Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 29 Ogos 2013

BUDAK INDIA HIMA MELAYU



NOTA
negara malaysia akan huru hara
jika banyak india klim jadi melayu
jika banyak india ikut
budak india ini

telah ada
beberapa ekor india
 yang berjaya  menyamar
mereka telah membawa malapetaka
kah kah kah
BUDAK INDIA INI HINA MELAYU

6 minutes ago via mobile 

Bila yg berkuasa si bodoh,dia akan ajak orang jd bodoh mcm dia.

Like ·  · Share
  • 6 people like this.
  • Akulah Ott Teruk sangat berpakaian baju melayu & samping ? Menjolok mata sangat ker penampilan tu? Memang pegi mekah utk beribadat .. tutup aurat pun ibadat jugak. Bukan dia suruh telanjang atau guna baju yg terdedah. Siapa bodoh sekarang ?
    2 minutes ago via mobile · Like · 2


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

KAH KAH KAH

woit... BUAT LAPORAN POLIS.... kah kah kah..

kah kah kah...BUDAK INDIA INI HINA MELAYU.... kah kah kah...

kah kah kah.... BUDAK  INDIA INI MENYAMAR JADI MELAYU.... kah kah kah...

kah kah kah... BUDAK INDIA INI GONCANG AKIDAH MELAYU.... kah kah kah...

kah kah kah...ORANG MELAYU BERKULIT SAWO MATANG.... kah kah kah...

kah kah kah...YANG HITAM ORANG INDIA DAN ORANG AFRIKA.... kah kah kah...

kah kah kah...MACAM MANA HITAM LEGAM INI  JADI MELAYU.... kah kah kah...

woit... APA JADI DENGAN  PERKASA.... kah kah kah..

kah kah kah...APA JADI DENGAN HASAN ALI.... kah kah kah...

kah kah kah...MELAYU DI HINA.... kah kah kah..

kah kah kah... RAJA MELAYU DI HINA..... kah kah kah

SORI
KAH KAH KAH
SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepada
warga kota tanpa tempat tinggal

---------

GARIS TAMAROD TERBUKTI TEPAT



 KEKUATAN RAKYAT
TIDAK DAPAT DIALAHKAN
 KOMENTAR TUKAR TIUB
akhirnya garis politk tamarod terbukti tepat
ikhwan muslimin  mengaku membuat silap
kesilapan politik
kesilapan dasar

suasana kini kendur
tidak sehangat dua minggu dulu

tapi sayangnya nasi sudah menjadi bubur
sayangany kapal telah berlepas
burung sudah terbang

revolusi 30 jun kini telah dibajak tentera
ramai yang tewas
ramai yang gugur
al-fatihah

apa yang berlaku wajib dijadikan perlajaran
bukan hanya untuk mesir
malah untuk kita di malaysia juga


Brotherhood had prepared apology, sit-in dispersal cancelled it - al masry 

Egypt Independent has learned from its sources that the Muslim Brotherhood had prepared an apology written by Gehad al-Haddad, son of deposed presidential adviser Essam al-Haddad, and that it was supposed to be announced by Ahmed Aref, a Brotherhood spokesperson.
Essam Talimah, a Brotherhood Youth member, said the apology was only a draft that had not been presented to Brotherhood leaders. “We rehearsed it in Rabaa al-Adaweya Square but never announced it publicly,” he said, declining to confirm that it was Gehad al-Haddad who had written it.
According to the sources, the statement was supposed to have said that it [the Muslim Brotherhood] had failed to implement its gradual reform program due to resistance from what it calls the “deep” state that remained rooted after the fall of the Mubarak regime.
 “Yes we made a mistake when we decided not to purge the state institutions directly and immediately, which was the strategy of the youth, and followed our own strategy of gradual reform that proved ineffective with the corrupt institutions,” read a portion of the apology.

The group was also going to admit that it took wrong political stances, such as not siding with the rebels when police forces fired on them on Mohamed Mahmoud Street.
The statement would have gone on to justify Brotherhood mistakes by saying that the Muslim Brotherhood had intended to work for the good of the nation but took the wrong path, and so it [the Muslim Brotherhood] apologizes to all revolutionaries, the comrades of Tahrir, and the great people of Egypt
The statement was going to call on the masses of Egypt to unite and rally for the sake of the martyrs around the banner of the revolution, which had been hijacked by the "evil advocates" of the old regime




DARI AKHBAR MESIR



TAMROD GARIS POLITIK ANAK MUDA

TURUN KE JALAN RAYA
SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepada
warga kota tanpa tempat tinggal.


