Selasa, 6 Disember 2011

ORANG HITAM DENGAN BLACK MONEY
WASPADA! JANGAN KENA TIPUSURAT DARI PEMBACA

Menurut Lebai Google, ramai Nigerian scammers sekarang beroperasi dari Malaysia sebab kebanyakan laman web Amerika telah block IP address dari Nigeria. Sekarang mereka terpaksa beroperasi di Ghana, Ivory Coast, dan Malaysia. Kalau kemasukan Mat Niger tidak dipantau, pada masa akan datang, rakyat Malaysia tidak akan dapat melawat laman-laman web dari Amerika.

Mat Niger Scammer ini selalu menipu orang kat laman web cari jodoh. Sila tanya lebai Google tentang Nigerian Scammers kat dating websites. Jadi kalau Mat Niger dibiar beroperasi kat Malaysia, maka pada masa hadapan, rakyat Malaysia tidak boleh lagi mencari jodoh di laman web cari jodoh Amerika. Terpaksa rakyat Malaysia berkahwin dengan Minah Niger dan Mat Niger. KAHKAHAKAHKAH... Jangan ketawa!!! Ini serius dan benar. Saya tak bergurau. Semasa saya duduk kat Coffee Beans, telah banyak kali saya duduk bersebelahan dengan Mat Niger yang sedang cuba nak menipu orang tempatan dengan Nigerian Scam mereka.

Landscape Malaysia pada masa akan datang: Cukong & orang Cina sudah tiada lagi di Malaysia sebab dihalau oleh UMNO (Kalau tak suka boleh KELUAR!!!!) Tempat mereka akan diganti dengan Mat Niger & Minah Niger. Jadi orang-orang Melayu yang suka makan suap, tidak akan dapat lagi merasa lendir China Dolls yang kulitnya gebu, licin, & putih melepak kerana tempat mereka akan diganti oleh Minah Niger yang kulitnya hitam kilat metallic dan hitam pekat macam Kopi O.

Setiap hari, kita dapat membaca bagaimana rakyat Nigeria selalu bunuh membunuh kerana berlainan agama. Adakah kita mahu mengimport budaya ganas Nigeria? Sekarang kita bimbang dengan si Mamak yang rasis & menyamar jadi Melayu. Pada masa hadapan, Mat Niger akan diiktiraf sebagai Melayu sebab menurut perlembagaan Malaysia, sesiapa yang bercakap bahasa Melayu, turut budaya Melayu, dan beragama Islam adalah Melayu. Kad Pengenalan telah diberi kepada Mat Niger & Mat Bangla. Jadi pada masa yang akan datang Mat Niger akan jadi ketua Pemuda UMNO Selangor.

By Mat Niger Mat Bangla Mat Indon Mamak on LAGI JENAYAH KULIT ITAM - TAK ADA BEBAN TAK PERLU ... on 12/6/11


INI KEMPEN KITA


PEMIMPIN MASA DEPAN NEGARA KITA

MAT BRONSONMARI KITA MENGENAL MAT SABU - PEMIMPIN RAKYAT

Mengambil contoh bagaimana negara Barat seperti Sweden mencatat indeks rasuah terendah di dunia, dan bagaimana pimpinan golongan kiri menampilkan cara hidup yang sederhana, Timbalan Presiden PAS Mohamad Sabu meluahkan kebimbangannya terhadap pemerintahan dunia Islam mutakhir ini, yang dilihat ketinggalan dalam penekanan kepada soal integriti.

Lebih dikenali dengan Mat Sabu (gambar kiri), beliau berkongsi pengamatannya bahawa pemerintahan Nabi Muhammad SAW tidak dijelmakan dalam dunia Islam pada hari ini. "Kita lihat negara-negara orang Islam secara umum, tidak dapat dijadikan modal sandaran dalam bentuk hak asasi, keadilan sosial, yang dijelmakan sebelum ini," katanya.

Secara terus-terang, beliau menyatakan bahawa Pakistan dan Arab Saudi tidak boleh dijadikan contoh keadilan sosial, melihat kepada jurang kaya-miskin yang ketara dalam masyarakat tersebut, meskipun kedua-dua negeri ini melaksanakan Hudud.

