.

Jumaat, 28 September 2018

PASAI APA SUSAH NAK JAWAB






BERBELIT BELIT
Saya tak serang Nuar sebab dia serang geng super liberal. Sebenarnya saya cuntfuse kerana ramai orang cakap Nuar bi sexual...lagi la cuntfuse bila orang tanya soalan mudah dia berbelit-belit jawab.... kesudahannya tak dapat dipastikan samada dia cuma suka memek atau juga suka pandang belakang. Kalau dah tak sabo-sabo nak jadi PM tentu ramai orang yang meluat dengan tingkah laku orang yang gila kuasa....tentu ramai yang serang. on
 CILAKA SUPER LIBERAL
Publish | Delete | Spam
Asrul Sani
on 9/28/18
-----------------

SAMPAI TUMBUH UBAN





SAMPAI PUNAI

TUMBUH UBAN
Menunggu umno memerintah semula adalah umpama menunggu lebai hj hadi menjadi PM. Daripada punai aku belum sunat sampai bulu punai aku dah beruban, tak jugak jadi PM lebai turr. on HANTU TUNGGU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/28/18



-----------------------

ROTTWEILER TERUS MENYALAK






APA  MAKNA

BERITA INI?

MAKNANYA

TUAN HAJI

BELI  INSURAN


Umno tidak ada nyawa, kata Nazri

Ahli Parlimen Padang Rengas, Tuan Haji  Mohamed Nazri Aziz mengakui prestasi Umno kini sangat teruk namun katanya tidak perlu sampai ahli keluar parti.

Beliau berkata, sepatutnya ahli Umno sendiri yang perlu mencari jalan untuk memperbaiki imej parti supaya kembali mendapat kepercayaan rakyat.

NAK ELAK 

DARI KENA

TANGKAP

ANAK ADA KES

TEKSI ADA

MANYAK

KAH KAH KAH





------------------

LAGI KERJA JAHAT SUPER LIBERAL



Saya kini diserang hebat, kata Anwar


DATUK SERI

APAKAH INI

KERJA JAHAT

SUPER LIBERAL

YANG 

DIMAKSUDKAN

SAJE TANYA

JANGAN MARAH

Bantah LGBT sertai program Mood Republik

IPOH - Pemuda Amanah Tapah membantah penyertaan golongan lesbian, gay, biseksual dan transgender (LGBT) dalam program Mood Republik yang bakal berlangsung 29 dan 30 September di Bandar Meru Raya di sini.

Ketua Pemuda Amanah Tapah, Mohd Elyas Yusoff berkata, tindakan berkenaan dilihat seperti mengangkat golongan LGBT sebagai ikon yang dijadikan iklan dalam program yang bakal diadakan di Pusat Konvensyen Aman Jaya, Meru.

"Kami tidak menghalang program ini secara keseluruhan, apa yang kami mahu pihak penganjur membatalkan acara hujan duit kepada satu acara yang lebih bersifat mendidik.

INI KERJA

JAHAT

SUPER LIBERAL

NAK BAGI SUSAH

DASAI

---------------------

CILAKA SUPER LIBERAL







CILAKA

SUPER LIBERAL

Saya kini diserang hebat, kata Anwar


KUALA LUMPUR- Presiden PKR,  Anwar Ibrahim berkata, beliau tidak gentar dengan serangan minoriti ‘super liberal’  terhadapnya.

Katanya, serangan mereka tidak membuatkan dirinya takut untuk mempertahankan apa yang telah termaktub dalam perlembagaan negara.

"Suasana politik Malaysia berubah, media lebih bebas...orang boleh menyuarakan dan mencabar berapa prinsip yang telah kita anggap utuh dan utama sebelum ini.


DATUK SERI

MEREKA SERANG

KERANA APA?

MEREKA SERANG

CERITA DATUK SERI

DI JAKARTA KAH?

CILAKA  BETUL

SUPER LIBERAL NI

SUKA BUAT FITNAH

SUKA BUAT 

TOHMAH

NASEHATKAN 

SUPER LIBERAL

JANGAN BUAT

TOHMAH

BUAT TOMYAM

KAH KAH KAH

-------------------

BUDAK CUN



BUDAK CUN
Sedangkan saya yg 100 pratus lelaki sejati pun terberahi nmpak gmbar budak cun ni apa lagi kalau yg BIXual, seluar baru d lutut dah terpancot pancot on INI BUKAN EZI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/28/18 




------------------

ADA KONDOM DALAM DOMPET





PELIK PELIK
MAMAT NI

BEKAS

 SU POLITIK

ANWAR

PASAL APA 

LAWAN BOSS?

