.

Isnin, 4 Februari 2019

PEMIKIR KETUANAN MELAYU




NO KOMEN
MAMAT INI AHLI PIKIR
MAMAT INI SORANG LOKMAN ADAM
KAH KAH KAH






ENTOT ALL THE WAY




ENTOT 

ALL THE WAY
Untung la ulamak bertaraf duneeya. Atas duneeya dapat laba 90juta boleh bersenang lenang berbini ramai tanpa perlu membanting tulang 4 kerat. 
Di akheerat kelak siang malam berjimak 70 bidadari tanpa perlu beri nafkah. Indahnya kehidupan agamawan. Atas duneeya kalau tak cukup duit boleh edar tabung milo.. selesai masalah. Allahuakbar. 
on DAPAT DUIT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 6:11 PM

oh... me



-------------

NGOK DAN NGANG









WOIT
JANGAN BUANG

MASA

BUAT LAPORAN POLIS
TERHADAP  LOKMAN ADAM
SAMA MACAM BUAT 
LAPORAN POLIS TERHADAP
BUDAK TERENCAT AKAL
ATAU
BUAT LAPORAN POLIS
TUDUH S. JIBENG
MENGITAI AWEK  MANDI

Pemuda Pakatan Langkawi lapor polis Lokman Adam fitnah Dr Mahathir

SATU laporan polis dibuat supaya siasatan terhadap Ahli Majlis Kerja Tertinggi (MKT) Umno Tuan Haji Lokman Noor Adam kerana memfitnah serta menghina Perdana Menteri Dr Mahathir Mohamad serta ibu bapa negarawan itu.

Ketua Pemuda Pakatan Harapan (PH) Kedah Asmirul Anuar Aris berkata Lokman Noor dalam satu hantaran video di laman Facebooknya telah menggunakan beberapa perkataan menghina serta fitnah terhadap Dr Mahathir.

“Dia juga menabur sentimen perkauman kerana menyatakan Dr Mahathir mengikut telunjuk DAP. Sebagai ketua Pemuda PH Kedah, saya membuat laporan polis ini supaya satu siasatan segera dilakukan,” katanya kepada pemberita selepas beliau membuat laporan di Balai Polis Kuah, di Langkawi hari ini.


LOKMAN ADAM

SEORANG PEMIKIR

PARTI 

KETUANAN MELAYU

TERBUKTI SAH

LOKMAN ADAM

IALAH SEORANG  

LOKMAN ADAM


KAH KAH KAH

-------------------

JNGAN TUDUH AGAMAWAN





BUKAN 

AGAMAWAN
Jangan nak tuduh orang agama 
yang larang hisap rokok di tempat awam. 
Ini semua kerja 
kabinet atok kutty geng kartel. 
on ANAK DAH LUPA
Publish | Delete | Spam
azam
on 2/4/19

Dok serbu ..





----------------

MANA CERITA ANAK IKAN







TUNGGU CERITA

ANAK IKAN
Cite lama ni TT
..da boring la....
cite anak ikan bottom lagi best... 
on MANA MUFTI SERAMBI MEKAH?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/4/19



---------------

PERNAH GUA ALAMI





GUA TAHU

PERASAAN HAKEEEM AL-ARAIBI
GUA PERNAH TIGA BULAN
DUDUK  DALAM PENJARA BOMBAY

KERAJAAN 
MALAYSIA NAK TANGKAP GUA
NASIB BAIK BELGIUM DATANG
BERI SUAKA


Hakeem al-Araibi begs 'don't send me to Bahrain' as he arrives at Thai court

Refugee footballer arrives shackled and barefoot for hearing on extradition request

Refugee footballer Hakeem al-Araibi has shouted “don’t send me to Bahrain” as he arrived at Thailand’s Ratchadaphisek criminal court on Monday, where he faces an extradition hearing.

He arrived shackled and barefoot with more than a dozen other prisoners.He was flanked by a guard at each arm and several more behind him.

Supporters shouted “Australia is with you” and “your wife sends her love”



HANYA 

PEMBEBASAN

SEBAGAI  JAWAPAN


-------------

NAJIB YANG BERTAKWA









WOIT
APA DAH JADI

KENAPA  KAMU

SEMUA TAKCAYA



PADA NAJIB

KAMU NAK

 MURTAD?



