.

Selasa, 22 Mei 2018

SEBELUM KITA BERSAHUR



SEBELUM KITA

BERSAHUR





MALAYSIA BARU








@TT


KITA SEMUA

WAJIB PASTIKAN

KERAJAAN  BARU

PAKATAN 

AKAN TANGKAP

SIASAT & DAKWA

TAK KIRA NAJIB

ANAK ROSMAH

ANAK NAZRI

ANAK SIAPA PUN

TERMASUK 

ANAK RAJA

DALAM

MALAYSIA BARU

TIDAK ADA

YANG TINGGI

DARI HUKUM

TIDAK ADA

SIAPA TINGGI

DARI

PERLEMBAGAAN

UNDANG UNDANG

NEGARA

AMIN







-----------------------

SIAPA TAHU APA INI?






@TT


SIAPA TAHU

APA INI?

HJY  810

ABE 5456

JLR 7722

WWS 4831

AGL 4562


PARA PEMBACA TUKAR TIUB
SIAPA TAHU APA INI?

SIAPA DAPAT TEKA INI?
SIAL BERI JAWAPAN
ANTA KE 
tukartiub@gmail.com


HADIAH DUIT RAYA
LEMANG @ RENDANG








-----------------

CISS DURHAKA KAMU










CIIS  CIISS

DURHAKA

KAU KERAJAAN

PAKATAN 




Jamal ditahan di bawah Akta Senjata Api?


Jabatan Siasatan Jenayah Ibu Pejabat Polis Kontinjen Selangor hari ini, membuat tangkapa ke atas Datuk Seri Jamal Md Yunos.

Tangkapan itu dilakukan di Hospital Pakar Ampang Puteri, Ampang pada jam 1.15 petang tadi.

Dalam satu kenyataan menerusi whatapps yang diterima pihak media, Ketua Polis Selangor Datuk Mazlan Mansor berkata, tangkapan yang dilakukan ke atas Pengerusi NGO Malaysia itu adalah di bawah Seksyen 34 Akta Senjata Api 1960 yang dilaporkan pada 12 Mei lalu.

Bagaimanapun Jamal ketika ini masih ditahan di hospital tersebut kerana sedang menjalani rawatan.

Menurut kenyataan sama terdapat beberapa lagi kes berkaitan suspek sedang di siasat-disamping dua waran tangkap yang akan dilaksanakan 


TIDAK KAH

SEDAR BAHAWA

DATUK SERI INI

ADA LAH SOSOK

PEJUANG MELAYU

PEJUANG ISLAM

YANG KENTAL

LAGI GIGIH

LAGI HEBAT

TANPA

 DATUK SERI

MELAYU  RUNTUH

PUNAH HANCUR

KAH KAH KAH

PADAN MUDA



--------------

---------------------

SELAMAT BERBUKA PUASA





DAH 

NAK MASUK

SEMINGGU





----------------------

MUSTAHIL NAJIB BOHONG









MUSTAHIL

TAKKAN NAJIB

PEMIMPIN MELAYU

ISLAM

DAH NAIK HAJI

DAH GI UMRAH

SEMBAHYANG

TAK TINGGAL

MUSTAHIL NAJIB

CAKAP BOHONG

Putera Arab Saudi gagal bukti derma: Mohd Shukri



PUTRAJAYA - Putera Arab Saudi, yang dikatakan menderma wang sebanyak RM2.6 bilion kepada Najib, gagal mengemukakan dokumen sokongan untuk membuktikan pemberian ‘derma’ berkenaan.

Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM),  Mohd Shukri Abdull berkata, terdapat satu surat yang menunjukkan derma berkenaan adalah daripada Putera Arab Saudi dan pertemuan pihaknya dengan putera itu seperti telah diaturkan


