.

Isnin, 9 Julai 2018

ESOK MALAM









ESOK

MALAM
Ada masuk siaran dekat tv ke tidak? Kalau ada live lagi gempak! Kalau tidak ada macamana kita boleh percaya TT sudah mendapat penghormatan pada peringkat perdana.... Kah kah kah on JEMPUTAN ESOK MALAM
Publish | Delete | Spam
Unknown
on 7/9/18






-----------------

ISAP PUTING







ISAP

PUT IN


Wahai Pembacha Tukar Tiub Yang Budiman

Ada  pendapat yang kata isteri President Putin  lari tak tahan nafsu suami yang ashek suroh isteri dia  ...PUT IN.......PUT  IN ....berkali kali.

Cheritera pasal  bini Putin dari Negeri Trengganu Darul Imang lain pula. Mengikut Arwah Che Muda dari Marang atau Pok Der.....".Presiden Puting ni nikohh dengang budok kechik ngat ! Pok Der dengor kawang Pok Der ka'bor......dok kechik bakper ???.....Malang malang bini dia hisap Puting lagi!!! "......sahih lah benar sebab kawan Pak Der tu Tok Hakeng.

MALAM MALAM HISAP PUTING LAGI......KAH KAH KAH




--------------------

JUMPA JHO LOW





JUMPA 

JHO LOW
Kan hang kata lks tanya agenda anak najib p taiwan.. hang kata kongkek saja kan???
Aku rasa dia p jumpa j lo sama... atau wakil j lo.....
Hang rasa???? Takkan kogkek ja... sambil selam sambil minom wine la....



-------------------

LOKMAN ADAM





LOKMAN BIN

ADAM

SEBENARNYA

LOKMAN 

ADAM

TAK ADA

KELULUSAN
Dia tak ada kelulusan. Tiba2 najib bayar gaji berpuluh ribu sebulan. Najib berak pun dia sanggup basuh. Demikianlah al kisah pejuang melayu....taik kucing! on 
LULUSAN ABIM
Anonymous
on 7/8/18

Syukur, baru kini s





---------------------

ADA AGENDA








ADA AGENDA

LAIN

BURET HANYA

TABIR
Kaki buret cuma mampu memikirkan puki dan memek saja...cuba berfikir di luar kain pula.... Mangkok tu pegi sengaja buat-buat hebuh ngok....minum wain dan acara entot-mengentot tu cuma untuk tontonan. Agaenda utama ialah pi cucuk ATM siang malam keluarkan baki yang ada sebelum SPRM pegi sana selongkar buku akaun...cehhh...bikin malu la geng buret ni.... on KIT SIANG JANGAN JADI LOKMAN ADAM
Publish | Delete | Spam
Asrul Sani
on 7/9/18






-----------------

SAH LAGI SAHEH






SAHEH
LOKMAN BIN

ADAM

ADALAH

LOKMAN

ADAM
Sapa kata lokman adam tak ada kelulusan? Dia ada diploma dari Uitm le....kalau tak silap bidang sains kesetiausahaan di manjung, perak... on KATA SIFAT
Publish | Delete | Spam
khaktuuii lokman
on 7/9/18




-------------------------

UMNO CAWANGAN SUGAI BULUH









HOTT

UMNO
CAWAGAN 

SDUNGAi 

BULUH












---------------------------

KIT SIANG JANGAN JADI LOKMAN ADAM







YB KIT
JANGAN JADI

LOKMAN 

ADAM





‘Apa agenda Nazifuddin ke Taiwan selepas ayahnya dihadap ke mahkamah?

Ahli Parlimen veteran DAP, Lim Kit Siang hari ini mempersoal tujuan lawatan anak lelaki Najib, Tuan Haji Mohd Nazifuddin Najib ke Taiwan awal minggu ini yang mengundang kontroversi termasuk di Taiwan.