Najib: Saya Tak Pernah Bayar RM90 Juta Kepada Hadi, PAS


(FMT) – Tuan Haji  Najib  hari ini menafikan dia pernah membayar RM90 juta kepada Tuan Haji  Abdul Hadi Awang atau kepada PAS.

Kenyataan ini menyusuli penyelesaian luar mahkamah antara presiden parti Islam itu dengan editor Sarawak Report, Clare Rewcastle-Brown.

Najib mengingatkan bahawa pihak berkuasa kerajaan sekarang sudah membuat siasatan yang sangat teliti terhadap akaun-akaun peribadinya dan Umno sejak pilihan raya umum ke-14, iaitu hampir 9 bulan lalu.


NAJIB
PEMIMPIN MELAYU ISLAM
YANG WARAK
YANG ALIM
YANG JUJUR
YANG BERIMAN
YANG BERTAKWA

SELALU PERGI MEKAH
HANTUK KEPALA PADA BATU ITAM
CIUM BATU ITAM
PERNAH BERI SALAM
PADA KUBUR NABI

KENAPA KAMU SEMUA INI
TAK PERCAYA PADA NAJIB
INI MESTI KENA RACUN
MEDIA BARAT


------------------

ISLANG OOO ISLANG







ISLANG 000

ISLANG

Laporan PAS terima RM90 juta dari Umno kekal

CLARE Rewcastle-Brown hari ini lega dan gembira apabila Presiden PAS Abdul Hadi Awang semalam menawarkan untuk menyelesaikan saman fitnahnya terhadap editor Sarawak Report itu.

Rewcastle-Brown berkata beliau sangat gembira dengan syarat penyelesaian yang tidak didedahkan dengan “artikel yang menyinggung” itu masih berada dalam talian dan tidak diubah.

“Saya tidak akan tarik balik,” katanya kepada The Malaysian Insight.


SATU DUNIA

NAK TAHU

NIK ABODOH

ATAU

HAJI HADI

YANG SIMPANG

DUIT INI

KAH KAH KAH




SAPANG SAPANG

CAKANG 

SEKARANG



------------------

DAPAT DUIT





90JUTA
AMBO PENYOKONG TEGAR PARTI ISLANG
YANG JANJIKAN AMBO MASUK SYURGA
UNTUK AMBO DAPAT ENTOT 70 BIDADARI
NAK TANYO
SAPA DAPAT DUIT  90 JUTA RINGGIT INI?

Saman Sarawak Report: Takziah penyelesaian tanpa kesudahan



Apabila laporan Sarawak Report bertarikh 6 Ogos 2016 yang menyebut ‘ – RM 90 million is widely reckoned to have flowed into the top echelons of Pas/

RM 90 juta yang telah dianggap menjadi pengetahuan meluas telah mengalir kepada pemimpin-pemimpin tertinggi Pas’ masih terpampang, sedang armada para pejuang/peguam yang terbang ke London dengan wajah singa dan berpatah pulang dengan terkulai layu – ia seakan mengesahkan laporan itu adalah benar.


AMBO TANYO

MU JANGAN 

MARAH AMBO

BARANG AMBO 

MASIH KERAS

NAK ENTOT

BIDADARI

KAH KAH KAH


---------------

MANA MUFTI SERAMBI MEKAH?






SENYAP
MANA MUFTI SERAMBAI MEKAH
Anak sapa yg bersetubuh dlm kolam tu tt? Ratu rusia kita ke? Jantan tu sapa pulak? Bukan ketua kita kan? Ketua kita gemok. 
on YA USTAD INI BUKTI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/4/19




---------------------

UNTUK KAYA UNTUK MISKIN








DUA HUKUMAN
UNTUK YANG KAYA
UNTUK YANG MISKIN
Biasa la, Malaysia Baru ke, Malaysia Lama ke, Tanah Melayu ke, Tanah Jawa ke, Tanah Arab ke, Mat Sallehland ke. Semuanya sama universal. Satu set law untuk golongan elit, satu set lagi untuk lu semua rakyat marhaen. Lu samun duit rakyat berpuluh billion, lu jadi hero, lu boleh enjoy sakan sana sini. 
Lu curi duit RM10, satu paket gula, satu tin susu kanak-kanak, lu kena remand dalam lokap 7 hari dulu, kemudian bila masuk court lu kena hukum penjara 3 tahun. Thats life, my man. Life sucks for the ordinary Joe. Huh, speaking London pulak gwa. 
on JAGA BURET SENDIRI
Publish | Delete | Spam
dr chenor
on 2/3/19