----------

SIAPA KEPALA GENG 38?



Putrajaya namakan 49 kongsi gelap haram

Kementerian Dalam Negeri hari ini mengisytiharkan 49 pertubuhan tidak sah di bawah Akta Pertubuhan 1966 dalam tindakan kerajaan memerangi jenayah dan keganasan dalam negara.
Senarai dikeluarkan hari ini atas arahan Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi (gambar) dan membabitkan pertubuhan terkemuka seperti Geng 04, Geng 08 dan Geng 36, lapor The Star. – 29 Ogos, 2013.
Senarai penuh pertubuhan kongsi gelap haram adalah seperti berikut:
1) Geng 04
2) Geng 08
3) Double 7
4) Tiga Line
5) Geng 30
6) Geng 38
7) Geng 24
8) Geng 18
9) Geng 36
10) Geng 21
11) Ang Soon Thong
12) Wah Kee
13) Sio Sam Ong
14) PNEH
15) Hong Hong San
16) Hai San
17) Sin Ang Bin
18) New Cell 20
19) Jit It Hai
20) Sio Koon Tong
21) Gee Lam Kor
22) Gee Ah Eng
23) Loh Kuan
24) Tiang Yee Tong
25) Geng Leng Hor
26) Geng 35
27) Geng 303
28) Geng Satu Hati
29) ATAP
30) Hung Ann
31) Sui Yup
32) Otai
33) Borneo Red EMP
34) Ah Ngau
35) Batu Tiga
36) Ah Feng
37) Batu 10
38) Sibu Ti
39) Ah Seng
40) Ah Chin
41) Lee Lung
42) Lo Han
43) Sg Merah
44) Sg Badut
45) Ting Ching Lee
46) Tua Cak Lee
47) Teksi Station
48) Pintu Merah
49) Krokop
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... RAMAI KECEWA KERANA NAMA TAK MASUK DALAM SENARAI.... kah kah kah..

kah kah kah..KALAU TERSENARAI PASTI DILIHAT COOL... kah kah kah

woit... NAK TAHU SIAPA KEPALA GENG INI?.... kah kah kah..

kah kah kah...KEPALA  GENG DOUBLE 7 IALAH ANWAR IBRAHIM...LIHAT NUMBER KERETA... kah kah jah

kah kah kah.. KEPALA GENG 38 IALAH ZAHID HAMIDI...SEMUA KERETA ZAHID PAKAI NO38... kah kah kah...

kah nkah kah..GENG SATU HATI INI... GENG MAT BUNGA.... kah kah kah..

kah kah kah... GENGA OTAI INI  TAK BAHAYA... GENG ORANG TUA TUA... kah kah kah..
kah kah kah...KEPALA GENG BATU TIGA YB RODIAH DARI PKR.... kah kah kah...

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit... GENG PINTU MERAH ... KAH KAH KAH... kah kah kah..

kah kah kah..INI GENG OLD TOWN BRICKFEILD... kah kah kah...

kah kah kah...TIAP MALAM TENGOK PINTU MERAH...kah kah kah

kah kah kah...NAK MASUK TAPI TAK ADA DUIT... kah kah 
NOTA
apa jadi dengan 
geng mamak
kah kah kah
SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepada
warga kota tanpa tempat tinggal

----------

PERJUANGAN MELAWAN PENJAJAH





MAT INDERA
PAHLAWAN TERBILANG 
MATI DI GANTUNG 
PENJAJAH BRITISH 

SILA BACA BUKU SEJARAH
Jika dibuka buku-buku sejarah lama yang tulin(banyak diPepustakaan Negara) akan diketahui sejak Perang Dunia I hingga tamatnya Perang Dunia keII(1945) tak ada,tak nampak dan tak ujud nama UMNO menentang penjajahan Inggeris wal hal ahli-ahli KMM dan PKMM sudah pun memekekkan "MERDEKA".

