.

Selasa, 20 November 2018

ANAK RAZAK ATAU CUCU RAZAK







TERBAIK

KES BUNUH!!!

KENAPA 

MAHKAMAH 

TAK DIMINTA

RAYUAN ULANG

BICARA


Najib disoal siasat berhubung Scorpene, Razak Baginda mungkin menyusul

SURUHANJAYA Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) membuka semula siasatannya terhadap pembelian dua kapal selam Scorpene sewaktu Najib Abdul Razak menjadi menteri pertahanan lapor Malaysiakini hari ini.

Mengutip kata sumber, portal itu berkata ia adalah sebab Najib dipanggil ke ibu pejabat SPRM di Putrajaya pagi ini.

Sumber berkata penyiasat sedang menyiasat kes dakwaan sogokan telah diberikan bagi pembelian kapal selam itu dari Perancis pada tahun 2002, SPRM juga mungkin akan memanggil orang lain untuk memudahkan siasatan.

Orang yang mungkin akan dipanggil, mengikut salah satu sumber, adalah termasuk bekas rakan kongsi Najib, Abdul Razak Baginda.


SIASAT JUGA

ANAK RAZAK

ATAU

CUCU  RAZAK

KAH KAH KAH
-------

MASUK ISLANG





MASUK ISLANG

GI JERMANG

Tontowee perLu ajak P Waytha Moorthy masuk isLang atau dakwaH isi borang keahLiang.... Tak semua sokong tontowee LaLuang SekejaK Tontowee...!!! Tunggu SekejaK...!!! toLong duduk diang SekejaK... SebeLung cakaK Bab ni PaLing penting dakwaH Borang keahLiang paH.. Dah Buat siasatang beLung .? 
P Waytha moorthy Ni orang isLang ker bukang isLang Ker orang jermang.? Sekarang Mesti d jeLaskang SeLagi P Waytha moorthy beLung Buat keputusang nak masuK isLang ker.? Nak masuK jermang.? Kita mesti diang... on 
SOKONG TONTON WI
Publish | Delete | Spam
Nazrio Dond DoLLa
on 11/20/18


---------------

EILMU KERANDUT




EILMU KERANDUT
Abam ni golojoh ..tapi pandai buat2 macam penyabar ..pendamai ..toat pada boss ..kunon. Tapi malang nye dia berdepan dgn Chedet ..Chedet punye segala eilmu putar alam dan tersimpan baik dalam dua bijik kerandutnye. on MAHATHIR BOCOR PROJEK MAT SONGEL
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
at 4:41 PM


-----------------

JANGAN FITNAH




JANGAN FITNAH
TT, najib cuba pancing, Tapi takde sorangpun MP PH yang mahu. Itu urusan najib. Bukan kerja MP PH. Ada faham? Kenapa tuduh pak sheikh nak sailang? on 
MAHATHIR BOCOR PROJEK MAT SONGEL
Publish | Delete | Spam
azam
on 11/20/18


----------------

WAJAH BUMI INI







SOKONG
SEMUA WAJIB 

SOKONG

Sultan Selangor titah 

papan tanda tulisan Cina

ditanggalkan

SHAH ALAM: Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah menitahkan supaya semua papan tanda di Shah Alam yang mempunyai tulisan bahasa Cina ditanggal dan digantikan dengan papan tanda jalan dengan satu bahasa sahaja – Bahasa Melayu.


BUKAN SAJE

NAMA JALAN

NAMA TEMPAT 

WAJIB DIUBAH

UNTUK 

KUKUH SEJARAH

NEGARA BANGSA

BUKAN   

BANGSAR SOUTH

NAMA ASAL

PANTAI DALAM

BUKAN 

GOMBAK EAST

BUKAN

AINSDALE 

MARI BANGUN

BERJUANG

KEMBALIKAN

WAJAH BUMI INI


--------------------

MAHATHIR BOCOR PROJEK MAT SONGEL








MAHATHIR BOCOR

PROJEK  SAILANG

MAT SONGEL

HISHAMUDDIN RAIS PERNAH
MENULIS PEKARA YANG SAMA
TAPI
HISHAMUDDIN RAIS TELAH
DISERANG OLEH ANWAR IBRAHIM
DENGAN TUDUHAN BAHAWA
TULISAN HISHAMUDDIN
TIDAK BERASAS
HANYA KHABAR ANGIN
DESAS DESUS
DAN CERITA REKAAN

