skrg ni pilih bulu dan keja cari salah orang yg sama. Komen pun bnyak tt tak approved. Boo jatuh kt kau tt. Kahlahkah on HANG SIBUK APA HAL?
PublishDeleteSpam
 
 
 




--------------------

ANTI NAZI






 
ANTI NAZI
 
Chomsky ngan madey ada banyak persamaan... Dua2 blum nyanyuk... Dua2 anti nazi... Dua2 ada batu besar duduk diorang punya kepala...dua2 galmior.. Dan yang pasti... Dua2 menyusahkan pemikiran hipster ngan raver... Kakakkaakkakakaka. on
PublishDeleteSpam 
 
 
 
 




---------------