RASHID MAIDIN
UMNO hanya ujud tahun 1946 itu pun bukan nak merdeka tapi sekadar menentang Malayan Union.PKM Parti Komunis Malaya(ahli-ahlinya ramai bekas ahli MPAJA - Malayan People Anti-Japanese Army - walau pun berfahaman komunis,tapi turut menentang Inggeris untuk merdeka.Ini fakta-fakta sejarah yang cuba dilupakan dan hendak dipadamkan UMNO. on SEJARAH PERJUANGAN MELAWAN PENJAJAH
Anonymous
on 8/28/13
 MAKRIFAT
Lu memang otai la bro, tinggi makrifat. Baru semalam gua sembang pasal lori syarikat MRT area Kajang tak pasang bendera. Teruskan menghasut, gua dah terpengaruh dah nih. on SEJARAH PERJUANGAN MELAWAN PENJAJAH
inDERA
on 8/28/13

SOALAN UNTUK PENCERAHAN
Teman ade 2 soalan utk otai2 mintak pencerahan 1) apa faedah kebendaan dan bukan kebendaan yg british dapat bagi pemerintahan malaya kpd umeno? 2) dimanakah anak muda bernama mahathir masa itu bersembunyi?

ABDULLAH SIDI


Hahaha, selalu kita dengar dia cerita betapa kesusahan org melayu dibawah penjajah, tapi aku percaya beliau adalah jenis yg terlalu cerdik utk menyusahkan diri terlibat dalam kesusahan itu hahaha *jwpn hendaklah tidak melebihi 500 patah perkataan, masa menjawab 1/2 minit dari sekarang hahaha. on SEJARAH PERJUANGAN MELAWAN PENJAJAH
Anonymous
on 8/28/13
BERSETUJU
tuan tt saya sangat akui tulisan tentang kemerdekaan Negara kita.sudah lama saya berpendirian sedemikian.saya mencari bukti umno pejuang kemerdekaan,tetapi tak pernah jumpa.umno hanya tunjuk menentang kominis,umno hanya menjahatkan kpminis tidak british kenapa?

ABU SAMAH
kerana umno adalah british,dari pengalaman british di india,burma,srilanka,dan lain.british teleh melahirkan anak angkat/umno untuk mengganti mereka.itu sahaja,umno/melayu inilah yng sebenarnya barua,bukan british.lihatlah tun Mahathir boleh jadi melayu kerana umno. zulkifli on SEJARAH PERJUANGAN MELAWAN PENJAJAH
Anonymous
on 8/28/13

BUAT KERJA BAIK BAIK
air hujan turun ke bawah, jadi sungai punca di bukit sehingga sampai ke laut, yang itu pun jadi modal politik juga, sungai dari kedah sampai ke penang, penang kena bayar duit airnya pak, apa punya turr, habis modal kah tu, kah kah kah, serik serik lah macam nie, asyik asyik politik, buatlah kerja elok elok, jangan rasuah, jangan salah guna kuasa, susah sangat kah, 

kalau boleh mulut tempayan tu bagi tutup lah sikit, asyik asyik nak bagi kenyataan, asyik asyik nak keluar tv, ikut style memanda kah tu, kah kah kah, apa nak jadi, air pun kena catu lagi, jangan ingat golongan ini ibarat jelmaan TUHAN, macam maharaja cina di dinasti-dinasti tu, entah kemana dinasti tu sekarang, 

AHMAD BOESTAMAN


buatlah kerja atas amanah yang diberikan, senang saja, tak payah porak peranda, tak payah syiok miuk, tak payah heboh heboh, ramai dah habis sekolah, bukan buta huruf, buta komputer, buta internet lagi, faham faham lah, golongan ini sebenarnya buta hati sebab dikelilingi golongan pencacai yes man, itu yang buat rosak on SEJARAH PERJUANGAN MELAWAN PENJAJAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 8/28/13

MASIH ADA YANG TAK FAHAM
terbaek tt, masalahnya masih tak ramai faham bahasa mu isham... kah kah kah orang faham, tapi isi kandungan orang tak faham... atau cuba cuba buat deek deek tikus, kah kah kah on SEJARAH PERJUANGAN MELAWAN PENJAJAH
Anonymous
on 8/28/13

