Selasa, 18 Jun 2019

NAJIB BANGANG








NAJIB BANGANG

DITIPU OLEH

CHINA TEMBAM

Peguam bela tegaskan Najib diperdaya Jho Low dan sekutu

NAMA Low Taek Jhow yang lebih dikenali sebagai Jho Low sekali lagi disebut dalam perbicaraan kes SRC International melibatkan Najib Razak hari ini.

Kali ini ia mengenai hubungan ahli perniagaan dalam buruan itu dengan pegawai 1Malaysia Development Bhd (1MDB).

Peguam bela, Harvinderjit Singh meminta bekas pengerusi SRC International, Ismee Ismail memberitahu mahkamah jika beliau tahu Low merupakan “sekutu rapat” bekas pengarah kewangan 1MDB, Terrence Geh yang juga setiausaha SRC International.

Ismee yang menduduki lembaga pengarah dari 2011 hingga 2014, berkata beliau hanya menyedari mengenai Geh menerusi laporan berita dan ketika perbicaraan.

Begitu juga mengenai hubungan antara CEO SRC International Nik Faisal Ariff Kamil dan Low serta bekas pengarah eksekutif pembangunan perniagaan 1MDB Casey Tang Keng Chee, kata Ismee.

Nama-nama tersebut timbul ketika Ismee disoal mengenai transaksi bank bernilai puluhan juta dari SRC International ke Putrajaya Perdana Bhd, ketika Jerome Lee merupakan pengarah.

Pasukan peguam bela Najib menegaskan bahawa bekas perdana menteri itu diperdaya oleh bank-bank yang bertanggungjawab ke atas akaun berkaitan kerajaan yang bekerjasama dengan individu seperti Low untuk mencuri wang dari SRC International.

Perbuatan itu berkemungkinan dilakukan dengan bantuan pegawai SRC International, kata mereka.

Muhammmad Shafee Abdullah yang mengetuai pasukan peguam bela berkata akaun bank Najib dimanipulasi oleh “orang luar seperti Jho Low dan lain-lain termasuk beberapa orang dalam bank”. – 17 Jun, 2019.

NAJIB JADI

BODOH

AKIBAT MAKAN

NASI LENDIR

OPSSS....

NASI KANGKANG
KAH KAH KAH

-----------

SIAPA FARSHAH








SIAPA FARHASH
TT, persoalannya di mana Farhash? 
Dari hari kejadian dia MIA? 
Open house raya PKR Perak pon dia tak pegi walhal dia Pengerusi Negeri? 
Mana Farhash? 
Kalau tak salah pekejadah nk sembunyi? 
on 
KENAPA KE MANILA
Publish | Delete | Spam
Farhashcumm!
on 18/06/19

Ex

----------

ADA TOKEY SPONSOR








ADA TOKEY 

SPONSOR

bro tt..bukan setakat tahan di klia tp juga sekat transaksi akaun..mesti ada tokey2 sponsor haziq amk ni g filipina utk buat pembedahan mulut agar tidak dikenal pasti lg..lagipun dari filipina ke sarawak tu dkat sket..bila dah masuk sarawak maka haziq ni susah dikesan sb sarawak itu besar da lebih besar kopek bini lubnan berIC malaysia mat taib..
sarawak utk sarawak jd kalo org sarawak bikin kecoh disemenanjung , maka org sarawak akan pertahan org sarawak..ex mufti perlis bole jd YB di sarawak..jiran sebelahnya si sabah pula mahu dijdikan fixed deposit anwar sama mcm najib isteri rosmah..akhirnya org sarawak juga jd pertahanan video anak ikan port dick.
 on 
JANGAN FIKIR KOTOR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 17/06/19

anw

----------

BOBOI TAK LAYAK




BOBOI TAK LAYAK

tt, pak sheikh tak layak jadi pm sebab kau kata dia ada anak ikan dan ada video baham anak ikan walaupun video yg kau sebut2 tu belum keluar. sekarang ni anak didik madey yg disebut2 utk jadi pm pun dah ada video anak ikan. kalau madey meninggal esok lusa agak2 kau sapa yg layak jadi pm? 
tak mungkin laa mat sabu kot. cer kau kabor sikit sapa yg paling layak. tapi aku dah boleh agak, sebab sekarang ni kau jilat madey mesti kau cadangkan boboi anak madey yg paling layak, kan?? kau tak teringin ke dapat pm pompuan? 
on 
APA PUNYA TUURR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 17/06/19

dah


--------

BOSS KU KARMA SAMPAI







BOSS KU

KARMA SAMPAI

karma akan sampai bossku, hanya masa, satu satu kesalahan dikumpul kumpul bossku, time sampai Allah jatuh hukum, time dia sudah sampai, bossku bila jatuh ? bila mati segala masalah selesai kah kah kah samada masuk syurga, masuk neraka tiada siapa tahu, ada orang balik bagi tau tak ?
 kah kah kah, jangan lah bangang sangat, masa hidup ini jadi baik, ikut hukum Alam, main depan depan sudah, jangan main belakang, tempat najis keluar, Kotor, jijik kah kah kah 
on 
AL-FATIHAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 18/06/19