MUSTAHIL

AHLI UMNO

RAMAI PAK AJI

RAMAI MUFTI

RAMAI IMAM

RAMAI USTAD 

BENARKAN NAJIB

CAKAP BOHONG

LAGI PUN NAJIB

ADA PENASEHAT

ULAR MAK ADI


BAGAIMANA 

DENGAN PUTERA 

SAUDI BERNAMA

SHEIK AL JUBURI

PASTI  PUTERA  INI

BOLEH BUAT

DEAL

KAH KAH KAH


----------------

ADA JALAN LAIN KE SYORGA








ADA JALAN LAIN

KE SYORGA
Ni macam practice jaLaLudin are Rumi, sambiL2 nasyid, zikr puji Allah Lakukan gerakan badan tiada berkenaan dengan rosmah atau sharijat jaLiL Pakistan yg byk Lembu sexy on
 ENJOY DE MENJOY
Nazrio Dond DoLLa
on 5/21/18


tarian sebegini digelar tarikat...terdapat di Turki dan beberapa negara timur tengah.Jangan membuat fitnah..bulan Ramadhan... on 
JALAN PINTAS KE SYORGA
Sayed Noordin
on 5/21/18

haramjadah. utang negara lebih 1trillion rm. ni yg geng pas dok anggok cam kepala bana. ni yg geng bn dok sokong. anjing koa sial babi. tolong korek segala reta mangkok2 tu. kalu perlu rampas biar para balaci tu jadi penminta sedekah kat bangla ke nepal ke ronghinga ke on 
JALAN PINTAS KE SYORGA
Anonymous
on 5/21/18


zaman moden nie semua nak express boss, nak masuk syurga also kena pakai pas khas, kena bayar dulu, kena jadi ahli syumul, sekurang kurangnya kena perjuangan Palestine, kena kutuk Israel, kena lah tunjuk warak dengan sepotong dua al arabi, kena terima derma dari sheikh, begitu lah melayu selama ini, ayat ayat potong stim akan digunakan, zina, kufur, kafir dan sebagainya bagi mempamerkan sifat terpuji, tapi hakikatnya golongan ini lebih banyak sapu, lebih banyak seleweng akidah dan personaliti, 

lagi putih kopiah lagi banyak meragam, kiri kanan sapu, anak bini pun sama, nak suruh tutup aurat tak layak, di seru umat mengamal jimat cermat, bini pulak beli beg pakai berjuta juta, rambut pun belanja lumayan, ini lah manusia manusia yang syumul, warak dan penuh akidah songsang, berjuta berbillion dirompak pun masih lagi disokong dengan tangisan air mata kah kah kah pelik bani melayu nie boss, mungkar disokong, yang benar dijauhi kemudian bising Zionis, Kafir DAP tapi tanah jual Komunis apa on
 JALAN PINTAS KE SYORGA
Publish | Delete | Spam







------------------

JALAN PINTAS KE SYORGA


-






MASUK PAS

JALAN PINTAS

KE SYORGA
Mcm2 cara menuju ke syurga; dgn cara menari, dgn cara solat dan berzikir dan mcm2. Tapi jln ke syurga paling epik ialah dgn mendaftar jadi ahli parti politik PAS! Har har harrr on 
ENJOY DE MENJOY
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/20/18



----------------------------- ---------------------

SIRUL BANGANG









SIRUL BANGANG
Tikus kurap punya sirul bangang, kapal bangang bos kau dah mula tenggelam macam submarine scorpene bangang bos kau beli dengan si razak baginda bangang tu, barulah kau terhegeh macam bangang sial nak lompat selamatkan bontot bangang serta gigi bangang kau tu! Poorahhh ptuiii! Shark yang lapar berkeliaran kat bondi beach tu pun tak lalu makan kau dengan bontot kurap kau yang bangang busuk tu, lebih baik depa biar je kau kering jadi tengkorak kat padang pasir australia tu! on 
POOODAAAH PADA SIRUL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/21/18





--------------------

BUAT KERJA AMAL






SIAPA BERMINAT

UNTUK BUAT

KERJA AMAL

SILA HUBUNG

BERSIH

MALAYSIA

bersihmalysia.info@gmail.com


KEPADA
ANAK SEMUA BANGSA
BANGSA SEMUA AGAMA

SESIAPA YANG INGIN BERSAMA
MEGAMBIL BAHAGIAN
SESAMA BERTINDAK
SESAMA BERGERAK
SILA HUBUNGI
BERSIH MALYSIA

BERSIH AKAN MENGADAKAN
PERTEMUAN PERTAMA 
TIDAK LAMA LAGI
SILA HUBUNGI SEKARANG

HANTAR E-MAL 
PADA BERSIH MALAYSIA
SERTAKAN
NO TALIPON BIMBIT
BERSIH MALASIA
AKAN HUBUNGI ANDA










----------------