MALAON NI

GI TAIWAN

UNTUK

BERJUBO

DIA SUKA

BURET CHINA

TAK ADA

APA APA

AGENDA

MELAINKAN

MEMBURET

DAN

MENJILAT


---------------------

YAB APO KOBA







YB 

SEGAMAT

APO KOBA

SAJO 

TANYO

JANGAN 

MARAH 









----------------

JEMPUTAN ESOK MALAM







ESOK

MALAM

D.B.P

JEMPUT

DATANG

JANGAN JDI

LOKMAN 

ADAM 



---------------------

KATA SIFAT





LOKMAN 

ADAM

KATA SIFAT

ERTINYA

BODOH 
Walaupun diLokman Adamkan oleh Team TT, Lokman Adam calon Menteri kalau Rosmah Mansor menang jawatan PM Umno. Mana nak cari calon Menteri Umno Lokman Adam yang boleh speaking lebih daripada Presiden Umno? on LULUSAN ABIM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/8/18


Dia tak ada kelulusan. Tiba2 najib bayar gaji berpuluh ribu sebulan. Najib berak pun dia sanggup basuh. Demikianlah al kisah pejuang melayu....taik kucing! on 
LULUSAN ABIM
Anonymous
on 7/8/18






----------------------

YOU START - JUAL AGAMA









YOU

START


JUAL AGAMA 
Start2 dan moptee2... nak tanya... jswab dgn ikhhlass yer... kalau boleh terus difatwakan d negeri2 tanah jajahan seloroh Malaysia... Boleh ke buat kutipan derma.. Kutipan derma utk tolong cagaran mahkamah atas orang yang mencuri harta rakyat.. atau org yg rasuah.. atau orang yg menyalahguna kuasa.. Start2 dan moptee2 tengah terlalu sibuk ke.. hingga tak sempat nak berfatwa isu rakyat Teraniya dituduh mencuri.. rasuah ni... on YOU START
haron haron
on 7/9/18

You Start kena belajar ceramah isu semasa. Cuba kaji bab Skandal 1MDB dan SRC atau duit haram masuk akaun atau buat pergi Haji. Setidak-tidaknya You Start ajak jemaah pergi check Pusat Tahfiz dan Maahad Tahfiz yang lebih 50% tidak ada alat memadam kebakaran dan terdedah dengan risiko keselamatan. Kalau dah semua You Start pakat nak duduk di mimbar Masjid belaka dan syarah isu yang 1400 tahun yang lampau, umat Islam duduk takuk itu sahaja nampak gaya. on YOU START
Anonymous
on 7/8/18

Ostat ni saja2 berLakon watak (burok Laku) (buruk perangai) supaya senang tt Dan anak2 muda ambiK buat misaLan buat contoh untuk terjemah makna usTaT bisnis igama bisnis bangsa bisnis agama onLy on 
MEK DOGAL - KENAPA TAK HARAM
Nazrio Dond DoLLa
on 7/8/18
manusia boddo tapi nagku pandai lagak aja lebih perangai sekor sekor terok dari natang ramai lawan Allah tapi bab makankedarah tak lawan pulak pataut lawan la jnagan makan tunjuk kat Allah kita kuat makan adalah perintah dari Allah jangan buat buat lupa manusia hnaya lawan bab yang depa tak suka saja itlah manuaisa boddo lemah lasl las mamapuih dalam keadaan jahil bab agama sendiri apa ceritaaa on
HUKUM WAJIB
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/8/1





---------------------

SIAPA TIM KATIL






JENG JENG 

SEMUA 

NAK TAHU

SAPA TIM

KATIL

siape die team katil tu?? cube sebot sekor2 name..bahaye ni menjalankan kegiatan subversive. kasi la hint nama..klu dapat kite henyak ramai ramai sampai katil tu patah!! on 
SEMUA FITNAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/8/18
TEAM KATIL tu menatang apa TT? Sapa pengerusi dia? Kalu bertanding sapa juara? Kih3 on SEMUA FITNAH
Anonymous
on 7/8/18



------------------

SATU KELAMBU








SATU KELAMBU
Dsai n wawi bkn lagi satu kem tapi satu rumah. Bahkan satu katil. Stop. on
 SEMUA FITNAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/8/18





----------------------