.

Khamis, 6 Disember 2018

ENTOT BIDADARI



BRO... LU INGAT
SENANG KE NAK ENTOT BIDADARI
BERMATA JELI
LU JANGAN INGAT SENANAG
BANYAK SONGEL


KAH KAH KAH


ASAL USUL MELAYU







AYAT QURAN 
perkataan melayu ni diambil
daripada ayat al-quran
yang berbunyi
ma la ul ak la

ma la uu 
ma la uu
ma la uu

ma la uu adalah perktaan
yang ditukar dari ma la uu
kepada
me la  yu



HANG NAK 

KOMPLIN

APA LAGI

INI AYAT QURAN

--------------------

BERITA PALSU







JANGAN FITNAH

JANGAN SEBAR

BERITA ANGIN

MAFIA RUSIA

BUKA CAWANGAN

DI JALAN LORNIE

BUKAN

BERITA ANGIN  

TAPI

BERITA KENTUT




---------------

BAGINDA QUEEN





BAGINDA
Melayu mudah lupa Dulu marah marah pada partugis Sekarang memuji Melayu mudah lupa Dulunya marah marah belanda Kini saling memuja Melayu mudah lupa Dulunya mencaci British Kini puji memuji Mertabat diatas nama panji panji Hahahaha Yes my lord queen Elizabeth Moga digerhayu Indian cuci kaki China cuci goyang kaki Melayu cuci daki 1511 waktu itu. on DULU MARAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 12/6/18





----------------

MA LA UU AQK LA





م لا اواو اقق لا



ADA APA

DENGAN

MA LA UU

AQK LA


م لا اواو اقق لا

--------------

ASAL USUL MELAYU



ASAL USUL MELAYU



  1. Ramai sekarang ni Ustaz chap kepala kotey.Menjabarkan ayat Allah mengikut kefaham diri bukan kefahaman Tuhan.Walhal sia menonggeng 4 x sehari pun tuhan pedulik apa.AlBaqarah 111,112&113 AlHujuurat:14Inilah binatang berupa manusia AlAaraf:179
     Retweeted your Tweet 
     
    34 minutes ago
    1. Replying to  
      Mala' ul' ka malaown? Kau biaq betoi lebai beguti 2-3 kat dlm kereta aku dah lama tak hempok kepala orang

    KAH KAH KAH

    KAH KAH KAH

    KAH KAH KAH



    ---------------------

    BANI MEL;AYU PILIHAN TUHAN




    BANI MELAYU

    PILIHAN TUHAN
    bangsa melayu bangsa pilihan tuhan yg teristimewa yg teramat islam tapi tak tahu dan tak paham islam kerna tak mau belajar dan mengkaji,baca quran tapi tak paham bahasa arab pastu beria-ia bergaya macam pak dan minah arab.bangsa melayu yg teristimewa tersangat bangga dan sombong menunjuk-nunjuk kebodohon mereka.anjing dan babi lebih mulia dari manusia bangang seprti mereka on
     MA LA UU
    Publish | Delete | Spam
    Anonymous
    on 12/6/18


    ---------------

    MAHAGURU MAT ZINC




    MAHAGURU 

    MAT ZINC
    Nabi Muhammad dulu disangka gila rupanya tidak Arab quraish yang Mengila.. Atok Nile dulu otaknya gila Mau terjah bulan.. Tuhan cakap berusahalah . Colonies dunia Abad ini Mula mengkakas technology Hahahaha Orang melayu bermentaliti mahaguru mat zinc.. Batu agaib Tikar agaib Teropong agaib Dildo getaran agaib Kahkah Kah Aah aah aaaah on 
    SATENGAH MASAK
    Publish | Delete | Spam
    Anonymous
    on 12/6/18



    -------------

    ASAL USUL




    ASAL USUL
    Alhem ..las las kita tahu juga asal usul nama MEKAYU ..jadi selama ini professor kita terbukti sangat selesa menggangkong ..nasib baek ada budak samdol ini bagitau ..yang dua ekor berserban tu sapa ..ontok jo? ..? on
     WAHAI BANI MELAYU
    Publish | Delete | Spam
    panglimo potaseh
    on 12/6/18


    --------------

    CIPAP SIONG





    CIPAP SIONG
    Cipap perempuan luar negara ada taring...itu sebenarnya yang gila mencari. on
     ARAB SAUDI BANGANG
    Publish | Delete | Spam
    Anonymous
    on 12/6/18




    ------------------

    MA LA UU




    MA LA UU

    MA ALU UU

    MA LA UUU

    MA LA ON

    KAH KAH KAH

    ADAKAH 

    INI BUKTI

    PERKATAAN 

    QURAN INI

    DATANG DARI

    SELATAN SIAM?




