.

Selasa, 23 Januari 2018

MIMPI JUMPA HARDY



MIMPI JUMPA 

HARDY WANG
Mimpi jumpa nabi, bukan mcm mimpi basah dgn jiana Jain 20 tahon yg lampau. Mimpi jumpa nabi, hang khatam kitap permata yg hilang 32 Kali pong belum tentu dpt mimpi jumpa nabi. Cuba hang Tanya ostad Bala, dia dah tiga Kali mimpi jumpa nabi. Aku pong Tak sure dia mimpi jumpa nabi ka jumpa Hardy


ATAU

JUMPA NABI


Nota- Walaunta Dan walaunti nie bukan susah nak mengakalkannya, lu sepik lu mimpi nabi sure lu akan diangkat menjadi ulaqmak. Paling bodo pong jadi ostad. Sekarang nie nak jadi walaunta Dan walaunti wajib level bangang tu mcm macai Amno.
 on SAJE NAK TANYA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/23/18



---------------------

GANGGU AKIDAH BANI MELAYU








GANGGU AKIDAH

BANI MELAYU

Kalau ihram perlu dedah bahu kanan, maka mamat tu patut tukar dia punya tattoo ke lengan kiri sebelum dia pakai kain ihram tu. Ataupun kalau malas nak transfer print tattoo tu, dia kaya boleh je tempah kulit sintetik custom fit untuk cover lengan kanan bertatu tu, 
baru berapa juta je kat thailand. Tak pun dia sapu je krim mekap. Atau kalau taknak kena ejek pondan, boleh spray cat yang matching warna kulit dia. on TIDAK MEMELOK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/23/18




------------------

ZAMAN SOTONG





F.BOOK


UMNgOk TUMBANG..
Korang nilai sendiri..
Harakah di zaman pemerintahan Almarhum TGNA bersama G18 pimpinan pusatnya..jualan Harakah berdentum dentam lariss..kini..di era Ayotolollah Hardi & pimpinan lebai pasu bunga..harakah dah jadik huruharakah..jualan merudum..pindah office..pekerja kontrak gaji seribu..hutang besar..punah ranah..Kenapa.?
* Aku tak harap pada walaon utk berpikir..sebab lobai dia sendiri pun tayang kotee kat massanger depa panggil singa pas..apa lagi laa yg nak diharap pada mereka..buat video porn bole laaa..kah3..
UG TERSEMBAM..


Comments
Abdul Hafiz SEKARAN DAH TAK BERKAT LAGI. ORG DAH MELUAT KAT HARAKAH. HARAKAH DAH JADI SARAKAH.
Kah...kah.. kah...
Manage
Reply2d
Abdul Hafiz Dulu sya langgan sekarang ni klu bagi free pun sya tak endak sama tarafnya dgn utusan meloya.
Manage
Reply2d
Mat Mat Same lee kita..
Manage
Reply2d
Zarif Rifqi Saya pun sama sejak tahun 90 hanya harakah bacaan utama mulai 2015 dah x beli dan baca
Manage
Reply
Sidik Aziz Buat bungkus nasi lemak udahle.
Manage
Reply2d




---------------------

JIN JIN TAK BERTUAN




Shahidan tidak mahu ulas kehilangan Amri Che Mat

 | January 22, 2018
Menteri di Jabatan Perdana Menteri itu tidak mahu mengulas kerana tidak tahu pokok pangkal perkara itu.










TERNOW
JIN JIN

TIDAK BERTUAN

DI CARLIFORNIA

 DITAHAN OLEH FBI

DAN 

DIHANTAR 

KE PERLIS

UNTUK MEMBANTU

PARTI PAS

DAN 

SHAHIDAN

DALAM PRU14

ADALAH BERITA

TAK MASUK AKAL





------------------

JANGAN BUAT FITNAH




INI BUKAN

KESAH NAJIB

BUKAN BUKAN 

BUKAN


F.BOOK

(Kalau anda tahu siapa, sila komen)
CERITA SEORANG PRAMUGARI MAS
Pramugari itu memberitahu saya, gelagat seorang pemimpin tertinggi negara di dalam kapal terbang (bussiness class). Pemimpin ini akan masuk toilet, keluar dan duduk semula di kerusi. 
Lepas itu dia akan menekan butang memanggil pramugari dan membisikkan kepada pramugari tersebut mengatakan dia meninggalkan no telefonnya dalam toilet dan menyuruh promugari itu mengambil dan menghubungi beliau apabila sampai di London nanti.
 Akhirnya taktik ini diketahui oleh isteri beliau yang berbadan besar dan suka cincin itu. Sekarang setiap kali pemimpin itu nak keluar negara, isterinya mesti akan pergi bersama. Sudah lah begitu, hanya pramugara (lelaki) yang dibenar melayan pemimpin itu - pramugari dilarang!

Comments
Shamsiah Ismail Ini kisah London ke? Bkn kisah potdiksen?
Manage


LikeShow more reactions
Reply2d
Zunar saya tak tahu detail kisah Port Dickson Kak Shamsiah Ismail . Kalau ada boleh saya post kan
Manage


LikeShow more reactions
Reply2d
Nazril Ahmad Setau saya tiada menteri yg beristeri badan besar & suka cincin.
Manage


LikeShow more reactions
Reply2d
Zulaifa Rahman sape lagi.....
Manage


LikeShow more reactions
Reply1d
Khairul Faizi Bin Omar Menteri Kewangan agaknya..
Manage


LikeShow more reactions
Reply1d
Shamsiah Ismail Kelas business aje tu tentu bukan menteri... kalo menteri pasti first class...
-----------------