Beliau berkongsi pengamatan di depan lampu trafik sendiri, dari kereta mewah, kereta biasa, beca, sehinggalah orang yang menjunjung besi - cukup untuk memberikan gambaran sejauh manakah masalah kaya-miskin dalam masyarakat itu. Malah, Mat Sabu menambah, pendedahan harta milikan pemimpin negara Islam yang digulingkan kebelakangan ini, "tidak langsung menggambarkan keadilan sosial wujud di negara-negaranya."

klik ini seterusnya:

http://www.merdekareview.com/bm/news.php?n=12510


INI KEMPEN KITA


DARI KONDO PINDAH KE BANGLOKESAH NYA PULAKperhimpunan agong lembu lembu baru sahaja selesai
dalam perhimpunan tahunan ini banyak lembu telah
melembukan sesama sendiri

sorang lembu dari kondo le botique bangsar telah bosan
dengan apa yang telah berlaku diperhimpunan tersebut
lalu membuat bantahan

lembu ini membantah perangai lembu yang lain
akhirnya untuk membuktikan bantahan nya
lembu ini telah meninggal kondo kediamannya di bangsar
dan berpindah kesebuah banglo yang juga tidak jauh dari bangsar

rumah kediaman baru ini amat dekat
dengan pucuk pucuk kayu
yang boleh di capai dari tepi tingkap
untuk terberak juga amat senang
kerana apabila hujan turun
beraka lembu ini akan dibasuh hujan
dan terus mengalir diatap!

NOTA:
ini bukan lembu shahrizat


SAORANG LEMBU MEMBUAT BANTAHAN
INI LEMBU AMAT BAHAYA

LAGI KES ORANG ITAM BUAT ONAR

WARGA NIGERIA PEMBAWA MASAALAH
SURAT DARI PEMBACA

salam tuan tt...untuk pengetahuan saja. Saya ni berkahwin dengan orang afrika dah 20 tahun (bukan nigeria). tapi minta maaf banyak. Orang nigeria ni memang tidak disukai oleh sesiapa. malah suami saya sangat marahkan kerajaan malaysia kerana nigeria yang itam dan busuk ni menyusahkan orang kulit hitam yang baik, jujur dan educated dari negara lain. nigeria itam dan busuk ni di ban dimana-mana.

Diindonesia nigeria dilarang masuk, begitu juga di UAE. di Thailand...nak masuk cukup susah ada chekpoint dia khas untuk nigeria. Nak lepas satu orang nigeria pun susah. kat malaysia, hari-hari depa masuk.

Letih..Minta pakatan rakyat bawa hal ni dalam Parlimen, DUN..Ada dahsyat lagi kejahatan nigeria yang saya dapat tahu dprd cerita suami. Sekarang mereka bisnis manusia(perdagangan orang). Mereka akan pergi ke kampung2 di afrika-negara miskin dgn kereta mewah dan bagitahu kat budak perempuan kampung, kat Malaysia ada kerja kosong sebagai pelayan restoran, hotel, cleaner, dsbnya.Bila mreka setuju dibawa ke merata dunia-bangkok, kl, china, dubai jadi pelacur. Yg datang kat Malaysia ni, ramai budak2 ni jadi pelacur. Dah ada 2 kes bunuh sebab budak2 tu tak setuju. Tuan boleh chek suratkhabar. Di area bandar Sunway (Mentari Court).

Saya ada jumpa budak2 kampung dari afrika ni...kesian betul depa kena tipu. Ada yang cuba bunuh diri. Hidup dlm ketakutan. Saya pun takut jugak. tak tau nak buat apa.Geram dengar hari-hari. tak tau nak lapor kat siapa. Suami saya bagitau, polis kat malaysia ambik rasuah daripada nigeria yg bawak dadah. Yg depa tangkap kat airport tu...sikit ja. Ada yg bawa lagi banyak berkilo-kilo melalui thailand. escort by police car.