    --------------

    WAHAI BANI MELAYU





    SAH DAN SAHEH
    ASAL MUASAL BANI MELAYU




    JANGAN MALU SOKOG AMNO





    BETUL

    SETUJU

    SAHEH

    SAH


    Gempar !!! 

    Ustaz ini mendakwa 

    perkataan melayu 

    diambil dari Al Quran
    Ustaz Husam yang gempar sebelum ini kerana dilarang berceramah di salah sebuah Masjid di Kedah tampil dengan satu video yang tular di media sosial menyeru orang melayu bersepakat. Beliau turut mendakwa perkataan melayu dipetik dari perkataan mala’ul a’la dalam Al Quran.



    AYAT NAA MANO

    PIL KUN TUM

    TAK MALUUN

    ITU BERMKANA

    SOKONGLAH

    AMNO 

    JANGAN MALU

    KAH KAH KAH


    ------------------

    SUARA AJEN CHNA MERAH





    INI SUARA AJEN

    CHINA MERAH
    BILA PAKATAN MEMERINTAH
    SEMUA PROJEK 
    DENGAN CHINA MERAH
    DI NILAI KEMBALI
    ADA YANG BATAL TERUS
    MAKA  BERSUARA 
    AJEN CHINA MERAH
    YANG TAK PUAS HATI


    Saya didakwa kerana Pakatan gagal mentadbir, kata Jho Low


    AHLI perniagaan dalam buruan Low Taek Jho berkata dakwaan dikenakan ke atasnya berkaitan skandal 1Malaysia Development Berhad di Kuala Lumpur hari ini adalah untuk mengalih perhatian daripada “kegagalan” kerajaan Pakatan Harapan. 


    GUA UDAH 

    BILANG

    KALAU NAJIB 

    TAK DITERJANG

    DALAM MASA

    LIMA TAHUN

    TANAH MEAYU 

    AKAN JADI

    PROVINSI

    CHINA MERAH

    INI BUKTI SUARA

    AJEN 

    CHINA MERAH


    ------------------

    SATENGAH MASAK



    SATENGAH MASAK
    Dirty and u like it .. eeewek pengotor nye u ni .. blog TT ni mana ada teka-teki ..pengikut nye semua setengah masak .. kah kah kah. on
     I LIKE IT
    Publish | Delete | Spam
    panglimo potaseh
    on 12/5/18



    ------------

    SAPA PUTERI SABU



    SIAPA  DIA

    PUTERI SYABU
    Aku mahu nahu sebuah jawaban Siapa Оксаны Воеводиной Oksana voevodina si gadis Siberia Wajahnya mirip siapa? Adakah persembahan rituals King of lord twoo country? Apa hubungan lampau Siberia dgn melayu? 
    8 December adakah kerana ini Оксаны Воеводиной Oksana menyambut Kepangkuan digerhayu seumpama jentayu. Siapa Оксаны Воеводиной ini Adakah kerajaan Siberia kuno itu Melayu on 
    PUTERI SYABU
    Publish | Delete | Spam
    Anonymous
    on 12/5/18




    -------------------

    KOTAK PANDORA



    KOTAK PANDORA
    Hey jawab!!! Adakah Oksana Оксаны Воеводиной pemegang kotak pandora on PUTERI SYABU
    Publish | Delete | Spam
    Anonymous
    on 12/5/18




    ---------------

    DULU MARAH









    DULU MELAYU 

    MARAH

    PADA INGGERIS
    BAWA CINA DAN INDIA
    MASUK TANAH MELAYU
    SEKARANG 700,000
    CHINA MELOROH MASUK 
    Dulu kita salahkan inggeris kerana bawak masuk China Sengkek dan Keling Paria. Sikalang lagi China mau mali ..700,000 ekor China kaya ooo. Sedangkan China Sengkek pon kita tak tersaing ..inikan China kaya. Kali ini salah sapa pulak. Nasib baik UMNO kalah ..kalau tak ..1.5juta Bangla akan menyusul ..IDOOP MELAYU YU YU .. yu yu. on APA MAKNA PERSOALAN NASIONAL
    Publish | Delete | Spam
    panglimo potaseh
    at 10:50 PM




    ------------------