.

Khamis, 26 April 2018

TOK AJI ANTI DANG DUT










APAKAH 

TUAN AJI JO

ANTI DANG DUT

ZOUK WAJIB

DITUTUP KERANA

TAK MAIN

DANG DUT

DAN NASHID


Johari tegur PAS: Bukan begitu cara tangani Zouk...


 Calon BN untuk kerusi Parlimen Titiwangsa mengecam PAS kerana mempolitikkan isu sensitif berhubung janji mereka memindahkan pusat hiburan Zouk ke tempat lain jika menang di kerusi berkenaan.

Menurut Tuan Haji  Johari Abdul Ghani langkah diambil PAS itu bukan sesuatu yang wajar dilakukan.

“Malaysia sebuah negara berbilang bangsa, dengan orang Melayu, Cina dan India mengamalkan budaya masing-masing.

"Mereka (PAS) tak boleh memaksa orang lain mengikut apa yang bangsa lain percaya," katanya seperti dipetik The Star Online hari ini.

Pada 25 April lalu media melaporkan PAS berjanji memindahkan pusat hiburan berkenaan jika calon mereka, Mohamad Noor Mohamad, memenangi kerusi parlimen Titiwangsa pada pilihan raya umum ke-14 (PRU14) pada 9 Mei ini.


KENAPA MAHAL

BEER MAHAL

WINE MAHAL

NAPA TAK ADA

HAK ISTEMEWA

BUMI

DALAM KELAB


---------------------

BERSAMA KITA FIKIRKAN






BERSAMA KITA

FIKIRKAN
Abis tu nk buat mcmna tt?xkan kita dok redha je kena tipu lagi.kasi la idea apa nk buat...xkan nk biar kita ditipu lg,next pru ditipu lg, lagi dan lagi... apa nk buat kasi menang tt...Cuba kasi pencerahan... on 
PENIPUAN SEDANG DIRANCANG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 3:01 PM




----------------

BONTOT KAK MAH







BONTOT 

KAK MAH

Besarnya spendar bn tu weh! Agaknya sama besar dengan ponggong rosemah kuikuikui on 
DERMA KAK MAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 4:16 PM


-----------------

HANTAR KE PUTRA JAYA





HANTAR KE

PUTRAJAYA 
Hahaha. Janganlah kau cuba berlindung sebalik spender besar rosmah dalam gambar tu TT. Kitaorang ni dah lama tau sebenarnya kau menaruh hati kat cik rosie, itu pasal kau selalu tulis pasal dia, nak dapat attention dia, maklumlah kau sampai sekarang dah lama jadi gagalis. Jadi kau memang berharap sangat cik rosie kau tu hadiahkan sehelai spender xxxxL dia masa birthday kau. Jaga2 TT, jauhi setiap tong deram dan hutan berbukit sebab nanti pak aji jeles dan marah! on DERMA KAK MAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 4:33 PM





----------------

SUHARTO MENNAG JALAN TIPU







SUHARTO MENANG

JALAN TIPU
Segala tipu muslihat digunakan SPR dan RoS utk memenangkan umno/bn. Betullah kata tt PH akan menang pru14 kecuali ditipu. Suharto pun menang pemilu dgn menipu tp apa jadi sejurus selepas itu on SUDAH HARAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/26/18



-------------------

TSUNAMI BANI MELAYU - LUMUT PARIT






OMBAK

VETERAN

MARAH


JAM 4 PETANG HARI RABU
HARI BEKERJA
TAPI TIDAK MENGHALANG
HAMPIR 2000 
WARGA MANJUNG BERHIMPUN
DEPAN PINGU MASUK PENGKALAN
TENTERA LAUT MANJUNG

YANG 
DATANG  PARA VETERAN
TENTERA LAUT DARAT DAN UDARA
ANAK DAN KELUARA
ADA BERSAMA
JUGA JIRAN TETANGGA

ADA BEKAS PANGLIMA TENTERA LAUT
ADA GENERAL BARU BERSARA
PEGAWAI TINGGI
VETERAN BIASA
SEMUA DATANG DENGAN RASA MARAH
TIDAK PUASHATI
BILA RAFIDAH UMUMKAN
BILA RAFIDAH BOCORKAN
BAGAIMANA
 NAJIB JUAL TANAH TENTERA
RIBUAN EKAR
BAGAIMANA 
LAPANGAN TERBANG SUNGAI BESI
DIREMBAT CHINA MERAH







TSUNAMI MELAYU

DI MANJUNG

DI PARIT
SEBELAH MALAM 
DI SERI ISKANDAR PARIT
HAMPIR 6 RIBU WARGA DATANG
SEMUA DIHASUT
SEMUA DIBERITAHU
PENIPUAN TELAH DIJALANKAN
PENIPUAN SEDANG DIJALANKAN
DAN
PENIPUAN AKAN DILAKUKAN

NAJIB HANYA
 AKAN MENANG PRU14
DENGAN TIPU

PAKATAN HANYA AKAN KALAH
PRU14
KERANA DITIPU












----------------------

PENIPUAN SEDANG DIRANCANG






PRU14

KEMENANGAN PAKATAN HARAPAN
SEMAKIN JELAS
GEROMBOLAN KETUANAN MELAYU
 SEDANG BERAMUK
KUNCU KUNCU DALAM BARISAN
SEDANG BERTEMPUR
SESAMA SENDIRI