Tuan tt...saya ni takdak good networking. Boleh minta sangat tuan bawa hal ni kepada pakatan/pembangkang..sesiapa yang tuan kenal. Saya boleh kenalkan tuan kepada orang-orang yang tahu hal ini kalau nak siasat lebih mendalam.

By Anonymous on LAGI JENAYAH KULIT ITAM - TAK ADA BEBAN TAK PERLU ... on 12/6/11INI KEMPEN KITA


LAGI KES JUBUR BERJUBUR


SATU LAGI KES BERJUBUR

PENGUMUMAM

Satu laporan polis akan dibuat pada, 6hb Disember 2011, pada pukul
2 petang di Balai Polis Jalan Travers ke atas laman sesawang

www.papagomo.com yang dimiliki oleh Wan Muhammad Azri bin Wan Deris, pemegang kad pengenalan bernombor 830121-03-5019.

Wan Muhammad Azri bin Wan Deris dalam laman web beliau
www.papagomo.com telah melakukan fitnah terhadap diri saya pada artikel beliau berjudul

"AMIN ISKANDAR PENULIS THE MALAYSIAN INSIDER AKUI DICABUL ANWAR IBRAHIM"

pada capaian :
http://www.papagomo.com/2011/11/amin-iskandar-penulis-malaysian-insider.htmlTulisan ini dilakukan pada tarikh tertera di laman web tersebut : 26hb November 2011.

Fitnah tulisan Wan Muhamamad Azri atau Papagomo ini dipercayai dilakukan atas niat beliau mempertahankan Datuk Razali Ibrahim daripada penulisan dan kritikan saya terhadap Datuk Razali Ibrahim, Timbalan Menteri Belia dan Sukan pada tulisan saya bertarikh 25hb November 2011 di capaian:
http://www.themalaysianinsider.com/opinion/article/razali-ibrahim-janganlah-bersikap-seperti-anak-kecil/

Tindakan membela Datuk Razali Ibrahim dengan cara membuat fitnah terhadap diri saya adalah satu tindakan yang tidak wajar dan seharusnya dilakukan dengan berhujah secara matang.

Sebagai seorang penulis dan blogger yang menyokong kebebasan bersuara dan menyatakan pandangan, laporan polis ini dilakukan bukan bertujuan untuk menyekat kebebasan penulis blog untuk menulis, akan tetapi untuk mengekang budaya fitnah daripada terus menjadi amalan sesetengah pihak.

Semua media, penulis blog dan rakyat Malaysia dijemput hadir.

Sekian dimaklumkan,

Amin Iskandar
Blog:
www.aminiskandar.netTelefon: 019-2302327--Amin Iskandar


INI TUNTUTAN KITA


INI MUSUH KITA

ABU KEMPEN KITA


LAGI JENAYAH KULIT ITAM - TAK ADA BEBAN TAK PERLU PIKUL MAT GELAP

SEBELUM NASI MENJADI KERAK
PELAJAR AFRIKA PUKUL IMIGRESEN – berita hairan

MANTIN: Kira-kira 50 pelajar kolej swasta warga Afrika di sini, bertindak ganas termasuk memukul pegawai penguat kuasa imigresen yang menahan rakan-rakan mereka yang melakukan pelbagai kesalahan dalam Operasi Ajar di apartmen asrama kolej itu di sini, awal pagi semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 4.30 pagi itu, kumpulan terbabit yang tidak berpuas hati dengan penahanan lapan rakan mereka mulanya melakukan provokasi lisan terhadap anggota penguatkuasa.

Keadaan terus menjadi tegang apabila provokasi mereka tidak dilayan, menyebabkan beberapa pelajar memandu sebuah kereta dan memberhentikannya di depan trak yang bergerak keluar dari kawasan itu.

Mereka kemudian menjerit memaki hamun hingga berlaku tolak menolak dan beberapa pelajar dilihat memukul anggota penguat kuasa.

Tindakan pelajar terbabit yang semakin tidak terkawal memaksa pasukan operasi yang turut dibantu Ikatan Relawan Rakyat Malaysia (Rela) memberi amaran dan menghalau mereka pulang ke bilik masing-masing.