TT


---------

CARI SAPA DI MANILA






HAZIQ CARI 

SIAPA DI MANILA?
Hahaha... Woitt. 
Dutertu dlu pun sejenis jga. 
Mungkin nak p timba ilmu hisab kot. 
Sebab dari aksi Haziq 
tu belom ckup ilmu lagi. 
on 
HAZIQ LARI
 KE MANILA?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 18/06/19

Ha


-------

APA ITU FAR HASH









APA ITU

FAR HASH


ADAKAH

HASHISH


DARI MOROKO



----------

NAJIB MASUK PENJARA




NAJIB 

MASUK PENJARA

Ex PM Malaysia hampir sebaya saja umurnya dengan arwah Mohamed Morsi tu, tapi tak rela mati dalam mahkamah, malu wei sebab tak ada Hadi nak ajar mengucap. 
Nak harap kat Shafie Dollah tu ajar mengucap, baik tak payah, entah-entah dia minta bayar khidmatnya sebelum ajar mengucap. Ex PM tu akan sangat berbangga kalau dia mati dalam Penjara Sungai Buluh. 
on 
AL-FATIHAH
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 18/06/19

Hah


--------

APA PUNYA TUURR








APA PUNYA TUUR

Badan politik berlainan, 
citarasa Sama. 
Gemar main pompuan, 
laki, budak2.
 Ptui. 
on 
BIAR BETUL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 18/06/19


Anak Ikan TT rupanya! 
Turrrrr! 
on 
BIAR BETUL
Anonymous
on 18/06/19

kar



Ingat lagi tak cara membaca berita yang di ajarkan oleh sifu "KALAU DIA KATA TAK ADA, MAKNANYA ADA"


PKR tak ada krisis dalaman isu klip video seks, kata Saifuddin

Saifuddin juga menolak dakwaan yang mengatakan terdapat pemimpin dalam PH menggesa agar Anwar menyertai kabinet dan dijadikan timbalan perdana me...
malaysiakini.com
-------

AL-FATIHAH









AL-FATIHAH

Mohamed Morsi, ousted president of Egypt, dies in court

Imprisoned former leader, 67, collapses and dies while on trial on espionage charges
Egypt’s ousted president Mohamed Morsi has collapsed during a court session and died, almost six years after he was forced from power in a bloody coup.

Morsi, 67, was attending a session in his trial on espionage charges on Monday when he blacked out and then died, according to state media.

“He asked the judge to speak, and was allowed. After the case was adjourned, he fainted and died. His body was then transferred to the hospital,” reported the Egyptian state newspaper Al-Ahram, referring to Morsi’s ongoing retrial for allegedly spying for the Palestinian Islamist organisation Hamas.
-------

Isnin, 17 Jun 2019

KANTOI MANTOI








ALAMAK

KANTOI

Video seks kelihatan tidak diubah, menurut laporan

PAKAR yang mengkaji video seks dua lelaki yang dikaitkan dengan seorang menteri di Malaysia, mengatakan bahawa tiada sebarang pergubahan dibuat terhadap video berkenaan, lapor SBS News.

Giorgio Patrini, Ketua Pegawai Eksekutif syarikat Deeptrace dari Australia, berkata kualiti video itu terlalu rendah untuk membolehkan mendapat suatu analisis muktamad.

Sementara itu, pakar lain, Denby Weller dari Universiti Teknologi Sydney, memberitahu SBS News video berkenaan dirakam dengan menggunakan telefon.

“Dengan melihat (imej itu, boleh dikatakan) ia telah dirakam dengan mod potret dari telefon walaupun rupa itu boleh dibuat secara buatan pada tahap pasca produksi.

Namun ketiga-tiga pakar berkenaan bersetuju adalah mustahil untuk mengesahkan identiti kedua-dua lelaki berkenaan.


ATAH HAZIQ

YANG BETUL

ITU BUKAN

ANAK DIA

KAH KAH KAH

----------