------------------

BAHAYA UNTUK NEGARA








MAKAN ANAK IKAN
BAHAYA UNTUK KESELAMATAN NEGARA
BERPOTENSI KENA PAU
OLEH CHINA MERAH ATAU USA

Tak kenal,mana nak Cinta....? Dulu tt tak kenal mader. Dia cuma kenal pak sheikh. Skrg tt dah jilat dua-dua. Bolehlah dia banding sapa lebih bersih. Lu pun cubalah kenal mader. Mana tahu, lu pun boleh jatuh cinta dan jilat dia. 
on MARI BERSAMA
Publish | Delete | Spam
cikminah
on 2/3/19



--------------

JANGAN HINA BABI







JANGAN HINA BABI
SEBELUM RASA BABI GULING
JANGAN INGAT MELAYU
TAK MAKAN BABI
bia masa negara ni ni ikut hukum ostolia.. pegi mampus la ostolia nak buat menda.. ostolia skong isreal ko nak ikut gak ke? pastu bila ostolia benar hukum hisap minun arak ko nak ikut juga ke.. babi punya hujah 
on ISAPLAH KAMU 
SEBELUM KAMU KENA ISAP
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/3/19




-----------------

JAGA BURET SENDIRI





BURET & KONTOL
JAGA HAK MASING MASING
PASTIKAN CUKUP ENJOY DE MENJOY
JANGAN JAGA BURET ORANG LAIN
SAPA JAGA BURET ORANG LAIN
SAH MUKA GAGALIS
TAK PERNAH KECAP BAYAK  BURET
HANYA ENTOT BINI YANG LOHE
kalau nama melayu memang suka jaga kain orang, seluar dalam warna pun jaga jugak,maklum lah melayu islang malaysia nie paling sempurna lah, paling molek, serambi mekah lah, pasal tu perbetul orang, nak skodeng tak uleh, nak kongkek tak uleh, nak pa cu cing tak ulah, nak buat lagu mano, bila lanchau naik, kawin teruis umur tak cakap akal cukup lah lah lah, 
60 taun umno perintah, melayu masih tepi longkang, melayu masih rasuah, melayu harap bantuan kerajang, nak sunat kena bantu, nak kahwin kena bantu, nak sekolah kena nbantu, nak tuisyen, nak barang daour kena hujan panas banjir berak.sumbat semua kena bantuan kah lah kah mamapooossss...jadi pegawai kerajang semua rasuah, yang lebai rasuah, yang kopiah rasuah, yang alim lagi kuat rasuah...mampooossssss kah kah kah 
on JAGA BURET SENDIRI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/3/19




--------------------

CADANGAN NGOK






CADANGAN NGOK
Nak cegah maksiat kena halang sebelum dorang masuk bilik hotel. Bukannya intai tunggu dorang senggama pastu serbu dan cekup atas katil. Tu pasang perangkap namanya, nak aib kan org. 
on MAKSIAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/4/19T





-------------------

SURAT SEORANG GAGALIS







SURAT 

SEORANG GAGALIS
Tt, mana senarai gagalis 2019?
 Wah! Sejak jadi budak suruhan madey ni
 tt dah naik kasta. Eksyen la tuu 
kahkahkah 
nasionalis lah sangat. 
Nasionalis lancau. 
on MAKSIAT
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/4/19



----------------

PENJAGA BURIT







PENJAGA BURIT
tapi ada puak sewel 
yang nak jaga burit muslim.. 
katanya khitan salah. 
tapi burit dia tindik subang, cacah tatu.. 
kah kah kah. 
on JAGA BURET SENDIRI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/3/19



------------------

ANAK DAH LUPA





ANA DAH LUPA
Saja nak tanya, Nabi Muhammad yang tidak merokok itu berapa tahunkah hayat usianya? Dulu ustad ada ajar, tapi ana dah lupa. 
on ISAPLAH KAMU 
SEBELUM KAMU KENA ISAP
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/4/19

D



-------------

BIBIR ANAK IKAN






BIBIR ANAK IKAN
Bibir anak ikan tu 
sama warna dengan warna bibir najib
 on
 ROKO CAK ANAK IKAN
Publish | Delete | Spam
hamim
on 2/3/19




-----------------