Ketua Penguat kuasa jabatan itu, Abdul Kadir Hussin, mengakui kumpulan pelajar warga Afrika sering melakukan provokasi setiap kali pihaknya melakukan operasi membabitkan mereka.

"Kami sudah bersedia menghadapi segala kemungkinan dan bersyukur kita dapat mengawal keadaan dengan bertindak mengikut bidang kuasa kita," katanya di sini, semalam.

Katanya, dua pelajar Afrika berusia lingkungan 20-an ditahan kerana menghalang penjawat awam menjalankan tugas.

Beliau berkata, secara keseluruhan seramai 46 warga asing yang sebahagian besarnya warga Afrika ditahan dalam 'Ops Ajar' selama tujuh jam bermula jam 10 malam itu.

Antara kesalahan mereka adalah pas pelajar tamat tempoh, tinggal lebih masa dan memiliki pasport palsu.

Operasi itu disertai 105 anggota termasuk Rela, polis, Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dan Jabatan Pertahanan Awam (JPAM).

Turut ditahan dalam operasi itu adalah seorang pelajar wanita tempatan berusia 24 tahun kerana berkhalwat dengan seorang warga Afrika di dalam sebuah bilik di apartmen asrama berkenaan.

Dia diserahkan kepada Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Negeri Sembilan untuk tindakan lanjut.


NOTA:
inilah sebab kenapa kita tak suka orang itam
kita tak suka orang itam bukan kerana kulit mereka
tak sangkut paut dengan kulit mereka
kita tak suka mereka kerana perangai jahat mereka

memang betul
mereka akan menuduh kita rasis
mereka menuduh kita
tak suka kulit hitam mereka
hujah kulit itam ini telah selesai
tak ada siapa lagi ambil pot
ini kempen lama mereka
mereka gunakan untuk menghalalkan kerja jahat mereka

tak percaya?
sila tanya orang kenya
mereka tak suka orang nigeria
sila tanya orang gabon
mereka tak suka orang ghana
sila tanya orang afrika selatan
mereka tak suka orang zimbabwe
semua ini berkulit hitam
yang dibenci kulit hitam
dan yang membenci juga kulit hitam
jadi bukan kulit hitam yang jadi asas kebencian
tetapi perangai dan sikap mereka


NOTA:
pekara kemasukan orang kulit itam ini
wajib dibendung dengan segera
sebelum pekong meletus
sebelum nasi jadi bubur
orang melayu ini tak sedar sedar
tak ada masalah cari masalah
tak ada beban pikul mat gelap
kah kah kah


ABU SLOGAN KITA


NOTA:
kenapa kes orang itam ini
tidak dibincangkan dalam
perhimpunan ketuanan melayu
semua senyap jadi bodoh
agaknya semua suadah jadi lembu
kah kah kah


JANGAN LUPA SLOGAN KITA UNTUK MENANG IALAH ABU
ABU SLOGAN KITAMASA DEPAN MELAYU GERHANA JIKA PUTRAJAYA DITAWAN-mkini

Orang Melayu dan umat Islam tidak mempunyai pilihan tetapi mempertahankan kerajaan BN kerana ia jalan tunggal menjamin depan bangsa Melayu dan melindungi maruah agama Islam itu, kata Najib Abdul Razak.

"Memang ada pilihan tetapi soalannya adalah mereka ini lebih baik daripada pentadbiran sekarang?

"Bolehkah mereka jamin bahawa kedudukan istimewa yang kita nikmati sekarang tidak akan terhakis?

“Bagaimana dengan maruah Islam dan orang Melayu?” soalnya semasa berucap kepada kira-kira dua ribu anggota Persatuan Kebajikan dan Dakwah Islamiah Malaysia (Pekida), di Shah Alam hari ini.

Walaupun Najib tidak menamakan pilihan itu, tetapi adalah jelas beliau merujuk kepada Pakatan Rakyat.