SEKARANG MAHATHIR MEMBOCORKAN
FAKTA YANG SAMA
APAKAH ANWAR IBRAHIM
BERANI MENYANGKAL MAKLUMAT
MAHATHIR INI?

https://www.malaymail.com/s/1695009/ge14-victory-delayed-as-some-pakatan-mps-wooed-to-jump-ship-dr-m-reveals

GE14 victory delayed

as some Pakatan MPs 

wooed to jump ship, 

Dr M reveals

KUALA LUMPUR, Nov 19 — Prime Minister Tun Dr Mahathir Mohamad has admitted that there was an attempt to persuade Malay-Muslim representatives in the Pakatan Harapan (PH) coalition to change side following the conclusion of the May 9 polls.

In an interview with regional magazine Mekong Review, Dr Mahathir said this attempt was what caused the delay in PH announcing its election victory.

“If they could be persuaded to cross over to the side of Umno and PAS, these people would have the majority to form the government. This was what caused the delay in announcing our election victory,” he was quoted saying.

“We knew we had won by 8.30pm, but we didn’t get the official announcement until about 2am, because during that short period of time there was a lot of manoeuvring, which was not visible to the people.

“We knew, and later we learnt even more about it,” he added, but refused to name those MPs.

Former prime minister Datuk Seri Najib Razak had then refused to concede defeat until a press conference on the next day.

In October, Deputy Prime Minister Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail had also admitted that she was first offered the post of prime minister by Yang di-Pertuan Agong Sultan Muhammad V after PH won.

When asked on the difficulties within, Dr Mahathir said it was related to racial and religious politics as there was a fear that PH was not going to respect the position of Islam as much as the previous government had.

“So there was an idea that if the Muslims all came together, the new opposition were largely Muslim, with Umno and PAS, they could drag other Muslims [from our coalition], have the majority and form a Malay-Muslim government, but they were advised against that,” he said.

The prime minister admitted it was never easy to work with the former adversaries, but sharing the same objective, which was to get rid of Najib, brought them together.

“The first time I worked with them was when I started a People’s Declaration [calling for the removal of Najib],” he said, referring to his former rivals.

“I didn’t ask them, but they supported it. I talked to them and they had the same objective I had — to get rid of Najib. We came from different backgrounds, but we were willing to forget the past.

“We were focused on achieving the same objective and that enabled me to work with them and them to work with me,” he added.

Dr Mahathir told Mekong Review that Malaysia succeeded with peaceful transition of government after the election was because the then opposition was not violent although they were tried to bring down the government.

“In this election, we expected to lose because the government was so powerful and were doing all kinds of improper things, like bribery and threats,” said the 93-year-old.

“I thought that if they lost they would not accept the result, but they lost by such a big margin they were caught off guard and did not know what to do.

“Great numbers had supported the [then] opposition, and there were also people who advised the government to accept the result,” he said.

Therefore, he said, the transition was smooth from the outside, but it was not very smooth from the inside, including attempts from within to reject our success, but in the end better sense prevailed.




------------------------

SOKONG TONTON WI








SOKONG
SEMUA WAJIB

SOKONG

TON TON WE


KUALA LUMPUR - Menteri di Jabatan Perdana Menteri, P Waytha Moorthy terus ditempelak berhubung kenyataannya  berhubung hak asasi di negara ini.

Terbaharu Ketua Penerangan Pas, Nasrudin Hassan pula membidas Moorthy dengan menyifatkan kenyataan itu sebagai sesuatu yang tidak boleh dimaafkan.


HANTARKAN

MOORTHY 

KE GERMAN

BERI DIA TONTON

VIDEO PORN

BARU DIA TAHU

LANGIT TU TINGGI

KAH KAH KAH

---------------

PAK TAMRIN RILEKS LAAA





PAK TAMRIN

RILEK LAAA

rilek pak tamrin..himpunan sejuta melayu dan islam utk tolak icerd? kita tunggu beberapa bas dari kelantan,terengganu dari sekolah2 tahfiz dari madrasah2 akan dibiayai utk turun..beza dgn bersih, perhimpunan tolak icerd adalah ditaja.dlm dunia kini, yg betul itu adalh islam malaysia dan melayu melaysia.
hanya islam malaysia yg berani tibai negara dilanda musibah..hanya melayu yg berani ckp berdekah2 perihal melayu wlhal melayu asal hindu.dlm khutbah, dlm kuliah2 agama, dlm tv alhijrah..berbondong2 ulama,haji hajah bkata nabi tidaka rasis dlm mjlnkan agama allah..malah turki kerajaan islam juga telah sain sejak tahun 1800an lagi..
menerima icerd bermakna agama dan bangsa melayu sudah tidak bole dijadikan modal perlacuran politik..jgn lupa pak tamrin, anwar juga pernah mengata super liberal ketika anwar dikatankan lebih melayu dan islam..cuba pak tamrin tanya anwar mengenai icerd? apakah kluk klak yg akan diperkatakan oleh anwar suami wan.. on PANDANGAN TAMRIN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/19/18