TENTERA PEMBEBASAN RAKYAT MALAYA
ANGKAT SENJATA
 LAWAN BRITISH
SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepada
warga kota tanpa tempat tinggal
------

PERANG AKAN PECAH - SYRIA DI SERANG




KOMENTAR TUKAR TIUB
serangan keatas  syria telah lama dirancang
sebelum ledakn wtc 9/11
bom kimia ini hanya sandiwara
ada ajenda lain

apa dia?

untuk menjadikan bumi arab tunduk
kepada kuasa imperial anglo-amerika

- untuk mengsaudikan bumi arab

- untuk mejarah telaga minyak dan gas

- untuk keselamatan negara boneka zionis israel

 syria akan diserang untuk memberi
sokongan pada kuncu-kuncu amerika
yang sedang berhempas pulas 
selama lebih dari 2 tahun
berperang untuk menjatuhkan kerajaan syria
penjahat perompak dan para laun ini telah gagal

jika mereka terus  gagal 
maka ini memberi contoh bahawa
kuasa imperial anglo-amerika telah mandul dan lembik
untuk menghindarkan dari persepsi ini
syria wajib di bedil dari laut dan udara

PENYERANG DARI AMERIKA
SITUASI HARI INI
kerajaan konservati britain
menghadapi pemberontakan ahli parlimen
para YB akan mengundi menentang serangan
tanpa kata putis dari PBB

maka serangan tertangguh

amerika akan terus menyerang
mungkin minggu depan kerana
jika tunggu keputusan PBB
an MAJLIS KESELAMTAN PBB
russia dan china akan guna kuasa veto
untuk batal serangan

DASAR TUKAR TIUB
kami menolak perang
perang ini adalah perang kolonial jenis baru
negara arab ditundukkan dengan senjata

malaysia sedang ditundukan dengan TPPA
najib razak  yang terlibat dalam kes bunuh
amat senang untuk diperas ugut
bulan oktober ini budak itam obama akan datang
untuk memastikan TPPA ditanda tangani
dan najib razak dapat diselamatkan
dari geng mamak

NOTA
hanya nak beri ingatan
pada 4 disember 1983
kapal terbang pengebom amerika
telah mengebom lembah bekaa di libanon
kapal terbang A-6 ini ditembak jatuh
oleh peluru berpandu buatan russia
juruterbang mati
pembantu juruterbang ditangkap dan dibawa ke damas

nasib baik ada orang itam bernama jesse jackson
dia datang berunding dan membebaskan tahanan perang

lupa ke kesah ini?

 jangan lupa ada lagi sat kesah
tak lama kemudian sebuah lagi kapalterbang ditembak
kali ini A-7 - nasib jurutebang baik
dia selamat terjun ke laut tengah
tapi kapal terbang musnah

NOTA
buka  kesah ini buka apa apa
saja nak gumbira gumbira 
nak lihat 
tentera amerika kena bedil oleh senjata russia
macam zaman perang viedtnam
akhirnya amerika tertanggal seluar lari pulang
kah kah kah

MENUNGGU KEDATANGAN AMERIKA

Strike against Assad regime stalled by British political rows

Military response to alleged Syria chemical attack may be delayed until Tuesday as Obama warns Syria of 'international consequences
AMERIKA TAK TUNNGU PBB
Furthermore, Washington made it clear it saw no need to wait for a report by UN inspectors currently in Damascus investigating the gas attack, estimated to have killed more than 1,000 people.
"We are going to make our own decisions on our own timelines about our response," the state department spokeswoman Marie Harf said. She added that because of initial Syrian government obstruction of the UN investigation, it had "passed the point where it can be credible".

BERHIMPUN
DATARAN MERDEKA
MALAM 30 OGOS
SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepada
warga kota tanpa tempat tinggal
--------

SIAPA MENTERI ITU ?




KOMENTAR TUKAR TIUB
kumpulan haram ini berkerjasama
dengan kuasa politik

kerana itu
kuasa politik 
united malays national organisation
parti ini berkuasa kerana menipu
ini juga kerajaan haram
wajib di lupuskan

Ahli politik ternama didakwa naungi kongsi gelap
Sebilangan ahli politik ternama didakwa menaungi beberapa kongsi gelap dan beberapa orang daripadanya turut menjadi penasihat kumpulan terbabit.


