.

Ahad, 24 Januari 2016

TERGOLEK DOG







TERGOLEK DOG




MAT MASLAN LAGI
Jangan2 LCE dapat Jawatan Menteri, buat lawak lagi.... Semua Msia gumbira dapat 2.55, sebab Mat Maslan graduate dapat 3.85, takan LCE boleh setanding Mat Maslan, kita dapat Happy lagi, shabas orang kerana memilh BN... Shabas.... on APA ITU LCE
giorgio
at 4:31 PM
 
 SEARCH DI YAHOO
Aku tahu apa itu L.C.E. aku sekolah omputih dan aku duduk peperiksaan itu perkataan penuh singkatannya ialah Lower Certificate of Education , sekarang kira seumpama standard PMR (Penilaian Menengah Rendah ). Lagi satu pula orang yg menaikai velfire nama macam tonton TV. Aku search diyahoo - ahli parlimen temerloh yang kini ialah hhhmmmmmm...... on APA ITU LCE
yen uchop
at 4:25 PM

JANGAN KUTUK
Jangan la kutuk...geng2 dia pass LCE dh boleh jadi cekgu, jadi mandor, jadi leftenen sojar, inspekter.... MB kacang je... pandai kelentong org kampung, hulur 10 hinggit.. settle.... ekonomi org kg bendenye...getah sekerap, sawah, lembu... tunjuk muka masa kenduri, sekolah jah 6 pun dh cukup on APA ITU LCE
Anonymous
at 4:14 PM
SERTIPIKET
Lower sertipiket ekzemination ke atau Lendah Cincai ekzem kah kah kah on APA ITU LCE
Anonymous
on 1/24/16




-------------

MARI SEKOLAHKAN HADI





BILA BELAJAR LARI
HASILNYA BEBAL
BILA SEKOLAH
TAK CUKUP
HASILNYA BANGANG





DAP saran jangan sekat Hadi ke Sarawak, bawa jumpa komuniti Kristian
Kerajaan Sarawak seharusnya membawa  Hadi Awang ke negeri berkenaan dan menunjukkan kepadanya sumbangan komuniti Kristian di Sarawak, kata pemimpin DAP.



KITA PERLU

BERI HADI

PENCERAHAN
 

--------------

KAMI MENGUCAPKAN






KAMI

MENGUCAPKAN

SELAMAT

BERTAIPUSAM


 Inline image 1




----------

SAJE NAK TANYA JANGAN MARAH









BETUL KE

YB KITA INi

PANDAi

BAHASA

GERMAN

SELAIN DARi

BAHASA ARAB

SAJE TANYA 

JANGAN 

MARAH
 



FACE BOOK

Michael Chiang with Nasrudin Hassan At Tantawi.


Ahli Parlimen Temerloh, Nasrudin Hassan Tantawi dilihat sebagai antara pemimpin Pas yang “pemalu” kerana tidak pernah bersuara di Parlimen memperjuangkan isu-isu rakyat atau mendedahkan apa-apa salah laku yang melibatkan UMNO dan BN.

Beliau nampaknya selesa menjadi watak yang diam, kaku dan pasif saja. Namun, di sebalik watak “pemalu” menyerang UMNO dan BN itu, suaranya menyerang rakan sendiri dalam PR boleh dianggap berbisa juga. Walaupun tembakannya kali ini hanyalah peluru kapur, malah bakal ditembak balik pula, tetapi alangkah baiknya jika beliau turut melatih dirinya untuk menyerang musuh yang sebenarnya.

Sebelum ini beliau bangga menjadi antara pemimpin Pas yang miskin, lalu tanpa diminta oleh sesiapa mengisytiharkan kedudukannya yang tidak berharta apa-apa sebelum pilihanraya lalu, tetapi apabila kemudian diketahui sudah memiliki kereta mewah Vellfire sebaik bergelar YB, kecaman dan serangan terhadapnya oleh ahli Pas sendiri mulai meningkat.

Fakta yang disebutkan Nasrudin bahawa Lebuhraya Tunnel dilakukan secara rundingan terus juga tidak betul kerana projek itu sebenarnya melalui tender terbuka dan syarikat yang terpilih adalah kerana menawarkan harga terendah sekali.

Kalau benar juga Nasrudin ingin bercakap soal rundingan terus, beliau tidak seharusnya melihat di Pulau Pinang sebagai fokusnya kerana sebagai pimpinan Pas, beliau seharusnya memberi perhatian terhadap Lebuhraya Kidex kerana ia projek UMNO yang diberikan kepada peguam UMNO dan bekas Ketua Hakim Negara yang dipercayai ada kaitan dengan sumbangan mereka memastikan kerajaan PR di Perak tumbang pada 2009 dahulu, selain bantahan daripada penduduk sendiri.

Oleh Shahbudin Husin
 












------------