"Walaupun belum lagi berkuasa, mereka sudah mahu mengurangkan perkhidmatan awam menjadi separuh ... mereka mahu mengubah bendera Malaysia, mencemarkan kedaulatan Raja-raja Melayu dan mempersoalkan dasar-dasar yang membantu orang Melayu," katanya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... INI BERITA TERBAIK UNTUK TAHUN INI.... kah kah kah

kah kah kah... TIDAK ADA BERITA YANG PALING SEDAP DIDENGAR MELAINKAN BERITA GEEROMBOLAN AKAN KALAH.... kah kah kah...

kah kah kah...BAGUS LAHHH MELAYU GERHANA.... KALAU GELAP LAGI BAIK..... kah kah kah..

kah kah kah...SELAMA 50 TAHUN INI MEREKA JADI KAYA RAYA ANAK BERANAK.... kah kah kah..

kah kah kah...SELAMA 50 TAHUN KAUM KELUARGA ANAK BINI DAN KRONI MEREKA HIDUP SENANG LENANG.... kah kah kah..

kah kah kah... BERKAPAL TERBANG KE SANA KE MARI...kah kah kah..

kah kah kah... RUMAH BESAR.... KERETA BESAR ... HIDUP MEWAH.... kah kah kah..

kah kah kah...KITA ....RAKYAT JADI KULI BATAK.... kah kah kah..

woit...PERGI MAMPOOSLAAAA...LAGI CEPAT MAMPOOOS LAGI ORANG RAMAI SUKA.....kah kah kah...

kah kah kah...MASANYA TELAH TIBA UNTUK NAJIB DI BAWA KE MAHKAMAH KES BUNUH ALTANTUYA.... kah kah kah..

kah kah kah...MASA NYA TELAH TIBA UNTUK BAWA ROSMAH KE MAHKAMAH KES SELUDUP CINCIN BERLIAN..... kah kah kah

kah kah kah...MASA NYA TELAH TIBA UNTUK BAWA NAJIB DAN ROSMAH KE MAHMAKAH.... kah kah kah...

woit... KES APA PULAK INI?..... kah kah kah..

kah kah kah....KES PAKAI DUIT KERAJAAN KETIKA KENDURI ANAK NAK BERANCUK DI KAZAKHTAN.... kah kah kah


ABU SLOGAN KITA


NOTA:
jangan kita bersimpati dengan orang jahat
mereka orang jahat dan orang zalim
sekali mereka terlepas dari bahaya tekanan rakyat
tunggu dan lihat
mereka akan tibai pakatan rakyat
mereka akan tibai orang ramai

sekarang mereka nazak
sekarang mereka minta nyawa
kalau mereka berkuasa kembali
tindak tanduk mereka lebighjahat
dari dulu dulu
lebih zalim dari yang lepas lepas

jadi jangan lepaskan peluang ini
kitav tibai dan humbankan gerombolan
untuk selama lamanya


NOTA:
abu ialah asalkan bukan united malay national organisation
abu iaklah anything but united malay national organisation


JEMPUTAN UNTUK RABU PETANG DAN RABU MALAM


PETANG RABU DI SOOKA KL SENTRAL
NOTA:
semua dijemput datang
untuk mendengar dua pandangan
dar dua politikus

tukar tiub akan menjadi moderator
atau lebih tepat lagi menjadi batu api

sila hubungi malaysiandigest.com
ini untuk memastikan setiap yang
datang akan mendapat secawan kopi/teh


MALAM RABU


Kawan-kawan sekalian,

Dengan berbesar hati, Gerakbudaya dan Parti Sosialis Malaysia ingin menjemput anda ke Majlis Pelancaran Buku "Mengharungi Titk Noktah" karya Dr. Mohd Nasir Hashim.

BILA: 8 Disember 2011 (Khamis)
WAKTU: 8.30pm
TRMPAT: KL Selangor Chinese Assembly Hall

Untuk maklumat lanjut, sila rujuk lampiran emel ini atau hubungi Letchimi Devi (016-9268776) / Chong Ton Sin (016-3797231).

Terima kasih.

GB Gerakbudaya/SIRD
11 Lorong 11/4E
46200 Petaling Jaya
Selangor, Malaysia
T: +60 (0)3 7957 8343
F: +60 (0)3 7954 9202
W: www.gerakbudaya.com & http://bookshop.gbgerakbudaya.com