.

Sabtu, 8 April 2017

DONGA JANGAN TAK DONGA





DONGA 

JANGAN TAK

DONGA APO

DEN CAKAP









APA MAKNANYA MIMPI INI







FACE BOOK


MIMPI NGERI MALAM TADI
Saya bermimpi, KTN mahu bersara dan dia datang dengan uniform minta maaf dengan saya dan bersalam. Lepas itu kami berpelukan. Aduuhhh.
Mintak tolong tafsir



Mariam Mokhtar Admrl-Gen Pls makan panadol satu kotak
Luthfi Shariffuddin Takde la tu. Hahaha
En Ayah Amie Rya dah dkt
Syed Mohd. Aiman kata org kalau mimpi org tu means they miss u... KTN misses u sgt2 tu 
LikeReply23 hrs
Faizal Kusut Dah dkt pru ni ada yg nak kena 'simpan' gaknye...
LikeReply21 hrs
Adam Jaddam KTN dpt mimpi basah kot
LikeReply19 hrs
Tan Sri Jamil Badri Malaikat maut dah jengok dia tuu
LikeReply15 hrs
NrAzlan RealMind Uniform dia serba putih ke?



MAKNANYA

BIK MAMA

AKAN TURUN

104 KILO

TAPI ZIANA

AKAN TAMBAH

25 KILO






--------------------

MUJUR ROSMAH GEMOK





MUJUR ROSMAH GEMOK
ahh...yb tu bodoh..kan bagus kalo dia ckp perogol merogol sb perempuan pakai seksi..mujur rosmah pakai baju kurung, kalo tak , dah lama kena rogol..errr, agak2 perogol mana nak rogol rosmah??rahim tambi chik ke atau trio porno??
tengok muka pun tak lalu,apatah lagi nak meorogol..fuh..simpang malaikat 40 atau hadis 40..fuh fuh fuhh...oh ye jgn lupa, ambasador malaysia di new zealand tu deh kawin ke blum dgn perempuan minah blonde tu??
agak2 student mara yg porno under age tu dah kawin dgn perempuan under age tu??agak2 si perogol bersiri yg baru pulang ke malaysia tu, dah kawin ke belum dgn mangsa2 rogolnya..mungkin si perogol bersiri tu bole mula merogol semula dan bermula dari awek2 ee dari tasik gelugor.. 
on YB MAT ROGOL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/6/17





---------------

KAPIR HENJUT BIDADARI DULU




KAPIR HENJUT BIDADARI
U dun wori my fren, Allah itu maha besar .. cam kata Dr. Maza if no uztas yg bagi dakwah pada kapir .. maka Sang Kapir tu x salah .. Sang Kapir tu mungkin lebih dulu dpt henjut bidadari di sana nanti .. dun wori. 
on NASIB BAIK ADA TUAN HAJI LIM
in response to Tak baik kata kata se begitu Lim Guan Eng masok jel sebab jaga matuah anak sekolah muslim di rodok jantan MAGIK dulu. Kalau ALLAH bagi HIDAYAH pada Lim Guan Eng , kedudukan darajat nya mungkin lebih baik dari OLOMAK 90 Juta Al SOTONG Al LOL. Semua milik ALLAH SWT, by Anonymous.
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
at 3:51 PM






----------------------

PERKEMBANGAN TERBARU






SETIAKAWAN

KAMARAD 

DARI RUSIA

DATANG BANTU

Russian warship steams toward US destroyers that launched Syria strikes: The Admiral Grigorovich is armed with advanced Kalibr cruise missiles. Also Friday, one of the American destroyers that launched the missiles into Syria started heading to an undisclosed location to rearm.

A Russian warship has entered the eastern Mediterranean Sea Friday and is heading toward the two U.S. Navy destroyers that launched missile strikes into Syria, Fox News has learned.
The Russian frigate, Admiral Grigorovich RFS-494, crossed through the Bosphorus Strait “a few hours ago” from the Black Sea, according to a U.S. defense official. 
The Russian warship is now steaming in the direction of the U.S. warships.
The Admiral Grigorovich is armed with advanced Kalibr cruise missiles

------------------

MAHATHIR KE JALAN RAYA









LA TUN

SEKARANG

BARU SODAR


Umno dah rosak, sogok ahli dengan duit: Tun M
SHAH ALAM - Presiden Bersatu, Tun Dr Mahathir Mohamad menegaskan dirinya tidak akan kembali kepada Umno walaupun Najib berjaya dijatuhkan dalam PRU14 akan datang.

Jelas Mahathir, walaupun selepas matlamat itu tercapai, beliau akan terus konsisten berjuang dalam Bersatu.

"Tidak sama sekali kerana Umno sudah rosak guna wang untuk sogok ahli.
.

ADO
ADA COPEK

ADA LAMBEK

TAPI MADEY NI

PASAL UMNO

SLOO SIKIT

NAK FAHAM

TAPI SEKARANG

DAH OKAY

FULL GEAR

TIBAI PARTI

LAMA  DIO

PALING TERBAIK

DAH SAMO2

KO JALAN RAYO




----------------

APA KATA PEGUAM NEGARA SWISS






F.BOOK

BUKANKAH sebelum ini katanya..
1MDB sedia bekerjasama dengan Switzerland -(23/8/2015)
1MDB: Peguam Negara akan beri kerjasama kepada Switzerland -(30/1/2016)
KERJASAMA TANG MANA ??!
KENAPA kerajaan Malaysia & Najib enggan bekerjasama dgn negara luar pada siasatan pengubahan wang haram dalam #1MDB ??
BERANI KERANA BENAR, TAKUT KERANA SALAH !!!


Abu Hisham Hamid Switzerland tahu sebagai negara yg tinggi kadar rasuahnya sudah tentu badan badan yg berkuasa x berani memberi kerjasama kerana yg mahu disiasat itu bukan calang calang org...dia org yg paling berkuasa dlm negara..semua x mahu dipecat...!!
LikeReply21 mins
Hisyamudin Bin Amat Hahahaha. Ko nk cari bukti kat mana? Mmg xde bukti penyelewengan.
LikeReplyJust now
Toi Toi 1 dunia dah tahu permainan 1mdb tapi Switzerland sengaje nk kerja sama ngan Ahjib n the gang..ADA BERANI X sbb 1mdb kan dlm negara malaysia. !
LikeReply31 mins
Mohd Sharom Mohd Shariff Tak sabar nak tunggu episode terakhir drama ni. Mcmanalah ending drama ni yer?
LikeReplyJust now
Razak Salleh Macamana nak beri kerjasama. Orang yang terlibat dah dianggap tuhan yang memberi rezki serta kemewahan kepada mereka.
LikeReply29 mins
Shidi Shidiamin Marcos 86,Surharto 97,Najib17....semua rejim korup pasti tumbang kerana rakus dengan RASUAH!
LikeReply10 mins


-------------------