Ezam pertimbang bertanding PRK Port Dickson

BEKAS senator Mohd Ezam Mohd Nor hari ini mengakui menerima desakan daripada rakan lama dalam PKR dan gerakan reformasi untuk beliau bertanding dalam Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Port Dickson menentang Ketua Umum PKR Anwar Ibrahim.

Pengerusi badan bukan kerajaan (NGO) Hisbah Centre for Reform itu berkata beliau setakat ini belum membuat apa-apa keputusan mengenainya dan akan berbincang secara terperinci dengan rakannya berhubung perkara itu.

NI MESTI

ADA GANJA

DALAM KOTAK

ADA KONDOM

DALAM DOMPET



-------------

MASIH DARA









INI FITNAH

JUBO NALA

MASIH DARA
Jangan jangan Nalla ni pun dah kena, kalau betullah bang N kita masa mengena dia pejam mata membayang bontot Nalla putih melepak on SEPANDAI PANDAI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/28/18


---------------

AKAL JAHAT



AKAL JAHAT 

Tuduh dia dan suami dia si ros tu banyak2. Biar dalam seminggu tu 6 hari dia duduk kat mahkamah dari pukul 8 sampai pukul 5. Kalu boleh buat selama 20 tahun. Misti suami dia boleh kurus macam atantuya punya.. on
 TAK PANCUT PANCUT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/28/18n

-------------------

KEDAI FOOK KEE




KEDAI FOOK KEE
Dulu tompek jual puki benaran ni... Tompek main mesin.. Tu yg elmu isham luas kalau cito pasal republic brikfield..toksah bahas... Toray yo... Kakakakakka.. Tompek bokas kilang batu bata encik yap ah loy... Kakakakakkakak on RESTORAN WAJIB DIRASAI
Publish | Delete | Spam
DIDI KOTA BELUD
on 9/27/18


------------------

LANTAK DIA LAH








LANTAK DIA LA

DIA TAK DAPAT 

ENTOT BIDADARI

dalam qoran surah as-Syam.. Allah telah bersumpah atas semua perkara yg ada dalam kehidupan manusia... dan menegaskan bahawa Dia telah mengilhamkan manusia (bagi manusia pandai la) tentang perkara yg baik dan yg buruk, yg zalim dan yang hak, yg fasik mahupun kebaikan.. maka beruntunglah orang yg mensucikannya dan merugilah orang yg mengotorinya (intipati As-Syam 1-10)... 
pendekatan tt mmg mcm jibake, tp kita tahu, sarcastic-nye mamat nie adalah kerana kaedah-united front- ... lantak dialah dia yg pilih kaedah tu, yg nak menjawab dgn Tuhan dia nnti... bukannya membelakangi yg maha Esa... menidakkan kekuasaannya, ttp perancangan politik yg dimaksudkan mmg kekotoran tangan manusia - hasil daripada ilham (pendidikan/kefahaman/manupulasi) manusia itu sendiri. kita pun tahu ayat tentang - kamu merancang, dan Allah juga merancang.. tetapi perancangan Allah jugalah yg terbaik (intipati ali-Imran 54)... maknany, bodo2 kita faham.. hak perbuatan itu adalah atas daya usaha sendiri, kerana on GURU NANAK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/27/18


--------------------

KAKI TUNGGU




KAKI TUNGGU 
Abam Nuar .. PM menunggu. Hajjah Rosmah .. Tun menunggu. UMNO .. kerajaan menunggu. Najib Mappadulong .. NAK TUNGGU MASUK JEL. Gwa cakap selagi Tun M bernafas Lu semua tunggu lah. on HANTU TUNGGU
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 9/27/18



------------------

LU CAYA KE?






LU CAYA KE?

Lu apa sembang bro...tt mana percaya semua tu. Dia cuma sembang merapu cuba bersikap sarcastic dgn melancau cibaikan agama secara melampau. Lu ingat dia percaya ka bidadari dan batu hitam ( hajarul aswad ) betul2 ujud. 
Sarcartic ok. Tapi jgn lebey la. Bagi tt ni DAP la paling mulia mengalahkan guru nanak..lu penah nampak dia kutuk cina ka? Betul kominis kot.. merakam sejarah kepala pucuk bana ko la tt on
 GURU NANAK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/27/18


-------------

TUNGGU BIK MAMA




TUNGGU  SAMPAI 

BIK MAMA 

JADI ANAK  DARA
UMNO, gov in waiting!?? 
Ayat mat asan ni nak kepung ahli supaya tak lari ke parti lain. kikiki on HANTU TUNGGU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/27/18


-----------

SIAPA KAWIN GELAP




SIAPA 

KAWIN GELAP

TT, yg curi2 kawin bini muda tu abdullah sani ke? cer kabor molek. on 
DASAI BUAT LAWAK LAGI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/27/18


-------------