-------------------

SEMBANG JE LEBIH






SEMBANG JE LEBIH
Dia sedap la dapat macam2 bonus dari kerajaan PH.. makin teruk nasib rakyat bawahan, gaji dapat 2500 10 hb dah abis nk hutang siapa pun x dapat bagi.. ramai peniaga2 kecil-kecilan dah start tutup bisnes,lps ni peruncit lps tu pemborong.. lps tu krisis ekonomi la jawabnya..
tapi dok cerita2 pasal najid pny telor la,rosmah pny nenen la, anwar pny anu la, sayfool pny jubor la, mahadir hero la, azmin steady la, rafizi sotong la, Dap bagus lah, Sultan zalim lah, ulama hinalah, TT la kiranya hero x didendang la sewaktu PRU14..
kalau betul kenapa sampai skrg Madey atau Mat Sabu or Guan eng x pernah bagi penghargaan kat hishamudin Rais ni? Syok Sendiri ka dengan duit puluh ribu untuk bikin cerita politik panas and lucah ni? Sembang je lebih orang politik ni..klu ada krisis besar dia org seronok je lari tinggal kan negara pi menetap kat pulau2 lain atau dapatkan suaka politik. on 
DI UKM BANGI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/19/18



------------------

HILANG ARAH





HILANG ARAH
Setuju. Pak sham dah hilang arah nak dituju. Satu pun menteri india dan cina tak kena hentam oleh pak sham sejak tertubuhnya kerajaan baru. Kalau dulu tak sorang pun terlepas. Adakah mereka ini sempurna molek belaka? Atau pak sham sudah takutkah? on 
DI UKM BANGI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/19/18



-----------------

BERLUMBA BELI INSURAN






BERLUMBA  

BELI INSURAN
Melayu yg sekarang ni sedang berlumba2 beli insuran...... Dijamaah kan parti2 sekali.. Supaya semua dapat no keahlian Ahli surga... bleh dapt bida bidadari bersama.. bleh jom heboh2 bersama... jumpa disana... on 
TERUSKAN LAGI
Publish | Delete | Spam
haron haron
on 11/19/18

-----------------

BETUL KE MAKLUMAT INI?





BETUL KE 


MAKLUMAT NI?
Perhimpungnang rasaksa akan diadakang di KL pada Lapang hb.Dec 2018 ..tujuang perhimpungnang ini adalah utk menyatakang BABI dah boleh dilahap oleh semua orang. Daging babi hanya RM7 sekilo banding lombu RM40 sekilo. ..? on 
PANDANGAN TAMRIN
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 11/20/18


----------------

ATHEIS DIPENJARA






ATHEIS DIPENJARA
Tt dan pengikut dia sudah jadi gila. tt takut klu DSAI jadi pm habislah golongan atheis dipenjara. tt x dpt lari kali ni on 
MAT PUTAR = ANWAR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/19/18 




---------------

BEREBUT KERJA



BEREBUT KERJA
Surat aduan salahlaku sundrabolong ni mesti dari org yg nakkan tempat dia tu. Alaa biasa la, tak puas hati asyik dia jer jadi boss. Dah abih kontrak nak disambung lagi. Bagi peluang org lain pulak laa. Kaut sikit2 dah laa. Kahkahkah org tamak selalu rugi, mcm najib dan rosmah! on 
TAHNIAH PEGUAM NEGARA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/20/18

----------------

BODEK MADEY




BODEK MADEY
Oii sakai. Itu berita malapetaka utk rakyat fiji. Gempabumi tu mungkin melibatkan kehilangan nyawa. Boleh pulak kau bergurau senda. Aku pun benci rosmah tu tapi agak2 la sikit nak bergurau. Sejak dua menjak ni sensitiviti kemanusiaan kau dah makin hilang ke, tt? Byk sangat bodek madey kau nii. on JANGAN FITNAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 11/20/18


-----------------