Laporan akhbar Sin Chew Daily menyebut, kumpulan berkenaan merupakan antara 10 kongsi gelap, yang akan didedahkan esok oleh Kementerian Dalam negeri.

Ia membabitkan kumpulan gengster Cina, Melayu dan India, menurut laporan akhbar berbahasa Cina itu.

Kumpulan itu meliputi “Geng 04”, “Geng 08”, “Geng 21” dan “Geng 36” dari kumpulan India; “Hong Shun Tang”, “3821”, “Wu Se Qi”, “Hong Men” dan Hua Ji Dang” dari golongan Cina; serta “Geng 3 Calit” dari kelompok Melayu.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit... HARI INI NAMA KUMPULAN HARAM AKAN KELUAR.... kah kah ah..

kah ...BILA PULAK NAMA MENTERI HARAM AKAN KELUAR....kah kah..

JENG JENG JENG
JENG JENG JENG
JENG JENG JENG

woit.... TANYA MENTERI LIDAH KONTOT..kah kah kah

kah kah kah... BINI DIA SHOPPING SIAPA BAYAR?.... kah kah kah..

kah kah kah...BINI  PERGI HOLIDAY ... SIAPA BELANJA... kah kah kah...

kah kah kah... TA TA TA ....kah kah kah

FORUM
MALAM INI
DEWAN CHINA
RADIO BANGSAR BUAT
SIARAN LANGSUNG
SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT
dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepada
warga kota tanpa tempat tinggal

----------

GAMBAR PELIK LAGI GANJIL



PERHATIKAN  GAMBAR INI
apa tak kena
apa yang janggal
apa yang pelik
kah kah kah

NAMPAK ATAU TIDAK
KAH KAH KAH
Amir Amsa Alla Pitchay (tiga dari kanan) bersama ahli IRIMM menunjukkan laporan polis yang dibuat mengenai penganjur konsert kumpulan Lamb Of God di IPD Dang Wangi, Kuala Lumpur, semalam.
NGO bantah konsert Lamb of God di KL
KUALA LUMPUR 28 Ogos - Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan serta Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) didesak tidak membenarkan kumpulan muzik metal yang mempromosi sentimen anti agama, Lamb of God mengadakan persembahan di negara ini.

Presiden Ikatan Rakyat Insan Muslim Malaysia (IRIMM), Amir Amsa Alla Pitchay berkata, langkah itu penting memandangkan kumpulan dari Virginia, Amerika Syarikat (AS) itu didakwa pernah menghina agama Islam dengan memperdengarkan bacaan ayat al-Quran pada permulaan persembahan mereka di Florida sebelum ini.

Menurutnya, umat Islam di negara ini harus senada dalam membantah konsert kumpulan tersebut yang dijadual diadakan di ibu kota pada 28 September ini.

"Pihak kami khuatir kumpulan seperti ini akan membawa kemudaratan kepada masyarakat, merosakkan akidah umat Islam dan mendedahkan agama Islam kepada lebih banyak penghinaan selepas ini.

"Ini sekali gus menyentuh sensitiviti umat Islam kerana ayat suci al-Quran adalah kalamullah yang perlu dihormati dan tidak sewajarnya diperlekehkan sebegitu dan dimainkan bacaannya pada keadaan konsert sebegitu," katanya selepas membuat laporan polis berhubung perkara tersebut di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Dang Wangi, di sini hari ini.
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit...  LIHAT SEKALI LAGI GAMBAR DI ATAS... kah kah kah..

kah kah kah..NAMPAK APA YANG PELIK?.... kah kah kah...

kah kah kah...NAMPAK APA YANG GANJIL?.... kah kah kah...
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
woit... YANG GANJIL YANG PAKAI BAJU KUNING... kah kah kah....

kah kah ... MACAM MANA MAMAT INI  MASUK GENG LEGAM INI... kah kah .

kah ..MACAM MANA MAMAT INI SESAT  DALAM GENG LEGAM.... kah..

kah kah kah... MAMAT INI MELAYU  BARUA  GENG LEGAM.... kah kah kah



SATU JEMPUTAN

SILA KLIK IKLAN YANG DILIHAT

dana dari iklan akan di wakaf
kepada dapor jalanan
projek memberi makanan kepada
warga kota tanpa tempat tinggal

-----------