OMBAK RAKYAT SEMAKIN AMPOH
DI MANA SAHAJA
CERAMAH JELAJAH
CERAMAH KELOMPOK
PENUH DAN AMPOH

BANI MELAYU MAHU MEMBAUT KEJUTAN
BANI MELAYU 
MEMBUAT OMBAK KECIL
DISAMBUT PAKATAN HARAPAN
DISAMBUT MAHATHIR
LALU MENJADI BADAI TAUFAN
YANG MELEDAK MENJADI
TSUNAMI

KINI TEMBOK FELDA RUNTUH
KINI TEMBOK PEGAWAI KERAJAAN RUNTUH
KINI TEMBOK VETERAN RUNTUH

KAUM PENIAGA SUDAH LAMA MENUNGGU
ORANG KAMPONG
WARGA MISKIN KOTA
DAH LAMA MENUNGGU

HARI HARI AKHIR
SAEKOR NAJIB 
SEMAKIN JELAS

TAPI AWAS

RACANGAN PENIPUAN
 SEDANG DISUSUN

PAKATAN HARAPAN
HANYA AKAN KALAH
MELALUI JALAN TIPU

TIPU TELAH DIJALANKAN
TIPU SEDANG  DIJALANKAN
TIPU AKAN DIJALANKAN

NAJIB HANYA DAPAT SELAMATKAN
GEROMBOLAN 
DENGAN JALAN TIPU










--------------------------

TUTUP ZOUK







SOKONG
ANAK MUDA

SOKONG TOK AJI

TUTUP  ZOUK

NAK MASUK MAHAL

WINE MAHAL

BEER MAHAL

BEER CAIR

TAK ORI

HAPPY HOUR 

TIDAK ADA

DAN PALING

CILAKA

TAK MAIN

DANG DUT

KAH KAH KAH



Calon PAS Titiwangsa mahu pindah Zouk dari kawasan majoriti Melayu

 | April 25, 2018
Mohammad Noor Mohammad berkata, tindakan membuka Zouk di Jalan Tun Razak dianggap tidak menghormati sensitiviti Islam dan menyebabkan masalah kesesakan lalu lintas teruk pada waktu malam.








KUALA LUMPUR: Calon PAS di Parlimen Titiwangsa, Tuan Haji Mohammad Noor Mohammad mahu memindahkan pusat hiburan terkemuka di ibu kota, Zouk dari kawasan majoriti Melayu yang dianggapnya tidak menghormati sensitiviti Islam dan anak muda mungkin terjebak gejala sosial.
Pesuruhjaya PAS Wilayah Persekutuan itu berkata, Zouk tidak sesuai dibuka di Jalan Tun Razak yang terletak di bawah Parlimen Titiwangsa kerana statistik menunjukkan kerusi itu mempunyai 71% pengundi Melayu.
Tambahan, katanya, lokasi pusat hiburan itu juga membawa masalah kesesakan lalu lintas teruk kepada penduduk setempat, khasnya pada waktu malam.




BAGI TUTUP

TOK AJI

INI CHINA

SINGAPURA 

PUNYA NAK

ROSAKAN AKIDAH

BUMIPUTERA

PUNCA GEJALA

SOSIAL


KAH KAH KAH









------------------

GADUH - TANDA BAIK





WOIT

SILA ANTA

BORANG BERSATU

SATU KERUSI

BATU PAHAT

DAH MENANG




Puad Zarkashi letak jawatan KP Jasa hari ini

Tuan Haji Mohd Puad Zarkashi meletakkan jawatan sebagai Ketua Pengarah Jabatan Hal Ehwal Khas (Jasa) dipercayai ada kaitan dengan namanya tidak tercalon pada Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU14).

Dalam entri terbaharu di Facebooknya, beliau memaklumkan, hari ini merupakan hari terakhirnya di Jasa dan beliau tidak berganjak dengan keputusan itu. Beliau turut menaikkan beberapa keping gambarnya bersama kakitangan Jasa dalam satu sesi taklimat akhir beliau


GADUH

TANDA AMAT BAIK

TANDA PAKATAN

MENANG PRU14

KECUALI DITIPU


-----------------

TOK HENG








TOK HENG
TT, ini cerita fasal Tok Him Ini berlaku hampir 20 tahun lalu. Anak lelaki saya usianya 5 tahun. Suatu petang semasa saya sedang berehat dalam rumah, tiba-tiba anak saya masuk dan menjerit Ayah, Berahim Ali datang rumah kita. Saya terkejut, Tok Him tok kenal saya, macm mana dia datang rumah saya. 
Betul ke? tanya saya. Betulah ayah. Dia ada di luar tu. Saya pun terus ke luar tapi Tok Him taka. Saya tanya lagi, Mana Tok Him. Anak saya pun tunjuk: tu bawah pokok bunga kertas tu: Dia bawa saya ke pokok bunga tu: Tua Tok Him: Dia tunjuk seekor katak! He ha! on 
SELAMAT BERJAYA MELOMPAT
Publish | Delete | Spam
Terjah
on 4/25/18




--------------------

OSSTAD ULAR MA








ULAR MA
ciss osstad ularma dedak parti gadai iselang pengkhianat ahli dan penyokong.. dah tau kalah tanding jugak..?!? di biayai parti penyamun halal ke ko osstad ularma..! jadi tongkat penyamun di felda.. memiskinkan warga felda.. berhutang pulak.. last last fgv di jual senyap senyap.. sijil saham jadi tisu lap pantat... on
 HUBAYA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/25/18






-----------------